Neuvo nelikymppisille miehille

Susaana

Eikö käy flaksi? Mitäpä jos kokeilisitte jättää ne Oonat, Noorat ja Nellit rauhaan ja kokeilisitte välillä josko Pirjo, Riitta tai Sari olisivat hieman vastaanottavaisempia :D

29

123

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hrehhre

      Mitä näillä naisilla on eroa?

      • ikäeroko

        Ikä?


      • hihihihiii

        Oonia, Nooria ja Nellejä näkyy esiintyvän jo 1920-39 lukujen taitteesta.


      • JormaJulma

        1920-luvun Nelli alkaa olla kohta 95-vuotta. Voi tosiaan olla, etta flaksi ei oikein käy.


      • Hitto, sämpylänmurenit lenteli ympäriinsä :D


    • Nniiii

      Pirjot, Riitat, Sarit on 50-60-vuotiaita. Mikäpäs siinä, jos heille vain kelpaa. Taitaa molempi ikäluokka (ne kolmekymppiset Oonat, Noorat jne.) olla vähän sellaisia, ettei kelpaa, nuoremmile liian vanhoja ja vanhemmille liian nuoria. Entäs ihan omanikäiset, mitä niitä olisi: Sannat, Katjat ja Minnat?

      • 11ja15

        ei ..aatana. sannat harrastaa seksiä vain kun heille sopii, Katjat voivat olla hyvin itsekkäitä ja minnojen miesihannetta ei täytä kukaan,


    • nelkytplusplus

      Omanikäisille olen aikalailla ilmaa. Kuluneella viikolla tuntematon Noora pysäytti hauskan jutun kera ostoskeskuksessa. Juteltiin hetki ei niin vakavista asioista, ei kuitenkaan ilmoista.
      Loppuviikosta Nelli aloitti keskustelun kanssani. Molemmat nuoret naiset sai minut hyvälle tuulelle.
      Koska ulkonäköni ei ole yleisten naisihanteiden mukainen ja varsinkin suuren ikäeron vuoksi en tehnyt mitään aloitteita koska en halua olla se äklö "vanha äijä". Realistisesti ajateltuna he eivät halunnetkaan muuta kun jutella.

      Olen kyllä edelleen huono lukemaan naisia. Muutamat naiset on tässä elämäni aikana kertoneet olleensa aikanaan ihastuneita, mutta niin hyvin ovat sen kyllä peittäneet että on mennyt minulta täysin ohi...
      Olisihan se mukava tavata vastaavilla ominaisuuksilla varustettu omaa ikäluokkaa oleva daami joka olisi muidenkin mielestä hyväksyttävän ikäinen.
      Nooh...alkaahan tähän muutaman vuoden kestäneeseen sinkkuuteen tottumaan, tässä on paljon hyviä puolia----kunnes läheisyydenkaipuu iskee

      • 0419

        Komppaan edellistä täysin. Perikunnan myötä nuoria teinejä pyörii talossa välillä haitaksi asti. Ja ehkä osin naiviuttaankin, vaatetus on välillä tuskaisen vähäistä. Ei tarvi juuri arvella kenenkään muotoja. Toisaalta, ovathan ihmiset rannallakin bikineissään jotka ovat paljon paljastavampia. Alusvaatteissa on vain vissiin jotain "kiellettyä".

        Heille minä olen se isä jolle voi puhua kaikesta ja joka jaksaa kuunnella. Eikä siinä mitään. Kyllä minä jaksan kuunnella ja antaa neuvoja. Vaimo vaan välillä vähän piikittelee. Liekkö mustasukkainen.

        Se nyt on vain niin että nuoret tytöt tykkäävät jutella vanhempien miesten kanssa. Sen olen omakohtaisesti päätellyt. Ja mikäs siinä.


      • nellinoore

        Joo, johtuu ihan siitä että vanhemmat sedät on vaarattomia. Tai niin sitä luullaan...


    • 0217

      Hmm... Entäs jos Pirjot, Riitat ja Sarit eivät ole suopeita? Jos sieltä tulee vain niskojen nakkelua? Samalla vaivalla kannattaa kokeilla Oonaa, Nooraa ja Nelliä. Nuoremmilla kun hormoonit hyrrää ja ne käyvät kuumina kuin hellakoukku. Todennäköisyys on suurempi.

      Toisaalta, tilanne on sama sekä mies- että naismarkkinoilla: Tuoreemmat mallit ovat tulleet ulos. Niin että ei kun koeajamaan.

      • kokemuksensyväkurkku

        Nelikymppisistä versus kaksikymppisistä naisista jos on kyse, niin kyllä ne hormonit vaan vanhemmilla naisilla ihan tutkitusti ja tunnetusti ja monen empiirisellä kokemuksellä enemmän hyrräävät. Se on just se seksuaalisesti aktiivisin vaihe naisen elämässä. Miehellä taas siinä vaiheessa on jo alkanut hommat hiipua. Nuoret naiset ei syty noin vanhoista, silloin sitä piti olla nuorta ja viriiliä miestä, että sai halut nousemaan.


    • mythbuster

      Kerro nyt vielä miksi Pirjo, Riitta tai Sari eivät koskaan tule tekemään tuttavuutta. Se auttaisi kummasti oman paikkansa hahmottamisessa tässä hierarkiassa.

    • Jaripetteripaavo

      Pirjo ja Riitta ovat kauheita nimiäkin. Ei käy.

    • f8w99

      oonat on sopivimpia pakkauksia mun silmälle. tiiviitä naisellisia silti

    • unnunnunnunnuutuu

      Itse olen mies. Tiedän tasantarkkaan ettei plusmiinus 5v ole vielä mikää ongelma... ja jos käy syvälliset keskustelut aiheesta, niin tiedä mitä tulee.
      Itsellä on yli 60v tuttu mies, joka pitää itsrään 30v ikäisen tasolla... *omasta mielestään* ja se on todella härskiä, kun hän "RAKSASTUU" johonkin 25v ikäseen... aivan kamalaa siis..... Sanotaan, että ikä on vaan numeroita, mutta ei se nyt ihan mee silleen........

    • 0608

      Vietin tänääkin muutamia tunteja pururadalla. En nähnyt tänäänkään yhtään Saria, Sirpaa tai Riittaa. Eikä ole ainoa päivä.

      Sen sijaan useampia Nooria, Nellejä ja Oonia oli liikkumassa. Kuka parantamassa yleiskuntoaan, kuka hankkimassa hihaskuntoa. Mutta selkeästi suurin osa oli sulattelemassa festari-pömppikisiä ja -pyllyjä. Selkeästi nuoret neidot jotka olivat keväällä hoikemmassa kunnossa ovat kesän aikana kokeneet kasvukauden. No, ei siinä mitään pahaa. Kyllähän noita pinkeihin toppeihin ja -sortseihin/leggingseihin pukeutuneita kaunokaisia vilkuilee sivusilmällä ihan ilokseen. Nuoret rinnat heiluvat ja pyllyt tärähtelevät kävelyn/juoksun tahtiin.

      Toivoisin että myös Riitat, Sarit ja Sirpat liittyisivät kuntoilevien ihmisten seuraan. Sitä kun ei tiedä millä oksalla se piru istuu...

      • thalöthaöth

        Kyllä meitä siellä on, et vain tajua meidän ikää, kun ollaan niin hyvässä kunnossa. ;)


      • 1407

        Hymyileppä ensi kerralla kun tulet vastaan niin mennään jatkossa kimpassa.


    • sorivaanscusi

      Tykkään enemmän Angelasta. Lizasta ja hänen sorellastaan...

    • kauniitakatsellaan

      pirjot ja riitat on niin läskejä, polkkatukkaisia, ja näyttävät mieheltä joten katsellaan oonaa ja nonnaa jne.

      • Sedälle_kelpaisi

        Pirjo Heikkilä näyttää kyllä ihan hyvältä.


    • missä-naiset-yli-30v

      Jätän ne Oonat, Noorat ja Nellit rauhaan, jos kerrot missä ne Pirjo, Riitta ja Sari ovat Helsingin keskustassa. Eihän ravintoloissa ole kuin ne Oonat, Noorat ja Nellit! Missä ne Pirjo, Riitta ja Sari ovat, missä niitä voi tavata?! Ovat viikonloppuisinkin kotona virkkaamassa villasukkia, niinkö?

    • ifanoff

      Svetlaana ja Tatjaana toimii paremmin kuin suomalaiset asennevammaiset peruslehmät. Kotimainen peruslumppu on käytännössä kertakäyttökamaa, herttainen elämänkumppani kannattaa valita hienostuneemmista kulttuureista kuin kieroon kasvatetuilta kotimarkkinoilta nimeen katsomatta. ..

      • paranohvinpoika

        Sinne vaan eiku! Niitä ottaa ne jotka ei kotimaisille rotunaisille kelpaa.


    • metsäsuomalainen

      Ikävä vain, että Pirjo ja Riitta ovat jo pitkään jättäneet ulkoilun ja kampaamon väliin. Parasta tässä on kuitenkin, se että nekään ei omalle ikäluokalle vastaa koska he odottavat että jääkiekkoileva Joonas tai lentokapteeni Pertti tulee vielä poimimaan - kunhan riittävän kauan roikkuu nettideitissä. Muut eivät kiinnosta.
      Ei tässä kukaan ole Oonan perään huudellutkaan.
      Ostovaimo Ukrainasta kuulostaa muuten juuri tällä hetkellä pirun hyvältä suunnitelmalta!

    • Tutkijat

      Mites Kurpat ja Harput?

    • mies43javähänpäälle

      No mutta mitäs sitte, ku Noora ja Nelli roikkuu käsivarressa, eikä päästä irti millään? Ne kiimaset parikymppiset ;)

    • onnenaikaaa

      Minä kävin terveyskeskuksella munapidennysleikkauksella. nyt on 40 centin muna. kaikki on minun perässä koska munani on niin mahtava. olena mahtavamunainen ihminen. tämä on onnea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7616
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4392
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2079
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1712
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe