"Piian" dieettiblogi

piiaaaa

Pro ana-pelleily vaihtui terveempään suuntaan. Nuori 22-vuotias naikkonen siirtyy vegaanihaasteeseen ja fodmap-elämäntapaan. Haaveena hyvä kunto ja kivuton ruuansulatus.

terveisin,
Kuntoon kasviksilla

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piiaaaa

      Ai nii ja linkki perään:
      thefairylifestyle.blogspot.fi

    • varkaudenveku

      piaaaaa

      Ja mielipiteesi ja perustelusi:

      In sum, “The China Study” is a compelling collection of carefully chosen data. Unfortunately for both health seekers and the scientific community, Campbell appears to exclude relevant information when it indicts plant foods as causative of disease, or when it shows potential benefits for animal products. This presents readers with a strongly misleading interpretation of the original China Study data, as well as a slanted perspective of nutritional research from other arenas (including some that Campbell himself conducted).

      In rebuttals to previous criticism on “The China Study,” Campbell seems to use his curriculum vitae as reason his word should be trusted above that of his critics. His education and experience is no doubt impressive, but the “Trust me, I’m a scientist” argument is a profoundly weak one. It doesn’t require a PhD to be a critical thinker, nor does a laundry list of credentials prevent a person from falling victim to biased thinking. Ultimately, I believe Campbell was influenced by his own expectations about animal protein and disease, leading him to seek out specific correlations in the China Study data (and elsewhere) to confirm his predictions.

      It’s no surprise “The China Study” has been so widely embraced within the vegan and vegetarian community: It says point-blank what any vegan wants to hear—that there’s scientific rationale for avoiding all animal foods. That even small amounts of animal protein are harmful. That an ethical ideal can be completely wed with health. These are exciting things to hear for anyone trying to justify a plant-only diet, and it’s for this reason I believe “The China Study” has not received as much critical analysis as it deserves, especially from some of the great thinkers in the vegetarian world. Hopefully this critique has shed some light on the book’s problems and will lead others to examine the data for themselves.

      ystävällisin terveisin

    • piiaaaa

      Se vähä riippuu mitä kasviksia syö ja miten. Jos syöt vaan niitä tuputettuja kuituja, niin ei ihme että on sokerikrapula ja massa kohoaa.

      *Dieetti luetaan virheellisesti ja ajatellaan sen tarkoittavan "nälkäpaasto/pussiruoka jne", vaikka se tarkoittaakin "ruokavaliota/ruokailutapaa". Esimerkiksi, mun isä oli "makkaradieetillä" ja söi vaan paketillisen makkaraa joka päivä.

      *Jos ruoka ei sula hyvin mahassa, sen voi keittää. Ja jos jää kylmä olo syömisen jälkeen, suunnittele seuraava ateria, joka täyttää ja lämmittää, esim. Keitto.

      *Jos lihan makua kaipailet, mausta keitto misolla tai kokkaa soijasuikaleita (ja mausta ne grillimausteella/kalamausteella/currylla jne.). Pavut,herneet ja kaura ovat myös hyvä valkuaisaineiden lähde.

      Ja se on myös totta, että mainonta kasvattaa ihmiset kieroon (kokemus kertoo), mutta sehän on heidän tapansa tehdä rahaa. Ja nyt kun fitness-buumi on kasvanut, eivät ne osaa muuta kuin tuputtaa. Mutta ne kuituvalmistemainokset, nehän on tarkoitettu täysin terveille ihmisille, jotka sulattavat ruokansa heti kun ovat syöneet.

      Ja kiitän kysymyksistä: voinkin mainita huiputtajavaroituksistasi blogissani :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe