Menin ja otin

Työ-tön-kö

Otin lopputilin viikkoa ennen kesälomani alkamista, en sen koommin ajatellut lomaltapaluu rahoja, halusin vaan pois, saan kuitenkin ansaitsemani 38 lomapäivää lomakorvauksena, maksan sillä kolmen kuukauden osuuteni laskuista. Elän kitkutellen, ja meen kirpputoreille myymään tätä tavaraa mitä on vuosien varrella kaappeihin kerääntynyt. Tarkoituksena on alan vaihto kerralla, tuntuu että ainoa keino päästä työvoimakoulutukseen on olla työtön, olen erittäin iloinen päätöksestäni, sairaslomilla tuli oltua joka kuukausi useampaan kertaan, pikkuvaivastakin, toivoin tulevani kipeäksi ja voi sitä riemua kun heräsin aamulla ja nuhaisena soitin töihin että olen kipeä ja sairaslomatodistuksen saatuani kummasti olo parani. En suosittele saikuttamista,,se ei ole ratkaisu, pitkität vaan ongelmaa ja vuodet vierii ja olo vaan pahenee. Kun työelämää on edessä vielä kolme vuosikymmentä on parempi tehdä sellaista mistä pitää kuin olla onneton. Se sairastuttaa pidemmän päälle, ja kukaan ei oikeasti halua olla sairas, minä halusin ja riemuitsin jopa katkenneesta varpaastani kun kiireessä potkaisin sohvan kulmaan.. Ai että olin iloinen kun varpaasta sain kolme viikkoa lepoa.. En sentään itseäni tahallaan satuttanut vaikka ajattelinkin joskus että mitäpä jos potkaisen taas tuohon sohvaan :) Elämme vain kerran, ja voit itse tehdä siitä mukavan ja viihtyä elämässäsi. Mieheni tukee mutta on huolissaan miten pärjätään, ääh.. hyvin pärjätään sillä olen myös päässyt eroon shoppailu pakkomielteestä, en tarvitse mitään vaatteita tai laukkuja, ainakaan seuraavaan kolmeen kuukauteen.

8

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eriarvoinen_kohtelu

      Minulla osui pikkuvarvas vahingossa tuolin jalkaan niin että meni mustelmille ja röntgenkuvissa näkyi murtuma, saikkua pari päivää. Kenties siksi että olen mies...

    • työ-tön-kö

      Olin ravintolassa töissä, en saanut turvakenkää jalkaani saati pystynyt kävelemään kunnolla, koko päivä jaloillaan seisomista ja kävelyä. Siksi pitkä sairasloma, jos jossain on särkyä se muuttaa askelta jolloin saattaa aiheuttaa vaurioita ja kipua toiseen kohtaan jalkaa.

    • työ-tön-kö

      Niin, röngtenissä näkyi selkeästi varpaan olevan poikki, hieman eriasia kuin murtuma.

      • slfskldfjksdjdk

        Vaikka olisi ollut poikkikin niin miehiä kohdellaan tylysti ja myönnetään pitkin hampain sairaslomaa, tietysti vähemmän kuin naisille. Nainen valittaa vähän että pillu kipeänä niin kolme viikkoa saikkua tuosta noin vaan, sitten viikko töissä ja taas on kuukautiset...


    • veltotkoivet

      eise saikku pidemmän päälle ole kannattavaa..itse sain loparit sen ansiosta ku lähes aina saikulla,mut toisaalta eipä ole nyt työttömänäkään valittamista elämänlaadun suhteen :) tuet juoksee jne :D

      • stanan_paskaduunit

        huonosta työpaikasta loparit on vain helpotus ja voitto.


    • NiceToYou

      Jos aloittajan verukkeella kaikki ottaisi loparit, olisi maassa vieläkin enemmän työttömiä. Itse olisin yksi heistä. Eikä minua voi uudelleen kouluttaa koska mikään ei kiinnosta.

    • minävaan22

      Pääsin nyt opiskelemaan ja sanoin itseni välittömästi irti.
      En käyttänyt kauniita sanoja, joten nyt aikovat vielä löydä jollain kirjallisella varoituksella.

      Koska irtisanouduin jo, mitä ne voivat tehdä jos revin sen lippulappusen pikkusieluisen pomon edessä tuhannen pillun päreiksi ja hymyilen? Voivatko päättää yhtäkkiä jotain seuraamuksia, esim. "eikun annammekin sinulle potkut"? tai eivät maksa lomia tjsp?

      Lähiesimies yritti että olisin tämän kuukauden loppuun töissä ja firma maksaisi rahana pitämättömät lomat, mutta kun tuo kirjallinen lappu tulee, niin miksi helvetissä tekisin enää yhtää mitään, vaan lähtisin pitämään lomia?

      Mitä jos firman pikkusielut eivät myönnäkään minulle lomia pidettäväksi, vaan hammasta purren koitan vielä 3-4 viikkoa kärvistellä duunissa josta meinaa olla sillat poltettu pomoportaaseen? Saikulle?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3650
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2982
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2880
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2758
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      23
      2673
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2455
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      2149
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1897
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      202
      1867
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1837
    Aihe