E-ville rahastaa hölmöiltä ihan kunnolla

Tapio_L

Tuo e-ville.com on erikoinen kauppa, myy täsmälleen samaa tavaraa kuin mitä koko Kiina myy ebay:ssä, kiinalaista sekundaa pääasiassa, mutta rokottaa välitysmaksuna suomalaisilta 5 - 10 kertaisen hinnan kun vertaa hintaan ebay:ssa. Molempien tavarat kuitenkin tulevat Kiinasta ja toimitusaika on molemmissa samaa luokkaa. Ville mainostaa että myy tehdashintaan, mutta miksi euron tuote maksaa Villellä 10 euroa? Pitääkö Ville meitä tyhminä? Siis tooodella tyhminä? Että ihan tehdashintaan!? Tässä muutamia hintoja katsottu ebay:ssa ja e-ville.com sivulla (kuvien perusteella samoista tuotteista):

Tyylikäs pullonavaaja ebay 1,82 €, e-ville 11,95 €
http://www.tinyurl.com/1c3a8985fa

Pimeässä hohtavat delfiinitarrat ebay 0,96 €, e-ville 8,95 €
http://www.tinyurl.com/2ed5c2157d

Mini Thermometer Digitaalinen lämpömittari ebay 1,37 €, e-ville 10,95 €
http://www.tinyurl.com/3ceebc4088

Dosetti - 7:n päivän lääkeannostelija ebay 1,15 €, e-ville 11,95 €
http://www.tinyurl.com/51c4342535

Käsiompelukone ebay 1,86 €, e-ville 10,95 €
http://www.tinyurl.com/2047675

Crystal Ball Pendant Kristalliriipus ebay 0,91 €, e-ville 11,95 €
http://www.tinyurl.com/2047676

Koiran haukunestopanta ebay 2,38 €, e-ville 14,95 €
http://www.tinyurl.com/4624b0b53d

Yösilmälaput ebay 1,08 €, e-ville 9,95 €
http://www.tinyurl.com/19eecbe18b

Kokoontaittuva juomapullo ebay 1,55 €, e-ville 10,95 €
http://www.tinyurl.com/5b05f7bb75

Tietokoneen virtajohto ebay 2,15 €, e-ville 10,95 €
http://www.tinyurl.com/2c54b88cb0

Magic UFO Lentävä lautanen ebay 0,72 €, e-ville 6,95 €
http://www.tinyurl.com/4181e6cec5

Kaiken kukkuraksi lisäksi e-villellä tulee hintaan vielä postikulut, ebayn hinnoissa ne on jo mukana hinnassa. Pistää todella miettimään tämä. Sitten joku on trollannut sivustot täyteen pelkkiä kehumisia kyseisestä rahastajapuljusta...

Huomattavasti isompi ja kattavampi e-ville.com ja ebay.com hintavertailu löytyy täältä:
http://samahalvemmalla.webnode.com/elektroniikka

53

1830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaunoG

      Selvitin miten toimivan Aasia verkkokauppatoiminnan voisi aloittaa pienimmällä mahdollisella vaivalla ja kustannuksilla. Tein siitä tuonne tarkat ohjeet, siellä on myös imuroitavissa 2000 tuotteen valikoima kuvineen joilla toiminnan voi aloittaa heti. En siis myy mitään, eikä tässä liitytä mihinkään tai makseta kenellekkään, vaan ainoastaan ohjeita kuinka alkaa tekemään asioita itse ja pitää voitotkin itse. Käy tutustumassa ohjeisiin ja kommentoi tänne miten ohjeita voisi vielä parannella: http://tinyurl.com/kauppiaaksi

    • Antti82jk

      Aikapa mielenkiintoiset ohjeet, voin siis palkata kiinalaisen työntekijän ja toimiston Kiinaan alle 350 eurolla kuukaudessa. Kiina-tavaran verkkokauppa alkaa kuulostaan todella varteenotettavalta vaihtoehdolta, sen verran isoa on kasvukin nettikaupassa joka vuosi. Ainakin tuo sivu saa sen kuulostaan hyvinkin mutkattomalta. Kiitos kerrankin selkeistä ohjeista!

    • e-valetta

      Tuon listan nähtyä e-villen lausahdukset netissä saavat huolestuttavan valon:

      "Jos löydät jostain saman tuotteen halvemmalla, niin laita ihmeessä viestiä asiakaspalveluun, tai suoraan allekirjoittaneelle. Ville Majanen"

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/4790184#comment-50793236

      • JepJepss

        Jos on alkanut valehtelemaan asiakkaille ns. tehdashinnoistaan niin mikseipä sille tielle lähdettyä kannata vetää samaa linjaa tappiin asti? Pienen ja ison valheen raja alkaa pian hämärtyä. "Mitä suurempi valhe, sitä suurempi mahdollisuus, että siihen uskotaan", sanoi eräs viiksekäs herra jo 40-luvulla. Näyttää sama taktiikka toimivan edelleen! ;)


    • Totuuksia

      E-villellä taitaa olla paljon muutakain salailtavaa kuin vain hinnat, tuolla käydään keskustelua e-villen rikollisista toimintatavoista kohdella omia työntekijöitään:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13573892

    • JepJepJoohan

      Eihän tuossa ole mitään pahaa. Suomalaiset urpot ovat tottuneet maksamaan kaikesta aivan posketonta ylihintaa, niin olisihan se vaan tyhmää jättää rahastamatta.

      • 768

        Ei se hinnoittelu, mutta väärän tiedon antaminen asiakkaalle myyntitilanteessa on huijausta ja silloin kun asiakas ostaa myyjän antamaan väärään tietoon perustuen on kauppatilanteessa tapahtunut petos. Ne ovat lain mukaan rikoksia. Joutuu vastuuseen "tehdashinnoistaan".


    • SellainenKauppias

      Hehee, kaveristahan alkaa piirtymään aika spede kuva. Jos tekee yhteenvedon tuolla sanotusta: hakee jatkuvalla syötöllä uusia harjoittelijoita, ei hanki työlupaa tai asuntoa vaikka lupaa, jättää eri mieltä olevan työntekijän Hong Kongiin ilman palkkaa ja kotilentoa, asiakkaiden negatiiviset kommentit häviää Facebookista ja kaupan sivuilta ja tilalle ilmestyy positiivisia, uhkailee sivustojen moderaattorit poistamaan kauppaa kritisoivat ketjut. Ja tämä kaikki siis välittääkseen halvinta kiinaromua todella sinisilmäisille ostajille jopa 900% katteella, ts. "edullisemmin" ja "tehdashinnalla". Siis sitä samaa melkein toimivaa halpiskopiotavaraa jota myy tuhannet ja tuhannet kiinalaiset verkkokaupat eBayssä ja aliExpressissä murto-osa hinnalla. Sitten toki mainostaa tavoitteenaan olla NETIN REILUIN, suomalaisten ikioma verkkokauppa! Tästähän saa kohta komedian! xD

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13573892

      • Kaius81

        Tuossa olisi todella makoisa juttuidea Kuningaskuluttajalle tai jopa M.O.T. ohjelmalle, e-ville omien sanojensa mukaan myy sellaisia määriä romuansa suomalaisille että jutun tuosta saisi tehdä ihan varoituksena muille ja tuleville jymäytettäville.


      • 109
        Kaius81 kirjoitti:

        Tuossa olisi todella makoisa juttuidea Kuningaskuluttajalle tai jopa M.O.T. ohjelmalle, e-ville omien sanojensa mukaan myy sellaisia määriä romuansa suomalaisille että jutun tuosta saisi tehdä ihan varoituksena muille ja tuleville jymäytettäville.

        Itsellänikin on tullut mieleen MOT. Onko e-ville kuitenkin liian pieni kiinnostaakseen toimittajia? Hintavertailujan on ebayn kanssa aivan kiitettävästi. Ehkä pitäisi saada ohjelmaan jotakin muutakin nettikauppaa koskevia epäkohtia.

        Toisaalta jos joku kertoisi MOTin toimittajille e-villen hommasta ja antaisi pohjatietoja, voisi asia edetäkin. Itse Villenkin haastattelu voitaisiin saada ohjelmaan.


      • Vaavi

        Tämä koko maailmamme on komediaa, etkö sitä tiennyt? Kaikki kusettaa ja huijaa ja pärjäävät hyvin. Ne sen sijaan, jotka ei "eivät pärjää", kenen vika?
        Kauppa on aina ollut sitä että eurolla ostat ja kahdella myyt, muuten et pärjää. Kysymys kuuluu: mitä kohtaa et ymmärtänyt?


      • GKojo

        Tarkennus, e-villen kauppa on sitä että ostetaan eurolla ja myydään viidellätoista, sitten spämmätään ja huudellaan joka foorumissa että 'Meillä on halvimmat hinnat! Kanna rahasi meille!' Mutta Toimitusjohtaja Majanen haluaakin olla Suomen Richard Branson, bisnesnero ja tycoon vailla vertaa, välittämällä pahskaa ebaystä. Hän tuo uudet ihmeelliset uutuudet tyhmälle kansalle, tavaraa jonka muu maailma tilaa kymmenesosalla Villen hinnoista ihan muualta koska kyseessä on kuitenkin hyvin usein terveydelle vaarallinen, valmiiksi hajalla oleva, luokaton Kiinalainen sekunda. Tyhmät saavat Villeltä juuri sitä mitä ansaitsevat.


      • Luottamusmennyt

        E-villen Toimitusjohtaja Ville Majanen kehtaa härskisti valehdella ja rahastaa Suomalaisia sillä pyhimmällä: suomalaisten lujalla luottamuksella muihin suomalaisiin, siihen että ihmisten sanaan voi luottaa. Tämä on ominaisuus joka edelleen erottaa suomalaiset muista kansoista, meissä on vielä inhimillisyyttä jäljellä. Ja kun suomalainen sanoo suomalaiselle tehdashinta, silloin hinnan voi odottaa oikeasti olevan halvempi kuin kilpailijoiden - Paitsi Ville Majasen tapauksessa!! Majanen rahastaa järkyttävät 10 kertaiset hinnat luottavaisilta kotimaansa suomalaisilta hokemalla että halpa halpa tehdashinta!

        Tämä on samansukuista touhua kuin sillä linnaan joutuneella porukalla joka keräsi sotaveteraaneille rahaa ja piti itse yli 98% rahoista. Häpeä Ville Majanen! Joutaisit linnaan LUOTTAVAISILLE suomalaisille valehtelemisesta! Hyväksikäytät ihmisten luottamusta!! Teet rahanahneuksissasi isomman moraalirikoksen suomalaisten luottamukseen ihmisiin kuin itse ymmärrät. Sitten sinulla on vielä otsaa vielä sairaammin mainostaa toimintaasi vielä rehelliseksi!! Eikö todella mikään riitä? Sitten sinulla on jokin outo tarve kehuskella satojen tuhansien voittorahoistasi lehdissä ja tunkea kuvaasi joka paikkaan? Mitä tarkoitusta valehtelulla ansaituilla rahoille leventely palvelee?


    • EiNäinnn

      Jostain syystä tämä netin reiluin kauppias ei halua vastata siellä esitettyihin hieman kiusallisiin kysymyksiin liittyen palkkaan, työlupaan, asuntoon, lentoihin ja hänen laiminlyönteihin niissä. Kivempaa hokea että halpa halpa halpa! Viis totuuksista. Kuka uskaltaa ostaa tuolta mitään kun ei ole edes valmis selvittämään tekosiaan?

    • EiViksunKauppa

      Itse en tunne ketään joka tuolta olisi mitään tilannut, eikai kukaan tervejärkinen noin karseita kusetushintoja mene maksamaan, kiinalaisen kopiotavaran laatu kun on mitä on. Jos laaturiskit tietäen haluaa kuitenkin kiinatavaraa ostaa niin oikea osoite on aliexpress tai ebay niin ei ainakaan harmita niin paljoa kun väistämättä kohdalle tulee kuitenkin sutta.

      • 816

        Mutta niin kuin Björn Wahlrooskin sanoi, 80 prosenttia ihmisistä on idiootteja. Näin ollen e-villen kusetettavaksi löytyy porukkaa.


      • HansM

        Ei huijaaminen voi olla oikeutettua siksi että potentiaalisia uhreja on paljon. Samalla logiikallahan mummojen käsilaukkujen varastaminen olisi oikeutettua koska 1. mummoja on paljon ja 2. iäkkäältä on helppo viedä käsilaukku. E-ville jatkaa tehdashinnoista valehteluaan niin kauan kuin hyväuskoisia uhreja Suomessa riittää! Joidenkin yrittäjien omaatuntoa ei tunnu haittaavan vuosia jatkunut rankka suora valehtelu asiakkaille. Rahan ansainta kiskurihinnoilla edullisuuteen vedoten on asiakkaan huijaamista ja siitä pitää joutua vastuuseen. Miten olisi JOUKKOKANNE e-ville vastaan asiakkailta jotka ovat ostaneet tuotteen siinä uskossa että maksoivat siitä "tehdashinnan" vaikka tuotteen arvo olikin todellisuudessa pöyristyttävän toinen, nyt se on oikeasti mahdollista kun firma toimii kotimaassa. Näin saataisiin kuriin yksi puliveivari joka saanut kiskoa jopa 10-kertaisia hintoja ihan liian kauan ja vieläpä katsoo jostain syystä tärkeäksi omakehua satojen tuhansien voitoillaan joka paikassa.


      • Huijaamallaasiakkaaksi

        Kannatetaan! Eikös asiakkaalle valehtelu jo mainita kuluttajansuojalaissa kaupanpurkuperusteena, eli e-ville on antanut virheellistä tietoa ostotilanteessa, siis suoraan huijannut sanomalla että hinta on edullinen tehdashinta.


    • hauskavideo
      • tässäsiis

    • 1612

      Nyt tapahtuu kummia, toimitusjohtaja Majasella on näköjään valta tehdä muutoksia 4 kk vanhoihin Taloussanomien juttuihin, vertaa linkkejä:

      http://tinyurl.com/artikkeliEnnen
      http://www.talouselama.fi/tyoelama/kiinasta kiinni kivijalkaan/a2299898

      Itse olen aina luullut että hyvä journalistinen tapa estää tällaiset? Miksi Ville Majanen haluat yhtäkkiä naamasi pois lehtijutustasi jossa kuitenkin kehut tekeväsi (tulevaisuudessa) yli 100.000 euroa voittoa? Itse kommentoin kyseistä artikkelia heti sen julkaisun jälkeen, kommenttia ei koskaan julkaistu, nytkään siellä ei näy yhtään kommenttia mutta facebook tykkäyksiä riittää pilvin pimein, hmm jokin tässä ei nyt täsmää ollenkaan. Ville Majasta koskevia kommentteja ei siis julkaista mutta Majanen itse saa tehdä muutoksia artikkeliin myöhemmin? Oliko tämä Talouselämä -lehti nyt sanoma- vai mainoslehti vai mistä ihmeestä on kysymys?

      • MaksettuMainos

        Todennäköisin selitys tällaiselle on yleensä että Majasella on kaveri töissä Talouselämä -lehdessä ja yhdessä sovittu että tehdään e-villestä pelkästään ylistävä mainosjuttu (täysin piittaamatta journalistisesta etiikasta) jotta saadaan e-villelle lisää asiakkaita ja kaveri vieläpä luvannut pitää huolen että yksikään kritisoiva kommentti ei tule pääsemään läpi. Toimitusjohtaja Majaselta tällainen toiminta ei todellakaan tulisi yllätyksenä. Tai sitten Ville panikoi ja yrittää nopeasti saada koko paisuvan ongelmakasan myytyä jollekin vielä kun siitä jotain voi saada ja kertoo kunnon tähtitieteelliset talousluvut joiden todenperäisyyden tarkistaminen vaatisi toimittajaltakin Hong Kongiin matkustamista. Kun tekstiä katsoo niin sehän saattaisi yhtä hyvin olla Villen itse kirjoittama. Kertoisiko joku miksi artikkelissa ei ollut yhden yhtä vähäisintäkään kritisoivaa lausetta? Saisiko minunkin firma yhtä ylistävän ilmaisen mainosjutun Talouselämään?


      • 1612

        Kas, Villen kuva on palannut mystisesti takaisin, heti kun asioista puhuttiin ääneen.


    • e-666.mäntsälä

      Hah, Ville seuraa silmä kovana näitä palstoja ja heti kun käry käy niin kuvat ja sivut häviävät tai ilmestyvät Villen eduksi, aika kiero jätkä! Kuvittelee ihmisiä vielä niin tyhmiksi että ei ne mitään huomaa! Harvoin törmää näin Kafkamaiseen toimintaan, e-villen kanssa kannattaa kyllä epäillä kaikkea!

    • e-KafkanSensuuriMurtuu

      Ei mene kauaa että tämän Kafka-Villen toiminta saa lopun, ihmisten internetlukutaidot parantuvat kokoajan ja juuri tällaisten ketjujen ansiosta oppivat varomaan näitä valehtelevia rahastajapuliveivareita. Onneksi kohta tyhmimmätkin alkavat tajuamaan että asiat jotka lukee netissä tietyillä sivuilla saattavatkin olla kokonaan paksua valhetta. Se että joitain väitteitä (halpa,laadukas.luotettava,nopea) toistetaan koneen lailla joka päivä ei tarkoita että ne olisi totta (esim. http://hintaseuranta.fi/kauppa.aspx/409 tai http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1392).

    • Valheen_toisto_kannattaa

      Mielenkiintoinen vertailu ja uskomattomat hintaerot e-villellä ja ebayllä, vähän ihmetyttää kuka postailee nettiin koneen lailla lähes päivittäin noita e-villen järkyttävän kalliita hintoja kehuvia postauksia, vaikka hinnoissa on e-villen välitysmaksua 100-900% kilpailjoihin verrattuna. Onko ne postannut e-villen harjoittelijat vai aidon oikeasti tietämättömät jymäytetyt suomalaiset? Vuosien kestänyt säännöllisyys kohdistaa epäilyt ensimmäiseen, samoin se että 99% niistä ilmestyy arkipäivinä, viikonloppuisin kun ei olla töissä.

      Ihailtavaa on niiden Sveitsiläisen kellon säännöllisyys ja kaavakin on aina sama; aina kehutaan tilaamisen helppoutta (onko se oikeasati tärkeää?) ja selkeyttä, tavaran jotain turhaaa ominaisuutta kehutaan ja aina toki e-villen "halpaa" hintaa, vaikka se olisikin 10-kertainen muihin myyjiin nähden! Toki kritisoidaan jotain mahdollisimman pientä asiaa ettei postaus olisi pelkästään liian kehuva ja näin kuulostaa aidolta. Puskaradiossa pisteitä annetaan aina 4.5 tai 5 jotta niiden keskiarvo pysyy korkealla.

      Tulee mieleen että ihan kuin ne kaikki olisi kirjoittanut sama henkilö.

      Samat kehut postataan myös aina useammalle saitille:
      http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1392
      http://hintaseuranta.fi/kauppa.aspx/409

      Joku tehtailee näitä, kannattaa miettiä kuka hyötyy kehuvista viesteistä rahallisesti.

      • MitäSuurempiValhe

        Ja lisää ilmestyy koneen tahdilla päivittäin ja aina 4-5 tähteä...


      • bxnffnnxnfkf

        maksaisin mielellään viisinkertaisen hinnan, jos tuote olisi suomessa ja saisin sen postilaatikkooni seuraavaksi päiväksi. mutta tuo e-villeltä tilaaminen vaan hidastaa. ne tilaa sen ensin itselleen, sitten uudelleenpaketoivat ja lähettävät asiakkaalle. eli suoraan ebaysta tuotteen saa nopeammin ja monta kertaa halvemmalla.

        nythän e-villellä on jonkinlainen suomen varastokin. se on ok, jos tavara tosiaan lähtee samana päivänä kun tilauksen tekee.


      • jooops

        Tuolla on kommentteja että suomen varastoltakin tilattuna kestää lupauksista huolimatta monta viikkoa, onkohan sattumaa että kiinasta toimitettuna e-ville lupaa juuri tuon parin viikon ajan... ettei nyt taas tyhmää kansaa sumuteta villen nopeilla suomi toimituksilla. Itse en uskoisi sanaakaan mitä tuo ebay trokari lupaa (=valehtelee). Onhan täällä netti jo täynnä kokemuksia petetyiltä asiakkailta.


      • 9918

        Netissä näytä olevan muuta kuin vihaisten petettyjen asiakkaiden kommentteja e-villestä, ei hyvältä vaikuta.


      • jtjhkyhkjjkyjk

        Yksi ja sama niitä kirjoittelee, eipä hyvältä vaikuta.


      • Maeilos

        Niinpä, e-villen pettyneet asiakkaat, nyt kannattaa ryhdistäytyä. Kertokaa ja varoittakaa muita kokemuksistanne (esim puskaradio ja hintaseuranta sivuilla), ei ole iso vaiva. Se ei ehkä tuo menetettyjä rahoja takaisin tai korvaa mielipahaa, mutta on suurena apuna tuleville höynäytettäville estämään ettei näin härski sumutus pääse jatkumaan vuodesta toiseen. Toivot varmasti itsekin että joku olisi varoittanut sinua tästä kauppiaasta. Suosittelen lukemaan mitä suomi24:ssä siitä kirjoitetaan. E-ville valehtelee meille.


      • TotuusOnNetissä

        Aina pitäisi hälytyskellot soida jos joku kauppias mainostaa olevansa rehellinen. Onneksi e-Villen totuus löytyy täältä, monikohan joutuu vielä Villen vedättämäksi?


      • Näinsemenee2017

        Ei Ville joudu vastuuseen kun huijaa siellä Kiinassa kaukana. Hänen yritystä ei koske Suomen kuluttajasuoja eikä Suomen viranomaiset voi puuttua E-Ville.com sivun toimintaan. Siksi huijari voi jatkaa toimiaan vuodesta toiseen.


    • evil-e

      Eipä ole vaikeaa arvata kuka!

    • ewcxwwwww

      Ei e-ville ensimmäinen ole tällä saralla eikä ilmiö mikään uusi ole, periaatteessa lähes kaikki mitä me ylipäätään ostetaan on jonkun välittäjän kautta ostettua, jolle siis maksamme palkkaa siitä että hän myy sinulle.

      Että miksi mollata? Yritätkö nyt opettaa jotain :)
      E-ville voi olla jollekkin hyvä vaihtoehto, kaikki ei ole netissä niin näppäriä että osaa ostaa mistä vaan mitä vaan!

      • Totuuskirpaisee

        ebay ja aliexpress. helpompia, edullisempia ja luotettavampia kauppoja


      • eipelaalogiikka

        Joka ei osaa tilata edullisemmin, sen kannattaa mieluummin panostaa sitten luotettavuuteen eli käydä ihan suomalaisessa kivijalkaliikkeessä. Miksi ihmeessä tilata Kiinasta vähän kalliimmalla vain siksi että myyjä on suomalainen?


    • RealDeal666

      Ville on pommittanut ihan törkeänä puskaradiota näinä päivinä :D olisiko myynti alamaissa....

      • e-Kim-Jong-Un

        Taitaapa "joku" käydä joka toinen päivä postaamassa sinne juttujansa ihan työnänsä (kannattaa miettiä kuka siitä hyötyy RAHALLISESTI), sen verran ennalta-arvattavaa kaavaa kirjoitukset siellä toistavat. Ei kerrota tarkkaan mikä tuote oli kyseessä jottei kukaan voisi kritisoida vastaan, aina sanotaan että on oma syy jos jotain meni vikaan, mutta isä-aurinkoisen tavoin e-ville anteeksi antoi ja armahti. Sitten kerrotaan että e-ville on muuten ehdottoman täydellinen mutta jokin hyvin pieni asia häiritsi, mutta aina lähes täydet pisteet ja toki lupaus että tullaan jatkossakin ostelemaan koko suvun kanssa e-villen 10-kertaisilla tehdashinnoilla!
        Vaikka tavara oliskin ollut toimimaton susi ja toimitus kesti 2 kk. Alle euron romusormus e-villestä 15 eurolla on siis sikahalpa tehdashinta, kaikki kantamaan rahaa e-villelle! =D
        http://tinyurl.com/eville-ebay


      • ToistonIhmeellinenVoima

        Tietävät vanhan hyvän keinon siellä: Jos hokee 10.000 kertaa että e-Ville on halpa niin perus sukankuluttaja ajattelee että pakkohan sen on olla totta. Vaikka ne olisi kirjoittanut yksi henkilö Aasiasta käsin, päivästä päivään, vuodesta vuoteen.


      • Ken-ville

        Jos kauppias itse postaa joka toinen päivä omia kehujaan jokapuolelle nettiä niin eikö tuollainen oman kaupan mainostus ole valehtelua? Ällöttävää toimintaa.


      • e-vilunkia

        E-ville näkyy jatkavan samaa toimintaa edelleen, mikään ei muutu niin kauan kun hölmöjä suomalaisia asiakkaita riittää.


      • Jopi111111

        Hong Kongissa tiedetään että huijaaminen on kannattava pisnes ;)


      • Hölmömaa

        Eikä siellä siitä joudu vastuuseen. Ei koske suomen lait.


    • OlinkoVäärässäEttä

      tilaaminen ja paikan valinta on vapaaehtoista. Nyt nähtävästikin muutama luuseri, jotka ovat oman kuvitelmansa mukaan varsinaisia pisnesguruja, ilman firmaa edes kiinassa, reuhovat ja revittelevät - suck you losers.

    • perkelevihtu

      Mitään eivät lähetä, kunhan kusettavat. En tiedä mikä virma se tommone on olevinaan, mutta elkää perkele menkö tilaamaan yhtään mitään.

    • villeonparas

      E-Ville on paras!

    • hyväville

      Anna villen rahastaa.

    • dkkdkekwkw

      diipa daaapa

    • Villehyvämies

      Ville on bisnesmies!

    • Jatkavillesamaanmalliin

      Antaa rahastaa! Bisnes on bisnestä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe