Selekta Rakennus Oulu

Lasse000

Ihme meininkiä kyseiseltä vuokratyöfirmalta. Soittelevat yleensä aamusta 7-10 välillä ja pitäs heti olla päättämässä ottaako työn. Kerran tarjosivat kolmen päivän keikka hommaa rakennuskoppien ns. sosiaalitilojen maalauksesta. Yleensä työnantajat vaativat kohtuuttomia yli viiden vuoden työkokemuksen omaavia työntekijöitä, jopa ulkomaalaustöihin, joten työn saanti on todella tiukassa. Puhelinkeskusteluissa valehtelevat, että ottavat yhteyttä vielä saman päivän aikana tai viimestään seuraavana päivänä mutta soittoa saattaa joutua odottamaan toista viikkoa. Lisäksi eivät vastaa puhelintiedusteluihin tai tekstiviesteihin. Huonoja kokemuksia siis itsellä.

10

1176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kertariitti

      Kuulostaa tutulta. Olin muutaman päivän töissä Selektalla ja jäi vähän ikävä kokemus. Sain soitella aamulla ja pomo lupasi soittaa samantien, mutta eipä kuulunu mitään päivän aikana. Seuraavana päivänä sama juttu, sitä seuraavana soitettiin ja menin töihin, mutta tajusin lopettaa, kun toisesta firmasta tarjosivat pitempi aikaista työtä. Ja sitten yrittivät udella, että minne menin töihin, sanoin etten halua mainita sitä. Turvakengät ostin itse, olisivat tulleet 50e vastaan niissä, mutta en halunnut luovuttaa kenkiä niille, minähän olisin vain hävinnyt. Näin, että niitä jäi harmittamaan, kun en luovuttanutkaan kenkiä, mutta ihan oikein niille.

    • Eienäänikinä

      Selektasta ei taida juurikaan olevan kenelläkään mitään positiivista sanottavaa.
      En ihmettele, kun olen ollut töissä heidän kauttaan. Positiivista on, että tämä ei ole se ainoa, jonka kautta voi työllistyä.

    • Rit

      Olen samaa mieltä. Annettiin työvaatteetkin jopa mukaan Muttei töitä ole kuulunut kolmeen viikkoon. Ei mukamastes saa olla muualla hakijana. Ihan turhia toiveita vaan elätellään.

      • Ihmisarvo

        Ihan kakkapuhetta. Kusettavat minkä kerkiävät näköjään. Tottakai saa hakee muita töitä ja olla muualla töissä, jos ei kerta töitä etes kolmeen viikkon ole kuulunut. Ihme touhua ja täysin osaamatonta porukkaa.


    • Anonyymi

      Vanha keskustelu, mutta huonoja kokemuksia minullakin kyseisestä paikasta.
      Kävin haastattelussa lupasivat ilmoittaa saman viikon aikana miten käy. Eivät ilmoittaneet. Kysylin perään niin taas pitkitettiin ilmoittamisaikaa. Lopulta eivät siis ilmoittaneet ollenkaan. Minusta olisi reilua ilmoittaa myös silloin, vaikka ei tule valituksi nii säästyy turhalta oottamiselta!!

    • Anonyymi

      En suosittele

    • Anonyymi

      Yksikön vetäjä Marko savustettiin pihalle. Tyypillistä tämän yrityksen ällöttävän omistajan toimintaa. Jälleen yksi todella pettynyt entinen työntekijä joka ei taatusti suosittele yritystä kenellekään.

    • Anonyymi

      luokatonta toimintaa jota Selekta edustaa kaikkine temppuineen. Oulun toimipisteestä lähtee aina työntekijä pienen ajan kuluttua. Kenelläkään ei ole hyvää sanottavaa yrityksestä. Sama pätee kuulemma muidenkin paikkakuntien kohdalla. Yrityksen omistaja yrittää toimia samalla heikolla keinolla eri nimillä kuten Promesta, Tekijärent ja Varsinais-Suomen Apuvoima. Kaikissa näissä yrityksissä sama meno eli väki vaihtuu vaudilla eikä työntekijät kerro mitään positiivista.

    • Anonyymi

      Selekta ja Promesta maksukyvyttömät. Saneeraus / Konkurssi tulossa.

    • Anonyymi

      Selekta ja Promesta edessä Saneeraus / Konkurssi. Samasta kassasta toimii kaiketi TekijäRent ja Varsinais-Suomen Apuvoima… varmaan omistaja Lyyski on kelvannut varat jemmaan itä naapuriin ja lyllertää jonkin kiven alle piiloon. Ehkä Ranskaan jonne on keplotellut omaisuutta. Siellä läski voi istua Nizzan talossaan ja odottaa noutajaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe