Kutsuisitko kotiisi?

Ekaakertaatreffeille

Kutsuisitko kotiisi netissä tapaamani mukavan tyypin? Onko liian rohkeaa ja jopa tyhmää...

25

141

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panopanono

      TYHMÄ TYHMÄ
      nyt on kesä !

    • Heihalooo

      Jos sinä tapaat netissä jonkun, niin miksi minä hänet kutsuisin????

    • jasiteikuntreffaileen

      Julkiselle paikalle. Ihmisiä ympärillä. Ei todellakaan kummankaan himaan. Surullista, mutta vapaana pyörii aika kulmikkaita olentoja. Varmempi on ehdottomasti parempi.

    • pikkukb

      En ikinä. julkisella paikalla .Missä paljon ihmisiä.EI IKINÄ EKA TAPAAMISELLA KUMMANKAAN KOTIIN.TYHMINTÄ MITÄ VOI TEHDÄ.

      • sepeteuskolmas

        jaa ekoilla rehveillä vaiii,,,noh ei ei koskaan ko noita valdemaria on sitten kuin perskärpäsii oven takana,,,,ja kaikki viedään,,,ko ei erota mikä on omaa ja mikä vierasta,,,,mut kaikki mitä irti saadaan menöö kaupaksi,,,ei se venäläinen pinpero ole yhtään parenpaaa kuin suomalainenkaann samanlainen karva röttönen,,,ja haisee pahalle,,,,ja oliko muuta kysymyksiä??????järkeviä????


    • Eikiitosei

      No en tietenkään. En minä niin hyväuskoinen hölmö ole, että kutsuisin käytännössä ihan tuntemattoman ihmisen heti omaan kotiini. Ei se välttämättä ole yhtään sellainen mitä netissä esittää.

    • Älkää_luottako

      Ei ikinä kotiin ekoilla kerroilla. Mä olen saanut pakit monelta juurikin tämän takia kun en ole miesten kotiin suostunut menemään. Kyseessä olisi ollut ensi tapaamiset.. Kaksi selitteli kotona olevan luontevinta tutustua heidän kotonaan. Kyllä, heille se olisi ollut. Ei kelvannut tarjoukseni, kahvi ja pulla mun laskuun. Mulla kuulema viirasi kun en luottanut. Jep!

    • 09876543åpoliu

      En ikinä, enkä menisi miehen kotiin.

      Siperia opettaa kyllä nopeasti sinutkin ymmärtämään miksi niin ei kannata tehdä. Ei välttämättä ole vaarallista mutta todennäköisesti erittäin kiusallista. Se että mies ehdottaa tapaamista jommankumman kotona on ISO hälytysmerkki.

    • Ei_ikinä_kotiin

      Mies joka haluaa nimenomaan sinun kotiisi, on ukkomies. Vain täysin naiivi kutsuisi tuntemattoman kotiisi, sehän on sanaton lupaus sänkyyn pääsystä.

    • tyttöpyttö

      salainen huijari panomies - MUKAVAtyypi, häpeä sun kaa mennä esim. lefaan

      • skylux

        onko se tosiaan noin????jotta hetekan pohjalle?????ekoilla rehveillä??? ei tää homma näin toimi????kyll pitää syödä kattilallinen tota kesäkeittoa ja jälkkäriksi tota ihme taateli soppoo,,,,mitä liee,,,ja jos vielä jääpi tollanen nälkä,,,,tehään tota hkoon sinisestä lenkistä tota uuni makkaraa,,,,,kera kosken laskijan,,,tai jotainn,,,,mut ei,ei ekoilla systeemeillä,,,,en mä sitä haluu,,,mut se onkin hieman eri kysymys jos nainen haluu?????ekoilla


    • Ei koskaan kotiin. Aina julkiselle paikalle ensimmäinen tapaaminen.

    • miesuhri88

      Yksi nainen käskee aina miehiä kotiinsa ja sitten kuvaa seksiaktin ja kiristää videoiden avulla rahaa. Varokaa sitä. Pyörii oulu-huoneessa chatissa täällä aina välillä ja etsii uhreja. sitten mm syyttää kaikkia raiskaajiksi siinä vaiheessa kun tulee morkkis paneskelujen takia.

    • köyhäkäupunkilainen

      Nais otus kutsui hienoon kotiinsa toisilla treffeillä ja kokkasi mulle ruokaa ja katsottiin leffa jonka vuokrasin. Sille tielle jäin ja oon nyt asunu naisen hienossa omakotitalossa 5 vuotta

    • No varmasti en.

    • seärsyttäväukkosiellä

      Parikin kertaa olen kotiini naisen kutsunut ensi treffeille jo. Ei ole kellään ollut mitään sitä vastaan. Ihan kaikki on mennyt hyvin. En ole tullut raiskatuksi kertaakaan. :)

      • pokkapetti

        joo mutkin kutsu yks mies kotiinsa ensitreffeille. Se koko aika siellä hänen luona meni siihen, että hän esitteli omia lihaksiaan. Siis ihan oikeasti. Hän oli sellainen kehonrakentaja tyyppi, ja heti kun menin sinne, näyttävästi lähti päälypaita pois häneltä päältä ja hihattomassa hän nosteli puntteja ja esitteli itseään. Vaikuttava näytös. Sen jälkeen hän tuli istumaan viereen ja tommasi aika pian tisseistä kiinni. Se oli kuin jostain omituisesta leffasta ja tuntui epätodelliselta, että joku toimii niin. Mua alkoi kyllä naurattaa, ihan hyväntahtoisesti, kun se oli jotenkin niin erikoista. Pahoittelin asiaa, koska hän oli sellainen ja tosissaan, no ei meistä tullut paria.
        en olis uskaltanu mennä hänen kotiinsa, koska nehän oli ekat treffit, mutta treffeistä sopiessa selvisi, että meillä olikin joitain yhteisiä tuttuja.


      • lehmipoika

        joo joo ilman muuta tollasii taatelin poimijoita löytyy ilman hakemattakin,,,,ne vain tulevat jostakin,,,,kuin tuollaiset swedu petterit,,,ruottalaiset,,,ei mun tarvii esitellä lihaksiani tollei julkisesti,,,mut jos se hänelle on sellainen miehisyyden mitta siitä vainn,,,ko saman ties katosi tuolta pääkopasta jotainn aivoiksi niitä sanotaan,,,ja jos toi lanppu katoo en voi mitään,,,no joo ko ei vieläkään toi järki ja lihakset pysy samassa päässä,,,ko esim toi mikä se nyt olikaan nimeltää,,,kauhee kaarpaasi,,,joku pullistelija iso hemmo,,,joka seukkaa ton ton yhen binbon kanssa,,,,naisen,,,,jonku vaalea hiuksisen,,,,lonti,,,oisko ollut toi tiina jylhä,,,,ruma ko perkele,,,pirukin häpee,,,ko tollasta kahteleepi ko on tota botoksii tungettu huulet ja siin sivussa pers reikäkin täyteen,,,,tiiä sitten mitä geeliä ja par litraa puolukka hilloa,,,,niin jos nainen on syntyessään kaunis se on,,,siitä mitään muuta tarvita,,,kuin kauniit silmät,,,ja valoisa hymy hieman tota pippurii ja sokerii,,,,se onpi siinä,,,,,täydellinen nainen,,,,


    • kutsuisinmutenketävaan

      On tavattu jomman kumman kotona ekaa kertaa ainakin kahden tyypin kanssa. Toisen luo muutin asumaan. ;) On sekin vähän sellainen asia että riippuu monista seikoista. En ihan yhtäkkiä jotain kutsuisi tai menisi luokse, jos ollaan kerran juteltu lyhyesti. Vaatii siis vähän enemmän luottamusta ja toteamista, ettei ole ihan joku äkkipikainen tms. arveluttavan oloinen. Kyllä sen minä ainakin kuvittelisin osaavani todeta kun on juteltu. Mieluiten puhelimessakin. Nykyisen miehen kanssa kyllä juteltiin puhelimessa vasta kun olin ajamassa hänen luokseen, useamman sadan kilsan matkan. :D Mutta netissä tunnettiin ja oltiin näyttäydytty nettikameran välityksellä.

    • kylänvanhin

      Tottakai kutsuisin,jos tapaan ihanan ystävän täältä,niin kutsun hänet kotiini heti kun se vain hänelle sopii. Lämmittäisin saunan,saunomisen jälkeen syötäis ja otettais vähän viiniä. Sen jälkeen ilta olis vapaa kaikille ihanille harrastuksille!!!

      • tinpanperi

        noh nyt kuulostaa hyvälle,,,saunan päälle hyvä ateria,,,,nam nam,,,,ja se ei sitä tarkoita jotta hetekan fietärit laulaa hoosiannaa,eihän????,,,juuaan hyvät kahveet vielä pälle????ja pikkasen tuumaillaan????


    • OnOnOnOn

      On rohkeaa ja tyhmää.

    • Kyllä olen tavannut pari kertaa kotonani ensikertaa. Ja useamman kerran naisen kotona. Ei kai siinä mitään ihmeellistä ole. Yleensä ollaan kyllä etukäteen tutustuttu niin hyvin että ei ole epäilyksiä ollut kummallakaan.

    • estoinenelli

      Olen välimatkan takia ajautunut pari kertaa tilanteeseen, jossa ekat treffit ovat olleet kotonani. Siis, että mies on tullut minun naisen kotiini.
      Pelkän netissä kirjoittelun varassa ollutta tuttavuutta en missään nimessä kutsuisi kotiini. Puhelimessa juttelu paljastaa jo paljonkin ihmisestä. ja puhelimessa juttelua tulikin suosittua ennen varsinaista tapaamista.
      Mulle oli totaalinen yllätys se, että miehet kokee sen niin, että on seksiä heti luvassa, kun kotona tavataan. Ainakin näiden kahden kohdalla, joita treffasin, oli sellainen oletus. He olivat kaupunkilaisia. Minä maalta, ja täällähän on avoimet ovet kaikkien kesken, eikä todellakaan seksimielessä, vaan kylässä käydään rupattelemassa tuon tuostakin, vaikkei entuudestaan tunnettaisi. Kaupunkilaismies mielsi kotitreffit väärin ja oli suoranaisen päälle käyvä lähentymisyrityksissään. Senkin puolesta mieluiten vaikkapa johonkin kahvilaan tapaaminen, että on tilaa ja mahdollisuus tunnustella etäältä eikä heti mee liian intiimiksi.
      Enää en kutsuisi. Huonoja kokemuksia olivat molemmat, vaikka miehet sinänsä olivat kunnollisia ja luotettavia.

    • LucyLiue

      En osaa sanoa, minua ei ole kukaan nettityyppi kutsunut kotiinsa :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe