Millainen yritys on Ideko?

TEvärvää

Verkkosivujen tiedoista päätellen ihan toimiva keittiöremonttikonsepti, mutta hiukan arveluttaa, jos heillä ei ole riittävästi laadukkaita hakijoita uusiin työpaikkoihin, vaan joutuvat värväämään toisen alan ihmisiä, pitkäaikaistyöttömiä, joilla ei edes ole myyntikokemusta. Mistä se kertoo? Kuitenkin tarjolla sanotaan olevan pari ihan normaalipalkkaista kokopäivätyöpaikkaa. Olisiko kuitenkin niin, että se on vain 'houkutin', ja ansaan langenneelle tarjotaan ilmaistyötä kesäksi lupaillen palkkatyötä sitten joskus, ehkä?

Tai olisiko kyseessä puhelinmyyjän hommat? Niihinhän ei normaali ihminen mene, joten näihinkö yritetään tyrkkiä työttömiä tukien katkaisun uhalla? Työtä vastaan ei todellakaan olisi mitään - menisin vaikka sinne kymmenien kilometrien päähän, vaikka en omistakaan autoa - mutta en orjatyöhön enkä puhelimella viattomia kansalaisia kiusaamaan. Itsekään en sellaisia kuuntele, miksi itse siis sellaiseksi ryhtyisin?

Oman alan myyntityötä tekisin viikon pari ilmaiseksikin, jotta nähtäisiin, natsaako 'kemiat' työnantajan ja työkavereiden kanssa. Kun tietää hallitsevansa alan, pari viikkoa ilmaista esittelyä taidoistaan olisi ihan okei juttu, minulle ainakin. Mutta vieras ala, ei autoa, kaukana, ehkä ilman palkkaa, ehkä puhelinmyyntiä - ei kiitos. Tietysti, jos se on normaali työpaikka, hakijoita on sadoittain, joten ei ole 'vaaraa', että siihen 'pääsisi', mutta onko se?

155

27104

Vastaukset

 • Kempeleläinen firma. Ei kovin pitkä matka, jos asut Oulussa. Tai Kempeleellä, tietty. Mene taksilla. Puhelinmyyntiä voi tehdä kotoaankin.

  • jaa jaa.....Koskelon nuoret pojat siirtyneet yrityksen johtoon.Onnittelut ja toivottavasti rahkeet
   riittää vetää yritystä.Onnittelut joka tapauksessa ja menestystä yritykselle.Terveiset Tuomolle.


 • http://keskustelu.suomi24.fi/t/12438374

  https://www.osuma.fi/Kempele/2516169/Ideko Suomi Oy

  Oletteko mahdollisesti kuulleet ICLEI-kunnista? Oulu kuuluu niihin, samoin mm. Helsinki, Espoo, Tampere, Jyväskylä, Kuopio... Tämän ICLEI:n agendaan kuuluu yhtenä olennaisena osana paikkakunnan pienyritysten kuihduttaminen ja muutamien suurempien yritysten tukeminen veronmaksajien rahoilla, esimerkiksi tarjoten niille ilmaista työvoimaa työttömien muodossa. Ja ei sillä ole väliä, jos työtön ei tunne alaa lainkaan, koska hänen ei tarvitsekaan osata puhelinmyyntiä eikä remontointia eikä hänen tarvitse osata muuta kuin sanoa 'Joo', kun käsketään saapua orjatöihin. Hänestä näet maksetaan orjatyönantajalle vähintään se kymppi päivä, ja jos orjatyönantaja väittää 'kouluttavansa' orjaa, 'kouluttajalle' maksetaan vielä moninkertainen summa per päivä. En muista tarkkaa lukua, mutta iso summa se on. Vaikuttaa siltä, että Suomeen on syntynyt työttömiä RAAKA-AINEENAAN käyttävä mätien yritysten hyväveliverkosto. En väitä, että kyseinen yritys toimisi orjatyövoimasta valtiolta maksettavien tukien varassa, mutta tämä ajatus vain juolahti mieleen tuosta toisesta linkistä.

  Eli työkkäri lähettää työttömän 'töihin' hyvävelifirmaan, ja saa varmaan omat palkkionsa, kun firma alkaa tienata jälleen uudella orjalla - meidän kaikkien varoilla! Työtön saa pahan mielen, menettää työnhakuaikansa, mielenterveytensä, luultavasti menettää matkakuluissa enemmän kuin se yhdeksän euroa päivässä, eikä hänelle jää kokemuksesta kuin katkera muisto ja mahdollisesti yritys viedä tapaus oikeuteen jälkikäteen. Mutta heillä on varmaan sopimuslomakkeessa kohta, jolla orja luopuu oikeudestaan valittaa saamatta jääneestä palkasta. Jos he saavat orjan allekirjoittamaan sopimuksen, että suostuu vapaaehtoisesti orjaksi, evääköhän se oikeuden hakea palkkojaan jälkikäteen? nOnko kenelläkään teistä kokemusta?

  Ikikotiremontti kuulostaa taivaspaikan remontoinnilta. Varsinkin kristittyinä itseään pitävien yrittäjien kannattaisi ottaa asioista selvää, eikä suostua näihin ICLEI:n ja YK:n Agenda 21:n kuvioihin. Kristityillä ei tule olemaan kovin hyvät oltavat, jos tämä maailmanhallitus pääsee valtaan. Aiheesta löytyy kyllä jo tietoa, jopa suomeksi, mutta varsinkin englanniksi. Kristittyjen vainot eivät ole vielä olleet meille omakohtainen kokemus, mutta emme todella ole immuuneja, jos tuo hirvitys, maailmanhallitus, ottaa asiakseen päästä meistä eroon.

 • Mitä jäin kaipaamaan heidän sivuiltaan:
  Kuvat ja nimet niin yrityksen omistajista, johtajista kuin työn tekijöistäkin kontaktitietoineen. Kuvittelisi yrityksen olevan ylpeä työnsä jäljestä. Haluaisin kuvia keittiöistä ennen ja jälkeen ammattitaitoisen (vai oliko se nyt heidän kouluttamiensa pitkään työttömänä olleiden tekemän) remontin. Kuvia suomalaisista kodeista, suomalaisista ihmisistä, ei jotain netistä napattua.

  Miksei ole yksityiskohtaisempaa lomaketta remonttia haluavien täyttää? No, siinä olisi tietysti se vaara, että joku tosiaan tilaisi heiltä remontin... Nämä sivut näyttäisivät olevan enemmän suunnattu markkinointiin työnhakijoille. Heidän ei tarvitse olla ammattitaitoisia, heidät koulutetaan. Palkkaa kuitenkin luvataan, ja kannusteita (karenssikeppiä?). Miksi heille on niin tärkeää löytää yhä uusia työttömiä? Jos he ovat jo toiminassa oleva, oikeasti remontteja toimeenpaneva yritys, kai heille on tunkua puusepistä ja kirvesmiehistä ja kaikenlaisista ammattimiehistä?

  Mikä tämän firman toimenkuva todella on? Onko se keittiöremontit vai onko se pitkäaikaistyöttömien 'kouluttaminen'? Tuosta koulutuksesta voi näet saada mainiot rahat veronmaksajilta. Tarvitsee vain työkkärin auliilla avustuksella saada ryhmä vastaanhangoittelevia työttömiä koulutukseen aika ajoin. Jos he osaavat tehdä remonttiakin, ja myydä, se on bonusta - sitten voisi harkita ihan aitoja remonttejakin jossain. Muuten riittää kyllä ihan se raha, mikä virtaa sisään per työtön, tarvitsematta tehdä muuta kuin nimittää toimintaa työttömien kouluttamiseksi. Työtön työnhakija on raaka-ainetta, lammaskatras, jonka vuodasta keritsevät rahaa muut kuin hän itse.

  Toivon, että olen täysin väärässä epäilyissäni. Voisiko joku tästä firmasta tietävä karkottaa kuvitelmani, niin pyydän nöyrimmästi anteeksi. Ja jos osuin oikeaan, voittehan aina poistattaa tämän viestin;)

 • Tänään tuli Ideto Suomi Oy:stä numerosta 0409051897 soitto 7-vuotiaan tyttären puhelimeen. Naishenkilö aloitti suoraan kyselemään tyttäreltäni minkäikäinen keittiömme on. Tyttäreni ei varmasti kuullosta aikuiselta puhelimessa. Tässä kohtaa hyppäsin väliin ja pienen tenttaamisen jälkeen kertoi mistä soittaa. Numeron oli saanu "järjestelmästä" ja kun kysyin henkilön nimeä hän sulki puhelimen.

  Itse kiertäisin koko firman kaukaa, ei voi olla puhtaat jauhot pussissa.

  • Tuosta numerosta on soitettu tänään ja eilen, mutta juttu ei ole jatkunut. Jos soittaa vastaan niin silloin puhelin menee puhelinvastaajalle.


  • Kyllä kyseisestä numerosta tuli outo soitto..kyseli asumiseta pikaisesti..aivan outoa kun yritin soittaa kyseiseen numeroon vastaaja päällä.jätin myös soitto pyynnön vastaajaan eei ole kuulunut puhelua enää,,,asiatonta soittelua..ei voi olla ihan puhtaat pussissa.


  • Keittiö ja muut remontit lähtee asiakkaan tarpeesta, ei puhelinmyyjän tai ovelta - ovelle kulkijalta. Kun erään toisen vastaavanlaisen yhtiön kanssa oli puhelimessa sovittu tarjouksen teko aika ja itsekin varannut aikaa paikalla oloon. Niin eipä herra edustaja sitten tullutkaan, ei soitellut syytä miksi ei tullu. Joten ei ole näillä enää mitään asiaa. Asiakkaana menin tunnetun keittiöedustajan liikkeeseen ja kerroin tarpeistani, niin on mukava ollut asioida kasvokkain. Hinta arvio tuli paperilla, kun katsottiin toimitusaikaa ja materiaalit joihin sai vielä mietintä aikaa, tehdä muutoksia ja tarkistuksia. Vasta sitten laitettiin nimeä paperiin.


 • koko ideko.
  Reklamaatio on lähdössä ja kaupan purku,tuttua huijattiin totaalisesti.
  Jos esittelijä käskee laittamaan sopimukseen nimen alle sillä verukkeella,että he nyt vain tällä alueella kulkevat .
  Tämähän alkaa olemaan rikosilmon paikka,ei todellakaan myyjä omaa reilua kaupankäyntiä,jos suorastaan velvoitetaan laittamaan nimi alle.
  Tosi myyjä tulee vaikka 10 kertaa.
  Ja melamiinipaskaa todella korkeaan hintaan.

  • Meillä kävi kaksi esittelijää firmasta. Luulin, että semmonen max.tunnin juttu, jossa mittailevat ja tekevät sitten tarjouksen s-postilla. Oli nimittäin mietittynä muutakin hommaa vielä sille illalle. Olivat lähes 3 tuntia, heti piti päättää millaiset ovet ja värit ym haluaa. Ja tarjous tehtiin heti ja kävi tosiaan ilmi, että olisi pitänyt saman tien hyväksyä. En mennyt tähän koukkuun. Kallista.


  • Rippa kirjoitti:

   Meillä kävi kaksi esittelijää firmasta. Luulin, että semmonen max.tunnin juttu, jossa mittailevat ja tekevät sitten tarjouksen s-postilla. Oli nimittäin mietittynä muutakin hommaa vielä sille illalle. Olivat lähes 3 tuntia, heti piti päättää millaiset ovet ja värit ym haluaa. Ja tarjous tehtiin heti ja kävi tosiaan ilmi, että olisi pitänyt saman tien hyväksyä. En mennyt tähän koukkuun. Kallista.

   Niinpä en vastaa outoihin puhelinnumeroihin nyt enkä vastaisuudessakaan !

   Jyväskylän konttoriin osoitettu numero läytyi Fonectasta. Sikäli hyvä ! Että ostaisin jotakin puhelimella, netistä tai päästäisin kotiini jonkun. Haave on "hanurista" tuo soittelu on silti aika "paskajuttu". Varsinkin numeroihin joissa on telemarkkinointikielto, firma joko ei välitä siitä ,kun sanktiota ei "teleterrorismista" ole. Toinen mikä voi olla syynä on epätoivoinen markkinatilanne. Kuitenkin yrittäjänä itsekin olleena varoisin joutumasta "sukkahousu ja sukkatarjousjoukkoon" niihinhän on totuttu liittämään tuon tyyppinen markkinointitapa. Kyllä fiksut ihmiset osaavat ottaa yhteyttä jos tarvetta palvelulle on, muut sopisi jättää rauhaan ovikahvoissa ja puhelimissa riippuvilta kiertolaisilta !!


  • Kotimyynnin voi perua 14 vrk:n aikana kirjallisesti. Nämä huijarit entisiä Rustholliremonttien jälkeläisiä. Heille huonokin työnjälki kelpaa ja reklamaatiot ilmeiseti pistetään suoraan roskikseen.
   Hyviä asiakkaita ovat vanhukset, eläkeläiset ja ns. halvat kerrostalolähiöt.....

   Tilatkaa remonttinne vaikka rautakaupasta, mutta älkää näiltä kempeleen
   kellokauppiailta...


  • paskapulju kirjoitti:

   Kotimyynnin voi perua 14 vrk:n aikana kirjallisesti. Nämä huijarit entisiä Rustholliremonttien jälkeläisiä. Heille huonokin työnjälki kelpaa ja reklamaatiot ilmeiseti pistetään suoraan roskikseen.
   Hyviä asiakkaita ovat vanhukset, eläkeläiset ja ns. halvat kerrostalolähiöt.....

   Tilatkaa remonttinne vaikka rautakaupasta, mutta älkää näiltä kempeleen
   kellokauppiailta...

   Ei voi mittatilaustuotteita perua eikä asennettuja.


 • Juu, en luottaisi firmaan pätkääkään.. Vanhan äitini luona kävi tällä viikolla kaksi "miellyttävää" nuorta miestä, jotka juttelivat "mukavia" tuntitolkulla ensin lastenlapsista, tauluista, äidin tekemistä ulkomaanmatkoista yms äitiä kiinnostavista asioista luottamuksen saamiseksi asiakkaaseen= äitiini, niinhän se Rusthollikin aikanaan koulutti myyntiedustajiaan.. Puhelimessa oli sanottu, että kun "pojat" tulevat paikalle, ei tarvitse vielä päättää mitään, mutta niin vain oli että usean tunnin (4-5 ) mittaamisen jälkeen kasikymppinen mummu oli laitettu allekirjoittamaan kaupan sopimuspaperit, joista mummu ei ollut ymmärtänyt ollenkaan, että allekirjoitti kauppapaperit.. tosi törkeetä. Pojilta oli myös unohtunut kertoa, että asiakkaalla on kotimyynnissä kaupalle 14 päivän peruutusoikeus. Eipä auta kuin ruveta hommaamaan peruutusta kaupalle.. Että silleen..

  • Juuri näin.Väsytys on keino jolla nimen saa paperiin


  • Saatiin muuten purettua se kauppa, mutta kyllä sai olla tiukkana..kovasti pojat yrittivät, että vielä istuttaisiin alas ja remppaa uudelleen mietittäisiin..


  • Samallalailla kävi äitimuorille..Nainen soitti ja kysyi kelpaako ilmainen keittiöremontin arviointi, ja kun sai myöntävän vastauksen oli äijät tulleet seuraavana päivänä. Alkuun paskan jauhantaa ja yltiömäistä nuoleskelua. 3 tunnin jälkeen tekivät tarjouksen ( 6100€ kahden neliön keittiön laitosta, ja kun mutsi oli ruvennut sanomaan ettei hän kyllä niin kallista ollut ajatellut oli hinta tippunut 5100 euroon ja äijät oli alkaneet käydä uhkaaviksi, jonka jälkeen olivat saaneet nimen paperiin.
   Noh kaikki päättyi hyvin (ainakin toivottavasti) kauppa peruttiin..
   On se kyllä hienoo että raavaat ukot käy uhittelemaan ja kettuilemeen vanhalle ihmiselle.
   Tekisipä mieli pyytää arviointi ,että pääsisi tutustumaan tähän kaksikkoon. Voisi samalla pikkasen opettaa kuinka vanhempia ihmisiä tulee kohdella.
   Raukat olivat vielä alussa kyselleet että onko joku tulossa kylään ja missä asti lapset asuvat ..kele


  • Tänään kävi kaksi nuorta miestä sovitulla käynnillä keskustelemassa keittiökaappien ovien vaihdosta. Alkukeskustelussa selvisi että he olivat saaneet työnantajalta kuukauden perehdytyksen keittiösuunnitteluun ja sen jälkeen kiertelivät kodeissa tarjoamassa keittiöremonttia. Varsin heikoissa kantimissa
   heidän osaamisensa siis oli. Toinen nuorista oli kokeneempi ja toinen hänellä opissa. Tarpeeni oli 9 kaapin oven ja niiden saranoiden uusiminen.
   Hetken mietittyään kokeneempi kaupustelija ilmoitti että kaikkien kaapinovien hinnat ovat hyvin samaa luokkaa joten riippumatta haluamastani väristä tai materiaalista ovien kustannus asennettuna on noin 5000 euroa. He ovat valmistautuneet suunnittelemaan uusimistyön jos hintaluokka on minulle sopiva.

   Olen ollut rakennusalalla töissä ja tunnen hieman keittiökaappien ovien hintoja joten keskustelu ei jatkunut tämän pidemmälle. Totesin että hinta oli yli kaksinkertainen kohtuulliseen nähden, joten tältä pohjalta ei kannattanut jatkaa keskustelua.
   Minulle selvisi yrityksen toimintatapa. He kouluttavat nuoria kiertämään lähiöissä ja tarjoamaan ylihintaisia uusimistöitä. Kouluttamalla suuren joukon nuoria voi aina jollain osua kohdalle asiaa tuntematon vanhus tai muuten henkilö jolla ei ole tarvittavaa tietoa keittiökaappien hinnoista. Netistä tutkimalla selvisi että yritys myy monenlaista palvelua, myynti on heillä pääasia, tietämystä keittiökaapeista ei ainakaan näillä herroilla ollut.

   Varokaa kaupustelijoita ja ostakaa henkilöiltä jotka ovat parempia tekemään työtä kuin markkinoimaan ja puhumaan mukavia.

   Huijauksen maku jäi.


  • Jaa se on oikeesti tuommoinen lafka. Taidanpa minäkin jättää tuntemattomat numerot vastaamatta jatkossa.


  • Idekokaupatko kirjoitti:

   Saatiin muuten purettua se kauppa, mutta kyllä sai olla tiukkana..kovasti pojat yrittivät, että vielä istuttaisiin alas ja remppaa uudelleen mietittäisiin..

   Tismalleen samalla tavalla kävi täälläkin. Mummoa vietiin kuin pässiä narussa. Kaupan purkaminenkaan ei ihan helposti onnistunut, kun piti aika monelle tyypille soitella. Ja vastaan vänkäsivät kiukkusesti ennen ku uskoivat, että kaupan saa perua. Kannattaa etukäteen soittaa kuluttajaneuvontaan niin saa faktaa siitä mitkä on omat oikeudet tällaisessa tilanteessa.

   En suosittele ideoko firmaa kenellekään.


 • Tänään tuli työkkäristä postia, jotta Ideko järjestää rekrytilaisuuden Jyväskylässä 1-2 henkilön palkkaamiseksi keittiösuunnitteluun. Ei tarvita aiempaa kokemusta suunnittelusta tai mistään, firma kouluttaa kyllä. Palkkaa luvataan 2000-5000 euroa tuloksen mukaan. Kuulostaa niin hyvältä , että taidanpa jättää väliin...

  • Helmikuun 2016 Oulun rekrytilaisuudessa osallistuneet porukat ja siitä edeten puhelinhaastatteluun ja haastatteluun Kempeleessä. 5-6 tarvekartoittajaa/asiakashankkijaa luvattiin työllistää. Ketkähän on ne valitut vai valittiinko ketään ?!


  • Olen kuullut että idekolla ei kouluteta juurikaan uusia henkilöitä vaan perehdys tapahtuu 6-7 tunnissa sit hommiin. Yleensä perehdyttää pitää kunnolla firmassa kuin firmassa, olin harkinnut kysyä töitä mutta jätän välistä haen mielummin muualta näitä hommia missä perehdytetään kunnolla.


 • Idekon pojat kävivät tarjoamassa kevyttä keittiöremonttia jossa vaihdetaan kaappien ovet ja laatikostojen etulevyt ! Pojat sitten laskivat tarjouksen ja hinnaksi tuli 7400 € ! Kerroin, että tuolla rahalla saan ihan uudet kaapit ja laatikostot ! Pojilla oli kiire saada kauppa aikaan, sillä he vetosivat edulliseen yhteishankintaan alueella ! Vaihdettavaa pintaa oli noin 7 m2 eli siis 1000 €/m2 !
  Kysyin myös pari muuta tarjousta samalla sisällöllä ja hinta olikin alle 2000 € ! Idekon hinnoittelu on pahasti pielessä ja ilmeistä on sen olevan täysin harkittua. Tällä tavalla johdetaan erityisesti vanhempia ihmisiä harhaa. Samaa porukkaa myyvät myös ikkunoita, ovia ja pienpuhdistamoita yms. Kyllä pitää sanoa, että etiikka ja moraali on kaukana Idekon toiminnassa. Tämä porukka toki saa syntinsä anteeksi viikottain !
  Idekon kaltaiset yritykset kannattaa kiertää kaukaa ellei halua maksaa ylimääräistä " kirkollisveroa !

 • Tää Ideko on kyllä eräänlainen häirikköfirma. Lokakuusta 2015 asti soitelleet nrosta 0409051897. Koskaan en ole vastannut, mutta he eivät väsy. Tänäänkin 2 puhelua tullut ilta 19 jälkeen. Pitää varmaan vastata ja haukkua niin lyttyyn, että eivät ikinä enää soita. Kaikki mahdolliset markkinointikiellot on käytössä, silti nämä idiootit eivät osaa lopettaa.
  Niin paskan kuvan saa firmasta, että ikinä en mitään heiltä osta, ja taatusti levitän pahaa sanaa. Tekisi mieleni sopia tapaaminen ja kiskaista nekkuun. Kunnon idiootteja.

  • Ymmärrän tunteesi mutta olisiko suoraselkäisempää ja vähemmän lapsellista vain vastata ja suoraan sanoa "kiitos en tarvitse" tai "kiitos ei oo tarvetta koska aion tehdä remontit itse". Kyllähän puhelinmyyjä soittaa vaikka seuraavat 10 vuotta putkeen koska hänen työtään on se että saa ihmisen kiinni joten jos sinä et vastaa niin sehän rankuttaa taas seuraavat 10 vuotta.

   Nimimerkillä: itsekin puhelintyötä pienenä osana omaa työtään tekevä henkilö... Mulle jos joku sanoo ei niin se on silloin ei ja se on ihan ok, tuskin kukaan myyntialalla työskentelevä oikeasti odottaa että asiakas, puhumattakaan random heppu luurin toisessa päässä, aina sanoo kyllä :)

   Eli nyt vaan kaikki puhelimessa häiriköidyt: vastatkaa ja sanokaa ei. Aikanaan kun itsekin kiertelin ja kaartelin tai en vastaillut puhelimeen niin yhteydenottaja tuli paljon enemmän. Nyt kun olen jokaiselle lyhyesti perustellut Miksi en tarvitse palvelua niin soitot ovat vähentyneet reippaasti. Nykyään saan ehkä noin yhden puhelun kuukaudessa lehtimyyjiltä, kattoremonttimyyjiltä, pankkiiriliikkeestä tms.


  • Se markkinointi kielto?


 • Rentoa porukkaa, soittelivat suunnittelu käynnin ja siinä sovittiin nuorten miesten kanssa kaupat suunnittelun jälkeen. Hinta oli laatuun nähden kohdillaan ja molemmat osapuolet tyytyväisiä.

  • Jees jees mutta ihan paskapuhetta. Kusettavat vanhoja ihmisiä ja hinnat on aivan törkeitä. Pakko päättää nyt heti. Ei tulla enää toista kertaa ja niin edelleen. Ennustan pikaista pääsyä kuluttajaviraston mustalle listalle.


  • onko ihan pakko tulla tänne mainostamaan ihtiään,surkeeta.
   tiukkapipoja , soittelevat häirikköpuheluja kokoajan ,väkisin myyvät , ei todellakaan sovittu kauppoja , hinta oli törkeän kallis , huijarit liikkeellä , hallelujaa


 • ei kannata sekaantua moiseen,myyjä pn aina maksumiehenä

 • Meillä on kyllä hyvät kokemukset tästä firmasta! Hyvää suomalaista laatua tämän firman palvelut! Mukava, että ottavat yhteyttä kun oli pitkään mietitty jo keittiöuudistusta. Suunnittelu katsottiin ajan kanssa rauhassa ja tosi hyviä ideoita oli näillä ammattimiehillä. Hintakin jäi reilusti sen alle mitä olin kuvitellut, kiitos yhteishankintaedun. Hyvä myös, että kiinteä hinta niin ei tule yllätyslaskuja perästä. Asennus sujui mutkitta ja kiva ku ei tarvinnut ennakkoon maksaa mitään vaan työt tehtiin ensin! Turvallinen vaihtoehto kun lopputarkastuskin tehtiin ennen kuin asentaja poistui niin tuli varmasti laatua eikä tarvinnut reklamoida mitään. Suosittelen t: petepee

  • höpö höpö ja reilusti huijataan puolustuskyvyttömiä vanhoja ihmisiä , hävetkää jos osaatte


  • Lämpöluxilaisia. Koskelon poika rekryää Idekon kotisivuilla. Nimi jätetty pois, numeron tiedot löytyvät kyllä halukkaille.
   Kilpailuttakaa keittiönne! Esim. Ikean ihan hyvät ja modernit keittiöt uusine kaappeineen 1500€-4500€. Kotimaisista firmoista saa myös hyvään hintaan. Ei idekon tyylillä vaihdetaan ovet ja laatikon päädyt ja lasku 7400€. On törkeää huijata vanhoja ihmisiä!


 • tämä on kyllä hyvä ja laadukas firma! kysyimme kolmesta osoitteesta tarjoukset ja näiltä tuli huomattavasti edullisimmin ja asennettuna. toki kun itse oisimme asentaneet ja hakeneet kaapit niin olisimme säästäneet, mutta kun aikaa ja osaamista ei ole. Puustellilla oli törkeän kallis kyllä 13500e (kaikki rungotkin vaihdettiin) mutta oli vain 6700e Idekon kautta pintapuolisesti uudistettuna (vain muutama runko vaihdettiin). suosittelen suomalaista laatukaamaa!! ei tod mitää halpis kiinakalvopinnotteisia ovia näillä..

  • VOI LUOJA MITÄ PASKAA


 • Poistakaa ylläoleva viesti, ei ollut tarkoitus lähettää

 • tää on kumma foorumi kun sieppa vistin vaikka ei lähetäkkään

 • Tarkoitin lähettää että aivan mahottoman hyvä firma missä Koskeloita mukana!

  • hah


 • Täysin ala-arvoinen työnjälki ja hinta oli törkeä. Tämän yrityksen kanssa ei pidä olla missään tekemisissä. Yllä olevat viestit, joissa kehutaan, ovat yrityksen omien työntekijöiden kirjoittamia.

  • Juups...8000,- "tarjouksen" sain juurikin...Pointtina nyt,että runkoja ei oltu uusimassa 😂 Kysyin toiminimiyrittäjältä ja tukkuliikkeestä niin sama setti 2300,- asennuksineen, hiukan parempaa laatua mukaillen...Että 7700,- oli "vain" ilmaa.
   Avasin mistä oli kyse,kun sopimusta piti olla heti tekemässä 😅

   Tuli Amway mieleen 😎

   Tämä siis kokemus Jyväskylästä.En tiedä mitä ne hinnat etelässä ovat,jos 50% alennusta rempasta on edelleen noin hirveästi.

   Vaik muistaa pitää sekin,et työtähän he vaan tekevät Idekolla...Mut tarkkana saa saa*ana olla 😇


 • Aivan pohjasakkaa koko firma, Älkää kajotko tähän.

 • Puhelinmyyjä soitti kun haudan takaa. Ei tollasia muumioita pitäs palkata.
  Ei tullu kauppoja.

 • Soittivat ja alkoivat kyselemään. Vaadin saada tietää mistä yhteystietoni on hankittu (osoitelähde pitää ilmoittaa), henkilörekisteriselostetta ja kaikki minusta heillä olevia tietoja. Melkoinen mutina, soittaja sanoi kysyvänsä esimieheltä jonka jälkeen lupasi toimitusjohtajan soittavan minulle, mutta ei sitten kysyttäessä edes tiennyt mikä tämän toimitusjohtajan nimi on. Eikä ollut kuullutkaan että henkilörekisteristä pitää olla seloste eikä oikeastaan mitään muutakaan. Katsotaan nyt pari päivää ja jos ei sähköpostiin tulee vaadittuja dokumentteja niin toimitusjohtaja saa täältä päin melko kiivaan puhelun...

  • Täällä myös tuore kokemus, jossa tuosta samasta numerosta 0409051897 soitettiin ala-asteikäisen lapsen puhelimeen. Soittaja oli mm. väittänyt käyneensä kotiovellamme (osoitteenkin oli puhelinluettelosta kaivanut) juttelemassa äidin ja isän kanssa, vaikka mitään tällaista ei siis todellekaan ollut tapahtunut. Lapsi oli aivan hätääntynyt puhelusta. Selvitin Fonectasta että numero kuului Ideko Oy:lle, ja yritin soittaa takaisin tuohon numeroon mutta eipä vastattu. Google sitten löysikin tämän viestiketjun, josta tilanne alkoi valjeta... Ei kyllä minkäänlaista moraalia ole tällaisessa puhelintyrkytyksessä, että ei edes kohteliaasti lopeteta puhelua kun selvästi kuullaan että toisessa päässä on pieni lapsi!


 • ylihinnoittelee reilusti tuotteet ja palvelut,palkka provisiopohjainen ja huono,ihmeellisiä sääntöjä ja käytäntöjä palkanmaksuissa.kiertäkää kaukaa moinen yritys

 • kiertäkää kaukaa

 • 50% "Halvempi" todellisuudessa vähintäänkin 150% kalliimpi, kaupan purkamisessa täyttä valehtelua. Ei onnistu muutakuin kuluttajaviraston kautta. Kiertäkää yritys kaukaa tai takkiin tulee ja lujaa.

 • Oikeesti hei.. älkää antako numeroitanne minnekkään niin ei tule turhia soittojakaan. Työtähän Idekon porukkakin vaan tekee, ja puhelinmarkkinointihan on vaan yksi asiakashankinnan muodoista. Ei kukaan puhelimen läpi teitä syö. Ihme homma, kaikesta näköjään tänä päivänä voi valittaa ja kitistä

 • Jep. Pojat kävi. Pääsin onneksi eroon heistä. Toinen oli sukkela mies, sana taitavasti hallyssa, toinen oli helposti hikeentyvä. Yritin uudella, että mistä tiesivät Turkuun asti tulla. Ei tässä rapussa kukaan voinut välttyä ajatukselta, että koska ovat Kempeleeltä ja talomme on vielä jonkun aikaa Taovan omistuksessa (kepulaisten yritys), että pojille tullut tieto jostain kepukonttorista. Elleivät olleet Sipilän sukulaispoikia. No, eivät saaneet keikkaa, reilu tunnin juttelun jälkeen selvisi kyllä ettei ole kyse ammattilaisista.

  Keittiöremontit kannattaa teettää aina luotettavilla ammattilaisilla.Ideco on huijarifirma.

  • Huvittavia ihmisiä tämäkin palsta täynnä. Vedotkaa nyt vielä salaliittoteorioihinkin


 • Saman oloista juttua kun Aateli-Remontti harrastaa täällä kainuussa!!

 • Firma näyttää toimivan edelleen samalla konseptilla eli harjoittama K otimyyntiä pääasiassa vanhuksille vähintäänkin kyseenalaisin keinoin.
  87 - vuotias äitini oli painostettu tilaamaan keittiöön kaappien ovet yli 5000 euron hintaan.
  Tilauksen peruuttaminen on tehty puhelimitse, kirjeitse ja sähköpostin välityksellä. Vastausta ei ole saatu, mutta eiköhän se peruutus, koska kyseessä oli selkeästi lain tarkoittama kotimyynti, jossa asiakkaalla on 14 päivää aikaa peruuttaa kauppa.

  • Pääasiassa vanhuksille? Mistä moinen tieto? Eniten ärsyttää kommentit tietämättömiltä kun sinäkään et voi varsin hyvin tietää yrityksen asiakkaiden keskimääräistä ikää?!


 • Järjen käyttö ei ole pakollista mutta suotavaa. Melko yksinkertaisia immeisiä löytyy vielä tänäkin päivänä. Siihen puhelimeen varmaan osaa jokainen sanoa, kiinnostaako oman keittiön kohtalo vai ei. Voisin kuvitella, että aika monelta jäisi remontit tekemättä, jos tälläisiä palveluja ei kukaan markkinoisi. Herätkää vaan ihmiset tähän päivään, niin huomaatte että paljon on asiat muuttuneet sitten talvisodan :)

 • Huonomaineinen firma, negatiivisia kokemuksia heidän puhelinmarkkinoinnistaan. Ovat tähän ketjuun laittaneet muutaman oman trollauksen ja kehut.

  Pysykää loitolla.

  • Ärsyttää suunnattomasti se että,huijaavat tietoisesti asiakkaita,Koulutuksessa myyjille annetaan ohjeet että kaupan jälkeen ei ole suotavaa olla asiakkaaseen yhteydessä ennen asennusta',pelkona ilmeisesti että asiakas saattaa kyseenalaistaa tai perua kaupan.
   Johdossa entisiä Ruusthollin omistajia ja työntekijöitä.Ruusthollin maine ei kehuja kerää.


 • Mainostaa helppoa keittiöremonttia ylihintaan. Veihdetaan pelkät ovet jolla samalla hintaa saisi koko keittiön uusiksi ja vähän enemmänkin. En suosittele.

 • Lupsakoita keittiöremontti immeisiä. Kävivät meilläkin jutulla ja hyvä mielihän siitä tuli kun kehuivat vaimoakin kauniiksi rouvaksi ja kehitysvammaista tytärtänikin herkunpuoleiseksi.

  Kerroin pojille että rahaa on kunhan tulee asialliset kaapit keittiöön. Laitettiin nimet paperiin ja lupasivat vielä kaupantekijäisiksi pestä autonikin.. CLS Mersuja kuulemma pojilla itselläänkin, niin sovittiin että poikkeavat ensi viikolla pesaisemaan.

  Juha Sipilänkin keittiön kuulemma laittaneet vastikään kun on toimitusjohtajansa tuttuja kuulemma.

  Taitaa ollla köyhien ja kateellisten panetteluja nämä kriittiset kommentit edellä!

 • Huijariyritys, tuplahinta. Sovittiin kokonaishinta, ei saanut erittelyä mikä mitäkin maksaa. Käyttävät uhreina etupäässä eläkeläisnaisia. Vituttaa!

 • Pääsin onneksi väliin, kun äitini älysi soittaa minulle, ennenkuin allekirjoitti mitään. Kielsin ehdottomasti allekirjoittamasta yhtään mitään ja menin paikalle. Jätkät olivat jo tottakai poistuneet ja tarjous oli ollut hulppeat 7000 euroa alle 10 m2 keittiön ovien uusimisesta. Päätös olisi pitänyt tehdä heti ja alennusta olisi kuulemma tullut 700 euroa, kun tehdään näin nipussa alueella monta keittiötä. Uskon myös vahvasti, että hakevat jostain rekistereistä yksinelävien vanhuksien osoitteita ja iskevät niihin. Edellistä kirjoittajaa kompaten, vituttaa!!

 • Ensikskin nämä kommentit ovat tosi lapsellisia ja harhaanvieviä. Luin näitä kokemuksia/kommentteja ennen kuin tulivat paikalle. Halusin kuiteskin antaa mahdollisuuden.
  Meillä kävi nuorempi mies esittämässä tuotettaan, en tajunnut aluksi, olen vuokralainen, että tämä ei edes onnistu. Kyselin silti ihan mielenkiinnolla puhelimen kautta mainonnasta ja vähän muutakin tästä firmasta ku heillä oli aikaa varattu se 3- 4 tuntia minulle, eli ei todennäköisesti ollut muutakaan tekemistä.
  Luotettavan kuuloinen firma!
  Kyseessä ei ole puhelinmyynnistä, vaan asiakashankinnasta, joka on puhelimen kautta yksi tapa. Suunnittelijat ovat samalla myös myyjiä ja pyrkivät tietenkin tienaamaan rahansa myymällä tuotettaan samana päivänä kun kerran kyseessä on proviikkapalkasta.
  Kun puhutaan keittiöremontista, tämä onnistuu vain asunnon omistajille, ja suurin osa näistä, joka on mielestäni on aika loogista, ei ole ihan nuorimmasta päästä.
  Jos on lapsen numeroon soiteltu, teidän vanhempien pitää itse huolehtia siitä (en muista mistä), kun kerran numeronsa on teidän nimissä, että teidän oma puhelinnumero on järjestelmissä ensimmäisenä mistä teidät tavoittaa. Olen itsekkin ollut puhelinmyyjänä, huutoja on tullut paljon pelkästään tämän takia että lapsen numeroon soitin joka tulee teidän vanhempien nimissä automaattijärjestelmästä ulos.
  Jos tuote on mielestänne kallis, siinäkin on varmasti oma syynsä miksi. Mitä suunnittelija kertoi, hinta koostuu ihan kaikesta (myyjän ja asentajan palkasta, purkutyöstä, asennuksesta, laadukkaista? kalusteista ym). Kyselin myös tästä 50% allenusjutusta, ja se on se idea, ettei koko keittiötä remontoida, vaan pelkästään se pintapuolinen, joka tekee siitä halvemman. Eli tuotteena ei ole varmaan kuiteskaan halvimmasta päästä, mutta se helppous, ku kuulemma pystyy asentamaan uudennäköisen keittiön on se mikä todennäköisesti innostaa asiakkaita.

  • Korjaus viimeiseen lauseeseen*
   ..., ku kuulemma pystyy asentamaan uudennäköisen keittiön muutamassa päivässä on se mikä todennäköisesti innostaa


  • Ihan missä tahansa muussakin firmassa se hinta koostuu noista kaikista. Mutta silti hinta on muissa rehellisissä firmoissa huomattavasti halvempi koska hinnassa ei ole ylimääräistä ilmaa, mitä Idekolla taas on.


  • JormaKuuu kirjoitti:

   Ihan missä tahansa muussakin firmassa se hinta koostuu noista kaikista. Mutta silti hinta on muissa rehellisissä firmoissa huomattavasti halvempi koska hinnassa ei ole ylimääräistä ilmaa, mitä Idekolla taas on.

   Onko sulla tästä kokemuksia tai todisteita? Ihmettelen vain sitä, koska heidän nettisivunsa mainostavat esimerkiksi nimenomaan sitä AA-luokan palvelua ja että on täysin suomalaista materiaalia (joka on kuten kaikki tietävät kallista)


  • Olen mennyt tilaamaan idekolta keittiöremontin kotimyynnin kautta. Kaksi nuorta poikaa kotona käymässä. Allekirjoittanut sopimuksen kin. Nyt olen kuitenkin miettinyt asiaa ja tullut siihen tulokseen, että maksan siitä liikaa. Voiko kaupan perua koknaan? Kaupanteosta on 3päivää. Eikös kuluttajalla ole 14vrk perumisoikeus kotimyynnin ollessa kyseessä? Päteekö se myös kun ostaa idekolta.


  • mentaa kirjoitti:

   Olen mennyt tilaamaan idekolta keittiöremontin kotimyynnin kautta. Kaksi nuorta poikaa kotona käymässä. Allekirjoittanut sopimuksen kin. Nyt olen kuitenkin miettinyt asiaa ja tullut siihen tulokseen, että maksan siitä liikaa. Voiko kaupan perua koknaan? Kaupanteosta on 3päivää. Eikös kuluttajalla ole 14vrk perumisoikeus kotimyynnin ollessa kyseessä? Päteekö se myös kun ostaa idekolta.

   Saitko kaupan purettua?


  • Kakkaa...


 • Eivät vastaa tuotereklamointiin mitenkään. Vanhaa äitiäni kusetettiin. Vetolaatikoiden vaimennukset eivät toimi kun niihin laittaa välineet. Ei ole toimittajan vika kun ne toimii hienosti ilman tavaroita xD

 • Tänne ei ole tainnut suurimmaksi osaksi kirjoitella kuin ne, ketkä eivät ole tilanneet keittiötä Idekolta. Minä ainakin tilasin ja olen erittäin tyytyväinen. Suunnittelijat/myyjät olivat erittäin mukavia ja meillä oli kivaa yhdessä suunnittellen uutta keittiötä. Aikaa siinä vähän meni, mutta onhan se ymmärrettävää, että näitä pitää ajan kanssa suunnitella, että tulee hyvä siitä. Heillä on niin hyvät materiaalit ja asentajat, että ei muusta väliä! En suostu mihinkään halvimpaan paskaan kuitenkaan ostamaan, kun tarkoitus oli uusia siten, että siitä olisi 20-30 vuodeksi eteenpäin iloa. Kuitenkin tämä on paljon halvempi ratkaisu, kuin kalliit kokokeittiöt. Ihan ymmärrettävää oli myös se, ettei ollut peruutusoikeutta tuotteessa, koska kuluttajasuojalain mukaan kun katsoo niin ei koske mittatilaustuotteita. Eihän ne kuitenkaan muihin keittiöihin sovi samat suunnitelmat kun minua varten räätälöity. Nyt kaksi vuotta Idekon asiakkaana olleena, niin en voi kuin suositella kavereille ja muillekin tätä laadukasta yritystä! Palvelu pelaa ja laatu hyvä! En voisi olla tyytyväisempi kyllä näin asiakkaan näkökulmasta.

  • Ai myyjäkin sitten päätti itse kirjoittaa tänne. Ihan ymmärettävää oli varmaan myöskin se, että nimi saadaan 4h tunnin hiostuksen jälkeen paperiin kuin huomaamatta. Nelinkertianen hintakin sopimuksen loppuvaiheessa.


  • Uskomatonta kakkaa


 • Suunnittelijoina hyvin huonoja, jos vertaa vaikka Ikean suunnittelupalveluun. Ylihintainen. Kuten tuolla edelläkin on jo kerrottu. Kävivät, kaksi nuorehkoa miestä, esittelemässä. Päällekäyvää kaupantekoa ja jopa hitusen agressivista painostusta. Ei kiitos. Turussa kiersivät. Täällä on onneksi vaihtoehtoja. Maaseudulla tämänkaltainen vedättäminen on helpompaa.

 • Kaverilla 64v kävivät 4.10 tekemässä sopimuksen pienen keittiön ovien (8kpl) uusinnasta. Useamman tunnin olivat, kehuivat hänen maalaamiaan tauluja. Eivätkä maininneet hinnasta alkuun mitään. Hinta on 8400€ joka maksetaan osamaksulla 10v, 114€/kk, korkoa reilut 2000€.
  Sopimuksessa oli kiinnostava kohta " mittatilaustuotteissa kuluttajalla ei ole kaupanperuutusoikeutta kyseessä olisi kotimyyntikauppa (KSL 6:16 mittatilaustuote)
  Kai se 14pv kaupanpurku menee tässä läpi? Sillä eihän tämä varmaan ole ensimmäinen reklamaatio kyseisestä yrityksestä.

  • LuuV korkki kiinni..


 • Ideko on aggressiivinen kotimyyntiin keskittynyt keittiöremontteja myyvä yritys.
  Idekon keittiöremontin hinnat (materiaali+hinnat) ovat todella korkeat.
  Idekon nettisivuilta ei löydy yhtiön omistajista, päättäjistä ja myyntihenkilöistä kuvallisia yhteystietoja, joten esim. kaupan purkaminen tms. asiat on tehty kuluttajalle mahdollisimman vaikeaksi.

  Ideko pyrkii näyttävien nettisivustojen ja oman puhelinmyyntinsä avulla sopimaan ilmaisen keittiösuunnittelu käynnin yksityistalouksiin. Kun tällainen "ilmainen" keittiösuunnittelukäynti on saatu sovittua, niin "keittiösuunnittelun- ja myynnin ammattilainen" (eli entinen pitkäaikaistyötön tai ei myynnillistä koulusta omaava) saapuu paikalle.
  Ensin alkaa ns. asiakkaan mielistely, tämän jälkeen suunnitellaan millimetripaperille keittiö, valitaan käytettävä ovien, laskutasojen materiaali ja väri, valitaan vetimet, valot ja jne.
  Kun tämä vaihe on saatu tehtyä, alkaa ilmaisen keittiösunnittelen aggressiivisin vaihe, jossa "keittiösuunnittelun ammattilaisesta" muututaan hetkessä aggressiivisiksi myyjäksi, jossa eri tavoin lähes pakotetaan asiakas allekirjoittamaan keittiöuudistuksen tilaussopimus Idekon rahoituksella.

  Tämä Idekon Ilmainen keittiösuunnittelukäynti kestää kaikkinensa noin 4 tuntia.

  Muutama asiaa mietittäväksi:
  - Keittiösuunnittelun ammattilainen kartoittaa ensin asiakkaan tarpeet ja tekee tämän jälkeen aina keittiösuunnitellun erillisellä keittiösuunnitteluun kehitetyllä tietokoneohjelmalla.
  - Jokaisella ammattimaisella keittiökalusteita myyvällä yrityksellä on myös netissä ladattava keittiösuunnitteluohjelma, jonka avulla voi suunnitella oman keittiön itse.
  - Idekon keittiösunnittelijat/myyjät eivät ole keittiösuunnittelun ammattilaisia eikä myöskään myynnin ammattilaisia. ( yleensä pitkäaikaistyöttömiä, tai vailla oikeaa myynnin koulutusta)

  Välttäkää kyseistä yritystä ja kilpailuttakaa keittiöitä myyvät yritykset.

  Jos kumminkin olette päästäneet Idekon ilmaiselle kotikäynnille ja olette allekirjoittaneet tilausvahvistuksen, mutta yön yli nukuttua haluatte perua tehdyn kaupan, niin alla ohjeet siitä mitä laki sanoo kotikaupasta ja sen purusta.

  Kotimyynnissä tehty sopimus on oikeus perua

  1. Kotimyynnistä on kyse, kun ovelta ovelle -myyjä tulee kotiin markkinoimaan remonttipalvelua ja käynnin aikana tehdään sopimus.

  2. Kuluttajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus, jonka kuluessa kuluttaja voi perua kaupan ilman erityistä syytä.

  3. Peruuttamisesta on ilmoitettava myyjän antamalla peruuttamislomakkeella tai muulla tavalla kuten sähköpostitse.

  4. Peruuttamisoikeutta ei ole muun muassa silloin, kun palvelu on kokonaan suoritettu.

  5. Markkinoinnissa ei saa käyttää aggressiivista menettelyä, ja painostaminen sopimuksen tekemiseen on aina sopimatonta.

  6. Jos käy ilmi, että kuluttaja ei ole ikänsä tai sairautensa vuoksi kyennyt ymmärtämään sopimuksen merkitystä, sopimus ei ole sitova.

  Lähde: Kilpailu- ja kuluttajavirasto

  • :DDDDDDDDDDDDDDD mene töihin


  • Huomatkaa kuitenkin tämä Kilpailu ja kuluttajaviraston poikkeusrajoitus mittatilausvalmisteille: "kyseessä on kotimyynti tai etämyynti (puhelinmyynti, postimyynti, verkkokauppa tai TV-shop), joissa kuluttajalla on lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Etämyynnissä peruutusoikeudelle on rajoituksia, joten sopimusehdot kannattaa aina lukea tarkkaan. Peruutusoikeus ei koske esimerkiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti valmistettuja mittatilaustuotteita eikä ääni- ja kuvatallenteita tai tietokoneohjelmia, joiden sinetti on avattu." Lähde: Kilpailu- ja kuluttajavirasto https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/kaupan-peruminen/


 • No, vaikea mennä sanomaan. Yleensä "työhönottajalla" on suuri merkitys
  Jos ei kello kopsahda, tai tulijat ovat "kokeneita kehäkettuja", eivät he halua olla nuorempien käskytettävänä.

 • En uskonut ostavani mutta niin tein! Yleensä en anna palautteita töistä, en huonoja en hyviä, mutta nyt kyllä haluan antaa kuin tätä keskustelupalstaa luin.

  Meidän keittiöremontti toimi todella hyvin, aikataulujen, asennuksen ja muidenkin asioiden puolesta ja suosittelen kyllä lämpimästi. Hinnasta en osaa muuta sanoa kun että meille oli tosi sopiva ja naapuri oli tehny kokokeittiöremontin joka oli yli puolet kalliimpi.

  • Kakkaa


 • Onpa ihme, ettei kukaan halua paljastaa omaa henkilöllisyyttään, joka on oman keittiöremontin Idekolla teettänyt? Sillon, kun avoimia myyntiedustajan työpaikkoja on avoinna jatkuvasti kuten Idekolla on, niin jokin haisee ja pahasti! Moni työtön haksahtaa yrittämään Idekolla, mutta joutuu lopettamaan vielä köyhempänä! Jos ostaa keittiöremontin Idekolta, niin maksaa itsensä kipeeksi.

 • FAktahan on se, että tänne kirjoittaa lähinnä ne yhteiskunnan elätit, köyhät ihmiset kellä ei ollutkaan varaa ostaa. Pahaa mieltä pitää sitten purkaa tänne ”faktakeskukseen” kun ei keittiötä satasella saanutkaan.

  • Fakta on , että mulla on varaa ja tänään kävi pari edustajaa iDekolta nolaamassa itsensä. Kun esittelyssä ilmoitin, että tänään ei mitään kauppasopimuksia allekirjoiteta, lopahti parivaljakolta kiinnostus kokonaan kaupantekoon. Kilpailuko pelottaa. Kkkmsh on ilmeisesti tämän firman työntekijä.


  • Terve Juha-Matti. Kuulutko niihin kansalaisiin, jotka juoksuttavat kuudentoista firman edustajia kotonaan jotta voivat vertailla muutaman tonnin remonttia? Kyllä sinä olet köyhä


  • Törkeä firma ja edellinen kommentoija sen työntekijä tai omistaja. Kiertäkää kaukaa. Huijaavat moraalittomasti ja kuvottavan törkeästi vanhoja ihmisiä. Kukaan ei maksa "rikkauttaan" 5000 euroa kun saman tai todennäköisesti paremman saa n 1000 eurolla rehelliseltä remonttifirmalta. Häpeäisitte jos olisi omaatuntoa, älykkyyttä ja moraalia.


 • Mietin, että kuinka yritys tekee saneeraukset, kun niitä ei kuulemma suunnitella ollenkaan. Alan työ perustuu juuri hyvään suunnitelmaan. Ehkä he eivät tee ollenkaan kokonaisuuksia, vaan ainoastaan esim. Tason vaihdon, sokkeleiden vaihtoa, vetimet vaihtoa, pieniä maalauksia jne. Tällaisen käsityksen sain yrityksestä. Arja

 • Entisenä Idekolaisena en voi kuin ihmetellä täällä olevaa hintakirrausta, puhutaan että Ikeasta saa halvalla, saat halvalla ja kokoat itse joka saakelin nippelin ja nappelin. Mittaat itse kaikki tarvittavat mitat ja olet niistä itse vastuussa, kukaan ei niitä tarkista. Itse en ole heiltä keittiötä ottanut koska olen sisustus kirvesmies ja saan tehtyä itse oman keittiöni, mutta kuinka moni muu on valmis tekemään kaiken itse? Ne jotka ovat niin pitävät varmasti hintaa kalliina, koska kukaan normaali suomalainen ei laske omalle työlle hintaa. Kuitenkin pitää muistaa että aina isommassa yrityksessä työntekijöitä saavutettuun keittiöremonttiin on aina ainakin 3. Jokaiselle näistä ihmisistä pitää saada palkat maksetuksi.

  Loppujen lopuksi jos netistä katsoo niin kuinka monesta firmasta on mitään hyvää sanottavaa keskustelufoorumeilla? Ja sitten vielä näihin hinnoittelu juttuihin, se että joku kirjottelee täällä maksavansa 8 kaapinoven vaihdosta 8000e ei pidä mitenkään paikkaansa. Ja toiset puhuu ainoastaan keittiön neliömääristä. Minulla itselläni on 8m2 lattiapinta ala keittiössä mutta on saareke ja vetolaatikot molempiin suuntiin ja sen lisäksi L-mallisesti ylä ja alakaapit. Niin kuka ihme täällä voi kertoa pelkän lattianeliöiden perusteella, että oli kallis? Alkaa olla jo melko naurettavaa hommaa! Ps: itse en ole enää ollut vuoteen Ideokolla vaan kilpailevalla firmalla ja silti ei ole mitään pahaa sanottavaa. Uskon asiat varmaan voi tästäkin jättää pois. Varmasti mukava kirjoitella nimimerkin takaa kaikenlaista ”faktaa”.

  • Missä entisen idekolaisen nimi?muuten tämä on sitä samaa kakkaa..


 • Paskafirma, olen OLLUT töissä siellä puhelinmyynnissä ja he houkutelevat nuoria töihin ja kusettaa niitä pahemman kerran.
  Maksavat liian vähän palkkaa ja sitten kun yrittää irtisanoutua niin änkytetään vastaan että ei lähtisi pois koska siellä on niin vähän porukkaa enää töissä.
  Ottaa jopa 14 vuotiata töihin.
  Lupailee palkkabonuksia joita ei koskaan saa vaikka siitä asiasta heille mainitseekin.
  Elkää todellakaan ostako mitään tai varsinkaan menkö töihin.

  • Eniten palkkauksessa häiritsee tämä "pohjapalkka", joka sekin omasta mielestä mene provikan puolelle. Pohjapalkan PITÄISI olla vakio joka kuukausi, mutta tässä firmassa pitää ansaita se pohjakin kaiken muun päälle.


 • Meillä kävi idekon suunnittelija. Piti olla tunnin mittainen käynti ja kesti lopulta 3 tuntia...asiakkaan toiveita ei kuunneltu vaan sanottiin että hommaapas eräskin osa ikeasta irtonaisena...että just joo....meidän taloudessa ei muuten satu olemaan mitään ikeashittikrääsää eikä tulla kyllä ostamaankaan...suunnittelijakin vastasi omaan hlökohtaiseen puhelimeensa kesken esittelyn ja mainitsi heitä käyttäneitä asiakkaita nimeltä. Hinta oli tuplasti sen mitä muualta saisi ja hirveä painostus alkoi kun emme suostuneet kauppaan sitoutumaan...vaikka sanottiin että mietitään vielä tämä suunnittelija vaan alkaa täyttämään rahoitushakemusta valmiiksi...surkeaa palvelua surkealta firmalta-jatkossa tiedämme välttää tätä!

 • Keittiösuunnittelijat ... eikun myyntiedustajat( näillä ei ollut keittiösuunnittelusta hajuakaan) iDekolta näköjään kulkevat parittain kuin mormoonisaarnaajat. Keittiösuunnittelu aloittiin kattavalla yrityksen presentaatiolla ja asiakkaiden tyytyväisyyden kehumisella. Sitten kerrottiin että verot ja työntekijämaksut maksetaan ja liiketoimintaan ei liity mitään "hämärää". Miksi?? Kun ilmoitin ettei tänään allekirjoiteta minkäänlaista sopparia loppui kiinnostus kaupantekoon kokonaan. Firma on näköjään keskittynyt lähes kokonaan ovien ja laatikostojen etulevyjen uusimiseen. Agressiivista markkinointia, että kauppasopimukseen olisi saatava allekirjoitus heti ensitapaamisella.

 • Justiinsa mulle soitti yksi heikäläinen ja kyseli keittiöremonttia. Olen tehnyt markkinointikieltoilmoitukse, että minulle ei saa missään oloissa soittaa ja tämä urpo yritti "kartoittaa" huoneiston keittiöremonttisuunnitelmia. Löin luurin korvaan. En ikinä suostuisi ostamaan, enkä tilaamaan mitään firmasta, joka alentuu soittamaan.
  Kumma, kun joka toinen firma on ruvennut soittamaan ja tarjoamaan jotain remonttia. Ovat kuulemma saaneet listan niistä, jotka asuvat jossain kämpässä ja olettavat soittavansa omistajalle.

  • Uskon, että tuollainen ottaa pannuun. Valitettavasti soittaja ei oikeasti tiedä sitä, onko siellä puhelimen päässä omistaja vai ei, koska tiedot tulevat kolmannelta taholta ja siellä voi olla peräti parinkymmenen vuoden takaista tietoa, joissa ei esim. Markkinointikieltoa näy. En tiedä miksi niinkin vanhojen tietojen annettaan jäädä roikkumaan, mutta soittajaa siitä ei kannata syyllistää. Kannattaa vain sanoa, että on markkinointikielto päällä niin eivät ainakaan vähään aikaan soittele - markkinointikieltokin on rajallinen ja voimassa muistaakseni sen 3v.


 • Ai, että oli makiaa. IDekon pojat kävi aikaisemmin keväällä ja olivat huippuammattilaisia kyllä! tuli viime viikolla asennus ja ei ole mitään valittamist! asentaja oli mukava myös.. kyllä kuulun niihin 97%, jotka ovat tyytyväisiä heidän asiakkaita ja tietää mistä puhuu. jos et tilannut Idekolta keittiötä, niin et voi tietää kyllä, ai että. Suosittelin naapureillekin ja hekin halusivat otta käynnin... tää on sitä suomalaista laatua, mihin köyhillä luusereilla ei oo varaa!!!!!!!!!!!!!

  • Kuulosti ihan uskottavalta markkinointikakalta tuohon viimeiseen lauseeseen asti...sen myötä paljastui trolliksi koko teksti. Fiksu ihminen osaa kirjoittaa fiksusti ja ottaa myös keittiöremontin firmalta, jonka markkinointi ei ole päällekäyvää pakkomyyntiä.


  • Kun lukee näitä "kehuja" täytyy sanoa et paljon on ihmiset Idekolta keittiöitä ostaneet. Mutta todellisuudessa ei montaakaan. Huutelijat on huutelijoita joilla ei ole todellisuudesta mitään käryä.
   Itse uusitutin Idecolta keittiön kaapin ovet ylä/ala,taso,allas ,valaistus ja takaseinä.
   Niin hienoa ja hyvää asiantuntevaa myyntiä. Asentaja tuli vielä varmistamaan mitat. Kun aaennuspäivä koitti ,aikataulu piti niin kuin oli sovittu. Ja se siisteys. Ei jäänyt muruakaan asentajalta kaiken putsasi ja vei vanhat pois.
   Ehkä hinnaltaan voi olla kalliimpaan mutta itse arvostan helppoutta,nopeutta,asiantuntevaa keskustelutaitoista esittelijää ja mikä parasta,tuotteet ovat Suomalaista laatua.
   Köyhät ostaa Ikeasta ja näpertää itse,minä en osta Ikeasta kuin lastenhuoneeseen.
   Suosittelen Idekoa niille jotka haluaa helppoutta ja nopeaa toimintaa missä aikataulu pitää.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kun lukee näitä "kehuja" täytyy sanoa et paljon on ihmiset Idekolta keittiöitä ostaneet. Mutta todellisuudessa ei montaakaan. Huutelijat on huutelijoita joilla ei ole todellisuudesta mitään käryä.
   Itse uusitutin Idecolta keittiön kaapin ovet ylä/ala,taso,allas ,valaistus ja takaseinä.
   Niin hienoa ja hyvää asiantuntevaa myyntiä. Asentaja tuli vielä varmistamaan mitat. Kun aaennuspäivä koitti ,aikataulu piti niin kuin oli sovittu. Ja se siisteys. Ei jäänyt muruakaan asentajalta kaiken putsasi ja vei vanhat pois.
   Ehkä hinnaltaan voi olla kalliimpaan mutta itse arvostan helppoutta,nopeutta,asiantuntevaa keskustelutaitoista esittelijää ja mikä parasta,tuotteet ovat Suomalaista laatua.
   Köyhät ostaa Ikeasta ja näpertää itse,minä en osta Ikeasta kuin lastenhuoneeseen.
   Suosittelen Idekoa niille jotka haluaa helppoutta ja nopeaa toimintaa missä aikataulu pitää.

   Hirveää , suorastaan karmeaa kakkaa..


 • Kiinnostaisi hakea tänne töihin. Mitä myyjille maksetaan? Onko pelkkä provisio? Kai päivärahat yms saa?

  • ei saa päivärahoja


  • Onko jotain pohjaa vai pelkästää myynnistä maksetaan?


  • Ei ole pohjapalkkaa. Muutama eka kuukaus saattaa olla surkea 1-1.2k pohjapalkka. Kilometrikorvaus myös laskee tietyn ajomäärän jälkeen mikä ei edes kata enään omia kuluja kun miettii polttoaineet/auton pesetys/huollot/arvonalenemat/vakuutus yms. Todella kiva lähteä työreissuun myös kun ei päivärahaa saa ja käy kalliimmaks ajaa autolla mitä siitä edes maksetaan. Joskus luulin että tuo vanhuksien painostus on ainut pahe yrityksessä mutta kyllä työntekijöillä on myös huonot oltavat. Hauskaa myös kun valehtelevat noissa työttömiä rekryyvien yrityksien videoissa, miltähän tuntuisi joskus olla rehellinen :-) välillä miettii että joutuuko itse ongelmiin kun oma pomo allekirjottanut rahotuspapereita omalla nimelläni kun ei ole jaksanut odottaa että itse tekisin ne.


  • Taitaa Idekon leikki loppua nyt lyhyeen


  • Teetin remontin äskettäin. Olen hyvin pettynyt. Kyllä on hyvä, että Kuluttajavirasto, Kaleva ja Iltalehti ym. tuovat Idekon julkisuuteen.
   Rivo kauppatapa


  • Ei mikään ihme että yritys löytyy tuolta listalta. Pakkohan myyjien on myydä väkisin muuten ei tule euroakaan palkkaa koska eihän kukaan miettimään jäävä osta noin ylihintaisia kaapin ovia.. t. Työhaastattelussa käynyt


  • Näitä yrityksiä KKV tutkii
   Kilpailu- ja kuluttajaviraston tarkastelussa on tällä hetkellä seuraavat kuusi yritystä, joiden remonttien kotimyynnistä on tullut valituksia:
   - KotiSun Oy
   - Restakoti Oy
   - Suomen Lämpöikkuna Oy
   - Ideko Suomi Oy
   - Pohjolan Energia Oy
   - Indone Tähtiremontit Oy

   Ideco Oy on keittiöuudistuksiin erikoistunut yritys.
   Työllistävät yli 100 vakituista työntekijää. Toimipaikat ympäri Suomea.
   -> Asiakasmyyjä, myyjä ja keittiöasentajan tehtäviin


  • Palkkaamme hyviä tyyppejä keittiöuudistusten myynnin pariin.
   Et tarvitse aikaisempaa kokemusta työstä, koulutamme
   ja perehdytämme kaikki valitut työtehtävään!
   ----------------------
   Ilmoituksissa on kerrottu esimerkiksi tunteja kestävistä myyntiesittelyistä, joiden aikana myyjä ei poistu pyynnöistä huolimatta. Samoin ongelmia ovat aiheuttaneet peruutusoikeudet tai sen puuttumisesta kertominen.
   https://www.rakennuslehti.fi/2018/06/tunteja-kestavat-remonttiesittelyt-piinaavat-vanhuksia-kuluttaja-asiamies-puuttui-viiden-yrityksen-aggressiiviseen-kotimyyntiin/


  • kuinkahan.on kirjoitti:

   Palkkaamme hyviä tyyppejä keittiöuudistusten myynnin pariin.
   Et tarvitse aikaisempaa kokemusta työstä, koulutamme
   ja perehdytämme kaikki valitut työtehtävään!
   ----------------------
   Ilmoituksissa on kerrottu esimerkiksi tunteja kestävistä myyntiesittelyistä, joiden aikana myyjä ei poistu pyynnöistä huolimatta. Samoin ongelmia ovat aiheuttaneet peruutusoikeudet tai sen puuttumisesta kertominen.
   https://www.rakennuslehti.fi/2018/06/tunteja-kestavat-remonttiesittelyt-piinaavat-vanhuksia-kuluttaja-asiamies-puuttui-viiden-yrityksen-aggressiiviseen-kotimyyntiin/

   Viranomainen toimi räväkästi jo viidessä vuodessa. Nyt yrityksille annetaan aikaa korjata agressiivinen markkinointi. Näin toimii maailman suhteellisesti laajimman julkisen sektorin viranomainen. Onneksi saimme aikanaan peruttua sukumme vanhukselle tehdyn keittiökaappien pakkomyynnin. Vanhus oli aivan syyntakeettomassa tilassa sairauksiensa vuoksi.

   https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/731009-ideko-suomen-lampoikkuna-pohjolan-energia-kotisun-ja-restakoti-viranomaiset


 • Meillä teki ideko keittiö päivityksen maksoi 7000€. Laitettiin kaikki uusiksi paitsi rungot. Teki hyvää jälkeä nopeasti. Nyt kolmen vuoden päästä näyttää edelleen uudelta. Mukana naismyyjä joka ei todellakaan ollut mikään tyypillinen myyjä eikä tyrkyttäjä. Taitaa olla vieläkin töissä siellä.

  • Terve omistajat!


 • En voi suositella, ovien vaihto maksoi 7800€. Reklamaatiota sai laittaa kuukauden päästä, kun asentajalla oli niin kiire viikonlopun viettoon asennuspäivänä.

 • Mietin että miksikö asiakaspalveluun ei ole saanut yhteyttä, sitten tajusin että ovat suviseuroilta palautumassa.

 • en tiedä mitä ihmiset valittaa, mutta kaikista firmoistahan kirjoitetaan huuhaata netissä... me ollaan oltu tyytyväisiä Idekon asentamaan keittiöön...ei ainakaan meijän kohdalla ollut mitään ongelmaa ja oli hyvää laatua ja kilpailukykyinen hinta. voin suositella Idekoa lämpimästi!!

  • PerttiPohjalainen :DDDD


 • Miten Tampereen/Lempäälän idekolla menee? Kävin työhaastattelussa takavuosina enkä oikeen vakuuttunut, nuori reilu parikymppinen Oulun seudulta lähtöisin oleva "esimies" sanoi rakentavansa 200 neliön omakotitaloa Espooseen. Ja kun kysyi miksi teillä ei ole TESsiä tämä pomomies kysyi "mikä on TES???"
  Olin todella iloinen kun pääsin täältä pois työhaastattelusta. Luotaantyöntävän oloinen duunipaikka, tuskin kukaan työntekijä on tuola puolta vuotta pitempään, joka on nyt se koeaika raja......

  Työpaikka jota tarjottiin....................................kokonaan provikkaa, eika palkka edes itsestä kokonaan riippuvainen....Itse en hommaisi tuolta keittiötä....

 • Idekon omistajat täällä puolustelee huijarifirmaansa nimimerkin takana :DDD

 • Ideko kävi uusimassa meiltä ovet ja laatikot, asentaja ei oikein ymmärtänyt mitä myyjä oli meille myynyt mutta sai kuitenkin kaikki paikoilleen. Hintaa meidän pienelle uudistukselle kertyi 9700€, asentajalle kun hinnasta mainitsin niin luuli minun kertoneen vitsin, näytin hänelle kuitenkin kauppakirjasta summan johon asentaja totesi myyjän varmaan laittaneen oulun lisää hintaan vaikka olemme ihan toisella puolella suomea. Liekö myyjä sitten oulun poikia..

 • Tuo ammattiosaamista laskutukseen ja muuhun mikä tehoaa vanhuksiin.
  Kforest tarvitsee luotettavan kumppanin

 • Sehän on homo miehen tanssikoulu

 • Surullisinta tässä firmassa on omien työntekijöiden kusettaminen, mutta eihän sekään näiden pohjois-pohjanmaalaisten omistajien omatuntoa paina.

  • Allekirjoitan tuon täysin, älkää lähtekö tuonne itseä alistamaan


 • AnttuVeikko : Todennäköisesti tiesivät tasan tarkkaan mikä TES on, myyntimiehillä nyt vaan on tyypillistä käsitellä vastaväitteet tällä tavalla. Esimerkiksi palkoista keskustellessa jos sanot että olet aiemmin saanut palkkaa noin 3000-4000 euroa voi taitava myyjä argumentoida kysymällä "Missä yrityksessä?". Jolloin ei välttämättä tarvitse vastata ollenkaan itse kysymykseen. Yleensä ihmiset ovat erittäinkin perillä kaikesta työn palkkaukseen liittyvästä, jos jostain. Toki jos pomo ei oikeasti tiedä mikä TES on niin ehkä on syytä harkita haluaako hakea kyseiseen yritykseen.

 • Kaikki nämä lessumafian firmat boikottiin välittömästi:
  - KotiSun Oy
  - Restakoti Oy
  - Suomen Lämpöikkuna Oy
  - Ideko Suomi Oy
  - Pohjolan Energia Oy
  - Indone Tähtiremontit Oy
  Lessuille ominaista toimintaa. Valehtelvat silloinkin kun puhuvat totta. Ovat tunnestusti raukkoja pelkureita, jotka käyttävät hyväkseen heikompiosaisia kuten lapsia ja vanhuksia. Pohjois-pohjanmaalle keskittynyttä toimintaa, joten ei mikään ihme vaikka Juha Sipilän nimi mainittiin aikaisemmin.

 • Suosittelisin mieluummin autovarkaan tai velanperijän hommia, kuin tätä firmaa jos rehellisyyttä mitataan. Jos tykkäät kuitenkin kusettaa sotiemme veteraaneja ja muita vanhuksia ja eläkeläisiä hankkiudu ihmeessä duuniin tähän firmaan. Mennään tekemään tarjouksia ilman sitoumuksia, mutta 5 tunnin tarjouksen annon jälkeen ilmoitetaan, että tässä paperit johon allekirjoitus ja myyjä poistuu vasta tämän jälkeen paikalta. Hinta puolet suurempi kuin kilpailijoilla. Jos olette kuulleet, että tutuille on tulossa joku antamaan keittiöremontti tarjousta kysykää firman nimi etenkin jos vanhoista tuttavista kyse.

 • https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005974917.html

  Lestadiolaisten harjoittama kusetus/ kiskonta/ vedätys/ valehtelu on sitä parempaa kusetusta.
  Isot perheet heillä, niin täytyyhän sitä pakkomyydä vanhuksille ylihintaisia keittiöitä ja muita kodin remontteja.

 • Kuluttaja-asiamies totesi, että Suomen Lämpöikkuna Oy, Ideko Suomi Oy ja KotiSun Oy olivat menetelleet kuluttajansuojalain vastaisesti iäkkäiden huomioimisen ja aggressiivisen menettelyn osalta. Hinnat Suomen korkeimmat.

 • Herätkää ja älkää avatko ovea näille kusettajille. Mukavia poikia ja tyttöjä, mutta oota vaan kun hinta laskettu. Sinut pakotetaan ja painostetaan allekirjoittamaan. Saattavat ovella kertoa että lasketaan vaan tarjous, huijaavat vaan päästäkseen sisään.

 • Kaikille kaupustelijoille sanon ei,jos se ei tehoa niin sanon että lähde vielä kun pääset omin jaloin.Tämä ei koske kalakauppiaita!

 • Ihan pimee firma keskittyvät vanhusten kusettamiseen. Eivät lähde pois toisten kotoa ja hinnat ovat ylihintaisia. Pahinta pohjasakkaa ja koko firma pitäisi hävittää Siperiaan käymään keittiö kauppaa

 • Melkoisen kaksinaismoralistista lestadiolaisilta kusettaa juuri vanhuksia. Taitaa kuitenkin raha määrätä ja millään muulla ei ole mitään väliä. Rahat mulle ja äkkiä ja millään muulla ei ole väliä.

 • Äidilläni 70v järkyttäviä kokemuksia kyseisestä huijarifirmasta. Myyntimiehet olivat käyneet tarjouskäynnillä myymässä keittiöremonttia.
  Väitettiin että tekevät ko. Taloyhtiössä parhaillaan useitakin keittiöremontteja. Ei pitänyt paikkaansa.
  Tarjous täysin naurettava ja hinta nelinkertainen muihin tarjouksiin verrattuna. Kun tarjoukseen ei suostuttu alkoi myyjien osalta pakkomyynti. Myyjät eivät useasta pyynnöstä huolimatta suostuneet poistumaan. Edes poliisilla uhkaus ei auttanut. Toinen myyjä kävi vielä ennen lähtöään luvatta penkomassa vaatehuoneen kaappeja ilmoittaen niidenkin tarvitsevan remonttia.
  Täysin mafia touhua ja toiminta perustuu puolustuskyvyttömien ihmisten, lähinnä vanhusten manipulointiin.

  • Vai että oikeen poliisilla uhkailu! Lennokkaat on tarinat.


 • Ja perjantai-iltana saadaan veriruskeat synnit taas anteeksi....

 • Minulla idekosta hyviä kokemuksia! Nuori suunittelija tuli paikalle ja esitteli yrityksen tietokoneelta perinpohjaisesti. Kertoi miten asia etenee jos kauppoihin päästään siinä samalla. Valittiin yhdessä materiaalit ja suuniteltiin yhdessä kaikki paitsi rungot uusiksi. Asentaja teki työt päivässä.

  voin suositella!

 • ‭03 512 3990‬ Numerosta soitti muka joku yli-innokas mies töihin ja sepotti ummet ja lammet todella epämukavalla puhetyylillä ja lirutti suoraan lapusta pitkät pätkät kuten puhelinmyynnissä, mutta hetken päästä tajusin jutelleeni nauhoitettujen pätkien kanssa kun ”keskustelusta” ei tullut mitään ja kysymyksiini tai vastauksiini ei tullut järkevää vastapuhetta. Mielestäni kuuluisi oikean ihmisen soittaa tai edes puhelun alkaessa robotin pitäisi ilmoittaa olevansa robotti. Typerä olo tulee, kun koettaa jankuttaa koneen kanssa työkuvasta ja kun ohjelma ei ymmärrä vastakysymyksiä tai vastauksia sanoo ”puhelu pätkäisi, toistaisitko vastauksen”. Ei hyvä.

 • Vitun tyhmiä lestoja täynnä

 • Täyttä huijausta alusta loppuun asti. Työntekijät orjapalkalla painavat yrityksen johdolle rahaa. Remontit täysin ylihintaisia, 2-4 kertaa kalliimpia kuin muilla. Nimet koitetaan saada väkisin kauppasopimukseen yhdellä asiakaskäynnillä. Tyypillinen lestahuijarifirma. Taustalla kukapas muu kuin tuttu vesilintu-suku Oulunsalosta

 • Herätkää Idekolla, luette tätä palstaa kuitenkin!

  Palautteeni ja vinkkini teille:

  Miksi painostatte asiakasta tekemään päätöksen saman tien? Tarkoitus ilmeisesti tehdä kaupat nopeasti ennen kuin asiakas ehtii huomata ostaneensa kalliiseen hintaan ihan ok uudistuksen? Eikö mukavampi strategia olisi toimia asiakasta kunnioittaen ilman painostusta yms? Toki tällöin ei todennäköisesti tule tarpeeksi voittoa? Saattaisitte saada enemmän suosittelijoita ja jatkoa toiminnallenne.

  Kusetuksenne paljastuu vähänkään valveutuneelle tilanteessa kun raukkamyyjänne alkaa puhua täyttä keksimäänne PASKAA yhteistilauskusetuksesta joka on niin nähty ja vanha myyntikikka.

  Käy sääliksi sekä myyjänne, että asiakkaanne. Meillä kävi kesällä myyjänne, jonka esittelette asiantuntijana vaikkakin kyseessä ei ole sen kummemmin keittiöistä tai remonteista tietävä henkilö. Jälkeenpäin ajatellen käynnistä jäi tunteeksi vain myötähäpeä. Ei muuten ostettu.

  • Tässäpä hieman oikeaa faktaa Idekosta:

   Palkkaus: "takuupalkka" joka määräytyy naamakertoimen mukaan sopimusta tehtäessä, siksi ilmoituksessa mainitaan tuo "alkaen 1600€" tms.

   Ja sehän toimi siten, että kaikki tuon summan alle jäävät provisiot EI näy sulla missään. Kun ylität tuon takuupalkan niin vasta sitten alat "tienaamaan". Eli jos esim takuupalkka olisi 1800e ja teet 1600e edestä provisiota, niin tuo 1600e -ei- lisäänny tuhoon 1800e, vaan jos kuukausimyyntisi provikat jää tuhoon 1600e, niin saat tuon 1800e takuupalkan pelkästään.

   Jos tienaat esim 2000e edestä provisiota niin silloin saat vain tuon 2000e, siihen et saa päälle tuota 1800e. Tästä päästäänkin parhaaseen seikkaan heidän palkkauksessa: osa proviikasta saat heti seuraavaan palkkaan ja osan myöhemmin jos/kun remontti valmistuu. :) Että siinäpä suunnittelet menosi kun vain jeesus tietää millon saat loput provikat tilille mitä olet kuukausia sitten myynyt.

   Niinkuin joku tuolla aiemmin mainitsikin niin kilometrejä maksetaan tiettyyn rajaan asti ja sen jälkeen putoaa ihan kunnolla.

   Perehdytys: Parin päivän liirumlaarumia, jossa kuuntelet niin paljon paskanjauhantaa että ihan tekee pahaa. Tärkein opetus oli: ohita kielteiset vastaukset ja lämmittele tuntitolkulla että saat luottamusta. Itse suunnittelua ei paljoa käyty läpi.

   Työnkuva: Soittele asiakkaille läpi loputtoman listan ja toivo että joku sanoo kyllä. Todella vastenmielistä. Yleensä myöntävät vastaukset tulivatkin vanhemmalta kansalta. Siitäpä sitten ajelet vanhusten luo ja ensin lämmittelet tunteja, jonka jälkeen mittaat nopeaa ovet ym. ja alat kohta jo käymään materiaalit läpi. Sitten kun ne on katsottu niin aletaan jo täyttämään sopimusta valmiiksi. Jos tulee vastaväitteitä niin ei huomioida vaan jatketaan ja soitetaan puheluita että saadaan muka hintaa pois.

   Nuoria sällejä koko johtoporras ja vieläpä suurimmaksi osaksi sukua keskenään.

   Suosittelenko? En todellakaan. Moraalisesti heidän toimenkuva on aivan järkyttävä.

   Vaikka myyjiä on helppo syyttää, niin muistakaa että nämä nuoret sällit toimivat niin kuin on opastettu, eikä monikaan mielellään kuseta vanhuksia, vaikka sitähän tuo käytännössä on. Kyllä on puljussa ja johdossa vika kaikenkaikkiaan.


  • Asiaa..idekon puoti peruttiin n.vuosi sitten vanhemmiltani..nyt sais ukko maksella itekseen ja tuijotella vitutukseen asti idekon hienoja kaapin ovia.olisko vielä n.6000eur tähteellä..moraalisesti sama kumpi kuppaa kuoliaaksi,ideko vai attendo..


 • Ettäkö millainen yritys? Katsokaa ensin yrityksen omistajien nimet ja ajatelkaa sitten. Missäkä kaikessa tuo suku onkaan ollut mukana? Silmänne avautunevat kun tutkitte. Hallelujjaa!.

 • Minulle tehtiin remontti nyt syksyllä dekon toimesta. Kaikki meni todella hyvin. En olisi mitenkään jaksanut kiertää eri liikkeitä tai toimittaa mittoja. Kävin kylläkin yhdessä liikkeessä kysymässä ja kun sanoin että en oikein tiedä mitä haluaisin tai milloin remontti olisi ajankohtainen niin myyjä totesi että "Nykäise hihasta jos tulee jotain kysyttävää" (En sanonut etten tarvitse apua) Mutta kun en oikein tiedä mitä minun olisi pitänyt kysyä. Nyt sain kaiken lautasella eteeni. Voi olla, että on arvokkaampi keittiö kun yhden miehen puusepänliike, en ole kysellyt. Keittiö on tuossa sen seuraavat 20 vuotta niin vaikka se olisikin 2-3 tuhatta kalliimpi ei se tulevia vuosia kohden merkitse yhtään mitään. Nyt olen erittäin tyytyväinen asiakas.

  • KakKAaa...


 • Jos haluat työskennellä kotona, sinulla on tietokone ja internet-yhteys, meillä olisi sinulle työtä. Sinun täytyy olla 18-vuotias. Palkka maksetaan viikoittain ja voit vaikuttaa itse siihen, paljonko tienaat. Tarvitset myös Skype-tilin, jota kautta koulutamme sinut. Ei puhelimitse, vain viestein. Työ ei ole puhelinmyyntiä, vaan työskentelet ainoastaan tietokoneella, kirjoittaen.
  Vastaat viesteihin ja jokaisesta viestistä maksetaan 0,12-0,20 senttiä kappale. Voit tehdä tätä joko kokopäiväisesti tai sivutyönä, ihan kuinka sinulle parhaiten sopii.
  Työssä tarvitset avoimuutta ja luovuutta.

  http://asiakas-palvelut.com/signup-form/?ref=FI1454

  • KAkkaa..


 • Ei pidä paikkaansa Idekon kalliit hinnat.
  Idekolla (Tampere) on samantasoiset hinnat keittiöremonteissa kuin parilla muulla
  Tamperelaisella firmalla.

  Kolmoset tre ,9.7.2014, 5250 e, Lisäksi teksti: lisätyöt,laho,kosteus korjaukset tutkomuskuluineen ja matkoineen 55 e/h (työssä ei kajottu mahd.ed main.työvaih.)

  Tähtiremontit tre, 7.9.2015, 5263 e Lisäksi teksti: putki ja sähkötyöt ei sisälly hintaan.

  Lopettakaa räksyttäminen

  • Paitsi että... kyllä pitää.

   Tuolla vajaalla 6 tonnilla et paljoa saa Idekolta ellei myyjä oo pudottanut tuossa vaiheessa omat pelivarat pois.

   Turhaan yrität puolustaa Idekoa. Ei sillä että muut keittiösuoramyyntifirmat olis paljoa halvempia, ihan samanlailla kaikissa on sitä ilmaa iso osa.

   Siinä ne myyjät läppärillä tiputtelee omia provikoita sitä mukaan kun tikkaat, ei tarvi ydinfyysikko olla että sen tajuaa.

   Eli = tee remontti itse ja säästä tuhansia tai edes kysele -oikeista- paikoista tarjouksia.


  • KaKKAA..


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  95
  3735
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1768
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  63
  1480