Uskallanko ehdottaa avointa suhdetta kumppanilleni

aaa123

Ollaan oltu yhdessä jotain tuhat vuotta ja ikääkin alkaa olla ihan tarpeeksi molemmilla.
Pitkään seksielämä ollut ihan jumissa, kumppanin puolelta. Siis hyvä jos kerran kahteen kuukauteen saan houkuteltua peiton heilutteluun max. vartiksi.

Ja juu, ei auta mikään määrä viettelyä, aikaa tai muuta. Kaikki sellainen kokeiltu. Nyt kävi sitten niin että petin. Ihan fyysiseen panetukseen hain ja sitä sain, mitä halusin. Kadu en, mitäs se asiaa muuttaa. Kertoa en aio kumppanilleni, mutta näin en voi jatkaa. En vain kestä samaa seksittömyyttä.

Lähinnä mietin onko se suuri loukkaus toista kohtaan ehdottaa pitkässä parisuhteessa avointa suhdetta? Onko ero parempi, saan hutsutella miten lystään...

6

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tjaaeijuuu

      Kyllä pitäisi harkita tarkkaan mitä olet tekemässä ja ehdottamassa. Tuo kun ei kuulosta kovin avoimelta suhteelta, ja aikomukseltakaan sellaiseen, vaan ennemmin että pyrit käyttämään ehdotusta omaksi hyödyksesi, omien etujesi ajamiseen yms.

      Avoimen suhteen idea kun on, (ainakin pitäisi olla) molempien yhteinen tahto sellaiseen. Mutta käytännössä kyse ilmeisesti on lähes aina vain toisen osapuolen suostuttelusta, eli enemmän tai vähemmän verhoillusta vaatimuksesta, tyyliin: "ota tai jätä".

      Mieti, mieti vielä parikin kertaa motiivejasi, ennenkuin menet paukauttamaan ehdotuksesi, sillä tuollainen ehdotus voi saatttaa liikkeelle tunnevyöryn, jota et osaa odottaakaan.

    • hiphei8104

      JOo....eipä sitä enää parane avointasuhdetta yrittää ehdottaa pettämisen jälkeen. Aika mautonta. ....kyllä kumppanisi tahtoo mieluummin erota kokonaan.

    • oppeliini1

      Minä huoraan, sinä huoraan, hän huoraa jne.. Hyvä, aaa123!
      Noin sitä itsetuntoa kohotetaan ja saada oma ja muiden kunnioitus!

      • 27vuotta

        Toisen kunnioituksella ei ole karvan vertaa merkitystä. Sellaista ei ole edes olemassa. Mistä ihmeen kummasta sitä edes voisi tietää mitä muut ajattelee.
        Ainoa olemassa oleva kunnioitus on itsekunnioitus. Vain sinä tiedät mitä sinä itsestäsi ajattelet.

        Seksuaalinen tyydytys otetaan ajan myötä tavalla tai toisella.
        Pitkän avioliiton salaisuus on avioliittoa tukevat avioliiton ulkopuoliset suhteet. Jos voit toteuttaa niitä salassa ja toista loukkaamatta, olet kunnioituksesi ansainnut.
        Hyvää seksiä saaneena olet leppoisampi ja mukavampi ihminen josta varmasti perheesi pääsee osalliseksi.
        On todella lapsellista olla tyydyttämättä itseään. Sitä on sitten koko ajan pahantuulinen ja helposti äykkäröi vaikka oman avioeron. Ja vain sen takia ettei osaa himojaan hoitaa kuntoon.
        Uskon että puolisosi sisimmissään toivoo että käyt silloin tällöin purkamassa paineita jossain muualla. Paras paikka on ammattilaisten "toimistolla", koska tunteet ja rakkauden lepertelyt voit heittää pois ja pääset heti toimintaan. Ehkäisyyn pitää suhtautua kunnioituksella ja siitä ei saa lipsua.

        Puolisosi ei halua että puhut hänelle mitään, koska silloin hän joutuu näyttämään sinulle kuinka asiaa käsittelee. Itseasiassa hän joutuu vaivautumaan olemaan sinulle hyvin vihainen. Suurin viha tulee siitä että olet hölösuu.

        Ole mies. Tyhjennät pussit siellä missä lystäät ja pulinat pois.
        Kun olet käynyt muutaman kerran, pääset eroon myös pahasta mielestä mitä tahtoo tulla tottumattomalle ensi alkuun. Kun homma vakiintuu, kaikki toimii ja on ihan normaalia.


    • äläteehuorin

      Aloittaja on pettänyt ja nyt on sitten avoimen suhteen kannalla. No, seksihän on parisuhteessa usein epätasapainossa; toinen haluaa ja toinen ei, ymmärrettää siltä kannalta, ei välttämättä tuomittavaa, mutta.....kenties olisi ollut parempi ottaa puheeksi tämä seksittömyys ennen pettämistä. Jos seksiä ei tipu, ei se oikeuta toisen pettämiseen. Aloittaja on nyt puuhastellut toisen kanssa kumppaninsa tietämättä ja se, jos mikä, on erittäin loukkaavaa ja avioeron paikka, useimilla...

    • Mieti_tarkkaan

      Avoin suhde ei toimi. Nimimerkillä kokemusta on. Jos haluttaa hyppiä vieraissa, kannattaisi mieluummin erota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe