Tahtoisin bi-naisen

24vmies

Olen 24v sinkkumies. Kiihottaa ajatus asetelmasta, että olisin parisuhteessa bi-naisen kanssa, jolla olisi siinä sivussa seksisuhde naisen kanssa.

3

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juttaxx
    • 1218

      Ja kukahan mies ei haluaisi? Kuinka vapauttavaa olisi pystyä vastaamaa naisen kyselyihin toisen naisen vartalosta joutumatta miettimään miten sanansa asettelisi että naiseni olisi aina parempi. Tai ettei hän liioista kehuista suuttuisi.

      Ihanaa olisi myös kysellä häneltä kaduilla kävellessä ja liikkuessamme ihmisten keskellä minkälaisista takapuolista, rinnoista ja kasvoista hän pitäisi tai haluaisi hyväillä. Tai jos näkee jotain kaunista, voisi kysäistä:"Joko näit nuo/tuon...?"

      Suurena vaarana on tietysti se että hän lähtee toisen naisen matkaan, mutta tuli polttaa aina. Ja siihen asti, uskon että suhde on kuumempi kuin mikään muu suhde.

      Itse en ole seurustellut kuin yhden naisen kanssa joka oli alitajuntaisesti bi. Hän kyseli aina mielipidettäni jonkun kolmannen naisen mukanaolosta seksimme aikana. Tai kyseli minkälaiset rinnat kuvittelin kenelläkin naisella olevan kadulla tai jossain liikkuessamme. Tai mitä mieltä olisin jos se tai se tuttumme olisi kanssamme sänyssä. Mutta jos ajatusta hiemankin vei toteuttamisen puolelle, hän pakitti heti. Toisaalta, hän viehättyi selvästi naisten vartaloiden muodoista ja pehmeydestä. Hänen kanssaan seksi oli taivaallista ja jaoimme kuusi kiihkeää, nautinnollista vuotta. Kunnes hän sitten löysi sen etsimänsä.

      Voisin kuvitella että naiset ovat enemmän bi-henkisiä kuin myöntävät. Siksi toivoisinkin että useampi avautuisi siipalleen edes ajatusleikkinä mielihaluistaan. Se saa parisunteesen ihan uutta potkua. Kaikkia asioita ei pidä toteuttaa. Mutta niistä voi puhua.

    • Itsekin.bi

      Kuulostaa siltä että tuo haaveesi perustuu vain johonkin kuvitelmaasi siitä millaisia bi-naiset ovat.

      Ei bi-seksuaalisuus sitä tarkoita, että haluaisi automaattisesti maata molempien kanssa. Se tarkoittaa sitä, että voi tuntea vetoa molempia sukupuolia kohtaan, jos tapaa kiinnostavan ihmisen.

      Ei bi-seksuaalisuus sitä tarkoita, että nainen automaattisesti haluaisi jonkun avoimen suhteen, jossa kumppanin lisäksi maataan muidenkin kanssa. Suurin osa bi-seksuaaleistakin haluaa olla uskollinen puolisolleen, sukupuolesta riippumatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe