Funk artisteista/keikoista

fank

Heippa
Olen parikymppinen musiikista kiinnostunut miehenalku. Kuuntelen lähes ainoastaan funk ja soul musiikkia, erityisesti on tullut kuunneltua monia 70-80 luvun yhdysvaltalais ja britti -artistien tuotoksia. Mutta myös uudempaa 2000-luvun funk musiikkia on tullut kuunneltua jonkin verran. Tyylilajin suomalaisista artisteista en tiedä juurikaan, mutta olen kuullut että näitäkin on ja tekevät keikkaa.

Olisi siis kiva kuulla, jos joku on tietoinen kotimaisten ja myös ulkomaisten bändien tulevista keikoista. Varsinkin tässä Helsingin läheisyydessä. Musta saisi myös hyvin keikoille seuraa, koska kaverini eivät ole kiinnostuneita tämänkaltaisesta musiikista. Eli kertokaa jos seuraa puuttuu! Saa myös ehdotella uusia mielenkiintoisia artisteja kuunneltavaksi. Tutustun niihin mielelläni.

2

<50

Vastaukset

 • Oletko nähnyt dokumentin Standing In The Shadows of Motown? https://www.youtube.com/watch?v=0U04GCGOHuU
  Minulla oli suuri kunnia nähdä The Funk Brothersin keikka Helsingin jäähallissa 2004. Se oli aivan mahtava konsertti. Nyt alkaa porukka olla jo kovin vähissä.
  Funkiin ja Soulin tarvitaan tummaa väriä - kalpeanaamoilta se ei onnistu.
  Nykyisistä funk-soul-artisteista en tiedä - onko niitä?

  • Aika kade olen. On kuunneltu The Temptationsia ja muita motown artisteja kenelle Funk Brothers on säveltänyt. Olisi kyllä kiva päästä kokemaan vielä joku vastaavanlainen. Pitää toi dokumentti vielä katsoa.

   Nythän on muuten Kool & The Gang tulossa Pori Jazziin ja varmaan viimeisiä kertoja. Se kiinnostaisi kovasti kieltämättä. Harmittaa kun en nuoren ikäni takia ole päässyt kuuntelemaan monia lempiartisteja.

   Nykyisin soulia ja funkkia tehdään kyllä, mutta radiossa ei ainakaan soiteta usein. Suomalaisista ainakin Ethernal Erectionin ekat lätyt oli hyviä (uudempaa en ole kuullut) ja The Soul Investigators on tehnyt hyvää musaa. Freestyle Records(britti) levy-yhtiöltä löytyy aika mielenkiintosia uudempia ja tuntemattomia artisteja. On lattarifunkkia, afrobeatia, soulia.. kaikennäköistä. Mutta löytyyhän noita eri genreihin erikoistuneita levy-yhtiöitä muitakin. Itse diggailen paljon instrumentaali musasta. Mm. Sugarman 3, The Sound Stylistics ja Breakestra on kuuntelemisen arvosia.

   Tossa linkki josta voi kuunnella joitain Freestyle Recordsin levyjä:

   https://www.youtube.com/user/FreestyleRecordsLtd/playlists

   Muhun kyllä silti kolahtaa eniten just 70-80 -luvun funkki. Ja joo, hyvä musa vaatii kyllä tummaa väriä:)


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  165
  6861
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  79
  3629
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  174
  3289
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  163
  1653
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  33
  583