Motonet työnantajana osa 2

Motonetmies

Muut keskustelut lukossa joten uusi tässä.

Tosiaan itse kahteen otteeseen kyseisessä yrityksessä ollut töissä ja pakko myöntää että nämä kaikki pitää paikkaansa
Suorastaan sanottuna sairas paikka.

Vaihtuvuus on älytön, ei edes muista kuinka moni on ollut työkaverina. Parhaimmat ovat lähteneet 1pv jälkeen :). ja monen myyjän ammattitaito on niin hukassa että ei pysty suoriutumaan varaosamyyjäntyöstä ilman apua, ääripäänä varaosamyyjät jotka eivät tiedä monta tulppaa autoon yleensä tulee jne...
Esimiehet ovat kaikki syvällä omistajien perseessä, täysin narun jatkona. Laittomien irtisanomisten määrä on todella suuri.

Työntekijöitä tosiaan kytätään kameroista, myyntitilastoista, leimauksista ja aivan kaikesta.Jutella tosiaan ei saa työaikana ja kielettiimpä joskus jopa juomapullot työpisteellä.

Henkilökunta alennus varaosista -15% ja myymälästä -10%. Osissa parhaimmat katteet aivan älyttömiä, ei kaikissa lähinnä omatuonti roskassa mitä ei kannata ostaa. Ja terveisiä motonetin pää kouluttajalle ketä on varmaan kohta täällä puolustamassa (sama omalla foorumill) tämä kaveri on täysin hukassa, omatuonti osat ovat parasta ja takuu tilastot parempia kuin saksalaisilla vanhanliiton merkeillä. Suurinta paskaa tulee hänen koulutuksissa ja kaikilta "johtajilta".
Kavereille turha kuvitella alennusta annettavan, olet samantien esimiehesi kopissa. Sama käy jos ostat osan mikä on audiin ja sinulla on bmw.

Tauotkin on määrätty kyseisessä yrityksessä, menet minuutilleen sinne, tosin eivät tykänneet kun häippäsin kesken asiakkaan tauolle koska on sanottu että pidettävä tästä kiinni..

On myös hieno tunti järjestelmä missä teetetään lyhyempää päivää ja joskus pidempää, siinä Kustaan silmään ja teetetään ilmaista työtä kun et pidä ylhäällä niitä.

Ei muuta, välttäkää sanon vaan. Asiakkaana kannattaa käydä.

Niin ja motonet ei palauta rahoja, kuuluisa vääntö. Pyydä esimies paikalle niin saat, jos ei tiskivastaava anna sano että haluat sinunkin esimiehen paikalle.
AINA taipuu, siinä oli töissä kiva vängätä ja kun esimies pyydetään siihen asiakas saa rahat takas. Näin sinusta tulee mulkku ja asiakas hakkaa sinut pahimmassa ääri päässä kun näkee.

38

10128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MotonetEspooAsiakas

      Olipa taas sellainen tuuninki-Teron vuodatus että huhhuh. Eipä käy työnantajaa tai esimiehiä kateeksi kun joutuvat tällaisia teroja paimentamaan. No onneksi siellä on ihan kivoja likkoja töissä, niiden kanssa on tuhat kertaa mukavampi asioida kuin näiden amisviiksien.

    • Surkeaa

      Motonet on ulkomaisessa omistuksessa ja myy kiinalaista tavaraa.

    • Motonetmies

      Moi Motonetespoonaasiakas miten tämä vuodatus liittyy siihen millaista kannsani on asioida? :)

      Kerroin tässä vaan millainen yritys se on, en tietääkseni omasta työnteostani koskaan tämä ei työnteossa välittynyt asiakkaaseen.

      Yrityksessä en ole (onneksi) työskennellyt enään 4vuoteen.

      Toki jos lukiat haluavat motonet uran luoda näiden 3 keskustelun pohjin niin onnea!

    • Motonetinkantismies

      Motonet on suomalainen perheyritys ja myy kiinalaista tavraa.

      • Anonyymi

        Kyllä, juuri näin.


    • EnHaeEnää

      En ole päässyt edes haastatteluun ikinä. Olen hakenut kassahommiin sekä varaosamyyjän paikkaa ja muitakin hommia sieltä. Ei tule ikinä edes vastausta että "kiitos mutta ei kiitos". Työkokemusta n.7v kaupan alalta.

      • Anonyymi

        Et ole menettänyt mitään.


    • 8-19

      Jotenkin haiskahtaa, että "ruumannit" kuuluisivat johonkin lars leevin lahkoon. Onko todellakin näin?

      • Anonyymi

        Ei. Kuuluvat ortodoksi, patriarkaaliseen markkinatalous uskontoon.


    • eikannata

      joo ei kannata mennä ainakaan töihin motonetin hyvinkään keskus varastolle, ihmisten vaihtuvuus suuri, palkka huono

    • Kekkonen174

      Motonet Työnantaja Työpaikka paska paikka välttäkä Vantaa Konala Espoo Joensuu Turku Tampere Lohja Lahti

      Kekkonen111123

      22.6.2015 19:59
      "Työpaikkana aivan helvetillinen paikka. En voi suositella kenellekkään. Esimiesten ja myymäläpäälliköiden joka päiväiset johtamistavat ovat uhkailu, pelottelu, valehtelu ja kiristäminen.

      -Työnjohtoa ei kiinnosta mikään muu kuin tulos.

      -Työolot ja työehdot huonontuvat joka vuosi.

      -Varoituksia jaellaan jatkuvasti.

      -Työntekijöitä aletaan savustamaan heti ulos, kun naama ei enään miellytä. Esim. väitetään hulluksi.

      -Työntekijöiden vaihtuvuus erittäin suuri.

      -Huono palkka. Väitetään että voi päästä TESiä paremmalle palkalle, hell no.

      -Jatkuvasti ehdotellaan että jos ei työt kiinnosta niin voit tulla irtisanomaan itsesi.

      -Työnjohto sanoo että Motonetissä ei ole pakko olla töissä heti kun menet valittamaan jostain.

      -Työterveyslääkäri määrää tarpeen tulleen niin pitkään sairaslomaa että löydät uuden työpaikan.

      -Työnjohto harjoittaa syrjintää, esim. jos et vapaaehtoisesti suostu tekemään sunnuntaina töitä niin uhataan laittaa tuplasti lauantai-vuoroja.

      -Myymäläpäälliköillä ja apulaismyymäläpäälliköillä tulospohjainen palkka, joten heitä ei kiinnosta työntekijöiden hyvinvointi tai viihtyvyys ollenkaan. Miettävät vain kuinka tehdä parempaa tulosta jotta he saavat enemmän palkkaa.

      -Työntekijöitä syytetään perättömästi kertomatta mistä heitä syytetään.

      -Esimiehet puhuvat paskaa työntekijöistä uusille päälliköille.

      JOS HALUAT SÄILYTTÄÄ TERVEYTESI JA MIELENTERVEYTESI NIIN ÄLÄ TULE TÖIHIN MOTONETTIIN."

      "Justiin sama meininki Seinäjoen motonetissä. Ja sielä kuulemma annettiin kenkää jo ennen kuin liike ehti edes aueta eli kasaus vaiheessa ja monet on saaneet kenkää sen jälkeenkin Ja sielä pääsee vaikka miksi apulais-päälliköksi jos vain jaksaa nuoleskella johtajaa ja suostuu siihen että ei saa olla tavallisten työntekijöiden kanssa tekemisissä vapaa-aikanakaan. Mutta on sieläkin jo ainakin kerran apulais-päällikkö vaihtunut. Eipä ole ihme kun myymälä päällikkö on täysi diktaattori ja hyviä työntekijöitä ei arvosteta paskan vertaa. Samanlainen se on ollut entisessä työpaikassaankin. Tyyli on se että ne naamat jotka ei miellytä niin pihalle ja joku hyvä ystävä tilalle tai sitten joku herranpelkoon sairastunut hiirulainen jolla ei ole ollenkaan omia mielipiteitä. Niitäkin sielä on töissä. Taitaa olla kyseisen firman tavaramerkki toi työntekijöiden piinaaminen ja jatkuva vittuilu vaikka mitä tekis niin mikään ei riitä. Niin kauan kuin työntekijän mielenterveys kestää. Itse rouva myymäläpäällikkö ei kyllä osaa kuulemma muuta kuin esittää naurettavia uhkauksia eikä tajua mistään mitään. Taitaa olla vain ison rahankerääjäjohtajan juoksupoikana. Meininki on niin kuin keskitysleirillä."

      "Merkittävä työllistäjä ja kuuluu ns. nuorisotakuun piiriin. Uusia työntekijöitä saapuu koko ajan, kun vanhempaa (max.2-5 vuotta) henkilökuntaa poistuu. Henkilöstön vaihtuvuus on huomattavan suurta. Paljon osa-aikaista ja osaamatonta opiskelija työvoimaa.

      Henkilöstöpolitiikka ja yrityskulttuuri 1930 - luvun hengen mukaista.Jatkuvia varoituksia ja irtisanomisia. Esimiehet käskyttämässä ja hengittämässä koko ajan niskaan. Seuraavat valvontakameroilla työntekijöitä. Palkat ja työajat TES.n mukaisia. "

      "Olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, sama tapahtuu nykyäänkin myös Vantaa myymälässä.

      Vantaalla mennään astetta pidemmälle, siellä saa kenkää/kirjallisen varoituksen jos esim: sanot spontaanisti mielipiteesi jos sitä kysytään henkilökunnan keskusteluissa jossa muutenkin aina haukutaan johtoa.

      Vantaa harrastaa myös laittomia irtisanomisia, tiedossa useampia kuin yksi.

      Vantaa vielä harrastaa vielä jossain määrin uhkailuja sekä painostamista eritilanteissa.

      Varsinkin tuo jos ei naama miellytä, niin se riittää heillekin syyksi irtisanomiseen.

      Joten harkitkaa vakavasti jos aiotte hakea Motonettiin töihin, kestääkö psyyke siellä muutakin kuin surkeeta palkkaa."

      • Anonyymi

        Pitää paikkansa. Meno on kuin Pohjois-Koreassa. Urkinta- ja ilmiantojärjestelämä on huippua. Johtaminen on pelolla johtamista. Rangaistuksena uhkailu ja kiristäminen on ihan normaali käytäntö. Bromannit ovat kuin jumalia, joita kaikkien alammaisten tulee ylistää. Jos sanot jotain kriittistä, niin ulos savustaminen alkaa. Sanalla sanoen saatanallinen työpaikka.


    • EntinenMotonettilainen

      Olen 10 vuotta ollut ko. puljussa töissä ja voin allekirjoittaa kaiken tuon paskan!

    • Varaosamyyjä

      Jo 90 luvulla varaosamaailmassa oli kiristys yrityksiä työehtojen muuttamiseksi. Itse sanoin tähän että meillä on voimassaoleva työehto sopimus. En suosittele edes asiakkaalle kun et saa rahojas takas enkä varsinkaan työpaikaksi ellei ihan pakko ole, jota Broman käyttää kiristykseen.

    • Anonyymi

      tälläistä se on ollut soomessa pitkään , on niin availippua ja ollaan niin tohkeissaan työllistämisistä , palkataan työläisiä jotka ei sillä elä ja tukia nostetaan luukuilta palkan jatkeeksi
      eli kun siirryn kokonaan ostamaan netistä , saan maailman merkit valikoimiini ja huimasti halvemmat hinnat , kotimaisuudesta en välitä vähempää kuin nämä soomen yritysmaailma joka kokoaa itse tuotteen komponenteista pitkin maailmaa , aivan pimeitä reunavaltioita myöten , sitten uhraudutaan että saadaan kaiken maailman avainlippuja pakettiin joka on ilmastoystävällinen...hohhoijaa tulkaa 2000 luvulle sieltä rämeiköstä , kyllä porukka tietää nämä jargonit.
      juuri katsoin tavaran valmistusmaita verkkokauppa com , firmasta.......made in china....made in china......made in china.......made in china.....2000 luvun alulta on firmat saaneet järkyttävän buustin kun kaikki loputkin nippelit tehdään kiinassa , entisin eurooppa osien hinnoilla , ja nyt sitten on hyöty syöty kun hinnat on tapissa ja laatu pohjalla , tosin tällä velkalinjalla avustetaan vielä hetki.......ja sitten nämä trumpin kiinatulli show , silläkin äijällä jäätyy perse jos kiinasta ei tuoda tavaraa ja saattaa atomipommin painonappikin olla made in china.
      niin ja tuli vielä mieleen että kotiin tuli juuri banske bankin salasana laite , ja kappas siinä lukee made in china (eikös ne kiinalaiset vakoile)
      huaweitä pitää pelätä , ei siis chinaa.

    • Anonyymi

      firmat haluaa kahlita kuluttajat eu huumaan , eu hinnoilla , ja suosimaan kotimaista tuotantoa , mutta itse ostavat kaiken eu ulkopuolelta , etätyöt eu ulkopuolelle , ja kotimaan paskatyöt hoidetaan eu ulkopuolelta tuoduilta pakolaisilla ,

      eliittilomat pidetään eu ulkopuolella ja lafkan veronvälttely hoidetaan valtion kautta joka on eu ulkopuolella.
      kaikki kuluttajalle kohdistetut tavaroiden ilmastotavoitteet tehdään kyllä vain ja ainoastaan eu ssa , vaikka tavara jolla saaste tehdään kootaan juurikin edellämainitusti eu ulkopuolella.

      siis tuodaan kivihiiltä venäjän takamailta , lätkitään järjetön tullimaksu monipolifirmalle joka lätkäisee maksun 150% kuluttajan maksettavaksi......
      palkansaajien pitää perustaa oma veronsuunnittelulafka jerseyn saarelle josta jokainen saa palkkansa , siis työnantajat maksavat heille ja pyydetään veroeurot eu keskuspankilta kun kukaan ei halua maksaa niitä.
      firmat voi pyydellä tukiaisensa toisiltaan , ja pakolaiset voi kustantaa matkansa esim sponsorituilla , mainosvaatteet päälle kun kävelevät pitkin eurooppaan.

      itse heitin verokukkaron juuri roviolle.

    • Anonyymi

      Motonetin liikeidea on myydä suuria määriä halpaa krääsää kovalla katteella.
      Jatkuva kanta-asiakas kortin ( henkilökortin ) tivaaminen ärsyttää varaosatiskillä ja kassalla. Tämä siksi, koska tulet hakemaan saman rihkaman viimeistään kahden vuoden kuluttua uudestaan, jolloin takuuaika varmistetaan ohimenneeksi.
      Varaosatiskiltä ostettuihin tuotteisiin laitetaan varashälyttimet, tai sullotaan ostokset hälytyslaatikoihin, vaikka olet juuri esittänyt henkilötodistuksesi ( kanta-asiakaskortin ).
      En ole missään muussa kaupassa törmännyt vastaavaan menettelyyn.
      Pitävät kaikkia asiakkaitaan potentiaalisina varkaina! Huomaa myös, että varaosatiskillä olet kameravalvonnassa.
      Huvittavinta on, että eräät hassut kuvittelevat saavansa ns. "hyvää palvelua".

      • Anonyymi

        Totuus puhuttu, juuri näin se on!


      • Anonyymi

        Eräästä myymälästä varastettiin varosatiskiltä saadut osat ja hän oli näyttänyt kanttis korttinsa ja jäi kiinni näin. Tätä tapahtuu kuulemma useasti. Samoin päivittäin löytyy tyhjennettyjä pakkauksia tuotteista.

        Jos ynnää nämä kaikki vuoden aikana tehdyt varkaudet yhteensä niin summa on huomattavan iso.

        Jokainen asiakas on potenttiaalinen varas, tilaisuus tekee varkaan.


      • Anonyymi

        Tosi on. Motonet, Tokmanni, Hong Kong ovat esimerkkejä suomen halpaketjumyymälöistä. Yllättävän hyvin näillä yrityksillä kuitenkin tuntuu menevän. Itse en kovinkaan paljon näissä em. mainitsemissani myymälöissä asioi.
        Motonetin kaltaisilla halpaketjuilla on ihan omanlaisensa asiakaskunta ja hyvä niin.
        Yleensä alan ammattilaiset eivät asioi em. kaltaisissa halpaketjumyymälöissä.
        Tuotteet eivät yleensä ole kovin laadukkaita. Omaan autooni en antaisi asennuttaa motonetin tarvikevaraosia. Henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on melko osaamatonta, johtuen suuresta henkilöstö vaihtuvuudesta ja osa-aikaisesta opiskelija työvoimasta. On joskus huvittavaa kuunnella näiden "myyjien" asiantuntemusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi on. Motonet, Tokmanni, Hong Kong ovat esimerkkejä suomen halpaketjumyymälöistä. Yllättävän hyvin näillä yrityksillä kuitenkin tuntuu menevän. Itse en kovinkaan paljon näissä em. mainitsemissani myymälöissä asioi.
        Motonetin kaltaisilla halpaketjuilla on ihan omanlaisensa asiakaskunta ja hyvä niin.
        Yleensä alan ammattilaiset eivät asioi em. kaltaisissa halpaketjumyymälöissä.
        Tuotteet eivät yleensä ole kovin laadukkaita. Omaan autooni en antaisi asennuttaa motonetin tarvikevaraosia. Henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on melko osaamatonta, johtuen suuresta henkilöstö vaihtuvuudesta ja osa-aikaisesta opiskelija työvoimasta. On joskus huvittavaa kuunnella näiden "myyjien" asiantuntemusta.

        No autonosia ei tarvii ostaakkaan sieltä mätänetistä.
        On siellä kuitenkin hyvä valikoima kaikkea muutakin mielenkiintoista, tosin hintataso alkaa olemaan jo kiikun kaakun. Monesti menen Puuiloon mielummin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi on. Motonet, Tokmanni, Hong Kong ovat esimerkkejä suomen halpaketjumyymälöistä. Yllättävän hyvin näillä yrityksillä kuitenkin tuntuu menevän. Itse en kovinkaan paljon näissä em. mainitsemissani myymälöissä asioi.
        Motonetin kaltaisilla halpaketjuilla on ihan omanlaisensa asiakaskunta ja hyvä niin.
        Yleensä alan ammattilaiset eivät asioi em. kaltaisissa halpaketjumyymälöissä.
        Tuotteet eivät yleensä ole kovin laadukkaita. Omaan autooni en antaisi asennuttaa motonetin tarvikevaraosia. Henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on melko osaamatonta, johtuen suuresta henkilöstö vaihtuvuudesta ja osa-aikaisesta opiskelija työvoimasta. On joskus huvittavaa kuunnella näiden "myyjien" asiantuntemusta.

        Laatutietoisena autoharrastajana voin kyllä kertoa että motonetistäkin löytyy myös laadukkaita vaihtoehtoja eikä se ole heidän vika että valikoimista löytyy myös halpaa paskalaatua koska sitä on niin moni asiakas halukas ostamaan. Konkurssissahan se varmaan olisi jos myynnissä olisi vain laatukamaa.
        Tokikin itse asioin motonetissä vain kiireellisissä tapauksissa, muuten tilaan ulkomailta ja yleensä huomattavasti halvemmalla kuin suomessa missään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräästä myymälästä varastettiin varosatiskiltä saadut osat ja hän oli näyttänyt kanttis korttinsa ja jäi kiinni näin. Tätä tapahtuu kuulemma useasti. Samoin päivittäin löytyy tyhjennettyjä pakkauksia tuotteista.

        Jos ynnää nämä kaikki vuoden aikana tehdyt varkaudet yhteensä niin summa on huomattavan iso.

        Jokainen asiakas on potenttiaalinen varas, tilaisuus tekee varkaan.

        Niinpä. Kanta-asiakaskortti teki tehtävänsä, varkaat saatiin kiinni. Vielä kun saadaan nämä takuu asioiden valittajat hiljaisiksi, niin hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräästä myymälästä varastettiin varosatiskiltä saadut osat ja hän oli näyttänyt kanttis korttinsa ja jäi kiinni näin. Tätä tapahtuu kuulemma useasti. Samoin päivittäin löytyy tyhjennettyjä pakkauksia tuotteista.

        Jos ynnää nämä kaikki vuoden aikana tehdyt varkaudet yhteensä niin summa on huomattavan iso.

        Jokainen asiakas on potenttiaalinen varas, tilaisuus tekee varkaan.

        Niinpä. Kanta-asiakaskortti teki tehtävänsä, varkaat saatiin kiinni. Vielä kun saadaan ns. takuuasiain valittajat hiljaisiksi, niin hyvä.


      • Anonyymi

        TOSI ON.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No autonosia ei tarvii ostaakkaan sieltä mätänetistä.
        On siellä kuitenkin hyvä valikoima kaikkea muutakin mielenkiintoista, tosin hintataso alkaa olemaan jo kiikun kaakun. Monesti menen Puuiloon mielummin.

        Juuri näin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosi on. Motonet, Tokmanni, Hong Kong ovat esimerkkejä suomen halpaketjumyymälöistä. Yllättävän hyvin näillä yrityksillä kuitenkin tuntuu menevän. Itse en kovinkaan paljon näissä em. mainitsemissani myymälöissä asioi.
        Motonetin kaltaisilla halpaketjuilla on ihan omanlaisensa asiakaskunta ja hyvä niin.
        Yleensä alan ammattilaiset eivät asioi em. kaltaisissa halpaketjumyymälöissä.
        Tuotteet eivät yleensä ole kovin laadukkaita. Omaan autooni en antaisi asennuttaa motonetin tarvikevaraosia. Henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito on melko osaamatonta, johtuen suuresta henkilöstö vaihtuvuudesta ja osa-aikaisesta opiskelija työvoimasta. On joskus huvittavaa kuunnella näiden "myyjien" asiantuntemusta.

        Rahalla saa motonetistäkin hyviä työkaluja. Löytyy bahcoa, ryobia, aeg:tä, boschia jne. Ei ole pakko ostaa halvinta aina. Tavaraa on paljon laajemmin kuin tokmanni tai hong kong kaupoissa.


    • Anonyymi

      Moni autokorjaamo hakee osat motonetistä.
      Yleensä se on halvin vaihtoehto pienille korjaamoille.

      • Anonyymi

        Niin tekevät, mutta ne ovatkin jotain yleispajoja ja nyrkkikorjaamoja.
        Autoliikkeet (merkkiedustus) ja merkkikorjaamot eivät varmasti hae varaosia motonetista tai muistakaan harakiriliikkeistä. Syynä on yksinkertaisesti takuuehdot, jotka annetaan tehdylle työlle ja varaosille.
        Huomioitavaa on myös se, että autoliikkeet kilpailevat ihan eri asiakkaista, kuin motonetin kaltaiset tavaratalot. Motonet ei ole autoliike, ei edes autovaraosaliike,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin tekevät, mutta ne ovatkin jotain yleispajoja ja nyrkkikorjaamoja.
        Autoliikkeet (merkkiedustus) ja merkkikorjaamot eivät varmasti hae varaosia motonetista tai muistakaan harakiriliikkeistä. Syynä on yksinkertaisesti takuuehdot, jotka annetaan tehdylle työlle ja varaosille.
        Huomioitavaa on myös se, että autoliikkeet kilpailevat ihan eri asiakkaista, kuin motonetin kaltaiset tavaratalot. Motonet ei ole autoliike, ei edes autovaraosaliike,

        Voi kuule tietäisitkin kuinka useasti ooppelin, volvon, volkkarin, mersun, toyotan yms. merkkiliikkeistä tullaan mätänetin yritysovista sisään :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi kuule tietäisitkin kuinka useasti ooppelin, volvon, volkkarin, mersun, toyotan yms. merkkiliikkeistä tullaan mätänetin yritysovista sisään :D

        Juu pitää paikkansa. Olin isossa merkkiliikkeessä joskus ja etenkin vanhempiin autoihin sekä käytettyihin tuon ketjun myymiin haettiin välillä osia Motonetista. Ei välttämättä päivittäin mutta kerta viikkoon kuitenkin.


    • Anonyymi

      Itsekkään en osaa suositella Motonettiä työnantajana. Ainakaan jos kiinnostusta tai tietotaitoa löytyy joistain tuoteryhmistä. On nähty monet kerrat irtisanoutumisista, ettei tätä arvosteta pätkääkään. Myymälävastaavat "pikkupomoja", jotka valokuvailevat työntekijöiden tekemisiä työpaikalla ja antavat omat hommansa alemmilleen. Lisäksi valehtelu ja selän takana puhuminen on heidän tapansa toimia.
      Kaupan alan tessin mukaan menee palkat, olitpa täysin tietämätön tai kymmenien vuosien kokemuksen omaava kaveri. Käytännön työpäivä Motonetissä koostuu hyllyttämisestä. Mikäli olet enemmän asiakaspalveluasenteinen, tämä ei ole sinun työpaikkasi. Minkäänlaista sparrausta et tähän saa, eikä sitä arvosteta millään tasolla. Täten voitkin löytää Motonetin palvelupisteiltä täysiä tyhjäpäitä, joille ei ole kerrottu valikoimasta, opetettu tuotteista tai asiakaspalvelusta yhtään mitään. Tällöin työtehtävät kasaantuvat tietyille osaaville ihmisille, jotka saavatkin tehdä kahden kolmen ihmisen työt samalla palkalla. Nämä ihmiset sitten lähtevät sitten toisiin hommiin. Vaihtuvuus siis erittäin suuri Motonetissä. Puhutaan kymmenistä prosenteista vuosittain. Toisaalta jollekkin opiskelijoille ihan ok viikonloppuduuni ja läpikulkupaikkana. En osaa kuitenkaan suositella osaaville tyypeille, et loppujen lopuksi pääse tekemään niitä hommia, joita ehkä mietit mielessäsi pääseväsi. Pääset todennäköisesti kassalle piippaamaan tuotteita.
      Harmittaa, ettei työntekijöiden osaamiseen panosteta millään tavalla Motonetissä. Kuitenkin melko iso valikoima ja arvokastakin tavaraa myynnissä, joista olisi hyvä jonkun tietää.

      • Anonyymi

        Täysin samat kokemukset.


      • Anonyymi

        Tämä kyllä kolahti. Hämmästyttävän totta joka sana. Kesät on täys helvetti. Joukko huonolla työmoraalilla (perhetuttuja ja kavereita) tönöttää ja seisoskelee ja tämän takia joudun taipumaan ihan joka suuntaan. Ensi kesänä suunnitelmissa olisi vähän osoittaa mieltä ja jättää auttamatta. Itsekään en hirveästi apua saa.


    • Anonyymi

      Vajaa 5v ollut ja voin kertoa, että osa kyllä pitää paikkansa. Puolet työntekijöistä vähintään jotain perhetuttujen perhetuttuja jotka työpaikkakiusaavat ulkopuolisia. Heitän tietysti tukee johto ja esimiehet. Mulle melkeen hymyillään/naursekellaan aina kun olen mennyt kertomaan noista asioista. Mä oon ihan mielenkiinnosta jäänyt sinne ja ottanut selvää kuinka sairas meininki siellä on. Varotuksia tulee todella herkästi ulkopuolisille ja yhdessä varoituksessani esimies jopa valehteli minun muuttavan äänensävyä asiakkaalle epäasialliseksi, vaikka totesin vain tosissani että kyllä se valitettavasti nyt näin on. Parastahan tuossa oli se, että esimies pyysi minut siihen apuun.

      Suoria mielipiteitä multa tulee luonnostaan ja heti kun se ei miellyttänyt alkoi savustaminen. Huomasin kyllä sen tapahtuvan mutta ihan vittuillakseni olen painanut menemään laadukasta työtä tyytyväisenä enkä ole antanut vaikuttaa itseeni. Johto on meidän myymälässä täysin narsistinen ja työntekijöitten vastuulle lasketaan paljon ikäviä asioita. Paljon laitetaan työntekijöitten vastuuksi vaikka loppupeleissä tuntuu, että ei ole lupaa tehdä yhtään mitään. Lisäksi johto jatkuvasti valehtelee ja mielistelee.

      Joo kyllä tässä ollaan opiskelemaan menossa. Sitten kun motonetista lähden en mene enää ikinä takaisin ja aion kyllä varoittaa kaikkia tuntemiani ihmisiä tästä mielisairaasta paikasta.

    • Anonyymi

      Varasto ainakin paska paikka. Sisäsiittonen työnjohtoa myöten. Työntekijöitä ei arvosteta ja siksi porukka vaihtuu. Vaihtamalla paranee ja arvostus ja palkka muualla parempi. En suosittele paikkaa

    • Anonyymi

      Broman pääsi ihan linnan juhliin kutsuttuna. Tuon jälkeen ei varmasti ainakaan työolot parane, nyt kun on ihan ylintä valtion johtoa myöden osoitettu kunniaa näille sortajille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe