E-ville varoitus

Mauri323

49

3809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pasijanzzi

      Kiitos vinkistä. Itse en sieltä koskan ole ostanut mitään eikä ole tullut mieleenkään. Jotain hämärää siinä on ollut.

    • hrhgrhghg

      Taitavat olla ketjun aloittaja ja ensimmäinen vastaaja yksi ja sama henkilö, joka käy onnetonta mustamaalaamiskampanjaansa e-villeä vastaan. Tuollaiset kampanjat eivät ole oikein tervehenkisiä.

      • LHH

        Jos kertoo totuuksia niin silloin ei ole kyse mustamaalaamisesta.


      • Evil_e-ville

        E-ville on kallein. AINA. Muista googlailla ennenkuin lahjoitat rahaa valehteleville ahneille trokareille!


      • Hommajatkuusamanlaisena

        Kyllä tuossa firmassa jotain todella outoa on. Sen verran monet netissä valittavat surkeasta palvelusta ja luokattoman huonosta laadusta. Epäilyttävintä on nuo e-villeä päivittäin ylistävät kirjoitukset eri sivustoilla, kai ihmiset jo alkaa tajuamaan kuka ne kaikki on kirjoittanut? Vihje: seuraa rahaa niin löydät syyllisen. Ette kai oikeasti luule että ne ovat oikeiden ihmisten kirjoittamia?


    • Bonville

      Terveellistä ne on kaikkien lukea. Varsinkin jos toiminnoissa on jotain synkkää ja ikävää ostajan kannalta.

    • kannattaa-pysyä-erossa

      Kyllä e-villen homma on sen verran hämärää, että ainakin itse pysyn erossa putiikista. Hinnat ovat lisäksi jopa 10-kertaisia verrattuna ebayn tai Aliexpressin hintoihin.

    • KannattaaKäyttääJärkeä

      E-villen tavara on isoksi osaksi sen verran kyseenalaisen laatuista että eikai kukaan järkevä ja terveydestään välittävä sellaisia osta? Miksi ostaa e-villen moninkertaisella ylihinnalla ja ottaa vapaaehtoisesti harmikseen usein huonosti toimivaa, huonosti viimeisteltyä, usein vahvasti teolliselta haisevaa, mahdollisesti terveytesi vaarantavaa paskaa, vaikka sen saisi ilmaiseksikin. Kiinalaisen tehtailijan moraali tiedetään. Jos Kiinan omille markkinoille tehtyä vauvanmaitovastiketta jatkettiin muovikemikaaleilla marginaalisen rahallisen lisähyödyn takia niin mitä arvelet vientiin menevissä tuotteissa tilanteen olevan?

      Jos tilaa tavaran itselleen e-villeltä Kiinasta, niin TUOTTEESSA VOI OLLA IHAN MITÄ TAHANSA MYRKKYÄ EIKÄ KUKAAN VIRANOMAINEN VALVO SITÄ. Ei kannata vaarantaa omaa tai läheisten terveyttä ostamalla paskaa vastuuttomalta rahanahneelta e-villeltä. E-ville ja Ville Majanen tietää että paljon enemmän tienaa rahaa kun kertoo satuja omasta ns. laadunvalvonnasta kuin jos toimisi oikeasti vastuullisesti. E-ville ei välitä terveydestäsi! E-ville välittää vain rahasta.

      Mieti tätä katsoessasi mitä e-ville myi vielä pari viikkoa sitten sivuillaan: http://tinyurl.com/e-ville-tutti

      Tuote hävisi e-villen sivuilta hiljaisesti heti kun siitä alettiin jutella Kaksplus sivustolla: http://kaksplus.fi/threads/kiinalainen-tutti-turvallinen-kaeyttaeae.2438951

      Toimiiko vastuullinen verkkokauppa näin? Ville Majanen kertoi juuri lehtihaastattelussa tekevänsä kuluvana tilikautena yli 100.000 euroa voittoa...

      • hyvähyväjeejee

        Onko Samuli Seppälällä mennyt suoratoimitus pieleen kun näin kiukuttaa :DD


      • Niiiiiiin

        E-villen liikevaihto on 0,54 % Verkkokauppa.com:in liikevaihdosta...


      • joopoop

        E-kioski jolla on Gigantin ego... xD


    • Kaitsu674347

      Todella hyvä että näistä asioista on alettu puhumaan ääneen.

    • EvaBee

      Olin aikeissa tilata ko. kaupasta kun sitä kehuttiin puskaradiossa, onneksi löysin tämän sivun ja luettuani taustoja päätin että e-villeen ei voi luottaa. Onneksi meillä on internet.

    • e-Sherloc
      • Olipa

        Aika hyvää asiaa noissa ketjuissa ;)


    • E-VillenIlmaistyövoima
    • ValehtelustaJääKiinni

      Eikös ole erikoista että puskaradion ei ilmestynyt yhtään kehuvaa arvostelua e-Villestä Kiinalaisen uudenvuoden aikaan. Niin, silloin Hongkong Kongissa ja Kiinassa yrityksissä vietetään lomia, myös e-villessä...

      • Todella_huolestuttavaa

        Mielenkiintoista, jos katsoo vertaa.fi -sivustoa niin aikavälillä 9. - 21.2 (aika jolloin kiinalaista uutta vuotta juhlittiin) sinnekkään ei ilmestynyt yhtäkään täydet pisteet e-villelle antavaa arvostelua, vaikka normaalisti niitä tulee 2-3 kpl kerralla noin 2-7 päivän välein, mutta nyt tuli jostain syystä 2 viikon tauko... ja juuri samaan aikaan kun Hong Kongissa vietetään uutta vuotta ja yrityksissä pidetään lomia.

        On sanomattakin selvää että nyt tämä alkaa näyttämään varsin kiusalliselta e-villen kannalta...

        http://www.vertaa.fi/shopinfo/eville

        Lukekaahan todella tarkkaan mitä hyökkäyskirjoituksia tähän alle alkaa ilmestyä.


      • E-villeTrollaus

        Näyttää siltä että sama e-villen positiivisten arvostelujen propaganda-myrsky jatkuu noilla sivustoilla, kirjoittaja (arvaamme kyllä kuka, sillä vain yksi taho hyötyy siitä rahallisesti kun e-villeä kehutaan) siis kuvittelee että suomalainen ostaja uskoo joka sanan kun kerran niin monta kirjoitusta on ilmestynyt, vai miltä kuulostaa: "Hyviä puolia on paljon e-villestä... Asiakaspalvelu on hyvää... Myös neuvontaa saa chatissa.". Täh? Kuka oikea ihminen kirjottaa noin?! Alkaako e-villen positiivisten arvostelujen ammattipostaajilla olemaan ideat lopussa.


    • Marks1111

      Eikös tuo kauppias pidätetty jo kun otti työntekijöitä ilman työlupaa?

    • e-vilinHintapuhallus

      Kannattaa miettiä että kyllä siinä jokin syy on miksi saman asian ajava härpäke maksaa Gigantissa tai verkkokaupassa e-villeä enemmän, silloin verrataan laadukasta merkkituotetta ja halpaa kiinalaista toimimatonta kopiota. Mutta jos jostain syystä on nyt välttämättä päättänyt hankkia harmiksensa kiinalaista paskaa niin kannattaako silloin siitä vielä maksaa e-villen varsin tähtitieteellinen ylihinta? Mielummin tilaa sitten suoraa DealExtremestä, eBaystä tai aliExpressistä ja saa täsmälleen samasta tehtaasta tullutta roskaa mutta paljon, paljon halvemmalla. Pahimmillaan maksat e-villelle 15 kertaisesti (!!!) sen mitä muissa kiinalaisissa verkkokaupoissa ihan samasta tuotteesta. Jos yhden tavaran tilaa, niin useimmat muut kiinalaiset kaupat vieläpä toimittaa ilmaiseksi Suomeen, kun taas e-ville lisää kauheat postikulut tai pakottaa tilamaan paskaansa yli 30 eurolla!!! Järki hoi, ei kannata uskoa e-villen taidokasta propagandaa.

      • Kale92

        Hyvin kirjoitettu. Asiaa.


      • Pello

        Edellä on hyvin kerrottuna miksi e-ville ei ole järkevän ihmisen kauppa. Vähän sama asia jos Ville seisoisi Lidlin edessä ja myisi Lidlistä ostamaansa tavaraa tuplahinnalla ja sanoo että osta, tästä saat hyvän halvemmalla! Toivottavasti kukaan järjissään oleva ei astu e-ville -ansaan! Äly hoi.


      • Anonyymi

        "Mielummin tilaa sitten suoraa DealExtremestä, eBaystä tai aliExpressistä ja saa täsmälleen samasta tehtaasta tullutta roskaa mutta paljon, paljon halvemmalla"

        Juuh....

        Kun tilaa E-Baysta, niin tuote maksaa 0,99 USD, ja postituskulut 19.90 USD.

        Kokonaiskustannukset asiakkaalle siis 20,89 USD.

        E-villen hinta postikuluineen on toki kalliimpi kuin 0,99 USD, mutta se saattaa silti olla halvempi kuin tuo 20,89 USD, ja JOS on, niin silloin kannattaa tilata e-villeltä.

        Kirjoittajalla ei ole kytköksiä sen enempää e-villeen kuin E-bay -nettisivustoonkaan.

        Minusta vain on kuvottavaa, että E-Bay sallii myyjiltään tuollaiset toimintatavat.

        Voisinhan itsekin myydä 40" FullHD -taulutelevisioita 1€ posti -ja toimituskulut 299€, ja tehdä tuolla hinnoittelulla voittoa.

        Haluaisitko sinä ostaa minulta 40" FullHD -taulutelevision 1€ hinnalla, jonka lisäksi maksat vain posti -ja toimituskulut 299€ ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mielummin tilaa sitten suoraa DealExtremestä, eBaystä tai aliExpressistä ja saa täsmälleen samasta tehtaasta tullutta roskaa mutta paljon, paljon halvemmalla"

        Juuh....

        Kun tilaa E-Baysta, niin tuote maksaa 0,99 USD, ja postituskulut 19.90 USD.

        Kokonaiskustannukset asiakkaalle siis 20,89 USD.

        E-villen hinta postikuluineen on toki kalliimpi kuin 0,99 USD, mutta se saattaa silti olla halvempi kuin tuo 20,89 USD, ja JOS on, niin silloin kannattaa tilata e-villeltä.

        Kirjoittajalla ei ole kytköksiä sen enempää e-villeen kuin E-bay -nettisivustoonkaan.

        Minusta vain on kuvottavaa, että E-Bay sallii myyjiltään tuollaiset toimintatavat.

        Voisinhan itsekin myydä 40" FullHD -taulutelevisioita 1€ posti -ja toimituskulut 299€, ja tehdä tuolla hinnoittelulla voittoa.

        Haluaisitko sinä ostaa minulta 40" FullHD -taulutelevision 1€ hinnalla, jonka lisäksi maksat vain posti -ja toimituskulut 299€ ?

        Katsos, eBayssa on sellainen nerokas ominaisuus, kuin näkyvillä olevat hinta- ja rahtitiedot. Aika huikeaa, eikö vaan? Tästä sitten fiksummat ostajat osaavat katsoa a) mikä on hinta ja b) kuinka paljon maksaa toimitus. Ne muutamat tosi etevät osaavat sitten laskea nämä kaksi lukua yhteen ja saavat sillä tavalla kokonaiskustannuksen. Siis ihan mieletöntä!

        Sitäpaitsi esimerkkisi on aivan ääliömäinen. Suurin osa halvasta pikkukilkkeestä tulee ilman postikuluja tai jotain 0,2...1,1 euron postikuluilla. Tämä kaikki on selkeästi näkyvissä.

        Jos myyjä pistää 1 euron kamalle 20 euron postikulut, se on eBayn koodikieltä ja tarkoittaa, että myyjä EI HALUA toimittaa tätä kamaa Suomeen. Jos joku dorka haluaa välttämättä silti tilata, niin sitten se pässinpää maksaa... Ihan vertailun vuoksi: 20 euron postikuluilla tulee eBaysta kirjattuna pakettina 2-3kg painava audiovahvistin.

        Kyllä sieltä löytyy esimerkiksi kalligrafiamustetta (6 euroa pullo) postikuluilla 1,20 euroa tai 38 euroa. Jokainen saa ihan itse valita kummasta paikasta tilaa. Saitilla on hyvin helppo ja pätevä hakumoottori.

        Jonkin verran pitää ostajankin ajatella. Ei se ole tyhmä joka pyytää, se on tyhmä joka maksaa.


    • rthgb453543

      Mistäs luulet että muut kaupat tilaa tätä kiinan roinaa?
      Sullakin saattaa olla täällä kiinalaisen tekemä paita. Naputtelet juuri näppäimistöä joka on tehty kiinassa.

      Ei täällä suomessa valmisteta mitään.

      • Ytgoi

        Kun Kiinassa tehdään OK-tasoisiakin tuotteita niin miksi yksi suomalainen e-ville on sitten etsinyt kaikki halvimmat ja laadultaan kyseenalaisimmat tavarat kioskiinsa? Miksi ihmeessä haluaa myydä sekundaroskaa? Onko ainoa idea siinä harhaanjohtaa suomalaisia että sekottavat ne vahingossa vertailussa brändituotteisiin? Miten alas voi moraalissa kioski vajota? Pitäisipä Ville vaaralliset kopiosekundansa Kiinassa ja ettis jotain mitä ihmiset tarvitsee ja joka toimisi ja kestäisi.


      • Evil...le

        No E-ville onkin pelkkä hajonneen romun kauppa, suosittelen tilaamaan ainoastaan pahimmille vihamiehille sieltä !
        Tai no, senkin saa murto-osa hinnalla suoraan ebaystä : )


      • Älä-usko-propagandaa

        "Mistäs luulet että muut kaupat tilaa tätä kiinan roinaa?"

        Tuollainen propagandalogiikkasi varmaan tehoaakin joihinkin vähemmän asioita seuraaviin lukijoihin. Logiikallasi, siis jos joku muukin firma myy kiinalaista tavaraa niin se tarkoittaa että e-villen rikkinäiset kopiotavarat ovat silloin laatutuotteita?!


    • 43167122
      • Vilho_E

        Taitaa olla humpuukia.
        Ei ole mitään huonoja kokemuksia koskaan ollut tuolta tilattaessa ja hinnatkin usein edullisimmat.
        Postikulujen rajan nousu on ainoastaan este että en nykyään tilaile tuolta niin usein.


      • Pr_opakanda

        "hinnatkin usein edullisimmat."
        Älä viitsi valehdella, itseasiassa e-ville on kallein. AINA.
        Joka muuta sanoo on e-ville.

        Todisteet: samahalvemmalla.webnode.com


      • Vilho_E
        Pr_opakanda kirjoitti:

        "hinnatkin usein edullisimmat."
        Älä viitsi valehdella, itseasiassa e-ville on kallein. AINA.
        Joka muuta sanoo on e-ville.

        Todisteet: samahalvemmalla.webnode.com

        Hölynpöly sivustoja nuo sinun sivustosi.
        Kyllä minä vaan olen edullisemmin tuolta tilannut kuin muualta useita tuotteita.
        Kannattaisi ottaa selvää niistä hinnoista eikä laukoa päättömyyksiä.


      • Järkihooi

        Jos Amazon sanoo jollekkin firmalle 98% arvosteluista olevan negatiivisia niin silloin itse ainakin yleensä pysähdyn ja tutustun firman taustoihin ihan rauhassa. Itse pidän esim. tuon samahalvemmalla.webnode.com -saitin e-ville vertailuhintoja hintoja täysin totuudenmukaisia, kun klikkaa ja varmistaa asian ebayn sivuilta.
        Kenenkäs etua ajaa tuo e-ville myönteinen mölyämisesi täälä? Ja kuka siitä rahallisesti hyötyy? Niin, Ville itse.


      • Vilho_E
        Järkihooi kirjoitti:

        Jos Amazon sanoo jollekkin firmalle 98% arvosteluista olevan negatiivisia niin silloin itse ainakin yleensä pysähdyn ja tutustun firman taustoihin ihan rauhassa. Itse pidän esim. tuon samahalvemmalla.webnode.com -saitin e-ville vertailuhintoja hintoja täysin totuudenmukaisia, kun klikkaa ja varmistaa asian ebayn sivuilta.
        Kenenkäs etua ajaa tuo e-ville myönteinen mölyämisesi täälä? Ja kuka siitä rahallisesti hyötyy? Niin, Ville itse.

        Kenen etua tuo sinun negatiivinen asenne ja tietämätön mölyäminen ajaa?


      • Joukohainen

        Tunnen tyypin, joka oli harjoittelijana e-villellä ja hän kertoi että e-ville ei ole ollut koskaan Amazonissa. Vissii eri kauppa. Mut en tiiä sit tuosta samahalvemmalla?


      • Zooniamatar

        Lyhyesti tarina, linkki vie sivulle josta selviää että alkuvuodesta 2017 Amazon.comissa eville on myynyt tuhansille jenkeille kymmeninen tuhansien eurojen arvosta tavaraa, ottanut maksut mutta jättäny tavarat toimittamatta. Homma toimi niin heikosti että eville tili on suljettu Amazon.com turvaosaston toimesta. Aika härskiä touhua.
        https://www.marketplacepulse.com/amazon/usa/eville


      • Vilho_E
        Zooniamatar kirjoitti:

        Lyhyesti tarina, linkki vie sivulle josta selviää että alkuvuodesta 2017 Amazon.comissa eville on myynyt tuhansille jenkeille kymmeninen tuhansien eurojen arvosta tavaraa, ottanut maksut mutta jättäny tavarat toimittamatta. Homma toimi niin heikosti että eville tili on suljettu Amazon.com turvaosaston toimesta. Aika härskiä touhua.
        https://www.marketplacepulse.com/amazon/usa/eville

        Täyttä roskaa tollainen väite.
        Juuri vähän aikaa sitten tilasin ja olen saanut tuotteen, ei valittamista ja oli edullista.


      • Ekioskiwithego

      • vertailusivustoinfo
        Järkihooi kirjoitti:

        Jos Amazon sanoo jollekkin firmalle 98% arvosteluista olevan negatiivisia niin silloin itse ainakin yleensä pysähdyn ja tutustun firman taustoihin ihan rauhassa. Itse pidän esim. tuon samahalvemmalla.webnode.com -saitin e-ville vertailuhintoja hintoja täysin totuudenmukaisia, kun klikkaa ja varmistaa asian ebayn sivuilta.
        Kenenkäs etua ajaa tuo e-ville myönteinen mölyämisesi täälä? Ja kuka siitä rahallisesti hyötyy? Niin, Ville itse.

        Varoituksen sana:

        Netissä on monenlaisia "vertailusivustoja"

        1. Vertailusivustoja, jotka etsivät halvimman myyjän. MUTTA: ne EIVÄT etsi kaikista halvinta myyjää, vaan halvimman niistä myyjistä, jotka vapaaehtoisesti maksavat ko. Vertailusivustolle provision myynnistään. Muuten olisi rehellistä toimintaa, mutta usein harhaanjohtavasti väittävät etsivänsä HALVIMMAN myyjän, joten kusetusta tämäkin.
        Mainitsisin mielelläni esimerkkejä, mutta pelkään, että jos satun mainitsemaan esimerkkeinä yrityksiä, jotka ostavat suomi24 mainostilaa, niin se voi johtaa tämän kirjoituksen sensurointiin pois.

        2. "Vertailusivustoja", jotka vertailevat joko pelkästään saman omistajan (tai samaan omistajaryhmään kuuluvien omistajien) tuotteita / verkkokauppoja / palveluita, ja mahdollisestio saattavat ottaa mukaan joitakin ulkopuolisia, mutta antavat tahallaan huonot arvostelut näiden ulkopuolisten liiketoiminnasta.
        Tällainen "Vertailusivusto" on siis todellisuudessa peiteltyä mainontaa.

        Useimmat toimijat internetissä (joitakin yksityishenkilöiden harrastussivustoja lukuunottamatta) pyrkivät taloudelliseen hyötyyn.

        Tätä taloudellista hyötyä voi toki (yrittää) hankkia useammalla tavalla:

        1. provisiosopimukset, joissa jokin taho maksaa samastaan liiketuloksesta provision nettisivun ylläpitäjälle, jos nettisivu esim. linkkaa johonkin verkkokauppaan

        2. Mainonta web -sivulla (ja aivan erityisesti Google -mainokset)
        Koska Googlen pääkonttori on USA:ssa, USA:ssa on aivan erityisen tiukkapipoinen asenne kaikkeen seksiin liittyvään. Tästä syystä monella deittisivustolla (sellaisella, jolla on Google -mainontaa), käyttäjän ilmoitus joutuu herkästi poistetuksi jos siinä on mitään edes hiemankaan seksuaalista sisältöä.

        3. Suorat käyttäjiltä saatavat tulot, eli maksulliset web -palvelut.

        Palveluja on tietysti käyttäjän kannalta kiva saada ilmaiseksi, mutta kannattaa ymmärtää, että käyttäjälle "ilmainen" rahoitetaan jollakin, ja nuo rahoituskeinot usein aiheuttavat käyttäjälle haittoja.

        Moni sivusto myöskään ei kunnioita käyttäjien yksityisyyttä, vaan myy käyttäjätietoja kolmansille tahoille ja usein käyttää esim. Google analyticsiä näiden tietojen keräämiseen.


    • Nurkkinen

      Uskoin puskaradion arvosteluja e-villestä ja tilasin 3 laitetta. Odotin 5 viikkoa ja 4 päivää. Vain 1 toimi. Sanoisin että kallista ö-luokan romua myyvät. Olisi ehkä kannattanut lukea myös suomi24:n kommentit. Ei enää koskaan e-villeä!

      • Valheelliset_trollit

        Luettele tuotteet jotka ostit, onhan arvostelu laitettu e villen sivuille niin käyn lukemassa?


      • Nurkkinen

        Lisää vaatimuksia e-villeltä? En käy! Eikö riitä että saitte jo rahani joten en ole kyllä teille yhtään mitään velkaa, hävetkää roskakauppiaat!


      • Valheeliset_trollit
        Nurkkinen kirjoitti:

        Lisää vaatimuksia e-villeltä? En käy! Eikö riitä että saitte jo rahani joten en ole kyllä teille yhtään mitään velkaa, hävetkää roskakauppiaat!

        Niimpä niin, eli et ole ostanut yhtään mitään.
        Minä olen vakioasiakas, en mikään myyjä.


      • eWallu

        Ja rahat taisi jäädä saamatta takaisin e-villeltä...


      • Ewili

        E-ville on hyvä pitämään asiakkaan rahat, rehellisyydestä viis!


    • Otarauhassa195å

      E-ville sitä E-ville tätä. Ottakaa happea välillä....

    • moonraker

      Having not done any previous research on the e-villains prior to ordering a never will come item, I'm here now, endorsing all who have had dealings with this fraudulent company. After ordering I did start to track and read reviews and am now after suffering all the same strategies described by many am being offered a final choice of refunded money. I'm concerned about giving these corrupt individuals my IBAN a/c no. as is currently being requested after a month of waiting for nothing and the evillains accruing interest on mine and now obviously many others hard earned money.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      360
      4175
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1779
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      63
      1520
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1306
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe