Miten ravintolassa isketään nainen?

vainnainenpuuttuu

Otsikko ei ole vitsi, vaan olen epäsosiaalinen mies ja oikeasti näin pihalla.
Vääntäkää minulle rautalangasta alkeita siitä, miten ravintolassa isketään nainen eli mitä teen, kun menen ravintolaan.

Mitä teette ensimmäisenä, kun menettte ravintolaan etsimään naisseuraa (jos olet tavallinen mies etkä adonis, jonka luokse kaikki naiset tulevat). Kierteletkö ravintolaa ja etsit naisen, jonka haluat iskeä?
Mitä teet, jos nainen ei ole yksin, vaan juttelee naisystäviensä kanssa? Miten tällöin naisen kanssa voi päästä juttelemaan?
Jos ei ole ulkonäöltään sellainen, että naiset haluavat pelkän ulkonön takia, niin miten naisen voi saada kiinnostumaan?
Mikä on se juttu miehessä, joka vetää naista? Huumori?
Kannattako edes yrittää iskeä itseään pidempää naista?
Onko tiettyjä naistyyppejä, joita ei edes kannata yrittää iskeä ja mistä asian näkee (muusta kuin siitä, että on sormus sormessa, tai toisaalta sellaisia naistyyppejä, joista yleensä saa yhden yön seuraa?
Miten naisen voi houkutella lähtemään pois ravintolasta jomman kumman kämpälle?
Jne.

13

875

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JohnHolmesMan

      Naisiin tehoaa aina raha, ensimmäiseksi iskettävälle ja kaikille muillekin ravintolassa oleville naisille kannattaa luoda sellainen kuva että olet rahamies vaikka oletkin pukeutunut hyvin rennosti, ja puhu Räikkösestä vain Kiminä, ikäänkuin hyvänä tuttuna tai naapurina Monacosta. Toiseksi ei saa olla aluksi liian kiinnostunut iskettävästä naisesta, pitää antaa hänen ymmärtää että on kyseiselle ja kaikille muillekin naisille suuri kunnia sekä etuoikeus jos ja kun saa mahdollisuuden päästä kanssasi köyrimään ainakin kerran. Kolmanneksi voi kertoa tarinoita(satuja) palkkasoturi ja muukalaislegioona ajoistaan, vihjata kuinka niissä pelasti lukuisia naisia ja lapsia raakalaisten sekä ilkeiden vihollisten kynsistä. Naiset kiihottuvat ihan älyttömästi salaperäisistä seikkailijoista ja pelottomista sotureista, nynnyt kundit jäävät aina nuolemaan muniaan. Lähde näillä alkuun, tussua tulee jo eka reissulla niin ettei kiittää kerkeä.

      • hommia

        Se on juurikin näin. Epävarmat vässykät ei ketään kiihota. Baariin mennään sillä asenteella, että olen täällä, muodostakaa naiset jo jonoa.


      • sanoisoonääneen

        Kimikin puhui aina itsestään Kiminä. Erikseen ravintolaan saapuessaan mainitsi olevansa Kimi. Rahalla saa kaikkea paisti uskollisuutta. Eihän se Kimin edellinenkään jaksanut lopulta katsella kimittävää kääpiötä.


    • rghkk

      Koitan jotain listata...
      ensinnäkin kannattaa mennä kaveriporukalla mielummin kuin yksin. Koita tutustua naisiin rennosti jutellen niin, ettei se näytä iskemiseltä. Älä pälyile epätoivoisesti koko ajan, ikään kuin etsisit jotain. Seiso/ istu ryhdikkäästi ja luontevasti katsele mistä suunnalta löytyisi nainen, joka vastaa sun katseeseen ja osoittaa kiinnostusta.

      Kun teillä on pari kertaa katseet kohdannut ja nainen hymyilee, katsoo intensiivisesti, mene hänen luokseen. Älä jää aikailemaan. Ole kohtelias ja yritä tehdä tilanne naiselle helpoksi niin, ettet ahdista häntä kulmaukseen tms. Sano eaim. että tulit vain hetkeksi juttelemaan. Esittele itsesi. Kysele kuulumisia ja kommentoi jotain tilanteeseen sopivaa. Älä yritä mitään väkinäistä huumoria, jollet ole luonnostaan vitsinkertoja.

      Pidä katsekontakti ja ole läsnä koko ajan. Ole aktiivinen, ettei juttu jämähdä kaverisektorille. Jne.

      • PalleRunqvist

        Tuo kaveriporukalla meno ei muuten toimi kaikille. Omalla kohdalla juuri silloin kun yksin menet niin naiset tulee juttelemaan. voi toki johtua kellonajasta 22.00-23.00 kun porukka kiskoo vielä keittoa kotona :)


    • nilleviinistö

      Sano heti naiselle että sulla on 10ha maata ja seitsemän lehmää. Sano että elät maalla luontaistaloudessa
      Kaikki viherpiiperönaiset ovat heti aivan märkiä.

    • fsdfm--l

      Itseään pidempää ei todellakaan kannata yrittää. En mä sitä osaa järjellä selittää, mutta näin se näköjään vaan on että naiselle on ehdoton turn-off jos mies on lyhyempi. Näin se näköjään vaan menee.

      • cruel.world

        Mutta sekään ei riitä nykypäivän hypergamisille naisille että mies olisi samanpituinen vaan pitää olla sen 5cm pitempi ihan vähintään..


      • asianytimessä
        cruel.world kirjoitti:

        Mutta sekään ei riitä nykypäivän hypergamisille naisille että mies olisi samanpituinen vaan pitää olla sen 5cm pitempi ihan vähintään..

        Mikä on ihan luontevaa. Miksi tyytyä sellaiseen mikä ei itseään miellytä. Eivät naiset ole olemassa pariutuakseen miesten kanssa, vaan elääkseen elämäänsä. Jos kohdalle sattuu miellyttävä mies niin nainen saattaa kiinnostua. Kelpaamattomat miehet jäävät yksin, niin se vaan on.


    • napukka

      Ole surullisen näköinen roikkusilmin kävellen laahustaen,pyyhkäise silmiä anna alahuulen väpättää . Ota ryyppyjä kuin surunmaljaa, niin kaskummaa joku nainen tulee viereen ja kysyy. Mikä mieltä painaaaa?

    • Regnir

      Ensiksikin kannattaa muistaa, että vain tietynsorttiset naiset lähtevät ravintolaan (=baariin) etsimään seuraa. 90% varmuudella et siis kyseisistä paikoista löydä niitä loppuelämän vaimoehdokkaita, vaan bilehile seinäruusuja, jotka hakevat yhden yön juttua tai pelkästään pönkitystä itsetunnolle.
      "Tuokin jätkä olis halunnut mua, mut mä niin sanoin et hyi mee muualle! Oon niin sexy!"

      Mutta, jos haluat tosiaan kokeilla:
      Mitä teette ensimmäisenä, kun menettte ravintolaan etsimään naisseuraa (jos olet tavallinen mies etkä adonis, jonka luokse kaikki naiset tulevat). Kierteletkö ravintolaa ja etsit naisen, jonka haluat iskeä?
      - Näin naisen näkökuolmasta: kyllä, etsi ja kiertele etsien naista / naisia, jotka vaikuttavat kiinnostavilta. Kun sellainen löytyy, jää vaikka hieman sivummalle kuuntelemaan keskustelua jos hän sellaista käy jonkun kanssa. Tästä voit saada jo paljon selville (onko hän yhtään tyyppiäsi, seurusteleeko, etsiikö seuraa, onko yhteisiä kiinnostuksen kohteita jne). Jos satut vaikka kuulemaan, että nainen tykkää tenniksestä ja itse pidät tenniksestä, on teillä on puhekeskustelu valmiina, kun uskallat vain tehdä seuraavan liikkeen.

      Mitä teet, jos nainen ei ole yksin, vaan juttelee naisystäviensä kanssa? Miten tällöin naisen kanssa voi päästä juttelemaan?
      - Juurikin tuolla kuuntelutavalla. Voit sitten joko:
      1. Heittää sivusta, että "anteeksi, kuulin ohimennen, että puhuitte tenniksestä. Olen itse innokas tenniksen pelaaja, saanko udella, kauanko olet pelannut?" jne. Riippuen naisesta tottakai, mitä tapahtuu, mutta yleensä samoista mielenkiinnon kohteista aletaan mielellään juttelemaan.
      2. Kutsu koko konkkarontta pöytään istumaan. Vaikka tuolla tekosyyllä, että kuulit puhuttavan tenniksestä, sinua kiinnostaa, haluaisivatko neidit liittyä seuraan juttelemaan?
      3. Tärkeintä on, että tunget itsesi mukaan kohteliaasti. Se, että vaan ilmaannut paikalle ja heität jotakin "mitäs tytöt"-juttua, ei iske kuin noihin baariruusuihin.

      Jos ei ole ulkonäöltään sellainen, että naiset haluavat pelkän ulkonön takia, niin miten naisen voi saada kiinnostumaan?
      - Puhumalla, yksinkertaisesti. Ulkonäköön ihastutaan, luonteeseen rakastutaan. Vaikka aina löytyy katkeria ukkoja ja akkoja jotka sanoo, että kukaan ei ikinä ihastu luonteeseen vaan aina se komeat ja kauniit vaan saa itselleen parisuhteen, ei se ole totta. Kun vika on itsessä eikä sitä haluta myöntää, on tuo ehdottomasti paras tapa tuoda asia ilmi. Jos asia olisi näin, olisi näitä sinkkuja maailmassa huomattavasti enemmän. Siitä huolimatta noita nörttejä on parisuhteessa, kumma juttu...

      ... ja kyllä, tiettyjä naisia sekä miehiä houkuttaa paksu lompakko, mutta ei kaikkia. Keskustelutaidot ovat siis tavankansan valttia. Ole kiinnostava, kohtelias ja mukava, mieleenpainuva.

      Nykyään perus kohteliaisuus on tuntunut kadonneen aivan kokonaan, joten pienet kohteliaat eleet saavat helposti naiselle hymyn huulille. Oven avaus hänelle, tuolin vetäminen pöydän alta kun hän käy istumaan, drinkin tarjoaminen (ei tarvitse olla alkoholia) jne.

      Mikä on se juttu miehessä, joka vetää naista? Huumori?
      - Riippuu naisesta. Osa pitää huumorimiehistä, osa vakavammista, osa lapsellisista, osa vanhoillisista... Ole oma itsesi. Jos yrität liikaa, se näkyy kyllä kilometrin päähän.

      Kannattako edes yrittää iskeä itseään pidempää naista?
      - Miksi ei? Ei kaikille pituus merkkaa mitään.

      Onko tiettyjä naistyyppejä, joita ei edes kannata yrittää iskeä ja mistä asian näkee (muusta kuin siitä, että on sormus sormessa, tai toisaalta sellaisia naistyyppejä, joista yleensä saa yhden yön seuraa?)
      - Sormus sormessa kannattaa jättää suosiolla nope-listaan. Jos hän on etsimässä pettäjäseuraa, hän etsii sen kyllä ihan täysin itse. Jos taas menet sen perusteella, että nainen kuin nainen, saat helposti viettää illan jälleen yksin. Moni nainen seuraa miehiä, jotka menevät naisen luota naisen luo ja luovat jo valmiiksi negatiivisen ja ärhäkän asenteen kyseistä miestä kohtaan. Ja jos satut vielä näiden jälkeen osumaan sormuksellisen naisen luo, kannattaa varata munakuppi jo mukaan. Silloin iskuyritys ei ole enää kohteliaisuus vaan törkeä loukkaus.
      Jos nainen on onnellisesti suhteessa, iskuyritys vain ärsyttää.

      Miten naisen voi houkutella lähtemään pois ravintolasta jomman kumman kämpälle?
      - Voit kysyä, haluaisiko nainen lähteä vielä esim. kävelylle rauhassa tutustumaan. Jos nainen kieltäytyy jo tässä vaiheessa, ei hän varmana ole kämpällesikään tulossa. Ei uskalla olla kanssasi kaksin. Jos taas sopii (tai sanoo ei, mutta ehdottaa sisätiloissa tapaamista), niin voit kävelyretken ja keskustelun tiimoilta lopulta ehdottaa, haluaisiko hän tulla käymään luonasi.

    • BULLbmi23

      Nainen neuvoo toisin kuin itse tekee....
      Tässä kokeneen miehen neuvot.
      1 Katso itseäsi peilistä> jos sieltä vastaan katsoo epäsiisti mies, siivottomissa vaatteissa, 20 kg ylipainoa päällä> niin aloita tekemällä itsestäsi siisti, puhdas ja hanki tyylikkäät vaatteet. Ja kroppa kuntoon
      2 Ole oma itsesi ja kerro asiasi rehellisesti, nainen vaistoaa vale elvistelyt sun muut.
      3 Liiku yksin, olet helpommin lähestyttävissä ja yksinäisyys vetoaa yksinäiseen naiseen.
      4 Ota kontaktia jotenkin, minulla on aina riittänyt nuo 3 ensimmäistä ja riittää kun istuskelen baaritiskillä mahdollisimman kopean näköisenä. Kohta siihen lähelle on ilmestynyt hyvännäköinen nuorempi nainen jonka kanssa keskustelu alkaa helposti vaikkapa horoskoopeista ;)

    • EiRakettiTiedettä

      "Jos ei ole ulkonäöltään sellainen, että naiset haluavat pelkän ulkonön takia, niin miten naisen voi saada kiinnostumaan?"
      En tiedä. Ei ole kokemusta :p

      "Mitä teet, jos nainen ei ole yksin, vaan juttelee naisystäviensä kanssa? Miten tällöin naisen kanssa voi päästä juttelemaan?"
      Seuraa hetki etsivätkö he edes seuraa. Jos heillä ei päät yhtään pyöri ja katseet etsi miehiä, niin vastaus kysymykseesi on: et mitenkään. Jos he ottavat kontaktia ulospäin niin odota, niin mene juttelemaan. Et sille yhdelle vaan kaikille ja yrität siinä pikkuhiljaa osoittaa kiinnostusta häneen.

      "Mikä on se juttu miehessä, joka vetää naista? Huumori?"
      No baariin tullaan yleensä pitämään hauskaa... huumoria on hyvä olla, mutta kun alkuun pääsee niin juttele mistä tahansa taivaan ja maan väliltä. Ole oma itsesi.

      "Kannattako edes yrittää iskeä itseään pidempää naista?"
      Never say never, mutta aika hiljaista on.

      "Onko tiettyjä naistyyppejä, joita ei edes kannata yrittää iskeä ja mistä asian näkee (muusta kuin siitä, että on sormus sormessa, tai toisaalta sellaisia naistyyppejä, joista yleensä saa yhden yön seuraa?"
      Kyllä naisista näkee ovatko he seuraa etsimässä vai ei. Se takanurkassa selin baariin päin istuva kaunotar, joka juttelee kaverinsa kanssa tuskin on pokaamassa ketään, vaan todennäköisesti juttelemassa henkilökohtaisia asioitaan. Yleisesti, lähesty niitä naisia, jotka antavat sinulle esim. katseita tai muuten kiinnittävät sinuun huomiota. Se on yleensä kutsu tulla juttelemaan.

      "Miten naisen voi houkutella lähtemään pois ravintolasta jomman kumman kämpälle?"
      Kuulostaa siltä, että suunnittelet naisen seksuaalista hyväksikäyttöä. Ei naisia houkutella vaan kutsutaan. Sanot vaikka "Tuutko mun luokse yöksi?", yleensä naista pitää kyllä vähän lämmitellä illan mittaan tähän jo. Flirttiä kehiin. Jos hoidat hommasi hyvin, niin se nainen sanoo sulle, että joko mennään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      212
      34481
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      256
      22064
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      440
      11155
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      7591
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6675
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      54
      5073
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      196
      4107
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      46
      1756
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      35
      1693
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1627
    Aihe