Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä on vikana?

eihyvältänäytä

Olen 20v mies, vielä neitsyt ja haluaisin kovasti parisuhteen tai edes hieman naisen läheisyyttä. Aina kun käyn baarissa niin harvoin saan naisilta minkäänlaisia merkkejä. Itsevarmuuteni on alkanut laskemaan naisten osalta, vaikkei ulkonäössäni pitäisi mitään suurempaa vikaa ollakkaan. Näin ainakin luulen koska muutama nainen on ollut minuun ihan oikeasti ihastunut.

Nyt kuitenkin kun kävin festareilla niin kiinnostuneita naisia tuntui olevan joka paikassa. Yksi käveli vastaan, katsoi pitkään silmiin, hymyili ja sanoi ''moi''. Myöhemmin otin katsekontaktin samaan naiseen ja hän hymyili uudestaan, mutten tietenkään uskaltanut tehdä mitään.

Jonottaessani pois yksi omasta mielestäni todella hyvännäköinen nainen tarttui käteeni ja halusi että johdatan hänet pois. Oltiin siinä tiiviisti pakkautuneena massan keskellä ja nainen varovasti suuteli niskaani kuin vahingossa samalla kun juteltiin. Arvatkaa vaan pyysinkö hänen numeroaan ja se vituttaa nyt aivan suunnattomasti.

Onkohan paikkakuntani jotenkin perseestä vai mikä siinä mättää ettei täälä koskaan tapahdu mulle mitään tollaista. Nyt olo on sellainen että mahdollisuuteni saada naiskosketusta on kerran vuodessa jossain festareilla jonka nytkin munasin totaalisesti :D

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nojottaristus

      Vanha nurmoolainen sananlasku: Tyhmästä päästä kärsii koko neitsyys.

    • samatsanat

      Täällä 100% sama juttu paitsi että vuoden vanhempi mies kyseessä. En tiedä mikä helvetti siinä on vialla, olen mielestäni ihan perusjamppa enkä mitenkään "erityisen" oloinen tai näköinen. Esim. tinderissä tulee jonkun verran matcheja aina kun innostun pyyhkimään oikealle, mikä tarkoittanee etten kai ole ainakaan "rumimmasta" päästä (ei ne tinder-keskustelut tosin ikinä johda mihinkään). Ehkä hieman lyhyemmän ja hoikemman puoleinen (172cm, 72kg), tätä pidin pitkään yksinäisyyden syynä mutta siltäkin uskottelulta meni pohja kun viime vuonna intissä eräällä tupakaverilla, joka oli 169cm, oli helvetin hyvännäköinen muija (tosin se oli joku 150cm kääpiö). Myös baarissa olen pari kertaa nähnyt itseäni lyhyemmän jätkän jolla on tyttöystävä mukana.

      Ja kaiken lisäksi en ole (omasta mielestäni ainakaan) mikään tuppisuu tietokoneella 24/7 istuja, kyllä baareissa ja ulkonakin tulee toisinaan käytyä. En tosin mikään naistenmies bilehile myöskään ole, vaan siitä väliltä, semmonen ihan "perus". Ei vaan jostain syystä nappaa, eli sama kysymys kuin aloittajalla, mikä on vikana?

      Itselläni on tämmönen teoria, että ihmisillä kai on tietyn tasoinen viehättävyyskerroin (tai miten sitä nyt haluaa kutsua, ihan sama) tai -kyky ihan siinä missä älykkyys tai fyysinen kuntokin. Joillakin tämä on korkeampi, toisilla matalampi. Jos tämä kerroin on matala, niin ihmiseltä ei vaan tule niitä tarvittavia iskurepliikkejä tai ole ns. "munaa" pyytää muijan numeroa kun se hetki olisi oikea. Tai että ei saa aloitetta tehtyä, kuten itsellä usein on. Ja tämä valitettavasti lienee semmonen kyky jota ei fyysisen kunnon ja älykkyyden tapaan voi hirveästi kehittää.

    • Heeheehee

      Ei voi muuta sanoa ku että loistavasti tyritty :D

    • 0607

      Ööö.. Tässä jo unohtunut perimätieto kaikille mieheille:

      Kun menette treffeille tai metsästämään naisianiin ennen sitä vetäkää käteen. Henkilöstä riippuen kaksi-kolme kertaa. Sen jälkeen olette rento ja ulospäin huokuu rauhallisuutta josta naiset pitävät.

      Tuo aloittajakin, kun katsoit tyttöä toisen kerran ja hän hymyili, niin ei siinä tarvitse sanoa mitään. Riittää että ojennat kätesi häntä kohti ja koukistelet etusorma. Jos hän tulee luoksesi, voit suudella heti. Jos ei, niin hänellä lienee lähistöllä joku uros jonka vuoksi ei uskalla. Mutta muistaa varmasti sinut.

      Muutenkin, mies voi vain vinkata naisen luokseen. Naisestä riippuu onko hän kiinnostunut. Ja jos ei ole, niin ei tarvitse jännittää sanallisia pakkeja ja hirveää draama-teatteria. Hän vain pienen välimatkan päästä kävelee poispäin.

      No niin, otetaampa uudestaan. Siis vessan kautta iskemään. Kyllä tosimies useammankin latingin kestää ennen metsästystä. Ja jos sattuu onni käymään, niin silloin ensimmäinen ei karkaa piipusta liian nopsaan. Vaan vastapelurikin tuntee saaneensa jotain hyvää.

    • SoTiger

      No tuskinpa nyt ulkonäössäsi vikaa on. :D
      Haluaisitko jutella kanssani tarkemmin tuosta
      "ongelmastasi", voisin yrittää antaa vinkkejä
      sinulle. :P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe