En vaan pysty eroamaan

Yttönen

Olen jo kolme kuukautta joka ikinen päivä miettinyt että haluan erota ja on pakko erota koska suhde tuottaa suurta henkistä kärsimystä. Ongelmani on kuitenkin se etten halua jatkaa mutten myöskään uskalla sanoa että haluan erota. Mies on hyvin impulsiivinen enkä osaa yhtään ennustaa miten hän toimisi jos sanoisin etten halua olla hänen kanssaan enää?

Onko ainoa vaihtoehto heittää kännykkä roskiin ja toivoa ettei hän tule ovelle? Vai muuttaa toiselle puolelle maailmaa?
Kerran olin kolme tuntia vastaamatta hänelle niin hän kertoi "pelästyneensä" ( että jätän hänet) ja alko ihan armottomasti pommittaa puheluilla ja viesteillä.
Onko muita vastaavassa tilanteessa olevia? Miten olette eläneet?

7

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksutinus

      Mitä pitempään menee, sen vaikeammaksi asiat käyvät. Itsekin halusin erota jo kuukauden päivät, mutten sitä missään vaiheessa pystynyt myöntämään toiselle koska suhde oli ihan ok. Henkisesti oli kuitenkin paha olla. Loppujen lopuksi se toinen tekikin onneksi vapauttavan päätöksen.
      Kyseessä on sinun elämäsi, ei hänen.

      • Asiatselvittäenelämäjatk

        Kyllä suhteessa alkaa sen toisen osapuolen käytöksestä päättelemään yhtäsuntoista, jos hän ei itse uskalla tai kykene kertomaan tilanteesta. Siksipä on järkevintä kertoa hänelle mitä on ajatellut hänen käytöksensä perusteella ja antaa hänen itsensä valita, joko minä tai vapaus. Kaipa sinä kuitenkin kerroit hänelle lopulta, että halusit itsekin erota, etkä jättänyt sitä toista edelleen epätietoisuuden varaan, että tekikö oikean ratkaisun suhteesi. Kyllä siinä suhteessa on kaksi ihmistä ja myös kaksi elämääkin kyseessä ja silleen pitää toinen toisensa osata huomioida ja uskaltaa päästää suhteesta irti molemminpuolin. Juuri sillä puhumattomuudella ja yhteydenpidon lopettamisella saa aikaan vain sen epätietoisuuden tilan, ettei se toinen todellakaan edes tiedä, että suhde on jo päättynyt ja roikkuu vielä, kun toinen ei sitä osaa selkeästi ilmaista kertomalla tai vaikka tekstiviestillä.


    • Kaikistajärkevintä

      Kyllä sulla on oikeus erota, et ole kenenkään omistuksessa. Jos et uskalla sitä yksin tehdä ja kertoa, niin ota siihen tilanteeseen joku luotettu henkilö mukaan ettei hän ainakaan tee mitään dramaattista sinua kohtaan, jos sellaista pelkäät. Sitten, kun olet kertonut sen oman päätöksesi, niin voit vaihtaa vaikka puhelinnumerosi salaiseksi ettei enää siihen soittele ja kotoaan on hankala muuttaa, mutta jos hän alkaa sinua ahdistella, niin aina voi kutsua poliisinkin paikalle, jos hän yrittää tulla kotiisi. Joskus eroaminen on hankalaa, mutta kun sen tekee pelkäämättä, niin ei tarvitse elää loppuelämäänsä pelon alla tai sen toisen osapuolen epätietoisuuden vallassa, että mitä tämä on. On silleen väärin sitä toistakin osapuolta kohtaan jättää hänet vain yhteydenpito lopettamalla, koska hän ansaitsee kaikesta huolimatta sen arvoisensa suhteen lopetuksen ja virallisen tiedon siitä, että on ihan turha enää elätellä mitään toiveita suhteen jatkumisesta.

    • toinennainentäällä
    • Yttönen

      Erosin nyt sitten ja mies ilmeisesti suuttui, ei ole kuulunut pihaustakaan vaikka eropäivänä sanoi välittävänsä minusta todella paljon. No, nyt on vuorokausi kulunut ja odottelen mitä tapahtuu.

      • Yttönen

        Hän otti yhteyttä ja palasimme yhteen koska en ole 100% varma haluanko oikeasti erota.


      • Hyvätjussit

        No joskus tarvitaan monta irtiottoa ennen kuin se lopullinen ero tapahtuu. Jos sun tunne-elämä on sillä tolalla ettei löydy sitä tunnetta ja aletaan olla lähinnä kaveritasolla, niin sekin voi olla se syy eroon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe