Katoamistemppu

Blaah

Tämä taitaa olla aika tavallinen tarina täällä... Tapailin mielenkiintoista ihmistä 1,5 kk, josta vietimme tosi paljon aikaa yhdessä: hänen luonaan, minun luonani, molempien ystävien kanssa jne. Mun mielestä kaikki oli hyvin, ei minkäänlaista säätöä, kuten vastaamattomia viestejä tai puheluita, peruttuja tapaamisia tms. Sitten yhtäkkiä toinen ei enää vastaakaan viesteihini yhtään mitään ja tekee täydellisen katoamistempun. Ja nyt tietysti harmittaa ja suututtaa. Miten pystyin tulkitsemaan hänen käytöstään niin väärin? Ja miksei tapailuja, lyhyempiäkin, voi lopettaa aikuismaisesti? Edes viesti 'ollaan mieluummin vaan kavereita' olisi ollut paljon parempi, kuin tämä täysi hiljaisuus. Siitä olisi myös päässyt helpommin jatkamaan eteenpäin. Nyt tunnen oloni todella tyhmäksi, ikävöin sitä mitä meillä oli, enkä voi olla pohtimatta, mikä oikein meni vikaan. Tottakai mielessä on, että hän on löytänyt toisen, kiinnostavamman. Rehellisesti sanottuna, siitäkin kuulisin mieluummin suoraan - ei tarvitsisi ainakaan elätellä turhia toiveita tai odotella vastausta enää.

38

1523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Blaah

      ...ja ai niin, ollaan molemmat yli 30-vuotiaita, hän jo 37. Että ihan mistään plusmiinusparikymppisten tapailusta ei ollut kyse.

      • Anonyymi

        Nykyään kuule 40-60vuotiaatkin on kettuja.


    • Rehellisyysjaavoimuus

      Itsekin ihan samankaltaisen tilanteen äärellä ihmetellen. Olen sitä mieltä, että aina kannattaa ihan jokainen suhde lyhyempikin tapailu lopettaa asiallisesti, ettei jää epäselvyyttä siitä, että suhde on päättynyt. Miten noloa onkaan sille osapuolelle, että kun hän jo säätää uuden kanssa, niin entinen kyselee vielä perään tai tulee tämän kotiin asti ja haluaa selvittää asiat. Onko kyseisellä henkilöllä vaikea kohdata ne omat tunteet vai pelkääkö niitä jätetyn tuntemuksia ja reaktioita? Vai onko vain niin häikäilemätön ihminen kyseessä, että pitää toista ihmistä siinä varalla ja säätää jonkun muun kanssa välissä ja ottaa taas pitkän ajan päästä yhteyttä, ja yrittää jatkaa sen aiemman säädön kanssa? Tiedä häntä, mutta itselläni on kuitenkin periaate tutustua ja seurustella yhden ihmisen kanssa kerrallaan ja en suvaitse, että minua kohtaan käyttäydyttäisiin tällä tavoin, päättäisin suhteen kyllä siihen paikkaan.

    • Blaah

      Nimenomaan. Tuntuu siltä, että katoaminen on keino mennä siitä, mistä aita on matalin ja ehkä yritys jättää ovia auki, jos kuitenkin sattuisi jossain vaiheessa kiinnostumaan uudelleen. Ainoa vaan, että mä en lähde kyllä tämän jälkeen enää uudelleen mihinkään. Tuntuu tyhmältä myös se, että tiedän, että tullaan törmäämään jatkossakin samoissa paikoissa, tuttujen kautta jne. Eikö suhdetta olisi ihan senkin takia voinut hoitaa asiallisesti loppuun? Luulisi, että hetken kestävä vaikea tilanne tapailun lopettamisesta olisi kuitenkin parempi, kuin jatkuva vaivaantuneisuus tulevaisuudessa.

      • same_old_same_old

        Mulla sama tilanne että tullaan aivan varmasti törmäämään, niin luulisin että olisi tälle toisellekkin (joka siis vetäytyi todella oudosti, kun ei nyt varsinaisesti hväinnytkään) mielekkäämpää että voisimme tavatessamme asiallisesti vaihtaa pari sanaa eli moi, mitä kuuluu, kiitos hyvää ja sitten se on siinä. Nyt tilanne saattaa olla aika "mielenkiintoinen", vaivaannuttava jne.


    • same_old_same_old

      Periaatteessa samassa tilanteessa täällä, mutta sillä variaatiolla, että toinen laittoi viestiä muutaman päivän päästä häviämisestä (tätä ennen nähtiin melkein joka päivä sekä soiteltiin, viestiteltiin), ehdotin tapaamista, sovittiin tämä, hän perui, hiljaisuus, minä otin yhteyttä muutaman päivän päästä, sovittiin tapaaminen seuraavalle päivälle, hän perui. Hiljaisuus. Tottakai tiedän että tässä on todella jotain mätää ja minua pidetään varmuudeksi hollilla tms. mutta yleensä kyllä tälläisessä tilanteessa toinen häipyy jälkiä jättämättä, niinkuin yleensä minäkin, jos siis toinen häviää, saatan yhden testi viestin laittaa jossain kohtaa ja jos siihen ei vastausta, ei minustakaan sitten enää mitään kuulu. Itse kyllä kun kiinostus on lopahtanut tai olen huomannut ettei toinen olekaan itselle sopiva, olen asian aina ilmaissut, ei ole pakko sanoa rumasti. On kyllä niin ihmeellistä porukkaa liikenteessä että miten tässä kenenkään höpinöihin enää luottaa, sitten tulee skeptiseksi ja sellaista ei kukaan halua riesakseen. Täytyy varmaan vaan elää siinä uskossa että sen oikean kanssa se ei olisi vaikeaa, ei mitään pelejä jne.

      • Rehellisyysjaavoimuus

        Eipä tuollaista käytöstä toistuvana kukaan jaksa ja jos ei pysty asioista puhumaan ja olemaan avoin, niin ei se luottamuskaan kyllä parane, joten turha on itseään piinata sellaisessa suhteessa enää sen pidempään. Onnistuneen parisuhteen edellytyksiä mielestäni ovat juuri se avoimuus, rehellisyys, puhuminen ja omien sanojensa/lupaustensa takana pysyminen, siitä syntyy se luottamus ja turvallisuus, että pystyy myös ne kaikista syvimmät tuntonsa sekä niitä ikäviäkin asioita jakamaan sen toisen ihmisen kanssa eikä ole pelkoa siitä, että menettää hänet sen ensimmäisen riidan päätteeksi. Yhteentörmäyksiä parisuhteissa tulee väistämättä, mutta niistäkin selvitään yhdessä, kun vain osataan luottaa toisiinsa ja todellakin puhua, puhumalla asiat selviää paljon helpommin kuin sillä mykkäkoulun pitämisellä, eikö näin.


    • OlemmeJuntteja

      Otan syvästi osaa. Jos ei sille tapailemallesi ihmiselle ei ole tapahtunut mitään kummallista (on sairastunut/kuollut tms.), niin sitten se oletettavasti on vaan SUOMALAISTA käytöstä. Epäsosiaalista ja junttia eikä todellakaan aikuismaista. Olemme tällaisia. Itsekin olen joskus sellainen. Ulkomaillakin asuneena inhoan meikäläistä mentaliteettia: jatkuvia juoruja, ohareita, pahan puhumista. Onko ruoho sitten vihreämpää aidan toisella puolen? No, ei se varmasti ainakaan maailman puhtaimman vihreintä Suomessa ole, vaan kyllä löytyy maita, joissa kommunikaatio pelaa paremmin. Läntisessä Euroopassa varmaankin joka ikisessä maassa ollaan sosiaalisesti kyvykkäämpiä.

      Voin sanoa sydämestäni, että suomalainen junttius ja pahansuopuus tekee niin pahaa, että en ihmettele tämän maan masennus- ja itsemurhalukuja. Kateus - no se on niin totta. Ja juuri se, että hylätään toinen sanomatta selkeästi yhtään mitään. Selkeiden pelisääntöjen ja kommunikoinnin puute. Meidän kaikkien pitäisi herätä todellisuuteen!!! Pisa ja Suomi-brändi...ei paljon auta, jos ihmiset ovat ilkeitä ja kömpelöitä.

      Jos miehet ja naiset eivät voi olla keskenään edes ystäviä, niin mitä voi odottaa parisuhteelta? Ei niin mitään. Eikös meidän kannattaisi yrittää naida yli rajojen, miesten ja naisten? Miehet voivat löytää naisen esim. Venäjältä ja naiset melkein mistä tahansa länsimaista. Sekoitetaan geenejä - ja ennenkaikkea kulttuureja. Varjellaan suomen kieltä, mutta taistellaan tätä tuppisuista ja ilkeää kulttuuriamme vastaan.

      • same_old_same_old

        Amen! Olen itse myös asunut ulkomailla ja mulla tuli aina suurempi kulttuurishokki kun muutin takaisin suomeen :D . Onhan suomessa hienojakin puolia, en sitä sano, mutta tosiaan ihmisten sosiaalinen käyttäytyminen on kyllä useimmiten niin takapajulasta että huhhuh..


    • Otaselvää

      Reippaana ihmisenä marssit hänen luoksensa, rimputat ovikelloa ja sanot sori, että tahdot tietää, mitä tapahtui. Jospas joku on puhunut sinusta jotain ikävää = valehdellut tai jotakin muuta. Kannattaa selvittää tilanne ja ihan heti. Eipä jää epäselväksi asiat ja kyllähän tämän toisenkin pitäisi osata kertoa, jos ei halua jatkaa tai pelkää liian nopeaa sitoutumista. Mieluummin asiat kannattaa selvittää kasvotusten.

    • same_old_same_old

      Täällä tämä soutaminen ja huopaaminen senkun jatkuu... huoh.. nyt mä taidan ottaa tän jo "psykologisen" testin kannalta et mitä tää toinen oikein touhuaa loppupeleissä, vaikka ehkei se minulle siltikään ikinä selviä :).
      Eli taas muutaman päivän hiljaiselon jälkeen laittoi viestiä että voiko tulla joku päivä käymään HUOM, ei tietenkää tarkkaa kysymystä että sopisiko sinulle silloin ja silloin. Eli ei liikaa lupauksia. Vastasin vaan että tervetuloa. Saas nähdä kuin käy, veikkauksia ;) ? Itse päädyin vähän siihen loppu tulokseen että hakee huomiota, tällä viestillä mahdollisesti hakisi sitä että mä olen sitten joka päivä laittamassa viestiä tuutko tänään, johon hän voi keksiä what ever bullshit tekosyitä. No niitä viestejä saa sitten kyllä odottaa :D

      • Rehellisyysjaavoimuus

        Minkä vuoksi itse et ehdota nyt sitä päivämäärää, koska varmaan itselläsikin on se oma elämä etkä elä vain häntä varten. Hyvin helposti siinä käy vain niin, että sinä olet se joka joustat ja pompit hänen menojensa mukaan sekä hänen ehdoillaan. Tuolla ylempänä kirjoitit tapaamisten peruuntumisesta, selittikö hän niitä millään lailla? Aika outoahan se on, jos ei anna mitään järjellistä syytä siihen ettette enää näekään, jos olette aiemmin olleet tekemisissä joka päivä. Jos tulee käymään, niin kysy häneltä miksi käyttäytyy näin?


      • same_old_same_old

        Normaalisti olisinkin jo ehdottanut päivää, mutta tämä on nyt jo niin kummallista menoa että en viitsi, haluan katsoa miten tää tästä räpiköi veke jne. Eli oikeastaan en ole pomppimassa hänen menojensa mukaan. Missään seurustelusuhteessahan ei oltu, tapailtiin, todella intensiivisesti kylläkin.
        Tapaamiset peruutti vetoamalla työkiireisiin, totta tai ei, en voi tietää, töitä tekee kyllä paljon, mutta ei se ennen haitannut tahtia. Eli siinä mielessä valehtelua.
        Kyllähän tämä jossain kohtaa päättyy, tätä nyt jatkunut jonkin aikaa että jompikumpihan sen yhteydenpidon sitten lopettaa kokonaan, tai jompikumpi sanoo suoraan. Tästä toisesta ei selkeästi ole suoraan sanojaksi, niin ehkä senkin takia haluan nyt katsoa että miten se tässä hommassa nyt etenee. Ns. helpollahan se tässä pääsisi jos mä laitan sille esim. viestin tyyliin että tää sählääminen oli nyt tässä, kiitos ja hei!


      • Pesäeri

        Laita vaan että olet tässä pohtinut että ei sovita yhteen, ja menisihän tämä niinkin ettei vaan laita viestiä, mutta päätin silti laittaa että Sovitaan ettei enää tapailla, ja hyvää jatkoa sinulle.
        Näin saat tehtyä lopetuksen ilman, että vaikutat katkeralta.

        Mutta ennen tätä mieti tietysti rehellisesti, että OLISITKO sinäkään oikeasti tullut hänen kanssaan toimeen?
        SIis oikeasti, eikä vaan silleen diplomatiamielessä että muuttelee vähän omaa ulosantiaan ja kohentaa väkisin sitä kanssakäymistä.
        Lisäksi onko teillä kuitenkin jotain peruseriäväisyyksiä, kuten uskonnon, tulevaisuuden suunnitelmien ja unelmien suhteen. Esim toinen allerginen lemmikeille ja toinen haluaa hevosfarmariksi tms..
        Tulee kuitenkin vahvempi olo seuraavaa suhdetta ajatellen, jos saa päätettyä suhteen eikä jää yhtään roikkumaan.
        Tee ainakin kaikki symboliset eleet, kuten poista hänen yhteystiedot ja viestit ja sisi "eroa" siitä suhteesta itse, jos toinen ei kykene yhteisymmärryksessä sitä tekemään.
        Vaikea muuten kuvitella, että miten se itse jättäjä tuollaisen jälkeen voi? Kun tietää itsekin että jotain oli tapahtumassa, ja sitten hän vain jätti soittamatta..
        Tai, ehkä sun kannattaa vaan jättää toinen kokonaan rauhaan ja tehdä itse ne eroprosessit ja jos hän soittaa, niin et enää vastaa..


      • same_old_same_old

        Sehän on selviö ettei meistä virallista paria olisi koskaan tullut, luulen että tällä toisella sitoutumisongelma, joka sitten taas oikeastaan johtuu siitä että minä en ole se johon sitoutua. Kaikkihan periaatteessa on valmiita sitoutumaan jos se ihminen on oikea, tai ainakin jos tuntuu siltä ettei tuota toista kannata ihan heti poiskaan päästää, ajan kanssahan sen sitten tietää onko se ihminen sellainen kenen kanssa oikeasti haluaa olla.
        Eli suomeksi sanottuna, minä halusin enemmän kuin hän. Mutta missään vaiheessa ei pystynyt sitä minulle sanomaan, sanoi vain jotain sen suuntaista että haluaa haluaa katsoa rauhassa mihin tämä vie ja hän panostaa tähän täysillä. Todennäköisesti vain sanoja joita sanotaan kun tiedetään että jotain sen suuntaista toinen haluaa kuulla.
        Minä en kyllä painostanut mihinkään viralliseen sitoutumiseen vaan lähinnä siihen että kommunikaatiota elämästä olisi pitänyt olla enemmän, ei muuten voi tietää mitä toisen ajatuksissa/päässä liikkuu. Tiedän että tällä toisella pahoja "traumoja", todennäköisesti vahvemmat ja korkeammat suojamuurit kuin monella muulla, ja ehkä jotain käsittelemättömiäkin asioita, niinhän meillä kaikilla on omat luurankomme kaapissa parisuhde rintamalta. Mutta joskus vaan pitäisi heittäytyä, mitä jos siitä voisikin tulla jotain hienoa, riskin ottoahan se aina on jos avaat itseäsi toiselle. Joten mä en sitten oikein muuhun johtopäätökseen tässä ole pystynyt tulemaan kuin se että olin hänelle vääränlainen ihminen tässä tilanteessa. Ja katoamisenkin olisin ymmärtänyt paremmin kuin tuhat sanaa, koska kaikilla ei vaan ole selkärankaa sanoa kiitos ei, mutta tämä ihme touhu, onko se sitten sitä "varalla" pitämistä vai mitä hittoa.
        Toisaalta kiusaan itseäni tässä. Toisaalta miksi mun pitäisi päästää toinen ns. helpolla ja laittaa kohtelias viesti ettei enää olla yhteydessä, nähdä jne. Näissä jutuissa on aina kaksi ihmistä, on vaan niin surullista huomata että avoimuus on kutakuinkin hävinnyt.


      • Pesäeri

        No tuo sun puhe sisältää mahdottomuuksia.
        Kute että miksi kommunikoida, jos ette sovi kuitenkaan yhteen. Kommunikointihan on sitä suhteessa oloa jatkuvasti, ja sitä jatkamalla jatkuu suhdekin, olkoonkin että kommunikoidaan sitä että "ei olla" tai "ei aiota" olla suhteessa.
        Suhde loppuu kun kommunikointi loppuu.
        Ja ei kannata ajatella että ihmisellä on jotain traumoja tai se ei "kykene" kommunikoimaan, vaan ajattele että se on valinta.
        Koska vaikka se johtuisi ties mistä, niin ei se sitä asiaa miksikään muuta.


      • Näinsemenee

        Kyllä toiselle ihmiselle pitää kertoa, että haluaa omalta osaltaan suhteen lopettaa, se ei lopu vain yhteydenpidon lopettamisella. Itsekin olen jo usean vuoden ajan ollut sellaisessa etäseurustelusuhteessa, jossa on ollut aikoja, jolloin yhteydenpito on tökkinyt, ja mistä voi todellakin tietää, että on kysymys suhteen lopettamisesta vai jostakin muusta? Itse olen viestiä laittanut ja kysellyt, mutta vastausta ei tule. En tiedä mitä toinen oikein sitten pelkää? Minun reaktioita tilanteeseen, jos kertoo kannaltani ikäviä uutisia vai mitä. Onhan niitä draamakuningattaria/kuninkaita olemassa, mutta itse olen aina asiallisesti keskustellut asiat halki, jos vain toinen osapuoli on siihen kyennyt. Kun suhde on lopetettu keskusteluun, niin sen jälkeen ei sitten oteta enää yhteyttä, että josko sittenkin..


      • blaah

        Alkuperäinen täällä. Edelleen radiohiljaisuus voimassa, ja tyyppi on kyllä ihan hyvissä sielun ja ruumiin voimissa facebookin mukaan, johon ilmestyy kuulumispäivityksiä entiseen malliin. Eli alan kallistua kyllä siihen, että tämä hiljaisuus on hänen hieno tapansa ilmoittaa mulle, että 'sori, ei kiinnostakaan'. Harmittaa toki ihan h-vetisti, koska asian olisi voinut mun mielestä hoitaa niin helposti vaikka viestillä tai lyhyellä tapaamisella. 1,5 kuukauden tapailun päättymisestä en olisi vetänyt minkäänlaista draamakohtausta - harmittanut olisi toki, mutta olisin voinut tavata kyseistä ihmistä jatkossa luontevasti, koska törmäämme joka tapauksessa. Nyt (mun näkökulmastani) todella kivasta loppukeväästä ja koko tyypistä jäi vaan todella tympeä ja pettynyt fiilis. Ainakin tiedän, miten itse EN aio tulevaisuudessa toimia.


      • Näinsemenee

        No se on hienoa, että on muuten elossa ja terveenä. Mutta kun ei olla facebookissa, niin on vähän hankalampi asioita selvittää ja kun tuota välimatkaakin on, niin ihmiseen ei noin vain voi törmätä ja mennä kyselemään kotoa, miten asiat ovat. Sinähän itse voit kysellä sen asian häneltä suoraan, kun törmäätte, otat vain puheeksi.


    • Kannattaa_

      asennoitua sillä tavalla, että suhde voi päättyä milloin tahansa niin ei tule suru puseroon jos niin sitten tapahtuukin.

      • Näinsemenee

        Tässä puhuttiinkin siitä epätietoisuudesta, kun toiselle ei selkeästi asiasta kerrota, vaan jätetään kuin nalli kalliolle tekemään päätelmiä tilanteesta. Eli ei ole edes sitä tietoa, että suhde on päättynyt.


    • Kokemustaon

      Miehet taitaa olla aika paskoja ja munattomia. Samanlaisia katoamistemppuja ollut niin kymmen vuoden kuin parin kuukauden jälkeen. Vaikka kuin hienosti olisi asiat puhunut alussa selväksi, jos enää ei kiinnosta niin rehellisesti sanotaan. Se sattuu, selvä se, mutta valehtelu, pettäminen, turha toivo tai pelko, että toiselle on sattunut jotain, satuu paljon enemmän. Mutta miehet nyt on niin avuttomia, pelkää... Mutta onhan se kauhea, jos täytyy nyt joksisen suhteen alussa miettiä, että jos huomenna en kuulekaan tyypistä mitään, niin se tarkoita eroa. Että ero voi tulla millä sekunnilla hyvänsä. Kuka sitä vakava suhdetta enää halua. Mistä siinä enää nautti. Itse olen ajatellut ruveta käyttämään miehiä häikälemättömästi hyväksi. Olen hyvän näköinen ja kiinnostava seuraa ja hyvää seksiä on tarjolla. Ei muuta, kun nautitaan tästä ja jätetään, jos parempi löytyy.

      • Näinsemenee

        Ei kannata itseään sillä tavalla alkaa rikkomaan ihmisenä. Tunne-elämähän se sullakin on olemassa ja entistä katkerammaksi vain tulet tuollaisella meiningillä.


    • taasyksi

      Uskomatonta miten yleinen ongelma tämä on! Erityisesti miesten harrastama.

      Onko tämän päivän miehet niin selkärangattomia etteivät vaan osaa ottaa vastuuta suhteen lopettamisesta?? Katoamistemppu, tai toinen suosikki hiljaa hivuttautuminen pois (enää vain harvoja vastauksia tekstareihin, epäselvyys, ei kerro mitäöän, hiljaisuus)...

      Luulisi että jos ei toisten tunteet kiinnosta, tekisi sen EDES itsensä takia, eli:

      a) vähentäiis vaivauttavia satunnaisia törmäämisiä joissakin tilanteissa
      b) vähentäisi jätetyn vihaa, kun hoiti homman reilusi, ja siten pitäisi paremman maineen itsellään

      Ero pitää HOITAA, ei vaan liueta paikalta kun e i enää kiinnostakaan!

      • Nykyään

        on valtavasti ihmisiä, jotka jättävät kaikki asiat roikkumaan. Tyylillä selvitellään sitten joskus jos on aivan pakko. Ratkaisu katoamistemppuun on oppia kontrolloimaan ja tarvittaessa kuolettamaan omat tunteet. Muutaman kerran kun olet joutunut katomistempun uhriksi niin opit olemaan ihastumatta niin helposti ja pystyt myös kuolettamaan tunteesi helpommin seuraavan kerran jos joudut katoamistempun uhriksi.


      • etmitenkään

        sun läheiset häpee sua, kun itse et. Miten sä voit katsoa itseäsi peiliin ja todeta, et hyvä tyyppi?


    • Naisetosaamyös

      Kyllä naisetkin osaa tämän katoamistempun ja hiljaisuuden...

      Itsekkin aikoinaan seurustelin 3kk ja vaikka meillä oli etäisyyttä mutta tiiviisti ja kiihkeästi näimmekin niin yhteydenpito hänen puoleltaan loppui ykskaks kuin seinään ja mitään selityksiä ei antanut.
      Näin sattumoisin tämän naisen vuosia sen jälkeen ja menin kysymään niin ei edes katsonut minuun päin, silmiin katsomisesta puhumattakaan ja epämääräisen vastauksen sain.
      Vieläkin häiritsee näidenkin vuosien jälkeen....

      Olin 11v avoliitossa ja lapsiakin saimme niin erosta tämä nainen piti ilmoittaa kirjeitse kun pokkaa ei riittänyt naamat vastakkain ilmoittaa....
      lisätään vielä etten ole mikään agressiivinen ja väkivaltainen mies.
      Ja näitä tapauksia kyllä riittää vuosien aikana.

      Kaveripiirissäni on useampia pidempiaikaikaisia suhteita kaatunut siten että nainen on hiljaa ja toisen selänkin takana hakenut kämppää...
      Että kyllä naisetkin osaa tämän katoamistempun ja kommunikoimis probleeman vaikka kuinka väitetään yleisesti että naiset osaa keskustella ja kommunikoida ja muka miehet ei.

    • tosimieskommunikoi

      Tosimieshän ei koskaan jätä naista. Jos kuitenkin alkaa ilmetä pienintäkin epäröintiä, selittämättömiä lipsahduksia tai äänensävyissä ja -painotuksissa tahi naisen toiminnassa on merkkejä homman kariutumisesta, tulee pitää pää kylmänä ja näytellä tyhmää. Tämä on oleellista, sillä pelin olet jo menettänyt ja sinua todennäköisesti pidetään isossakin tyttöporukassa idioottina ja ennen kaikkea nainen halveksii sinua. Naiset näet pitävät siitä jos mies on tyhmä ja jossain vaiheessa kuvaan tulee mukaan halveksunta ja inho. Lisäksi todellakin olet tyttöporukan ykköspuheenaihe ja sitä varmemmin kuta tollompi olet. Jos tilanne on ajautunut tai ajettu tähän pisteeseen, siis että nainen halveksii sinua ja kaikkea tekojasi, ei naisen kanssa ole enää kertakaikkiaan yhtään mitään menetettävää. Osta nyt sitten kukkia ym joutavia lahjoja naiselle ja kehu kuinka haluat tehdä kovasti töitä suhteenne tai ihan minkä vaan eteen. Sillä nyt ei kerta kaikkiaan ole enää mitään merkitystä mitä tässä vaiheessa lirkuttelet, kunhan annat itsestäsi kunnon lapatossun/aisankannattajan/idiootin/nynnyn ja ennen kaikkea halveksittavan kuvan. Tuo halveksunta on nyt avainsana, sillä sen ruokkimisesta naiset pitävät. Kannattaa myös yleisellä tasolla luvata jotain vitun ulkomaanmatkaa, vierailua jossakin museossa, luostarissa, konsertissa tai missä tahansa kulttuurihelvetissä. Sillä, onko kyseien paikka naiselle mieleen ei ole mitään merkitystä. Muista että ettehän te nyt sinne tietenkään ole edes menossakaan, ainakaan sen naisen kanssa. Näin saat naisen vihan, inhon, raivon ja enen kaikkea mainitun halveksunnan kasvamaan. Tosin tuo viimemainittu nyt lienee jo tässä vaiheessa muutenkin tapissa. Samalla kannattaa muistuttaa siitä että naisen ehdottama paussi/ero tai mitä se nainen nyt sitten ehdottikaan on hyväksi teille molemmille ja etenkin sinulle. Korosta vielä että nainen voi milloin tahansa ottaa yhteyttä vaikkapa soittamalla tähän puhelimeen, jota siis heilautat huolettomasti. Eli nyt tulee odottaa että nainen tekee aloitteen tai ratkaisevan liikkeen. Koska naiset ovat tunne-eläimiä, he ennemmin tai myöhemmin sen tekevät. Edullisinta siis on kun nainen sanoo tarvitsevansa omaa tilaa ja vielä parempi jos sovitaan että soitellaan viestitellään esim. kerran viikossa tms. Naisen tehtävä on ottaa yhteyttä jos oli aloitteellinen, eli mies ei ala soittelemaan tässä tilanteessa naiselle. Heti välittömästi helevetin kyytiä puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet vaihtoon. Jos nainen taas suoraan ehdottaa eroa, niin tällöin olisi nainen saatava ehdottamaan jotain sopimusta yhteydenpidosta. Kun nainen sitten hölmöyksissään avaa suunsa, niin voit edellä kuvatusti vilauttaa huolettomasti kännykkääsi ja sanoa että voit aina soittaa tähän jos siltä tuntuu. Ja ei kun puhelin roskiin ja puhelinkaupoille. Myös liittymä tulee vaihtaa. Nyt sitten jos satut reaalimaailmassa törmäämään tähän naiseen, niin voit aivan hyvin sanoa että eikös yhteydenpito sovittu tapahtuvan puhelimitse, sähköpostitse jne miten nyt satuitte sopimaankin. Jos nainen vielä yrittää puhua, niin odota että pääsee liki virkkeensä loppuun eli tarvitsee ilmaa. Juuri ennen tätä keskeytä puhumalla päälle ja toista rauhallisesti mitä olitte sopineet yhteydenpidosta. Näin nousee naisen raivo, halvekunta ja viha kasvavat ja ennen kaikkea tyrehtyy keskustelu, etenkin jos olette jossain marketin aulassa tai muualla suuressa väkijoukossa. Hankalampi tapaus on sitten stalkeroiva nainen, niitäkin on. Mutta tällaisen naisen kouluttamiseen palaamme tosimiesten suhdekurssin toisessa osassa.

      • siniainen

        Tosimies, kerrotko mikä tuossa on siis miehen pointti?
        Siis mitä hän koittaa saavuttaa tuolla puhelimen heiluttelulla ja sillä että nainen pitää saada ottamaan luuriin yhteys ja luuri on laitettu jo roskiin tms?
        ja mikä tuossa tekee "tosimiehen"..
        Ymmärrän kyllä, että noihan miehet toimii. Mun eksä teki kans noin, ensin leikki tyhmää monin tavoin, mm ei muka myöntänyt huomanneensa mun vihjeitä erosta, ehdotti kaikkea "mahtavaa" yhdessä tekemistä, pyrki sopimaan jatko yhteyden pidosta yms.
        Mut sitä en ymmärrä että minkä takia? Kun ei hän sillä mitään saavuttanut kuin eron.


      • miehetei

        "Jos tilanne on ajautunut tai ajettu tähän pisteeseen, siis että nainen halveksii sinua ja kaikkea tekojasi, ei naisen kanssa ole enää kertakaikkiaan yhtään mitään menetettävää. "

        Tästä huomaa sen ajattelutavan mikä miehillä on. Eli jos nainen ei ole heille potentiaalinen suhdekumppani enää, niin hänen kanssa ei sitten ole enää "mitään menetettävää"
        Näin ne ajattelee, eli sitten kun erotaan ei tarvi enää välittää mitään.
        Mutta se on naisten kannalta ihan sama, siis harmi niille jotka tuollaisiin miehiin sortuvat, koska ne ovat myös parisuhteen aikana pelkkiä teeskentelijöitä niin ei sellaisella miehellä todellakaan ole "mitään" merkitystä.
        Harmi vaan kun naiset ajattelee yleensä laajemmin. Eli ihmisen kanssa jos on seurustellut, niin voisihan sitä eron hoitaa nätisti siltä varalta että jossain joskus törmää. Tai joutuu samoihin työkuvioihin tai muuta.
        Mut ne jotka eroa harkitsee niin jättäkää mies heti, älkää antako sen pelata tuota "eropeliä" josta tuo tosimies tuossa haaveilee.
        Vaikka todennäköisesti taustalla onkin melko vajaa tunne-elämältään oleva mies, mut tuollaiset justiin tekee kaikkee rötöksiäkin eli niistä kannattaa silti erota mahdollisimman pian, vaikka se mies ei siihen itse kykene. Miehillä on joku systeemi että ne mieluummin haluaa elää valheessa ja odottaa vain että nainen jättää heidät. Sekin voi johtua silti jostain halveksunnasta naissukupuolta kohtaan, ei välttämättä mistään ritarillisuudesta mitä ne antaa ymmärtää. No, joka tapauksessa nuo ns. tosimiehet on just siitä sairaimmasta päästä miessukupuolen edustajia.


    • miehetei

      Tää taas tasa-arvokysymys. Eihän miehen tarvitse edes miettiä miten sosiaaliset tilanteet menevät, eikä heidän tarvitse välittää mitä nainen heistä jatkossa ajattelee.
      Tiedän tapauksia että on oltu sängyssä asti, ja sitten yhtenä päivänä ei enää edes moikata. Siis se mies ei moikkaa naista enää, vaikka on pannut tätä jo.
      Silloin jos nainen jättää miehen salaa puhumatta, niin voi olla että mies on osoittanut epäterveitä merkkejä jolloin eroamistilannetta pelätään. Se yritetään hoitaa kirjeitse tai puheluitse, tai tehdä jokin paska temppu että mies vittuuntuisi eikä haluaisi itsekään enää olla yhdessä naisen kanssa.
      Roikkuvaa miestä on mahdoton jättää, kun se vannoo muuttuvansa eikä ymmärrä eroa. Luulee että kerran nainen on niin vahva, niin miksei se häntäkin kestä elämässä.
      Alkaa roikkua ja vaatia selityksiä. Tai on osoittanut merkkejä aiemmin, jotka saa naisen epäilemään että ystävällisyyttä ei riitä enää eron jälkeen.
      Mun eksä oli sellainen. Niin kauan kun oltiin yhdessä niin vannoi rakkauttaan, oli niin ihastunut ja olin kaikkein kaunein ja minun virheet ei haitannut.
      Sitten kun ilmoitin että erotaan, niin täyskäännös. Haukkui mut, vittuili kaikesta mistä ei muka ole ennen välittänyt, uhkasi tulla mun asunnolle "selvittämään asiat" jonakin päivänä. Eli se kaikki rakkaus oli vain ulkokuorta, niin kauan kun "vaimous" suojasi minua ei mies halunnut pahaa. Mutta kun halusin erota, musta tulikin miehelle ulkopuolinen, käärme, paha ihminen jne.
      Mut nuo miehet jotka tekee katoamistempun ilma syytä, niin tuskin niillä käy mielessäkään että se nainen voisi jotenkin vaarallinen olla ärsytettynä eli erotessa.
      Sekun vaan eivät välitä, koska ei heille naiset merkiste mitään ja nainen joka jätetään vielä vähemmän. Miehet on kotonaan tällä planeetalla, ei niiden tarvi välittää onko se kiusallista jos nainen kävellee vastaan, mies voi olla huomioimatta ja hänellä silti kavereita riittää.
      Ajattele, jos olisit kuningas tai julkkis niin tarvisiko sinun välittää jos jokainen alamainen ei pidä sun päätöksistä? Tarviiko sun moikata sun alamaisia/faneja ku ne tulee vastaan? Se on oma päätös, mutta kun pankkitilillä on jo sen verran rahaa niin ei tarvi välittää kumpaa tekee satunnaiselle vastaantulijalle.
      Ok, lehteen voi tulla otsikko etä "x oli tyly" mutta kestää pitkään ennenkuin sellainen horjuttaa asemaa. Näin mies ajattelee. Ajattelee ettei hänen tarvi välittää mitä yksittäinen nainen hänestä sanoo ja ajattelee jälkeenpäin, lisäksi kun toisten haukkuminen eteenpäin on laillakin kielletty niin hänen ei TARVI välittää..
      Jos sä haukut häntä sä teet väärin, mutta se mies voi sanoa sivulauseessa että "panin tota" ja hänen ei tarvi sit tervehtiä sua koskaan. Eikä hänestä ajatella sen kummempaa.

    • 12312

      Jos aikuinen ihminen katoaa vain, on kyseessä jokin sairaus.
      Persoonallisuushäiriöiset eivät osaa lopettaa suhdetta kertomalla toiselle.
      He ajattelevat vain itseään eivätkä välitä.

      Olkaa onnellisia, että pääsitte tyypeistä eroon!!

      • Yhdensellaisenuhri

        Ihan samaa mieltä siitä, että ajattelevat vain itseään, siitä toisesta viis eli ei sillä mitään väliä, jos asiat jäävät selvittämättä ja toinen elää vielä epätietoisuudessa onko suhde päättynyt vai ei, ei niin mitään. Antaa vaan roikkua siellä varalla, jos ei sen uuden tuttavuuden kanssa jutut etene. Näin itsekkäästi he ajattelevat.


      • tosisikamiesnöfnöf

        Näin on! Tosimies ei jätä mitään arvailujen varaan vaan tekee kuten aiemmin on kirjoitettu eli hankkii ensitöikseen naisen vihan päälleen. Ei pitäisi jäädä naiselle epäselväksi mikään asia. Sitäpaitsi naiset ne pyrkii tolloja luuserimiehiä roikottamaan löysässä hirressä sillä välin kun toisaalla on juttu menossa uuden kanssa.


    • Anonyymi

      Miten kukaan nykypäivänä luottaa kehenkään. Itse en ole kyllä luottanut enää aikoihin.

    • Anonyymi

      Hohhoijaa, jos on ollu viestiyhteys, niin on numero. Aina voi soittaa ja kysyä, et missä mennään. Ugh, olen puhunut.

    • Anonyymi

      Syy pitää kertoa.

    • Anonyymi

      Olisko tullut mykkäkouristus tai mennyt aivot sijoiltaan tai puolihalvaus (ohimenevä).
      Mene ja tiedä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe