Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vanhempi pettää toista vanhemapaa...

Vihainen123

Hei!

En tiedä kuuluuko tämä teksti tänne, mutta pakko kertoa joillekkin ja päästä avautumaan....
Elikkäs olen 16.v poika ja tänä iltana sain tekstiviestin joltakin, ketä en tunne. Viestissä vaan sanottii tylysti "isälläs o suhde". Tosin olemme jo vitsiä väätäneet siitä, kuinka isä on nykyään enemmä pois kotoa, että hänellä olisi toinen perhe....
No tänään siitä tuli todennäköisesti totta.
Näytin viestin äidilleni ja hän oli ihan hiljaa ja sen jälkeen menin sanomaan isälleni, että hän jäi kiinni. Nauroi vain (heheh tosi hauskaa).
Äiti sanoi isälleni, että lähetääs ajelulle ja en ole heistä kuullut sen jälkeen....
(toivon mukaan eivät ole nirhanneet toisiaan....)
Sen vain voin sanoa, vaikka aluksi oltiinkin vitsailtu toiseesta perheestä, olin edelleen isän kanssa "kaveri".
Tänään viestin jälkeen kun olin lukenut sen, voin sanoa, että en arvosta isääni enää yhtää eikä tee mieli kyllä enää puhuakaan hänelle koskaan.....
Ja voi olla niinkin että koko perheen yhteinen matka peruuntuu sittenkin....
Eli toivosin muilta, että kertoisitte miten selviydyitte asiasta, kun saitte tietää, että jompikumpi vanhemmistanne petti toista vanhempaanne.
Ja miten suhtauduitte isääsi/äitiisi kun sait selville, että oli pettänyt toista....
Toivoisin asiallisia kommentteja ja kiitos jo näin etukäteen.

3

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anteeksiantakaa

      Ihmisten parisuhteet eivät aina ole täydellisiä. Rakkaus on saattanut muuttaa muotoaan ja joskus se myös loppuu. Toivon että pystyt ymmärtämään sen että vanhempasi ja isäsi rakastavat aina lapsiaan, eivät eroa heistä, vaikka isän ja äidin keskinäinen parisuhde ei olisikaan enää hyvä. Vanhempien parisuhde on heidän asia, toivon toki että heillä on asiat hyvin! Mutta...jos ero tulisi, älä ihmeessä ala vihaamaan isääsi. Kaikilla on oikeus rakkauteen ja onneen, vaikka muut sanoisivat mitä.

    • Hei Vihainen123,

      Ymmärrän hyvin, että olet vihainen isällesi. Teit myös oikein kun näytit viestin vanhemmillesi. On heidän vastuullaan päättää, mitä tekevät parisuhteelleen. Kuten yllä jo todettiin, vaikka vanhempasi päätyisivät eroamaan, se ei muuta heidän rakkauttaan sinua kohtaan. Uskallan sanoa näin, koska usein vanhemmat sanovat, että oma lapsi on tärkeintä mitä heillä on.

      Todennäköisesti vanhempasi ovat nyt aika kireinä ja myös stressaantuneita. Molemmat heistä tarvitsevat myös aikaa selvittää omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Tämäkään ei tarkoita sitä, ettetkö olisi heille tärkeä.

      Kun tilanne on rauhoittunut, puhu vanhempiesi kanssa. Ehkä on hyvä puhua molempien kanssa erikseen. Ei ole väärin kertoa isällesi, että olet vihainen hänelle. Ja toisaalta, jos voit jotenkin tukea äitiäsi, tee se. Hän luultavasti tällä hetkellä tarvitsee kaiken tuen.

      Vilppu H.
      pappi

    • koettua

      Jotkut ilkeämieliset ihmiset voivat laitella tuollaisia viestejä ihan pahuuttaan. Välttämättä siinä ei ole mitään perää. Todella törkeää laittaa lapsen puhelimeen mitään vanhempien parisuhdetta koskevia viestejä. Ikävä tilanne sinulle. Hyvä kun vanhempasi keskustelevat asiasta. Toivotaan, että viesti oli vaan huonoa pilaa.

      Mun äiti petti isääni vuosi kausia kun olin lapsi. Välit heillä oli kireät ja erokin monesti lähellä. Me lapset asetuttiin yhteisrintamana isän puolelle eli eron tullessa olisimme jääneet hänen kanssaan asumaan. Äiti tietenkin oli kauhuissaan. Keskustelivat asiasta ja me lapset luultiin, että äiti rauhoittui.

      Teininä tajusin, että sama meno jatkuu. Kaverit kyseli, että milloin sun vanhemmat eroaa ja minä jonkun aikaa ihmettelin että miksi muka ero tulisi. Taas meni aikaa ja äiti tuntui rauhoittuneen.

      Aikuisena tajusin, ettei hän miksikään ole muuttunut. Mä en häntä arvosta, ei kiinnosta edes paljon pitää yhteyttä häneen. Isä taas on rakas aina. Hän meidät aikuisiksi kasvatti kun äiti liehui missä sattui. Yhdessä ovat edelleen. Vielä en ole uskaltanut isältäni kysyä, miksi ei eroa ottanut jo aikaa sitten. Luulen että kun ovat suuren ikäluokan ihmisiä, että hammasta purren pitää avioliitto kasassa kestää vaikka miten huonosti menisi. Eli ero olisi häpeä.

      Hyvin voit isällesi kertoa, että olet vihainen. Ihan syystä. Mutta hän on kuitenkin sun ainoa isä. Uskoisin, että hyvä isä kaikesta huolimatta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2132
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1818
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      32
      1802
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1540
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1506
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1412
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1281
    Aihe