4päivän kyläily

hermotmenee

Appi ja anoppi tulevat 4päivän kyläilylly meidän pieneen 60m2 kansioon. He eivät puhu oikein mitään, piereskelevät sohvallamme ja istuvat kalsareissaan aamiaispöytään. Miehelleni tämä on ok mutta tämänhetkinen oli viimeinen pisara. Meillä ei ole lapsia joten en tajua näin pitkiä vierailuja. He asuvat 400km päässä joten se on syy, ja koska mieheni ei töiden takia pääse kotipaikkakunnalleen itse käymään. Mitä mieltä olette?

13

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eitunkeilijoita

      Miten epämiellyttävää!
      Viekää vanhemmat lähimpään/halvimpaan hotelliin vierailunsa ajaksi. He varmasti nauttisivat siitä paljon enemmän kuin tunkiessaan kotiinne päiväkausiksi, puhumattakaan teistä.
      Tuossa jokaisella olisi oma rauha ja te siitä huolimatta voitte viettää aikaa heidän kanssaan niin paljon kuin haluatte. Voitte valmistaa ja tarjoilla kotona lounaan ja/tai päivälliset. He varmasti haluaisivat tarjota teille hotellissa aterian, pari, vastavuoroisesti.

      Onhan se halvempaa tunkea toisten kotiin, mutta maksetut hotelliasumiset kuitenkin aina vetää pidemmän korren.

    • Älä.anna.päsmäröidä

      Onko omia läheisiäsi lähituntumassa? Mene yöksi heille ja selitä tilanne. Olkoot apet keskenään alusvaatteissan!

      Itse kyllä tekisin ilman muuta sen, että vaikka viimeisillä rahoillani kävisin ostamassa aamutakit pariskunnalle ja sanoisin suoran, että alusvaatteissa kulkeminen ei käy tässä talossa. Pitäkööt vain sinua nirppanokkana, heidän mielipiteensä ovat heidän omiaan ja sinun kodissasi tässä ollaan.
      Jos et pidä nyt puoliasi, he keksivät yhä enemmän sinua kiusaavia tempauksia, sillä kyllä he aivan varmasti tietävät, että sinusta alusvaatteissa ruokaileminen on vastenmielistä. Ruokahalukin siinä katoaa.

    • Hei nimimerkki, hermotmenee

      Kerroit kiusallisesta ja hivenen erikoisesta tilanteesta, johon sait jo käytännöllisiä hyviä vinkkejä; ostat appivanhemmillesi kylpytakit tai viette heidät hotelliin asumaan. Voisiko miehesi ottaa vastuuta asiassa sinua enemmän, onhan kyseessä hänen vanhempansa - jos hän kertoisi heille kuinka teillä eletään :) Sanoit, että miehellesi tilanne on ok, mutta hän on tietty "tottunut" omiin vanhempiinsa, mutta koska sinua asia vaivaa (enkä yhtään ihmettele, että vaivaa, se on enemmän kuin ymmärrettävää), miehesi voisi nyt teidän yhteisen hyvän ja sinun takiasi olla aktiivinen.

      Tsemppiä ja hyvää kesän jatkoa joka tapauksessa,
      Pirkko-pappi

      • kysynvaan

        Miksi kirkolla on tarve tuoda itseään tykö näissä keskusteluissa? Olettaisi, että aikuinen ihminen hakeutuu halutessaan papin puheille.


      • haistasä

        miksi kaltaisesi paskiainen pyrkii koko ajan tuomaan omaa erinomaista kaikkeakyseenalaistavaa ja arvostelevaa mielipidettään esiin näissä keskusteluissa? Olettaisi että aikuinen ihminen osaa pitää suunsa kiinni jos ei ole mitään rakentavaa sanottavaa.


      • kuunteleva_kirkko
        kysynvaan kirjoitti:

        Miksi kirkolla on tarve tuoda itseään tykö näissä keskusteluissa? Olettaisi, että aikuinen ihminen hakeutuu halutessaan papin puheille.

        Hei nimimerkki, kysynvaan

        Kiitos kysymästä :) Ei kirkolla ole sen kummempaa tarvetta tuoda itseään tykö kuin olla mukana ihmisten arjessa ja elämässä. Se on kirkon ja meidän työntekijöiden tehtävä, joka on mielestäni tärkeä tehtävä. Kurjaa, jos se haittaa sinua. Kyllä, moni aikuinen ihminen hakeutuukin papin puheille, mutta on paljon tilanteita, joissa "pääsemme" ennalta suunnittelematta juttusille ihmisten kanssa ja ne ovat hyviä keskusteluita, kaikkien kannalta.

        Hyvää kesää sinulle,
        Pirkko-pappi


    • kyläluudat

      Hotelliin vaan ja pysyt tiukkana asiassa ja olet emäntä talossa.

      • Kalsaritpiiloon

        Millä sinä aikuiset ihmiset saat jonnekin hotelliin muuttamaan? Se on kallista joka tapauksessa, itsetykönäni en rupeaisi monen yön hotellihuonetta kustantamaan.
        Sillä rahalla saisin ne kylpytakit, jota jäisivät kotiin vastaisenkin varalle.


      • kyläluudat

        Kyllä sitä aikuiset ihmiset saa hotelliin tai muuhun edulliseen majoitukseen pariksi päivää kun vaan reippaasti ennakkoon ilmoittaa ja ei sitä majoitusta isäntäväen kuulu maksaa vaan vieraat.Yksityisyyttä pitää ymmärtää arvostaa vaikka vierailulle tullaankin,kyllä sitä ehtii vieraiden kans jaaritella koko päivä mut yöt ja aamut pitää olla rauhassa.tää oli vaan mun kommentti.


      • Wanha.koira.ei.opi
        kyläluudat kirjoitti:

        Kyllä sitä aikuiset ihmiset saa hotelliin tai muuhun edulliseen majoitukseen pariksi päivää kun vaan reippaasti ennakkoon ilmoittaa ja ei sitä majoitusta isäntäväen kuulu maksaa vaan vieraat.Yksityisyyttä pitää ymmärtää arvostaa vaikka vierailulle tullaankin,kyllä sitä ehtii vieraiden kans jaaritella koko päivä mut yöt ja aamut pitää olla rauhassa.tää oli vaan mun kommentti.

        Ketään ei voi pakottaa menemään hotelliin, mutta väkisin he kyllä saattavat tunkeutua aikuisen lapsensa kotiin bunkkaamaan. Kyllä se niin vain on.
        Mutta talossa talon tavoilla.
        Kun appivanhemmat kulkevat alkkareissaan huushollissa, on ihan aiheellista sanoa, että vetäkää tuosta nuo aamutakit niskaanne, täällä ei tuollainen asu käy. Jos ei sana kuulu, niin kaikki ikkunat auki.
        Emännällä on oikeus hoitaa taloutta vieraittenkin aikana, joten ikkunanpesu ja mattojen tamppaus käy silloinkin. Appihan voi kantaa matot ulos tangolle, roteva kun on.
        Jos on tottunut syömään aterian työssä ja kuitannut illan vain teellä ja voileivällä, ei tapaa kannata epämieluisten vieraitten vuoksi muuttaa. On sanottava vain, että halpa ruokapaikka on tuossa sivukadulla, me kuittaamme iltaruuan teekupposella.
        Röyhkeyteen kannattaa vastata samalla mitalla. Turhaan sitä yrittää elää hyvinkasvatetusti, jos toisten ainoa tarkoitus on nöyryyttää ja ivata.


    • spaghettia

      lähdet itse lomille siksiaikaa niin eivätköhän ala käsittää mistä tuulee ja pysyä omillaan nuo matkat. Minä en majottaisi kaksioon, eli lähin omenahotelli on hyvä idea joko apeille tai itselle..

      • Nuuskijat

        Minä en jättäisi kotiani epämieluisten vieraiden syynättäväksi. Kysyisin, miten he päivänsä kuluttavat, enkä antaisi avaimia.
        On ilman muuta selvää, että noin kasvattamattomat ihmiset tutkisivat kaikki kaapit ja laatikot kun jäisivät kahden teidän mennessänne työmaallenne.


    • järkikäteen

      No. Jopas pomppas. Muista et nai miestä vaan koko suvun. Ja on se koti myös miehesi koti. Eli kyllä hän saa ottaa vieraita vastaan varsinkin vanhempansa ilman sinun lupaa. Jos et voi sitä suvaita ole valinnu väärän miehen. Etsi täys orpo mieheksi niin ei ole vanhemmat tiellä. Entä kun sinun vanhemmat tulee vai ovatko nekin sinulle vastenmiluisia.
      Miten aiot hyväksyä heidän vierailut sitten kun teillä on lapsia. He ovat vielä useimmin teillä. Vai aiotko häätää heidät pois perheestään. Mielestäni sinun on aika aikuistua ja hyväksyä se asia että sinä olet mennyt miehen perheeseen etkä voi sanella ketä siihen perheeseen kuuluu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe