Miniät ja vävy

Onnenmyyyrä

Olen onnenmyyrä. Lapseni ovat löytäneet upeat kumppanit. Loistavat miniät ja upea vävy. Mutkattomia ja hauskoja.

14

57

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realistisesti

      Veikkaan että lapsilla ja vävyillä vielä ikää 20 . Odotahan muutama vuosi... Siinä ne kiiltokuvat ropisee...

    • kateudenaihetta

      Lika barn leker bäst.
      Siinä näet oman kasvatustyösi hyvät hedelmät. Olet myös osannut valita hyväluontoisen lasten isän ja parisuhteenne on ollut harmoninen. Onnea meidänkin puolesta!

    • He Onnenmyyrä

      Mukava kuulla, että sinulla on hyvät suhteet perheessäsi, kaikilla ei ole noin onnellinen tilanne. Sinä myös olet kiitollinen elämästäsi ja tärkeistä ihmisistä. Positiivinen asenne elämään ja arkeen lisää myönteisyyttä, joten jatka sitä :)

      Hyvää kesää sinulle ja perheellesi,
      Pirkko-pappi

    • HyvienLastenÄiti

      Ilahduttavaa, että muillakin on perheen sisäiset suhteet kunnossa! Meilläkin on suorastaan ihannevävy ja -miniä. Käsittääkseni myös omat lapsemme ovat kumpikin puolisonsa perheessä pidettyjä ja heidät on otettu suvun jäseniksi mielellään. Tässä meillä on siis jo kolmet vanhemmat, jotka ovat osanneet kasvattaa lapsensa hyviksi kunnon ihmisiksi. Lapsemme ja heidän puolisonsa ovat 25-29-vuotiaita, ihan täysiä aikuisia ja yhteiskunnan kelpo jäseniä siis jo kaikki. Opinnot suoritettu ja hyvä työpaikka jokaisella. Kukapa ei tällaisia puolisoita lapsilleen toivoisi! ;-)

      Nimimerkistäni ja lievästä brassailustani huolimatta niin lastemme kuin heidän puolisoidensa hyvyys on heidän itsensä ansiota, me vanhemmat olemme vain pyrkineet heitä parhaamme mukaan tukemaan.

    • sumukukkanen

      Niin olen minäkin saanu. Ja näin voin sanoa vaikka he ovat jo yli nelikymppisiä. He ymmärtävät mikä on perhe. Meillä on myös hyvät välit heidän vanhempiinsa. Yhteisistä hetkistä nauttien eteenpäin.

    • brassailkaa

      sillä, onko lapsillanne välit kunnossa anoppeihin ja teillä sinne miniöihin tai vävyihin ei ole mitään tekemistä "kasvatustyön" tai muun kuvaillun tarinan kanssa, vain toistaiseksi hyvää tuuria.. odotelkaa nyt vielä kuitenkin 10 vuotta niin saatte nähdä kunnolla kuinka onni kestää ja vastoinkäymisiä ei ikinä tule ;) .. ikinä.. ei teille..??

      • ValintanaElämänilo

        Asioihin voi suhtautua (ainakin) kahdella tavalla. Joko iloita siitä mitä on ja nähdä sen hyvyys tai sitten voi ajatella että paskaa tulee kuitenkin ja tarkkailla, koska tulisi se hetki, että voi tulkita kaiken menneen pieleen.

        Tietysti elämästä voi nauttia ehkä hieman enemmän kun ei koko aikaa keskity siihen mikä on paskasti. Nuo "paskat" tilanteetkin ovat toisille vain osa elämää eikä niin juututa, toisille taas sammio ja kärpäspaperi, jossa ryvetään eikä edes haluta muuta kuin voivotella ja kauhistella. Valintoja.


      • TaunoRessukka

        "ei ole mitään tekemistä "kasvatustyön" kanssa"

        Väitän vastaan. Sillä nimenomaan on tekemistä kasvatuksen kanssa. Me vanhemmat opetamme lapsillemme, miten toisiin ihmisiin suhtaudutaan, miten heitä kohdellaan ja miten heidän kanssaan toimitaan. Täältä katsoen kaikki nämä asiat ovat aivan yksiselitteisesti ja yksinomaan kasvatuksesta riippuvaisia.

        Olen nähnyt myös sellaisia ihmisiä, jotka ovat lapsuudenkodistaan asti tottuneet suhtautumaan muihin epäluuloisesti, halveksuen, kateellisesti, vihamielisesti...


    • Nuutis

      Miksi sinä täällä leuhkit? Ällöttävää!

      • TosiInhottavaa

        Niin. Täällä pitäisi vain haukkua muita ja puhua pahaa ihmisistä. Kehtaakin tulla kirjoittamaan tänne positiivisen viestin!!!


      • mintunsiemmen

        No ei täällä aina pidä haukkua. Ei elämä niin huonoa voi olla. Meilläkin on aivan ihana miniä. Rakastamme häntä kuin omaa tytärtä. Ja tunne näkyy olevan molemminpuolinen.


    • letuntekijä

      Niin voin sanoa minäkin. Lapset on löytäneet ihanat kumppanit. Fiksut ja järkevät. Meillä on heihin lämpimät välit samoin heidän vanhempiinsa. Olemme tosi onnellisia siitä että lapsilla on lämpimät ja rakastavat välit kumppaneihinsa meillä heihin.
      On aina suuri nautinto kun koko suuri perhe kokoontuu yhteen viettämään aikaa. Sellaisen päivän jälkeen on ihanaa istua puutarhassa ja vain nauttia siitä onnen tunteesta jonka on saanut osakseen. Mutta uskon että suurin osa suomen perheistä on sitä myös. Vain harvalla on ollut niin huono tuuri että on saanut miniäkseen tai vävykseen itsekeskeisen ihmisen. Loppujen lopuksi suurin osa ihmisistä on kuitenkin hyviä ja lämpimiä ihmisiä. Näin uskon.

      • Onnenmyyrä1

        Ajattelen jotenkin samoin. Uskon, että ihmiset lähtökohtaisesti toivovat hyvää, haluavat olla pidettyjä jne. Ja useimmat toivovat myös yksityisyyden kunnioittamista ja omaa tilaa. Lapset ovat ihania, mutta heille on annettava oma tila myös aikuisuuden yksityisyyteen.

        Pidän lapsistani, heidän puolisoistaan ja jälkikasvuistaan. Tällä palsatalla kirjoitetaan niin paljon ilkeämielisesti, että ihan hirvittää. Välillä kyllä luen etenkin miniöiden kirjoituksia myötätunnolla. Jotenkin tuntuu, että meillä aikuisten lasten vanhemmilla (appivanhemmilla) on merkittävä rooli siinä miten suhde ikäpolvien välillä kehittyy.

        MIelestäni ennenkaikkea on tärkeää ymmärtää ettemme voi elää aikuisten lastemme elämää eikä meidän tule milään tasolla osallistua aikuisten lastemme päätöksentekoon aikuisessa elämässään. Kun lapset on aikuisia voimme keskittyä vain rakastamaan ja olemaan olemassa.

        Nautin tästä(kin) vaiheesta elämässäni.


      • piparminttuli

        Emme voi elää lastemme elämää se on totta mutta olemme osa sitä kuitenkin. Ja on todella sääli niitä lapsia jotka saa puolisokseen ihmisen joka ei halua jomman kumman tai kummankaan vanhempia osaksi elämää. Sillä sehän on vastoin luonnon luomaa kiertokulkuakin. Perhe on aina paerhe.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      276
      19130
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      85
      3539
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2245
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1946
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1850
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1600
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1352
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1278
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      148
      1158
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1059
    Aihe