nikinvaihtajat

kikkeliskokkelisvaa

Huvittavinta mitä mulle tapahtui suomi24 chatissa. Juttelin erään mies nimimerkin kanssa jotenkin vaikutti tutulta ja niinhän siinä kävi, että herra nimimerkin takana olikin sama, mutta nimimerkki vain oli toinen, voi sitä naurun määrää, kun mulle selvisi, että juttelen tutun kanssa ja se idiootti ei sitä tajunnut. Halusi laittaa itsestään kuvan ja pikkuveljestään myös, tottakai suostuin .Tuttuja oli molemmat.Säälin kyllä sen idiootin vaimoa, kun mies on tollanen tyrkky.

10

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enummarra

      No nyt en ihan ymmärrä. Olit siis aiemmin jo tavannut miehen ja "pikkuveljen" lähemmin? Mikä siinä sitten nauratti? Aika yleistähän tuo on että vaihdetaan nikkiä. Helpompi lähestyä naisia kun ei ole tutunnäköinen aina chatissa vaaniva. ;)

    • pippilotta

      Pikkuveljeä en ollut tavannut aiemmin. Nauratti lähinnä miehen epätoivoinen yritys saada pikkuveljelleen paikka mihin tunkeutua. Tämä mies vaihtaa nikkiä useammin kuin sukkian, mutta on senverran jo jakanut itseään, että liian käytetty tavara jo kenellekään. Vaanii kyllä chatissa josko joku epätoivoinen lankeaisi.

    • ertyyi

      onhan näitä, jotka kerran viikkoon vaihtaa nicciä, helposti vaan tunnistaa, kun vähänkin kyselee asioita. pieniä mokia tulee myös kuvien kanssa, uudelleenlähetettynä...heh

    • Kaikki.tietoon

      Ei näihin nettituttavuuksiin kannata uskoa. Vaikka ei olisi harrastanutkaan nettideittailua aikaisemmin, tänne monet jäävät helposti koukkuun ja homma karkaa käsistä. Aina uusia nikkejä, aina uusia tuttavuuksia, muka ystävyyttä kunnes päästään asiaan syvemmälle elikä seksiin. Aina mielessä pettäminen ja valheita valheen perään että on täällä ensi kertaa tai ainakin uutena. Uskooko hän joka itse tulee uutena, olkaapa varovaisia.
      Voi ressukoita, niin kuin noita ei saisi selville jos todella haluaa tietää ja näkee hieman vaivaa minkälaisia pettureita täällä seikkailee. Feikkiprofiileilla on helppo pettää heitä itseäänkin ja ottaa asioista selvää. Miehiä jotka olleet jo kauan aikaa naimisissa, tai on vakikumppanit. Huijareita, uskottomia, valehtelijoita. Ei ole elämän vakautta, vain leikkimistä ja voi sitä ärtymyksen määrää kun heitä itseä petetään. Sitähän saavat mitä tilaavat. Naiset kertoo toisilleenkin kenestä on kysymys. Mutta sitähän he itse eivät tiedä että heistä puhutaan selän takana.

      • NimimerkitönN

        Veit sanat suustani. Lisään vielä, että ko. herrat suuttuvat aivan silmittömästi paljastuttuaan. Kenen vika kun on sika?!


    • petetty745

      Pikkuveljestäni en sentäs kuvaa lähettänyt, mutta kohdenainen kertoi ja kehuskeli treffeillään. Profiilissaan kertoi monestiko päivässä ja missä paikoissa, tervaveneestä, existä y.m. Aika lahoja tyyppejä eetterissä kaikki tiedot ja mnaamakuva.

      • hahhahahhah

        Oletko ihan pöljä? Luulit että kaikki oli totta, se kuvakin. :D


    • hahahaitselles

      minulle kävi samoin sain kuvan , mutta olin eri nimimerkillä tunnistin pikkuveljen koska olen sen luonnossakin nähnyt, vitsit on kaveri tyhmä.

    • mi16

      Siis joku on vaihtanut nickiään! no sehän on hassua!
      Mä olen entinen chattaaja ja joskus 90-luvun loppupuolella oli yks neiti jonka kanssa juteltiin vähän aikaa chatissa ja puhelimessa... tuli juteltuu asioita ja syvällisiä. Hän sit siirtyi omassa elämässään eteenpän ja ei sit ollut moneen vuoteen chatissa. Chatti muuttui ja tuli pakolliset kirjautumiset.... ja kerran sit taas juttelin jonkun kanssa jonka nickiä en muistanut... yllättäen hän kertoo tuntevansa minut..... sit taas menee vähän aikaa niin hän tulee uudelleen chattiin suoraan mun jutuille ja jutellaan niistä samoista asioista kuin sillon joskus.
      Ei todellakaan olis ollut pakko kertoa sitä, että tunti,mutta hän ainakin antoi ymmärtää, että oli jopa tykännyt siitä vaikkei edes oltu ekoilla kertaa juteltu mitään pitkään....
      Ete ei tää ny niin mahdotonta ole.

    • tuulentuiverrus

      ne vaihtaakin nikkiä montakertaa päivässä ja uudella nikillään koittavat saada itselleen naisen jonka kanssa saisi hiukan edes säälistä. vonkaajat meinaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      406
      4067
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      136
      2784
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      130
      1928
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1350
    5. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      172
      1239
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      72
      1232
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1232
    8. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      73
      1201
    9. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      53
      1011
    10. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      950
    Aihe