Aihe

Teleperformance Portugal täyttä kusetusta

Koettu

Älkää helvetissä siihen firmaan lähtekö. Eivät järjestä mitään kursseja mitä lupaavat, palkka on pienempi kuin esittelymateriaaleissa luvataan jne.

3

420

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • www.LohjaSucks.sucks

   Sama homma muuallakin. Unohtakaa koko lafka. TOISTAN: UNOHTAKAA KOKO LAFKA.

   Hommaa suosittelen ainoastaan helsinkiläisille, espoolaisille ja lohjalaisille!

  • PidäVoitotMielumminItse

   Kukaan jolla on aivot ei lähde telemarkkinointiin töihin, vahinko omalle mielenterveydelle on liian iso hinta naurettavaan palkkaan nähden. On kaksi skenaariota mitä tapahtuu: 1. et saa myytyä tarpeeksi hyvin jolloin savustavat sinut huutamalla ja ilkeilemällä irtisanoutumaan. Skenaario 2. Myyt hyvin: sinua painostetaan myymään vielä enemmän, koska mikään ei riitä näille (nyt hymyssä suin koska teethän pelkkää rahaa omistajalle), mutta voitot eivät tule sinulle, ehei vaan pomosi rikastuu ja sinä saat vain hikisiä roposia niska limassa raadettuasi.

   Asian voi tehdä järkevämmin jos miettii hieman. Jos uskoo osaavansa myydä
   puhelimessa ja pitävänsä työstä niin mikset alkaisi itsenäiseksi puhelinmyyjäksi jollekkin isoista lehtiyhtiöistä tai jollekkin muulle alalle (aluksi ilman firmaa ja ilmoittamalla tulot verotuksessa, mieti firman perustamista vasta kun liikevaihto ylittää 8500 euroa). Miksi ihmeessä tekisit toiselle orjapalkalla työtä jonka voit tehdä itse ja pitää voitot tekemästäsi työstä itse? Puhelin sinulla jo on ja uskallat puhua vieraille ihmisille. Olet siis omatoiminen ja sinulla on aivot päässä, mikset tee työtä itselle? Ei siinä ole mitään vaikeata!! Puhelinmyyntiala vetää kuin hunaja puoleensa puolirikollisesti ajattelevia säälimättömiä nuorten ihmisten työpanoksen hyäksikäyttäjä narsisteja! On todella ajattelematonta ja sinisilmäistä mennä rikastuttamaan muita kun voisit tehdä tuloa itselle. SINUA ON VAROITETTU! Aikuisena sitten tajuat asian paremmin.

   • Totistatorvensoittoa

    Valitettavan totta,erittäin kova vaihtuvuus koskien ainankin Tampereen pistettä.Työajat heittelee miten sattuu, minuuttipeliä taukojen sekä ruokailujen suhteen saatikka sitten niitä ikäviä mulkaisuja jos vessassa pitää käydä muutoin kuin omalla tauolla....viehän se aikaa 2-3 minuuttia.
    Mahdollisesti olisi ihan mukava paikka muutoin,lähes tulkoon kaikki ovat mukavia mutta kuten vanha sanonta sanoo,"kenen leipää syöt sen lauluja laulat".
    Ulkomaan työskentelyn osalta en tiedä mutta täällä kotomaassa ainankin useilla pahoja ongelmia,tai mitä nyt kukakin pahana pitää.
    Koen kuitenkin itse asiat siten, että jos aletaan napsimaan mielialalääkkeitä ym.vastaavia että pystyy olemaan töissä jotenkin kasassa niin jokin on silloin päin helvettiä.
    Kova painostus myyntiin jota toki pitää tehdä kun sitä on mahdollisuus tehdä, mutta alituinen kaiken kyttääminen voi tuntua keskitysleirimäiseltä laitokselta tai vankilalta.
    Toki vangit pääsevät ulkoilemaan ja urheilemaan päiväsaikaan taikka osallistumaan ns.ohjattuun urheiluun ym, tuolla harrastukset rajottuu siihen että jos työvuoro ehkä antaa periksi ja usein se ei anna niin mahdollisesti pääset harrasteittesi pariin. Mikäli et ole tosin niin loppu, että et vain jaksa enää tehdä mitään mikä voisi jopa piristää.
    Tulosjohtamisesta siirtyminen henkilöstöjohtamiseen vaikuttaa kyseisessä paikassa teennäiseltä, tekohengitystä jossa kuitenkin perimmäisenä ajatuksena saada ne loputkin mehut irti työntekijästä.
    Valitettavasti paikka vaikuttaa hyvin mustalta...joten pitäkää tunkkinne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   281
   20120
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13992
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   347
   10644
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   73
   7841
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   368
   4817