Selekta Rakennus Oulu

Lasse000

Ihme meininkiä kyseiseltä vuokratyöfirmalta. Soittelevat yleensä aamusta 7-10 välillä ja pitäs heti olla päättämässä ottaako työn. Kerran tarjosivat kolmen päivän keikka hommaa rakennuskoppien ns. sosiaalitilojen maalauksesta. Yleensä työnantajat vaativat kohtuuttomia yli viiden vuoden työkokemuksen omaavia työntekijöitä, jopa ulkomaalaustöihin, joten työn saanti on todella tiukassa. Puhelinkeskusteluissa valehtelevat, että ottavat yhteyttä vielä saman päivän aikana tai viimestään seuraavana päivänä mutta soittoa saattaa joutua odottamaan toista viikkoa. Lisäksi eivät vastaa puhelintiedusteluihin tai tekstiviesteihin. Huonoja kokemuksia siis itsellä.

10

1059

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kertariitti

   Kuulostaa tutulta. Olin muutaman päivän töissä Selektalla ja jäi vähän ikävä kokemus. Sain soitella aamulla ja pomo lupasi soittaa samantien, mutta eipä kuulunu mitään päivän aikana. Seuraavana päivänä sama juttu, sitä seuraavana soitettiin ja menin töihin, mutta tajusin lopettaa, kun toisesta firmasta tarjosivat pitempi aikaista työtä. Ja sitten yrittivät udella, että minne menin töihin, sanoin etten halua mainita sitä. Turvakengät ostin itse, olisivat tulleet 50e vastaan niissä, mutta en halunnut luovuttaa kenkiä niille, minähän olisin vain hävinnyt. Näin, että niitä jäi harmittamaan, kun en luovuttanutkaan kenkiä, mutta ihan oikein niille.

  • Eienäänikinä

   Selektasta ei taida juurikaan olevan kenelläkään mitään positiivista sanottavaa.
   En ihmettele, kun olen ollut töissä heidän kauttaan. Positiivista on, että tämä ei ole se ainoa, jonka kautta voi työllistyä.

  • Rit

   Olen samaa mieltä. Annettiin työvaatteetkin jopa mukaan Muttei töitä ole kuulunut kolmeen viikkoon. Ei mukamastes saa olla muualla hakijana. Ihan turhia toiveita vaan elätellään.

   • Ihmisarvo

    Ihan kakkapuhetta. Kusettavat minkä kerkiävät näköjään. Tottakai saa hakee muita töitä ja olla muualla töissä, jos ei kerta töitä etes kolmeen viikkon ole kuulunut. Ihme touhua ja täysin osaamatonta porukkaa.


  • Anonyymi

   Vanha keskustelu, mutta huonoja kokemuksia minullakin kyseisestä paikasta.
   Kävin haastattelussa lupasivat ilmoittaa saman viikon aikana miten käy. Eivät ilmoittaneet. Kysylin perään niin taas pitkitettiin ilmoittamisaikaa. Lopulta eivät siis ilmoittaneet ollenkaan. Minusta olisi reilua ilmoittaa myös silloin, vaikka ei tule valituksi nii säästyy turhalta oottamiselta!!

  • Anonyymi

   En suosittele

  • Anonyymi

   Yksikön vetäjä Marko savustettiin pihalle. Tyypillistä tämän yrityksen ällöttävän omistajan toimintaa. Jälleen yksi todella pettynyt entinen työntekijä joka ei taatusti suosittele yritystä kenellekään.

  • Anonyymi

   luokatonta toimintaa jota Selekta edustaa kaikkine temppuineen. Oulun toimipisteestä lähtee aina työntekijä pienen ajan kuluttua. Kenelläkään ei ole hyvää sanottavaa yrityksestä. Sama pätee kuulemma muidenkin paikkakuntien kohdalla. Yrityksen omistaja yrittää toimia samalla heikolla keinolla eri nimillä kuten Promesta, Tekijärent ja Varsinais-Suomen Apuvoima. Kaikissa näissä yrityksissä sama meno eli väki vaihtuu vaudilla eikä työntekijät kerro mitään positiivista.

  • Anonyymi

   Selekta ja Promesta maksukyvyttömät. Saneeraus / Konkurssi tulossa.

  • Anonyymi

   Selekta ja Promesta edessä Saneeraus / Konkurssi. Samasta kassasta toimii kaiketi TekijäRent ja Varsinais-Suomen Apuvoima… varmaan omistaja Lyyski on kelvannut varat jemmaan itä naapuriin ja lyllertää jonkin kiven alle piiloon. Ehkä Ranskaan jonne on keplotellut omaisuutta. Siellä läski voi istua Nizzan talossaan ja odottaa noutajaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   139
   2277
  2. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   2151
  3. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   92
   1856
  4. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   338
   1451
  5. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   61
   1293
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   77
   1191
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   59
   1028
  8. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   93
   994
  9. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   44
   977
  10. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   899
  Aihe