Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

pirkanmaarules

rulespirkanmaa

haluaisin mielipiteitä vaimoni jäi kiinni viestittelystä toiselle miehelle muutaman kerran aikaisemmikin ollut mut nyt oli teksti melko paksua .tiedän et ei ole tavannut mutta silti tuntuu pahalta.suomalainen tapa on turpaan akkaa ja retku saa puukosta .se ei oo ratkasu mihinkään .nyt vannoo et oli viimenen kerta .miten saa luottamuksen onko chatti pettämistä ja missä kulkee raja kiitos vastauksista

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • munmielipide

      Kaikki tuollainen, jota tekee puolison selän takana salaa on mun mielestä puolison luottamuksen pettämistä. Jos hän olisi viattomilla asioilla niin kertoisi sulle avoimesti mitä puuhaa. Pettäminen ei aina ole vieraan kanssa panemista.

      Teillä on nyt vakavan keskustelun paikka. Voihan olla, että vaimosi hakee vain jännitystä elämäänsä tuollaisella salajutulla. Mutta siitä on niin lyhyt matka varsinaiseen aktiin jos tekstit on jo olleet paksuja. Missään tapauksessa se ei ole sun syy kun vaimosi tuollaista harrastaa.

    • Niih

      Kaikki mitä ei voi puolisolle kertoa tai näyttää on pettämistä.

    • shhtl1

      Sättäily ei ole pettämistä. Itsekkin olen ns. vieraiden miesten kanssa viestitellyt. Usein vieraan ihmisen kanssa on helpompi puhua aremmistakin aiheista. Ja jos on pitkä parisuhde...niin ymmärrän että pieni vipinä pitää virkeämpänäkin....koita itse niin tiedät.

    • Petettykin

      Mä jätin mun mieheni kun hän ihastui varattuun naiseen .Mies istuu nyt illat kotona ja viestittelee tän varatun kanssa. Miten ihmeessä tän naisen mies voi olla noin sokea ettei tajua mitään. Mun mielestä kaikki mistä ei voi kummpanille kertoa on pettämistä. Jos tarvitsee pientä vipinää suhteeseen , kantsisko miettiä lähtöä.
      Voisitko kuvitella eroavasi? Ansaitset ehdottomasti paremman naisen. Jonkun joka kunnioittaa sinua eikä tee selkäsi takana mitään tyhmää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe