Kyllä v*tuttaa..

N_jossai

V*ttu kun v*tuttaa kun mies tuli kotiin juopottelemasta aamu neljältä ja mulla on kohta töitä.. Ei mikään ole niin ärsyttävää kun se, että yrittää nukkua, mutta päässä vilisee kaikki asiat kun ahdistaa.. Ja aina käy niin: Kun hän lähtee juopottelemaan on turha odottaa kotiin ennen pilkkua(vaikka sanoiskin muuta). Miks pitää aina vetää överit? Kyllästyttää tommonen.

Ei siinä. Meillä on hyvä ja uskollinen parisuhde, mutta tämä piirre ärsyttää todella ja saan oikeesti ahdistuskohtauksia aina, kun mies lähtee ryyppäämään niin, että jään yksin kotiin.. Ja ymmärrän kyllä, että mies tarvitsee ystäviäänkin. Niin mäkin tarvisin, jos mulla niitä olisi.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehtoja

      No hanki uusia ystäviä ja vietä aikaa niiden kanssa.
      Toinen vaihtoehto on et annat ukolle kenkää ja hankit sellassen jokaei vedä övereitä joka kerta ku baariin lähtee. Itse en ole vuoteen juonu kunnon kännejä.
      Parilla oon käyny pari kertaa vuodensisään. Kotiinkaan en ole viinaaostanu paria kaljaa tai siiderii enempää.

    • ReinoRatkaisija

      Jätä jännämiehet, raitis, kaveriton ja kunnollinen ätmi on vastaus toiveisiisi.

    • Luen viestistäsi aika monta asiaa, joista yksi tärkeimpiä on ihan lopussa: sinulla ei ole ystäviä ja se harmittaa sinua. Olisiko siinä yksi ensisijaisia asioita, joihin sinun kannattaisi tarttua? Nyt kun syksy alkaa, niin alkaa myös monenlaiset harrastukset. Löydä jotain, mistä innostut ja missä tutustut uusiin ihmisiin. Teillä ei ilmeisesti ole lapsia, joten miksi et syksyn myötä hankkisi useampiakin uusia innostavia juttuja, sekä liikuntaa että jotain yhteisöllistä toimintaa?

      Uusien harrastusten ja ystävien myötä saisit itsetuntosi kohoamaan. Ja kun itsetuntosi kohoaa, alat katsoa ihan uusin silmin tuollaista parisuhdetta, missä toinen toistuvasti lähtee keskellä viikkoa kavereineen bilettämään ja tulee vasta pikkutunneilla, vaikka tietää että sinulla on edessä työpäivä.

    • Minävaanpohdin

      Meillä niinpäin, että avovaimoni tulee aina vasta pilkun jälkeen kotiin, lähtee työkavereiden kanssa noin kerran viikossa ulos ja sillon on turha odottaa kotiin ennen klo 0445-0500. Joskus jäänyt myös tulematta kotiin ja silloin on vitutuskäyrä huipussaan.

    • Kilttis

      Tuollaisiin juoppo miehiin naiset rakastuu. Älä siis valita kun olet itse valinnut juoppo miehen.

    • Itsekkäitäihmisiä

      Älä ala ainakaan tehtailemaan kakaroita tuollaiselle äijälle niin kuin monet naiset tekevät ja erohan siinä tulee.

      Minulla samanlainen äijä jolla repee välillä se baari touhu käsistä. Taksikuski kerran sanoi sille että sääli lapsiasi kun oli montaa kertaa kuskannut sitä aivan jurrissa kotiin. Ne eivät tiennetkään etten ole yhtäkään kakaraa tehnyt tuommoiselle äijälle joka on juuri kuin isäni.

      Isälleni oli juottolat tärkeimpiä kuin lapsensa ja opin jo siitä jotain.

      Rakensin itselleni erilaisen elämän ja mies saa käydä juottolassa ihan kun huvittaa ja minä harrastan omia harrastuksiani. Kakaroita en ole tehnyt enkä tee. Nyt ei ole mitään stressiä kun saamme harrastaa mitä haluamme eikä ole mitään esteitä.

      Jos haluat perheen vaihdat sen miehen tai muuten olet yksinhuoltaja tai muuten onneton. Lapsi tai lapset eivät ketään ihmistä muuta yhtään miksikään vaikka niin väitetään niin se on ihan harva heinäsuossa jota perheenlisäys muuttaa ja ihmettelen sitä muutos prosessia mistä se oikein tulee sillä ulkoisilla asioilla ei ihmistä muuteta koskaan eikä kukaan muu tee sitä jos ei se lähde itsestä.

      • Kilttis

        Et ole ihan terve kun tuollaista miestä kattelet. No naiset haluaa aina juoppoja miehiä kotiinsa lorvimaan ja sotkemaan eikä me hyvät miehet saada rakkautta.


    • ToffeeFrotee

      Pakko kommentoida vastauksissa esiin noussutta asiaa..

      Mitä vikaa on yksinhuoltajuudessa? Jos odotusaikana tai lapsen saannin jälkeen huomaa ettei suhde toimi, niin paljon parempi erota.

      Mitä vikaa siis yksinhuoltajuudessa? Pelottaako vastuu? Pelottaako lapsen hoitaminen? Mitä järkeä hankkia lasta, jos haluaa laiskotella?

      Osa perustaa yrityksiä. Suurin osa ihmisistä kammoksuu ajatusta, kun sehän vaatii paljon työtä ja vastuuta, onnistumisessa piilee riski. Talouskin saattaa olla alkuaikoina tiukalla. Mutta niin vain käy, että ne jotka oikeasti yrittäjyyttä haluavat, ovat valmiita kovaan työntekoon ja lopulta se palkitsee.

    • Stellaria

      Mikä vituttaa? Se, että miehellä on kavereita, mutta sinulla ei? Se, että mies ei tulekaan silloin, kun on luvannut? Pelkäätkö, että hälle sattuu jotakin? Kännisen/krapulaisen miehen katsominen; kuinka usein? Herättääkö mies sinut kotiin tullessaan vai etkö saa nukuttua yksin?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      88
      6240
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2584
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      29
      2106
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe