Ajateltavaa Suomen monikulttuun kannattajille

Teillä on unelma, kujerrellaan kuin kyyhkyt yhdessä ja suvaitaan toinen toistamme. Montako mamuystävää kenelläkään meillä todellisuudessa on?
Herätkää suomalaiset "suvaitsijat" todellisuuteen. Mu-limit teurastavat kristittyjä jo Tanskassa asti. On vain ajan kysymys, milloin show alkaa täällä.
Antikristuksen vainot tulivat, niin kuin Raamatussa on moneen kertaan varoitettu. Israelia on kautta aikain varoitettu sekaantumasta muihin jumaliin ja uskontoihin. Nyt sama synti tehdään täällä, annetaan heidän rauhassa rakentaa temppeleitään paholaiselle ja sitä kautta ottaa täällä valta.
Nyt joku ajattelee, että sittenpä näistä uinuvan sielumme häiritsijöistä, uskovista, omia käsiä tahraamatta päästään eroon. Asia ei vain ole niin yksinkertainen. Jumalattomatkin velvoitetaan antamaan ilmi ja tappamaan kristittyjä sekä kaikilla tavoin osallistumaan uskovien vainoihin. Annetaan kaksi vaihtoehtoa: liity meihin tai kuole. Mikä valinta! Ja meitä on jumalattomien rakkaitten joukossa, omaisia ja ystäviä. Helppoa ei tule olemaan ateisteillakaan.

http://www.israelvideonetwork.com/5-minutes-that-will-completely-change-the-way-you-look-at-islam/

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a---a

      "Israelia on kautta aikain varoitettu sekaantumasta muihin jumaliin ja uskontoihin."

      Eihän Israel ole koskaan ollut erityisen kristittyä seutua. Judaismihan siellä pääuskonto on.

      Kirjoittamiesi asioiden vuoksi kannattaisikin siirtyä kannattamaan aidosti sekulaaria yhteiskuntamallia. Se kun on liki ainoa joka toteutuessaan lopettaisi eri uskonsuuntien keskinäiset rähinät. Kaikki saisimme olla rauhassa.

      • Israelin uskonto on tietenkin juutalaisuus. Mistä sait sen käsityksen, että luulisin heitä kristityiksi? He ovat Raamatun keskiössä - sekä VT:ssa että UT:ssa - monista syistä. Yksi on, että heidän historiansa on mikromalli siitä, mitä tapahtuu koko maailman historiassa.
        Pääpointtini, jota et ymmärtanyt, on ennuste, mitä tulee Suomessa tapahtumaan lähiaikoina, kun täydellinen järjettömyys suvaitsevaisuuden ja humanismin valepuvussa jatkaa kulkuaan.


      • a---a
        Mikuliina kirjoitti:

        Israelin uskonto on tietenkin juutalaisuus. Mistä sait sen käsityksen, että luulisin heitä kristityiksi? He ovat Raamatun keskiössä - sekä VT:ssa että UT:ssa - monista syistä. Yksi on, että heidän historiansa on mikromalli siitä, mitä tapahtuu koko maailman historiassa.
        Pääpointtini, jota et ymmärtanyt, on ennuste, mitä tulee Suomessa tapahtumaan lähiaikoina, kun täydellinen järjettömyys suvaitsevaisuuden ja humanismin valepuvussa jatkaa kulkuaan.

        Samaa on toitotettu milloin mistäkin syytä. Jyväskylässäkin männä viikolla oikein puukkojen kanssa olivat asialla. Tuo marttyyrius on niin sisäänrakennettu uskontoonne ettette taida itsekään enää edes havaita sitä. Pidätte normaalina.

        Sivistys ja aito sekularismi yhdessä olisivat paras, joskin ei ehkä kovin nopea keino vaientaa ääriajattelu, tuli se miltä tahansa laidalta. Sääli vain että ihmiset taitavat olla liian typeriä ymmärtääkseen tuon. Rähinä jatkuu niin kauan kuin ajatellaan että tämä minun edustamani uskonto/ismi/elämäntyyli on se ainoa oikea ja muut painukoot hevonkuuseen jos sitä eivät siedä.


      • Juuri kuvaamasi kaltainen Suomi oli ennen, sait ihan vapaasti elää sekulaaria elämääsi. Ja me muunlaiset omaamme. Ei täältä ketään pistetty hevonkuuseen, mitä vähän nahisteltiin. Ne ajat ovat nyt takanapäin.


      • Aktiivinen ateistivähemmmistö täällä korottaa ääntään kuin sylikoira joka luulee olevansa doobermanni. Ateismia on kuitenkin vain korkeintaan joku max. 3-5% väestöstämme. Ei saisi Suomessa edes puoluetta aikaan kun taas KD on vanha ja vakaa puoluekannatus.


      • a---a
        JarmoEklund kirjoitti:

        Aktiivinen ateistivähemmmistö täällä korottaa ääntään kuin sylikoira joka luulee olevansa doobermanni. Ateismia on kuitenkin vain korkeintaan joku max. 3-5% väestöstämme. Ei saisi Suomessa edes puoluetta aikaan kun taas KD on vanha ja vakaa puoluekannatus.

        Kas, Jarmo havaitsi naisen ja tuttuun tyyliinsä ei malta pitää päätään kiinni vaan kuvittelee että tämä täytyy nyt pelastaa pahan ateistin kynsistä. Enkä muuten puhunut ateismista, vaan sekularismista. Voit halutessasi ottaa em. käsitteistä selvää, jottei tarvitse nolata itseään noin.


      • a---a kirjoitti:

        Kas, Jarmo havaitsi naisen ja tuttuun tyyliinsä ei malta pitää päätään kiinni vaan kuvittelee että tämä täytyy nyt pelastaa pahan ateistin kynsistä. Enkä muuten puhunut ateismista, vaan sekularismista. Voit halutessasi ottaa em. käsitteistä selvää, jottei tarvitse nolata itseään noin.

        No keksitpä hienon aasinsillan pois asiasta. Sinä olisit vastannut vastaavassa tilanteessa että tämä on yleinen keskustelupalsta ja minulla on oikeus osallistua jos minä haluan. En minä ole mikään ritari. Kyllä Mikuliina osaa varmaan itsekin vastailla yhden ateistin turhiin höpötyksiin ja ennen kaikkea, olla vastaamatta.


      • a---a
        JarmoEklund kirjoitti:

        Aktiivinen ateistivähemmmistö täällä korottaa ääntään kuin sylikoira joka luulee olevansa doobermanni. Ateismia on kuitenkin vain korkeintaan joku max. 3-5% väestöstämme. Ei saisi Suomessa edes puoluetta aikaan kun taas KD on vanha ja vakaa puoluekannatus.

        http://www.t-media.fi/wp-content/uploads/2013/06/T-Media_TAT_Kansan_arvot_2013.pdf

        Siinä tutkittua tietoa mm. uskonnollisuudesta tässä maassa. Vähemmistöjä on yllättäen useammanlaisia.


    • afasfgasdf

      Väkivalloinhan se on kristinuskokin aikanaan tänne tuotu. Eli ei mitään uutta auringon alla.

      • a----a

        Näin juuri. Lisäksi ylivoimainen enemmistö nykysuomalaisista on maahanmuuttajien jälkeläisiä.


    • "Jumalattomatkin velvoitetaan antamaan ilmi ja tappamaan kristittyjä sekä kaikilla tavoin osallistumaan uskovien vainoihin. Annetaan kaksi vaihtoehtoa: liity meihin tai kuole."
      Lainaus omasta aloituksestani. Ajatelkaa, voitte joutua niskalaukausjonoon, kun ette ilmiantaneet mummoanne ja vaarianne mökissään. Monikulttuurisuus on oma asiansa, mutta olemme sen siivellä menossa kohti erittäin pahaa terrorismia.

      • a---a

        Uskonnot ovat väkivaltaisia. Kuten sanoin, siihen auttaa ainoastaan maallistuminen ja sivistys.


    • Reservision

      Moskeija Suomeen on sillanpääaseman rakentamista, kaiken, koko kulttuurin, vapauden, demokratian, isänmaan , kodin ja kaiken turvallisen ja vapaan elämän tuhoamiskeskus. Tarvitaan kansalaisadressi se estämiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6429
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      189
      3629
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2824
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2529
    6. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      290
      2278
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe