Paastoyritys 9.6 klo 10 -17.6.2015 klo 10

Ihrapallo108kg

Painoani tämänhetkistä tiedä mä en. Arvioin sen 108-110 kiloon. Aloitan uudestaan paaston. Jotenkin vaan viime kerralla repsahti. Jotenkin sitä vaan tuli sellainen näläntunne että oli syötävä. Olisihan sitä pitänyt vastustaa mutta ajatuksiin tuli sellainen että johan tässä on paastottu.

Kaveri tulee kylään ensi viikon keskiviikkkona illalla ja olisi kiva jos sinne asti riutuisin ja nähdessään mut toteaisi "ou mai gaad, ootpa sä hoikka, mitä sulle on tapahtunut!"

Uhhuh, ei tällä erää muuta. Laitan milloin laitan kommenttia. Laitan tähän lupauksenkin mukaan. Jos syön jotain niin laitan ilmoituksen siitä samanaikaisesti kun alan mahdollisesti syömään niin voitte seurata kuinka homma hoituu onnistuneesti tai epäonnistuneesti. Entinen paastoennätykseni on 4,5vrk ja vähän päälle mutta reippaasti alle 5 vrk:n. Minulla ei ole naista joten en voi sitä kautta suggeroitua prosentuaalisesti voittovarmempan suoritukseen vaan juurikin naisyksinäisyyteeni syön. Näin viime yönä unta siitä että olin hoikan naisen kanssa sängyssä seksipuuhissa. Naapurin rouvan kanssa, unessa mies ja nainen riitaantuivat ja jotenkin näin tilanteen heidän asuntoonsa.

Mies lähti jonnekin ja menin juttelemaan naiselle. Sain naisen ihastumaan itseeni piilottamalla läskini häneltä ja hän näki minut hoikkana. Nainen taisi ihastuakin minuun tai oli ihastumatta en ole ihan varma. Jotakin sen suuntaista oli että nainen olisi vaihtanut senhetkisen hoikan ukkonsa minuun hoikaksi luulemaansa läskiin ja heillä oli pientä keskustelua keskenään että nainen palaisi takaisin miehen möyhittäväksi. Minä ajattelin unessa että silloin jään ilman herkkua ja toivoin että nainen valitsisisi minut, toisaalta en halunnut toisen miehen möyhentämää naista, joka ei ollut enää neitsyt tai paastonnut kauan seksistä kuten minä. Niin joo, juttelin ja tapasin naisen pimeässä niin pimeys piilotti läskini naiselta ja näytin naiselle valokuvia joissa olin hoikkana. Sitten päädyimme sänkyyn juu. Muistan sen hyvin. Muistan miltä näytti se. Se näytti hyvältä. Mikä se? Se voi olla vaikka hiuksensa palmikoituina. Muttei ollut se.

Aijaijaijaijai.



Jännittää. Mitähän tästäkin tulee.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi paasto? Eikö olis jotain järkevämää keinoa. Laitoin jo edelliseen ketjuus viestin nimim. tadaaa.

      Kävelylenkkiä, vaikka hidasta semmosta jos ei muuten jaksa. Olettasin tosin että jaksaa eihän 108kg edes ole niin paljon. Heivaa ne limut nyt sieltä eteisestä ainaki johoki muualle. Ja vaihat ne maksamakkaras ja maholliset sipsut ja karkit johoki viisaampaa.

    • Ihrapallo108kg

      No okei. Alan syömään harvemmin ja vähemmän. Siirryn tuonne laihdutusosastolle. Johan tässä vähän alkoikin huikomaan. Eli 5,5h paastosin. Pakastimeen laitoin jo eväät mutta otan sieltä sulamaan. Varmaan tunti menee niin saan sitten vasta suuhuni evästä. Kyllä tässä on nälkä niin että ei oikein hommatkaan suju kun keskittyminen herpaantuu.

      Eli siirryn laihdutuspuolelle ja sanon näkemiin paastopuolelle. Kyllä mä joskus paastoakin kokeilen mutta nyt on sen verran nälkä että näin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe