Yksi pelistä pois

Positiivisuutta

Olemme uusperhe, missä entisestä liitostani on isompia lapsia. Mieheni sieti vanhempaa lastani joten kuten, kunnes nyt lapsi on kuin ilmaa ja kohtelee tätä inhottavasti. Lapsi ei osaa tehdä miehen mieliksi mitään oikein. Äitinä kärsin tästä, koska nyt elämme varpaillaan, ettei mieheni pimahda.
Mies on kuin pyhimys vieraiden kanssa, puhuu niin viisaita ja on niin isällinen muiden läsnäollessa. Kun vieraat poistuvat alkaa huuto, todella inhottavat puheet ja uhkailu. Kun kaikki menee omalla porukalla juuri hänen mielensä mukaisesti, arki voi olla jopa mukavaakin. Mutta epäkohdista siis ei keskustella, niistä vain hänellä on oikeus huutaen esittää mielipiteensä. Muiden naisten huomio on hänelle selvästi se elämän suola..
Onko muita samassa tilanteessa olevia tai olleita? Miten olette toimineet?
Vastaamatta voi jättää ne, joilla provoavat ja epäasialliset kommentit. Yrittämättä tässä tilanteessa en ole, mutta aina ei voi joustaa. Varsinkaan kun lasta kohtaan on epäasiallisuutta.

12

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ViestistäsiEiSelvinnyt

      Miksi olette yhdessä?

    • eipelkoatälläisestä

      Kertomus oman lapsen kohtalosta ,laittaa uusioperheen ykköseksi,en ihmettele miksi entinen elämä on mennyt rikki....arvostus lapsiaan kohtaan nolla...

    • vapauteen

      Ei näytä hyvältä. Sinun velvollisuutesi on katsoa lapsesi puolta. Oletko puolustanut häntä? Ellet ole, jos olet vain pysynyt hiljaa, lapsesi jää siihen luuloon ettet välitä. Aikuisenakin hän vielä miettii että miksi äiti ei puuttunut asiaan.
      On aivan kauheaa katsoa sellaista avioliittoa missä mies on tyranni. Kun kaikki sujuu hänen mielensä mukaan, vaimo ja lapset ovat kuin lomalla. Mutta tyranni ei paljoa tarvitse kun räjähtää. Arvaa millaista elämää lapsesi joutuu elämään kun hänkin pelkää että koska miehesi alkaa taas sättiä häntä! Hän ja myös sinä joudutte elämään uhan alla.
      Ehkä miehesi on mustasukkainen toisen miehen lapselle. Arvaan että hän on poika, eikö olekin?
      Takana on mustasukkaisuus ja erittäin huono itsetunto. Hänen täytyy aina muka olla oikeassa, huono itsetunto ei siedä vastaväitteitä. Ole varovainen ettei jonain päivänä tule nyrkistä.
      Myös itsehillinnän puute kertoo tietynlaisesta henkisestä keskenkasvuisuudesta.

    • Positiivisuutta

      Alkuperäisen viestin kirjoittaneena kiitän tähän viestiin kommentoineita.
      Eli ei näitä riitoja olisikaan näin kovin, jos olisin vain hiljaa. Siis todellakin puolustan lastani ja olen sanoittanut lapselle, että missä kohtaa aikuinen on toiminut ylivaltaisesti tai miten sanomiset vaikuttavat meihin kaikkiin. Samalla olen sanonut miehelleni, että huomaatko missä kohtaa menit yli.
      Ja kyllä, kyse on pojasta ja uskon tuohon, että kyseessä on mustasukkaisuuttakin. Hänet itse on henkisesti hylätty samanikäisenä kuin lapseni nyt. Äitinä osoitan välittämistä ja huolenpitoa, joka saattaa laukaista miehessäni jotain mitä hänkään ei tiedosta.
      Joka tapauksessa kulunut viikko on käyty miehen kanssa taas kerran keskustelujen merkeissä. Pelisäännöt on tehty kirkkaan selviksi ja kodissa kaikkien pitää tuntea olonsa turvatuksi.

      • Lapsiraukat

        En tiedä missä pilvilinnoissa elät mutta sinua pelastaisin lapset ja lähtisin karkuun, tuo miehesi voi käydä käsiksi poikaasi, onko se oikein että lapsesi on mustelmilla joku päivä kun sinä olit niin tyhmä ja kuvittelit kaiken olevan hyvin kun vähän miehelle puhut, tuo ei puhumalla parane!! Jos tietäisin kuka olet tekisin lasun!

        Hommaa mies joka kohtelee lapsiasi hyvin, sen he ansaitsevat.


      • hyväyrittää

        Hyvä, että olette saaneet puhuttua asiat.
        Jos käytös todella parani, niin hyvä.
        Jos säröjä tulee, niin niille on oltava joku raja.
        Tarvittaessa tiedät, että on jätettävä mies.


    • kannikkako

      Uusioperhe on AINA iso riski ja varsibkin jos toinen osapuoli on mustsukkaine,sillä se kohdistuu lapsiin,vaikka he ovat aikuisia,50vuotiaita ja yli.erityisesti vihamielisyys voi kohdistua lapsenlapsiin.vain pieni lause kertoo aika paljon."Syökööt kaikki herkut ,mulle jää sitten vain vanhat kannikat"jne.sellaisessa suhteessa joutuu äidin ja mummonrakkaus koville.

    • Lapset---

      Ap, kumpi on sinulle tärkeämpi: mies vai oma lapsesi? En usko, että missään tilanteessa voisin olla aloittajan kaltaisessa tilanteessa; niin rakas ja tärkeä oma lapseni on.

    • onnellinenisä

      Toivotaan että saat asiasi kuntoon ,olen saanut lapseni takaisin alkuperäiseen kotiin,koska uusioperheessä oli sama ongelma,Lapsilla on nyt hyvä elää turvallisesti eikä pelätä kokoajan.Toinen toivoo vielä että saa lapset takaisin uusioperheeseen,mutta lapseni on sanoneet( EI KOSKAAN ENÄÄ MEE )

    • jomj

      Kovin monissa uusioperheissä on tätä samaa, oman vanhemman pitää lapsensa puolta, niin että lapsia saa elää turvallisesti. Jos ei onnistu on syytä jättää kumppani ja pelastaa lapselle turvallinen elämä. Eihän se helppo ratkaisu ole jos on tähän kumppaniinsa kovin ihastunut, rakkaudeksi en sanoisi, jos tuolla tavoin käyttäytyy, mutta parempaa tuskin on tulossa, lapsi lennätetään ehti pois kuin suinkin mahdollista, olipa koulut kuinka kesken hyvänsä.

      Eräs tapaus oli niin, että lapsi ei ollut vielä täysi-ikäinen kun joutui lähtemään, no hänelle ostettiin pieni yksiö läheltä ja äiti huolsi lapsen ruuan ja pyykin sekä katsoi perään. No pientä vallattomuutta tuli kavereiden myötä. Pojasta kasvoi vastuullinen aikuinen, isä ei koskaan tunnustanut lasta eikä poika täten edes tiedä isäänsä eikä koskaan ole ollut hänen kanssaan. Tässä syy että äiti ei lähtenyt oli toinen lapsi uuden kumppanin kanssa. Tosin tämä toinen lapsi nyt nuorena aikuisena näkee asiat ja ei kovin hyvällä isäänsä katso, että asioilla on montakin puolta.
      Jokainen tapaus on erilainen, mutta pelastakaa lapsenne tällaisilta.

    • mamselliz

      LÄHDE! Olin samanlaisessa tilanteessa vuosia sitten. Kadun ainoastaan sitä, että en lähtenyt aiemmin.

    • Positiivisuutta

      Alkuperäisenä vastaan teille kirjoittaneille. Tiedän, että näillä lähtökohdilla tilanne on jo itsessään haastava, koskien kaikkia osapuolia. Ei ketään voi jättää yksin haasteiden kanssa, mutta tietynlaista käytöstä ei tarvitse hyväksyäkään. Lapset ovat tärkeintä ja lapsia koskevissa tilanteissa en välttele sanomisilta.
      Mutta siis sopu ja ymmärrys on nähtävillä kipuilevien asioiden suhteen. Rajani tuli aiemmin vastaan näissä asioissa ja nyt on punnittu aikuisten kesken jatkoa. Katsotaan mihin asti yhteinen tahto riittää. Ei tässä elellä ruusunpunaiset lasit silmillä, eikä vältellä työsarkaa parisuhteenkaan kanssa, mutta pelisäännöt käyttäytymisen suhteen ovat selvillä. Sen vaikutus muuten kertaantuu ikävällä tavalla.
      Tilanteen myönteisen muutoksen ensiaskeleita ovat olleet mieheni keskustelut lapsen kanssa aiemmista tapahtumista ja sen myötä anteeksipyytäminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe