Mihin demo levy pitäis lähettää?

Heidi

Eli mulla ois demolevy valmis... 4 kappaletta ja mietin tässä vain, että mihin se pitäisi lähettää? Levy-yhtiöönkö?

Kuulostaa varmasti hullulta... Mutta jso joku viitsisi vastata-...

7

1259

Vastaukset

 • Demot kannattaa tietysti lähettää mahdollisimman moneen levy-yhtiöön. Myös Soundi -lehteen kannattaa lähettää arvosteltavaksi.

 • levy-yhtiöön vain sillo jos haluat levytyssopimuksen..mut onhan noita lehtiä ja tommosia joihin voi lähettää arvosteltavaksi ja voihan niitä toki myydäkkin jollekkin..

  • Pistä kaikialle nettiin jakoon, jos siis kyseessä on demo. Linkkejä joka sivuille.. Suondi.fi, Muusikoiden.net, jne Muista laittaa kaikki informaatio myös kehiin. Artistin nimi on tärkein. Ja sitten jonnekin musiikkisivustalle linkki josta sinut löytää. http://bandit.mp3lizard.com/paye/
   tuossa on oma esimerkkini, miten olen markkinoinut musaamme ilman ulkopuolisia apuja (tottakai tuo sivusto on ulkopuolinen apu. Tämän lisäsin siksi etä ei ketään INSINÖÖRI ala vidduilemaan siitä)
   Senppivä vaan muusikonuralle.

   Ps. Muista, jos aiot markkinoida levyyhtöille, niin niitä pitää savustaa ja paljon. Näin ne huomaa, että kyseinen artisti on hyvin innokas tekemään niistä rikkaita :-)

   ja sitten se tärkein: Sinä et ole hyvä muusikko vielä jos saat biisisi kuultavaksi netissä. Hommaaa bändi ja mene soittamaan musiikkiasi kaikkialle. Näin musiikki saavuttaa sen mikä sille on tärkeintä, nimittäin se että sitä soitetaan livenä :-)


 • Ostin Anttilasta sellaisen Artist ABC kirjan jonka mukana oli myös aika laaja DVD. Kirjassa oli neuvottu todella hyvin kaikki tästä musapuolesta ja mikä parasta kaikki yhteystiedot minin kandee laittaa demoja.
  Sillä on olemassa weppisaittikin www.artistabc.com missä tietoa.

 • Siis kiitos ihan hirveesti!
  Pari biisiä on taas syntynyt, ja tiedän nyt tarkalleen mitä tehdä ;)

  :)

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.