S24 poistanut Kivalan uhrien ketjun

KivalanUhritVaiennettiin

Suomi 24 ei toimi rehellisyyden pohjalla. Näköjään yksi jos toinenkin huijarilahko pystyy ostamaan Ylläpidon. Näin on myös monilla muilla S24 uskonnollisilla foorumeilla. Toiminta on suomalaisen sananvapauslain vastaista.

Nytkö siis Kivalan vammaiset vaiennettiin Isonveljen käskystä? Oli suurta rohkeutta heiltä pyytää, suorastaan huutaa apua edes internetin kautta. Nyt he ainoastaan joutuivat vaikeuksiin "tuhmuudestaan", kuten ketjussa kivalalaisten taholta heitä uhattiinkin. Nyt S24 itse osallisena, vammaisia vastaan suunnatun rikoksen salaamisen kautta, syyllistyi itse uuteen, vakavaan rikokseen. Vammaisten rohkea avunhuuto vaiennettiin S24:llä.

Suomi 24:n tulisi selkeästi ilmaista keiden asialla se toimii. Ei ainakaan vapaan, suomalaisen sanan asialla. Onko S24 jonkin tietyn, esim. poliittisen tai uskonnollisen tahon, tai vierasvaltion omistama?

Sijaitseeko foorumin softa USA:ssa, jolloin suomalaisten foorumeiden on noudatettava USA:n lakeja? Monien keskustelufoorumien laita on näin ja kirjautuva henkilö joutuu allekirjoittamaan noudattavansa USA:n lakeja. Tämä ei ole vainoharhaa, vaan tosiasia. Näin on esim. Hommafoorumin kohdalla, sekä monien muiden keskustelupalstojen.

1

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleisesti.Ottaen

      Nythän on niin, että Suomessa on jokaisella sananvapaus, kunhan sananvapautta ilmaistaan Suomen lain puitteissa. Keneltäkään ei tätä sananvapautta saa kieltää.

      Myös vammaisella on oikeus kertoa omista kokemuksistaan, siten kuin hän itse tähän kykenee. Kenelläkään ei ole auktoriteettia tässä asiassa ohi kyseisen yksilön oman, vapaan tahdon. Hoitohenkilökunnan lailliset oikeudet rajoittuvat asiakkaan (eli tässä tapauksessa vammaisen) sairaanhoitoon, ei muuhun. Asiakkaat eivät ole hoitohenkilökunnan orjia, vaan itsenäisiä ihmisiä, myös aikuisia.

      Sananvapautta käytettäessä, mikäli Suomen lakeja tuntematon vammaisasiakas toimisikin joissain kohdin näitä lakeja ymmärtämättömästi, ei häntä voi sellaisista pikkulipsahduksista tuomita, sillä hänen itse asiansa, oman pahanolonsa ilmaisu, avunpyyntö ulkopuolisilta, menee kaiken tällaisen ohi.

      S24 on sallinut ja sallii sivustoillaan todellista rikollisuutta, todellista herjaustoimintaa, kuitenkaan poistamatta herjaavia kirjoituksia. Sillä ei olisi ollut oikeutta poistaa Kivalan vammaisten avunhuutoa, mutta mahdollisesti raha ratkaisi.

      Asiakkaiden kertomus hyväksikäytöstä poistettiin näkyviltä. Kysymyshän on mahd. siitä, että mikäli asiakkaiden avunhuuto kantautuisi Kivalan rahoittajien korviin, sekä tapahtumien kulkua oikein arvaavien korviin, koko Kivalan toiminta tutkittaisiin, ei ainoastaan asiakkaiden luvaton valokuvaaminen. Hyväksikäytöllä tarkoitan tässä mitä tahansa, tarkemmin määrittelemätöntä, tai suunnattua hyväksikäyttöä.

      Hyväksikäyttöä on kaikki vastoin uhrin omaa tahtoa tapahtuva, (esim. sairaanhoidon kannalta) asiaankuulumaton, eli asiaton toiminta, uhrin omaa vajavuutta, tai ahdinkoa hyväksikäyttäen, on se olemukseltaan mitä tahansa.

      "Ei" tarkoittaa "ei", sanoo sen aikuinen, lapsi, tai vammainen.

      Jos vammainen esim. asiallisessa sairaanhoitotilanteessa ehkä kiukuttelisi ja sanoisi "ei, ei!", on se eri asia, kuin esim. täysin itse hoitoon kuulumaton toiminta, kuten pakkovalokuvaaminen, joka tuntuu asiakkaasta / vammaisesta kiusalliselta, sekä hänen yksityisyyttään loukkaavalta ja silloin hänen kieltoaan "ei!" tulee kunnioittaa. Vammaisasiakasta on kohdeltava asiallisesti.

      Tällaista, asiakkaiden vastoin tahtoa tapahtunutta valokuvaamista ei olisi saanut sallia ja herättää kysymyksiä, mihin tarkoituksiin tällaista runsasta valokuvaamista on harjoitettu. Esim., myykö valokuvaaja kuviaan eteenpäin?

      Lisäkysymyksen herättää Kivalan nk. hengellisyys. Onko asiakkaiden kaikkinainen "uskovaisuus" siellä varmasti vapaaehtoista, vai onko sekin syötetty heille, sairaanhoidon sivutuotteena. Tulisiko asiakkaalle esim. "seuraamuksia", jos hän ei veisaisi Jeesukselle, mahd. joka aamu ja ilta ja ennen ateriaa?

      Suomessa on lainmukainen uskonnon- ja uskonvapaus, jota myöskään ei saa loukata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe