Outo olo suhteen loppumisen jälkeen

Ribakko

Ihastuin erääseen naiseen ja seurustelimme muutaman kuukauden. Aika lailla jo alussa huomasin, että olimme varsinkin henkisesti varsin erilaisia ihmisiä joskin tulevaisuuden haaveet ja suunnitelmat olivat erittäin samoilla linjoilla. Väärinkäsityksiä tuli useita, minkä vuoksi jompikumpi pahoitti mielensä. Suhde sisälsi paljon viestittelyä, mutta liian vähän yhdessäoloa joskin seksi oli mielestäni intiimiä ja siten hyvää. Jokin suhteesta silti puuttui alusta asti, ehkä kuvittelin naisen ns. hitaasti lämpeäväksi ja sellaiseksi, joka ei tunteitaan niin helposti näytä, minkä vuoksi halusin katsoa aina vielä seuraavan viikon. Myös sellaiseksi, joka on suhteessa tositarkoituksella. Loppujen lopuksi pitkien keskusteluiden jälkeen päätimme erota (viestitse, yllättäen) ilman minkäänlaisia loppukeskusteluita naisen aloitteesta. Tämän jälkeen ja hieman ennen eroakin alkoi myös selvitä, että hän oli ihastunut jo toiseen mieheen, jonka kanssa he ovat käsittääkseni yhdessä tälläkin hetkellä. Minulla on tällä hetkellä outo olo, enkä tiedä mistä se johtuu. Nainen ei ollut minulle sopiva kuin muutamalla osa-alueella, se on varmaa. Enkä häntä suhdemielessä kaipaakaan, mutta ilmeisesti tämä uusi mies -kuvio yllätti minut henkisesti. En olisi naisesta uskonut, että hän pystyy lennossa vaihtamaan ilman että prosessoi meidän jutun ensin. Kateellinen minulla ei ole mitään syytä olla, sillä kyseinen nainen kaipaa erilaisen miehen rinnalleen kuin minä. Ehkä olen vain huolissani hänestä, ettei kiire tai pelko perheettömyydestä ole sumentanut hänen ajatuksiaan.

9

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiollutsunarvoinen

      Joskus ne tunteet eivät vain kohtaa toisiaan, sinä ihastuit häneen ja hän ihastuikin toiseen. Hän on tapaillut useita miehiä yhtäaikaa ja siksi se sinulle tuli yllätyksenä, koska et varmaan itse sellaista harrasta eli keskityt yhteen kerrallaan. Itsekään en pidä oikein rehellisenä toista kohtaan sellaista, että hengataan useamman kanssa yhtäaikaa. Siinäkin vaan pidetään sitä toista jotenkin varalla ja annetaan ymmärtää että jotain on kehittymässä tai jatkumassa, ja sitten yhtäkkiä vedetään se matto jalkojen alta ja hävitään kuin tuhka tuuleen. Aika selkärangatonta touhua, jos ei toiselle siitä edes mainitse tapailuvaiheessa, että tapailee muitakin. Ihan turha tuhlata enää omia tunteitaan ja murehtia hänen puolestaan, jatka vain elämääsi.

      • Ribakko

        Niinpä. Tiesin kyllä k.o. miehen olemassaolosta ja sitä ei salattu. En ole mustasukkaista sorttia, pitäis varmaan olla. Varamiehen olo tästä nyt vain jäi käteen. Sinänsä olen hyvilläni erosta, eipähän tartte jappasta kun ei ollut se elämäni nainen selvästikään ja ansaitsen parempaa. Joutunee vain nyt vähän aikaa olla itsekseen, jotta luottamus naisiin palautuu.


    • ennustettavaa

      Väärinkäsitykset kertovat siitä, että asioista ei ole puhuttu riittävästi. Ilmeisesti tuossa tunteistakaan ei ole puhuttu tarpeeksi, jos niitä on ollutkaan. Aivan ennustettavaa on edelleen, että kummallakin voi olla suhteen loppumisestakin erilainen luulo. Vai olitteko edes oikeassa suhteessa vai vain oletit niin? Jos nainen ei ole kokenut olevansa oikeasti suhteessa, vaikka on ehkä sitä toivonut, ei ole ihme, jos etsiytyy sitten suhteeseen, jossa kanssakäyminen onnistuu, kun se tuossa ei ole toteutunut. Ei seksi ole naiselle suhde. Odotit, että nainen kertoo tunteistaan, miten itse ilmaisit omia tunteitasi tai toiveita suhteen osalta? Luitko naisen ajatuksia vai olisiko hänen pitänyt lukea sinun ajatuksiasi?

      Aika epänormaali reaktio olla pettymättä, jos ensin olisi välittänyt oikeasti, ja suhde olisi päättynyt. Silti kuitenkin tuntuu että pienempiin väärinkäsityksiin olet pettynyt, mikä on elämässä tavallista, että niitä tulee. Miksi siinä on ristiriita? Miksi itse et ole halunnut asiaa käydä läpi? Olisi sinulla siihen oikeus.
      Jos seuraavassa suhteessa nuo asiat on kunnossa molempien osalta, voi suhde onnistua paremmin.

      • Ribakko

        Asioista puhuttiin, toki enempikin olisi voinut. Tunteistakin kyllä puhuttiin ja 3 päivää ennen eroa tunteet olivat kuulemma niinkuin kumppania kohtaan on, mutta siitä 3 päivää niin tunteet olivatkin vain kaverilliset. Ehkä se oli vain tekosyy erota, en tiedä. Tiedän kyllä toimineeni itsekin osiltani väärin. Asiaa ei kuulemma enää puhuta. Kasvotusten olisin sitä vielä halunnut selvittää. Siksi tästä tuleekin se olo, kun toinen ei ole ollut rehellinen ja asioita on salattu.


      • eiymmärrä

        Niin voi käydä ja pettymyksiä tulee kun odotukset poikkeaa ja asiat voi merkitä kummallekin erilaisia asioita. Parin kuukauden aika on lyhyt, eikä siinä ehdi oikeasti tutustua ja millään tavalla sitoutua. Tunteet voi laantua kaverillisiksi, mitä se nyt sitten tarkoittaakaan, mut se on helppo tekosyy, jos ei kiinnosta ja on jo uusi katsottuna. Ansaitset parempaa, unohda tuollainen jos ei voi edes puhua asiasta.


    • Nnnnainen

      "En olisi naisesta uskonut, että hän pystyy lennossa vaihtamaan ilman että prosessoi meidän jutun ensin."

      Se on mahdollista koska naisella ei ole ollut syviä tunteita sinua kohtaan. Nainen ei ole syvästi rakastanut sinua ja siitä syystä nämä tunteet ovat olleet "vapaasti kohdistettavissa toiseen henkilöön".

    • VoiVoiKuule

      Naiset ovat paljon ovelampia mitä luuletkaan !! Naiset seuraavat "merkkejä" haukan tavoin..... ja se naisen "kostovaihe" on vasta tulossa sinullekkin.

    • kaappitomaatti

      Nainen on vaistonnut, ettet suhdemielessä (kuten sanoit) häntä halunnut. Siinä sitten oli mukavaa seksiä. Ei kummempaa. Jos teillä ei ollut suhdetta, etkä sitä halunnut, niin get over it; deittailu on deittailua. No restrictions. Naiset usein pelaavat varman päälle, kuten minäkin. Kun tajuan, että mies vain hengailee, hengailen minäkin, mutta samaan aikaan katson, jos joku suhdekelpoinen löytyy. Jos ei, hengataan vaan, elämää tämä vain on.

    • fkjlsd

      Minäkään en enää uskalla laittaa kaikkia munia samaan koriin, niin yleistä tuntuu olevan tuo varallapito. Ja ensimmäisestä merkistä kun alan tuntemaan, että toista ei tarpeeksi kiinnosta, otan jalat alle. En aio enää koskaan olla se joka panostaa enemmän kuin toinen suhteeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      17027
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      59
      15208
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      393
      9397
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      48
      5794
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      12
      4699
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      174
      3365
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1975
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1399
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      102
      1347
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1247
    Aihe