Epäsosiaalisuus ja kaverittomuus

J.Nuo

Eksyin tälle palstalle, jos täällä olisi fiksumpaa väkeä kuin sinkut-palstalla.

Ongelma: Ikää yli 30, lapseton sinkkumies. Luonne epäsosiaalinen, ei ole koskaan ollut kavereita, ei edes kouluaikana. Syy? Maaseudulla asuminen, hiljainen, ujo luonne, en osaa lähestyä toisia ihmisiä.

Haluaisin oikeasti löytää kumppanin ja perustaa perheen. Olen vain todennut, että epäsosiaalisena ihmisenä se on täysi mahdottomuus. Ei ole koskaan ollut suhdetta, ei mitään.

Jospa te parisuhteessa elävät ihmiset osaisitte neuvoa, miten voin löytää itselleni naisen. Elämäni on todella tylsää, koska ei ole kavereita. Juottoloista enkä tanssilavoilta en lähde naista etsimään, moiset kulttuurit eivät kiinnosta.

Turha ehdottaa myöskään nettideittejä. Olen kokeillut ja tullut siihen tulokseen, että deittisivustoilla harva nainen on oikeasti etsimässä miestä...tai sitten etsivät täydellisyyttä. En tiedä, mutta en minä ainakaan jaksa sitä lajia enää. Aloitteen tein noin 150 naiselle, tuloksena 0 treffit.

Ei naurata. Olen kohta sen ikäinen, että voi sanoa että juna on mennyt. Ongelmani tosiaankin on se, että kaverittomana ihmisenä liikun joka paikassa yksin. Aina.
Naiset eivät koskaan lähesty yksinliikkuvaa miestä. Ei koskaan. Itselläni ei taas ole sitä naisenlähestymistaitoa. En osaa iskeä naista.

Jos ei ole kavereita, onko myös parisuhde mahdottomuus? Ei luulisi.

26

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deenmaki

      Ootko kokeillut facebookkia luo profiili ja sieltä löytyy erillaisia ryhmiä sinkuille ja vaikka maaseuduista pitäville,voi löytyä morsmaikku sieltä paremmin kuin nettideitistä.

      Voisit löytää myös mieskavereita niistä ryhmistä.

      • Tuo on hyvä ehdotus, ja jos aloittaja tosiaan rajaa suurin piirtein kaikki vaihtoehdot pois niin ei oikein muitakaan vaihtoehtoja ole tarjolla.


    • KommenttiKeijo

      Lähdetään perusteista liikkeelle: Minkälaiset on sun sosiaaliset kyvyt? Rajoittuuko ne vai "hein" sanomiseen kassalla vai pystytkö ylläpitämään keskustelua ventovieraankin kanssa? Vai oletko kenties "kun minuun tutustuu ja lämpeän niin juttua alkaa lentää"-tyyppi?

      Jos sosiaaliset kyvyt on huonossa hapessa niin ootko halukas oppimaan kommunikoimaan ihmisten kanssa vaikka se tarkoittaisi menemistä pois omalta mukavuusalueelta?

      Ja naiset vähän(lue paljon) vieroksuu miehiä joillla ei oo kavereita.

      • yksin.viihtyvä

        Ei välttämättä vieroksu jos vaikka sattuu itsekin olemaan epäsosiaalinen. Minulle ei taas sopisi sosiaalinen seurustelukumppani yhtään jos hän odottaisi minunkin osallistuvan menoihinsa. Muuten sillä ei niin väliä.


      • tämmöisennäkisinn

        Eiköhän tuossa parisuhteen solmimisessa ja ylläpidossa tärkeintä kuitenkin ole se tykästyminen toiseen ja halu tehdä hyvää toiselle. Ei siinä täysin samanlainen tarvitse olla, mutta ehkä jonkinlaisiin kompromisseihin olisi hyvä päästä. Eli ehkä voisit välillä toisenkin menoihin osallistua.


    • Pesäeri

      Jos olet epäsosiaalinen, niin älä ainakaan etsi "normaalia" naista jolla on tuhat kaveria ja joka liihottaa siellä täällä.
      Ole oma itsesi, ja etsi kaltaisesi nainen.
      Jos tuosta avaustekstistä ottaa muutaman itsesäälilauseen pois, niin sehän on deitti-ilmoitus jo siinä!
      Ja sitten koska olet tuollainen epäsosiaalinen, niin pidä huoli että annat sille naiselle perääntymismahdollisuuden etkä jää roikkumaan jos joku kiinnostuu, ja sitten antaakin pakit.
      Koska pahinta mitä voi tehdä on olla epätoivoinen.
      Ja juna sulla ei mee ikinä, sä oot mies, ja voit siittää jälkeläisiä pitkänkin ajan kuluttua vielä. Joten keskity myös siihen, miten saat elämästäsi ensin vähemmän tylsää.
      Ei kukaan nainen halua miehen kanssa olla vaan siksi, että miehellä on liian tylsää.
      Sehän tarkoittaa, että miehellä ei ole päänsisällä elämää.
      Tai sitten etsi kaltaisesi nainen, jolla on myös tylsää. Mutta älä yritä vangita jotain eläväistä ja iloista naista itsellesi kepulikonstein, jos kuitenkin olet pohjimmiltasi sellainen kun olet. Ihminenhän ei muutu.

      • niinmutta

        Ratkaisuksi esitetään, että "hanki kaltaisesi nainen". Periaatteessa hyvä ratkaisu, mutta käytännössä ongelmana alkuperäisellä kirjoittajalla oli se, että naista ei saa, ei kaltaistaan tai muutakaan. Nettideiteillä ei kelvannut kenellekään, ja tosielämässä hän ei naisia tapaa.


      • 0820
        niinmutta kirjoitti:

        Ratkaisuksi esitetään, että "hanki kaltaisesi nainen". Periaatteessa hyvä ratkaisu, mutta käytännössä ongelmana alkuperäisellä kirjoittajalla oli se, että naista ei saa, ei kaltaistaan tai muutakaan. Nettideiteillä ei kelvannut kenellekään, ja tosielämässä hän ei naisia tapaa.

        Se pitää sitten hyväksyä elämän rajoitukseksi. Kaikilla on joitain tällaisia rajoituksia: ei pärjää koulussa, ei pysty saamaan lasta, halvaantuu tms. Yksin jääminen voi olla tällainen kohtalo.


    • ujottttt

      Viestissäsi kirjoitat, ettet ole valmis muuttamaan toimintatapaasi ja tapojasi millään tavalla. Se on aika iso ongelma, sillä jos tekee kaiken aina samalla tavalla, lopputuloskin on todennäköisesti sama.

      Eipä ihmisiin tutustuminen loppujen lopuksi ole mitään rakettitiedettä. Koeta ajatella, ettei luonne ole mikään kohtalo, joka kahlitsee sinut tyrmään loppuiäksesi, kun "et osaa" ja kun olet "epäsosiaalinen". Sinä voit oppia juttelemaan ihmisille, kun harjoittelet, se muuttuu helpommaksi kerta kerralta. Juttele kaikille ilman sen isompaa päämäärää ja elämää suurempaa aihetta niin että saat harjoiteltua luontevaa lähestymistä ja peloistasi vapautumista.

      Tsemppiä sulle. Muista, että kaikilla ihmisillä on sosiaalisia pelkoja niin kuin sinullakin, niin myös epäonnistumisia. Kaikki pelkäävät torjutuksi tulemista ja kaikilla on siitä kokemusta. Ja löytyy naisia, jotka nimenomaan etsivät ujoja miehiä ja jotka ovat itsekin ujoja. Jos kumpikin ajattelee, ettei osaa lähestyä, niin lopputulos on tiedossa.

    • tiina31

      Ei toivoakaan tuollaisella otuksella. Olet varmaan joku hemmetin seko hihittelijä ja psykopaatti.
      Pysy erossa tytöistä äläkä pilaa kenenkään elämää .

      Haleudu terapiaan.

    • uouiuiu

      "Haluaisin oikeasti löytää kumppanin ja perustaa perheen. Olen vain todennut, että epäsosiaalisena ihmisenä se on täysi mahdottomuus."

      Kumppanin (ja kavereiden) löytäminen ei ole vaikeaa, paitsi jos ajattelee sen olevan mahdotonta ;). Vain sinä pystyt ratkaisemaan tämän ongelmasi. Kuten kaikessa muussakin, täytyy tavoitella sitä mitä haluaa, keksiä keinoja. Luoda oma strategia, ja välitavoitteita. Jos yksi keino/strategia ei johda haluttuun tavoitteeseen, täytyy keksiä toinen. Ja pohtia miksei ensimmäinen onnistunut. Totuus on se, että olemalla kotonasi yksin, jäät yksin. Tarvitaan suunnitelmia, tekoja, toimintaa.

      Mitä jos aloittaisit tuosta "epäsosiaalisuudesta"? Miettisit mitä sillä tarkoitat? Miksi haluat ajatella itsestäsi noin? Ei yksinäisyys sinällään ole epäsosiaalisuutta. Itse kyllä arvostan sitä, että miehellä on oma elämä, omia ihmissuhteita ja harrastuksia. En halua, että minä olen miehen koko sosiaalinen elämä. Mutta naisia on erilaisia. Aivan varmasti myös sellaisia, jotka haluavat viettää tasaisen rauhallista elämää.

      Sanoit olevasi ujo. Ujo voi olla, jos se ei haittaa pahemmin elämää, tee siitä hankalaa, ja löytyy rohkeutta sen vastapainoksi. Ikävä kyllä ujous yleensä vain lisääntyy ongelmaksi asti, jos on aina yksin, hyvin harvoin toisten seurassa. Mitä teet ammatiksesi? Onko sinun pakko asua siellä maaseudulla? Mitä jos pitäisit välivuoden maalaiselämästä, ja hankkiutuisit töihin pikkukaupunkiin?

    • 0308

      Sinua ehkä lohduttaa, että suuri ellei jopa suurin osa pariutuneista kadehtii tilannettasi. Saat tehdä mitä haluat ja keskittyä olennaiseen. Pariutuneet jaksavat päivästä toiseen, koska toivovat (turhaan) asioiden muuttuvan parempaan tai hautaavat omat haaveensa lasten takia.

      Ihmisten paras puoli on siinä, että kun heidän kanssaan on tekemisissä, oppii arvostamaan yksinäisyyttä.

    • Miten olisi love coach?Parisuhdevalmentaja vai mitä ne ovat.

    • N.T

      Minulla on muutama poika-/miesystävä löytynyt netin kautta, mutta ikinä en ole nettideittihommiin lähtenyt! 2 ensimmäistä suhdetta löysin chatin kautta, täällä suomi24:sessa toisen, toisesta on jo niin kauan että oliko kissin chatti jopa? No kuitenkin, ihan jutustelemalla siellä sai hyvän mielikuvan, ja sitten vaihdettiin sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot aikanaan. Eka suhde kesti 2 vuotta, toinen 7 v. Nykyinen löysi sattumalta kai minun profiilini, kirjoitti vieraskirjaani (sillon kun sellainen oli) ja siitä se sitten lähti..

      En ole mitenkään suupaltti itse, eikä miehenikään ole koskaan mitään ruunebereja ollut. Monesti on epäsosiaaliselle helpompaa kirjoittaa kun puhua, joten tälläinen tutustuminen on itselleni ollut hyvä tapa.. Ei mitään liukuhihnameininkiä, niinkuin nettideiteissä, ei periaatteessa etsi mitään, mutta juttelee avoimesti ihmisten kanssa.. Jos joku tuntuu mielenkiintoiselta niin sitten juttelee pidemmin. Mutta ei sitten toisaalta sitä kiusallista baaripokailua ja kännisönkötystä tai kaupan kassalla heruttelemista, niissä en ole hyvä, vaivaannun moisista tilanteista niin, että en oikein osaa toimia saati sanoa mitään rakentavaa tai edes hauskaa..

      Oma aviomieheni oli pahasti syrjäytynyt aikaan, kunnes ihan parilla hölmöllä lauseella sai mielenkiintoni heräämään. Toki se mielenkiinnon herääminen vaatii myös tuuria, mutta se vaatii myös sen, että heittää kommentin sinunlaisista kiinnostuvalle ihmiselle. Älä missään nimessä lähde millekkään valmentajakurssilässynläälle, ne ovat vain naisenkaatajia varten, kuinka oppia pelimieheksi jne.. Mutta siis aviomiehelläni ei ollut ystäviä, ei kavereita, eikä edes tuttuja. Hän oli työtön ja asui syrjäisessä kaupungissa, pienessä yksiössä kaukana keskustassa, ei käytä alkoholia eikä käynyt baareissa. Masentunut. Omien ongelmiensa vanki. Tapojensa orja. Tietokoneriippuvainen. Ja silti hän sai naisen, jonka kanssa meni naimisiin ja sai lapsen.. Se vaan vaatii sen, että kohtaa sen oikeanlaisen ihmisen.. Miehelläni siihen meni kauan, montamonta vuotta, hän on minua 13 vuotta vanhempi, täytti juuri 40v. Ehkä vähän masentavaa, että niin kauan meni kunnollisen suhteen löytämiseen, mutta myös toivoantavaa, että hänen ikäinen pahasti syrjäytynyt yksinäinen mies voi löytää itselleen naisen jonka kanssa perustaa perheen..

      • rikasrunkkaaja

        Nimimerkin N.T juttu on taas loistava esimerkki siitä, millaisiin miehiin suomalaisnaiset rakastuvat. Työttömiin, syrjäytyneisiin ja epäsosiaalisiin sosiaalipummeihin. Enkä nyt väitä, etteikö moisilla olisi oikeutta rakkauteen, mutta se on vain niin koomista...
        Suomi nimittäin on täynnä poikamiehiä, jotka ovat painaneet koko nuoruutensa töitä ja asuvat omakotitaloissa tai muissa omistusasunnoissa, eivätkä silti saa naista. En ole koskaan ymmärtänyt, enkä varmaan tule ymmärtämään, millä perusteella nainen tekee valinnan miehen suhteen. Miksei kunnollinen mies kelpaa?


      • Saatananidiootti
        rikasrunkkaaja kirjoitti:

        Nimimerkin N.T juttu on taas loistava esimerkki siitä, millaisiin miehiin suomalaisnaiset rakastuvat. Työttömiin, syrjäytyneisiin ja epäsosiaalisiin sosiaalipummeihin. Enkä nyt väitä, etteikö moisilla olisi oikeutta rakkauteen, mutta se on vain niin koomista...
        Suomi nimittäin on täynnä poikamiehiä, jotka ovat painaneet koko nuoruutensa töitä ja asuvat omakotitaloissa tai muissa omistusasunnoissa, eivätkä silti saa naista. En ole koskaan ymmärtänyt, enkä varmaan tule ymmärtämään, millä perusteella nainen tekee valinnan miehen suhteen. Miksei kunnollinen mies kelpaa?

        Kitinää kitinää kitinää. Aina se on joltain pois jos joku saa naisen. Nytten on se on rikkaalta kauluspaitaspedeltä pois jos joku masentunut raitis syrjäytynyt mies saa naisen.

        Kateellista panettelua vaan. Hanki urpo itsetunto!


      • 1404
        rikasrunkkaaja kirjoitti:

        Nimimerkin N.T juttu on taas loistava esimerkki siitä, millaisiin miehiin suomalaisnaiset rakastuvat. Työttömiin, syrjäytyneisiin ja epäsosiaalisiin sosiaalipummeihin. Enkä nyt väitä, etteikö moisilla olisi oikeutta rakkauteen, mutta se on vain niin koomista...
        Suomi nimittäin on täynnä poikamiehiä, jotka ovat painaneet koko nuoruutensa töitä ja asuvat omakotitaloissa tai muissa omistusasunnoissa, eivätkä silti saa naista. En ole koskaan ymmärtänyt, enkä varmaan tule ymmärtämään, millä perusteella nainen tekee valinnan miehen suhteen. Miksei kunnollinen mies kelpaa?

        Jos nainen ei sinuun rakastu, niin sitten ei rakastu. Tuskin se nainen ilkeyttään päättää olla rakastumatta.


      • N.T
        rikasrunkkaaja kirjoitti:

        Nimimerkin N.T juttu on taas loistava esimerkki siitä, millaisiin miehiin suomalaisnaiset rakastuvat. Työttömiin, syrjäytyneisiin ja epäsosiaalisiin sosiaalipummeihin. Enkä nyt väitä, etteikö moisilla olisi oikeutta rakkauteen, mutta se on vain niin koomista...
        Suomi nimittäin on täynnä poikamiehiä, jotka ovat painaneet koko nuoruutensa töitä ja asuvat omakotitaloissa tai muissa omistusasunnoissa, eivätkä silti saa naista. En ole koskaan ymmärtänyt, enkä varmaan tule ymmärtämään, millä perusteella nainen tekee valinnan miehen suhteen. Miksei kunnollinen mies kelpaa?

        No en mitenkään suunnitellut, että rakastun mieheen jolla ei sattunut töitä olemaan. Niin vain kävi. En muutenkaan ole kysymässä pankkitilin saldoa ennen kun alan tapailemaan, saati sitten asumismuotoa. Mielestäni raha on toissijainen asia kun on kyse koko loppu elämän kumppanuudesta. Mieluummin otan miehen joka on hyvä, kiltti ja välittävä kuin rahakkaan, kiireisen ja ilmeisen ennakkoluuloisen..

        Olen toki erilaisten miesten kanssa ollut suhteessa, yksi heistä oli jääkiekkoilija, toinen sijoittaja ja osakkaana useassa firmassa. Jääkiekkoilija teki vuosia ja taas vuosia uransa eteen, ahkera ja uuttera, rahaakin kivasti kertynyt.. Sijoittaja ja osakas oli huonosta ja rikkinäisestä perheestä itse raivannut tiensä asemaansa, hän myöskin näki paljon vaivaa jotta rahaa tuli ja hommat rullasivat..

        Jääkiekkoilija oli äärettömän mustasukkainen ja omistuksenhaluinen, mutta sehän tietenkin selvisi vasta ensimmäisestä nyrkiniskusta. Sijoittaja ja osakas taas suhteen aikana jatkoi naisten pokailemista, joka selvisi vuosien päästä. Alkuun ihan ok miehestä alkoi kuoriutua ilkeä ja pahaatahtova, katkera ja kateellinen tyyppi. Nykyinen.. no oli työtön ja syrjäytynyt, masentunut yms.. mutta kiltti, ihana ja välittävä. Ei ikinä tekisi mitään pahaa kenellekkään, rakastaa suuresti ja on suuri voimavara ja apu arjessa ja elämässä ylipäätään. En ymmärrä miten näistä miehistä huonoin on se, joka sattui olemaan työtön sillon kun tapasimme. On mielestäni henkistä köyhyyttä, jos ihmisarvo mitataan rahassa ja menestyksessä.

        PS nykyinen mieheni on kuin onkin töissä tällä hetkellä, joten kai hänkin on noussut taas ihmisarvoon.


      • Rasittavaa
        rikasrunkkaaja kirjoitti:

        Nimimerkin N.T juttu on taas loistava esimerkki siitä, millaisiin miehiin suomalaisnaiset rakastuvat. Työttömiin, syrjäytyneisiin ja epäsosiaalisiin sosiaalipummeihin. Enkä nyt väitä, etteikö moisilla olisi oikeutta rakkauteen, mutta se on vain niin koomista...
        Suomi nimittäin on täynnä poikamiehiä, jotka ovat painaneet koko nuoruutensa töitä ja asuvat omakotitaloissa tai muissa omistusasunnoissa, eivätkä silti saa naista. En ole koskaan ymmärtänyt, enkä varmaan tule ymmärtämään, millä perusteella nainen tekee valinnan miehen suhteen. Miksei kunnollinen mies kelpaa?

        Vastasit juuri itsellesi. Turha kitistä, kun et kerran ymmärrä. Tai ehkä ymmärrät, mutta mielestäsi naiset ovat väärässä. Sama tulos molemmissa tapauksissa. Miksi naisena kaipaisin mieheltä sellaista, minkä voin saavuttaa itsekin tai millä mies nostaa statustaan muiden miesten silmissä? Kaipaan mieheltä lämpöä ja yhdessä tekemistä, en omakotitaloa tai venettä. Minulle on tärkeää, että mies ottaa vastuun itsestään ja näkee eteenpäin. Työllisyys tai työttömyys ei sitä aina kerro.


    • Marga-Reeta

      Ensimmäinen tehtäväsi olisi karistaa itsestäsi vääristynyt kuva epäsosiaalisena miehenä.
      Epäsosiaalisuus käsitteenä liittyy rikolliseen sopeutumattomuuteen yhteiskunnan lakien edessä. Sinä tuskin olet sillä lailla epäsosiaalinen.

      Sinun ongelmasi huomaamme arkuutena ja torjuvana ihmissuhteissa.
      Tiedä että ihminen kykenee muuttumaan!
      Kun murrat jäätyneen kuvasi siitä, että et halua etkä osaa olla ihmisten seurassa, niin olet jo askelen lähempänä päämäärääsi.

      Ihmisen on muutenkin erinomaisen hyvä pitää joitain ihmissuhteita yllä mielenterveydellisten syiden vuoksi. Ihminen on luotu olemaan yhteydessä muihin.
      Se vain edellyttää jonkin verran ahkeruutta. Veltto ja laiska ihminen jää saamattomuuttaan yksinäiseksi. Oma aktiviteetti on tärkeä momentti. Myös kyky sietää torjutuksi tulemista. Meistä jokikinen joutuu silloin tällöin kokemaan torjuntaa, mutta silloin on hyvä, että ei elä yhden ystävän varassa.
      Ja ajan kanssa myös se, joka torjui, taas lähentyy.
      Ihmissuhteet ovat paljolti sormien lävitse katsomista ja anteeksiantoa. Ystävyys perustuu usein lähentymis-etääntymis -sykliin, parhaita ovat ne ystävät, jotka tämän tajuavat ja antavat tilaa toisilleen.

      Mitä vanhemmaksi ja pitempään ihmispolon erakkomaisuus jatkuu, sen oudommaksi ja höperömmäksi hänen sielunsa muotoutuu. Aina kylähulluuteen tai muuhun vihamieliseen särmikkyyteen asti, lähes paranoidiseen käytökseen.
      Tarvitsemme toisiamme peilataksemme itseämme muihin.

      Yksinäisyys tuo mukanaan rakkaudettomuuden elementin.
      Rakastaaksemme tarvitsemme siihen toisia ihmisiä. Rakkautta sinäkin etsit, sillä rakkaus luo elämää, ei kuolemaa. Yksinäisyys on kuolemista maailmalle ja itsellemme.

      Jos et ole päässyt harjoittelemaan ihmissuhteiden muodostamista lapsuuden olosuhteiden vuoksi, olisi sinulla mahdollisuus tehdä sitä jossain ryhmäterapioissa.
      Se ei ole välttämätöntä, jos omaat vähänkin rohkeutta ja myönteistä asennetta hyväksymällä muut ihmiset sellaisena kuin he ovat.

      Hakeutumalla harrastekerhoihin rohkeasti esim. harrastajateattereihin näyttelemään, kirjoituspiirit, maalauskerhot, historian harrastajat, valokuvaus ym. Kansalaisopistoissa on tuhottomasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia, joista valita. Aloitapa pelottomasti jokin uusi harraste! Mutta... ei mitään yksinäisen miehen kalastusta tai veneilyä kuitenkaan.

      Näistä yhteisöllisistä harrastuksista voi löytyä myös puoliso.
      Tuttavaperheemme poika löysi vuosia sitten tulevan puolisonsa kirjoituspiiristä ja hän on tällä hetkellä kahden lapsen onnellinen isä.

      Myös erilaiset avustusjärjestöt ottavat ihmisiä toimintaansa. Se voisi olla sinulla maan mainio tapa lähestyä rakkaudellisesti muita ihmisiä auttamalla vähempiosaisia.
      Koiraharrastuksen piiristä voit täysin varmasti löytää naistuttavuuksia, mutta se edellyttäisi koiran hankintaa ja kiinnostusta koiran koulutukseen.
      Koiran kautta tutustuminen naisiin voisi olla helpompaa, koska puheenaihe löytyisi siitä käden ulottuvilta karvaisen lemmikin muodossa, niin mikäpä sen kätevämpää.
      Agilityharrastus on oiva keino fyysisen kuntosi kasvattajana.
      Koiran koulutus esim. etsintä -ja pelastustyöhön voisi olla mitä mielenkiintoisinta ja näin ollen sinullekin harjoitusta asenteessa ihmisen arvokkuuten.

      Kun kunnioitat ja arvostat muita ihmisiä, pidät heitä tärkeinä ja varteenotettavina elämäsi virkistyttäjinä, se heijastuu käytöksessäsi niin, että seuraasi hakeudutaan mielellään.

    • tavismies35

      Ei ole kyse sosiaalisista kyvyistä., naiset ei halua että niille jutellaan. Satoja alotteita tehneenä voin todeta että naisia ei kiinnosta kuin komeat pelimiehet eikä mikään tavis tallaaja joten naisiin on aika mahdoton tutustua vaikka olisi puhelias ja sosiaalinen. Naiset on aina samanlaisia ja haluavat samoja miehiä eli niitä pelimiehiä.

      • tarjaT

        "Naiset on aina samanlaisia ja haluavat samoja miehiä eli niitä pelimiehiä."

        Tiedät itsekin sielusi sopukoissa, että sanot noin vain siksi, että jollain kiltillä tavalla selittäisit, saisit nätin tekosyyn sille, ettei sinulla ole käynyt flaksi. Itseni mukaan lukien, koko 52 vuotisen elämäni aikana, tunnen lähestulkoon vain naisia, jotka viittaavat kintaalla pelimiehille. Etenkin jos parisuhdetta ollaan hakemassa. Pelimiehet käyvät kyllä siihen omaan tarkoitukseensa, pelaamiseen... Matsi tai pari, sitten se on ohi.


    • Pohdintaa

      Tämä on muna-kana-ongelma, sillä sosiaalisten taitojen kehittymiseen tarvitsisi mieluusti jonkun tukevan henkilön. Tilanteeni muistutti ap:n omaa, mutta satuin opiskeluideni lomassa saamaan erittäin hyvän ystävän, jonka kanssa olen voinut jakaa sosiaaliset vaikeuteni. Huomaan, että en todellakaan ole niin epäsosiaalinen, ujo tms. kuin alkuaan luulin, ja mm. itsevarmuuteni on noussut.

      Silti minuakin kaivertaa ongelma, että mistä niitä puolisoita saa. Usein kuulee tähän vastattavan, että "menee ulos ja juttelee", mutta tuossakin on ongelmia, joista eräs on esimerkiksi ap:n mainitsema ymmärrettävä haluttomuus mennä juopottelupaikkoihin. Sitten tietysti miettii, että mihin ihmeeseen sitä pitää mennä? Kerhoihin tai muihin harrastuksiin meneminen voi olla hyvä keino, mutta itselläni on ainakin ongelmana, että harrastuksissani ei paljoa vastakkaista sukupuolta näy. Vaihtoehtona on tietysti mennä kerhoon, josta ei sydämensä kyllyydestä välitä, mutta tekee sen rakkausmielessä. Tämä on ehkä hankalin vaihtoehto henkisesti, mikäli sitä oikeaa ei löydykään seurasta ja joutuu ehkä hyppimään kerhosta toiseen. Kavereita voi harrastuksista löytää, mikä voi taas johtaa heidän kaveriensa tapaamiseen illanistujaisten tms. muodossa, mistä voi sitten sen morsiamenkin äkätä.

      Onnea sinne, tiedän mitä sontaa yksinäisyys on.

    • pellopelaaja

      Huonosti menee kun ei kelpaa edes sosiaalisena. Varmaan 25 vuotta pelasin pallopelejä eri joukkueissa ja lajeissa mutta ei naiset kiinnostuneet minusta.

    • Anonyymi

      Kuusamon naiset ne vasta nirppanokkaisia valaita onki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2265
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      68
      1897
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1715
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1604
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      145
      1583
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe