Miten pysyä vahvana vainoissa?

Enkelimies297

Elämme vainojen aikaa maailmassa. Suomessa vaino on henkistä: " Esim. sanomista " älä puhu Jeesuksesta."

Sen sijaan härskien puheiden puhumisesta jumalattomat nauttivat. He hyväksyvät kaikenlaisten saastaisuuksien puhumisesta, tästä on paljon esimerrkejä, ja he suvaitsevat pahuutta ja Jumalan tahdonvastaisuuksia hyvällä sietokyvyllä, hyvillä mielin.

En sano että kaiki ovat tällaisia, vanhempi sukupolvi jumalattomista voi olla asenteeltaan hyvinkin suoraselkäisen kasvatuksen vaikuttamaa edelleenkin. Tosin se on ulkokultaista. Menepä Jeesuksesta puhumaan näille syntisuvaitsijoille eli suvaitsijoille niin huomaat miten noåeasti he ovat vihaisina. Omissa sukulaisissani tämän olen havainnut parhaitan ja uskova, niin olet varmaan sinäkin saanut huomata saman millaisia jumalattomat ovat.

Miten pysy' vahvana voimistuvissa ja maantieteellisesti laajentuvissa vainoissa? Jumalattomat näkevät maailman menevän pahempaan suuntaan eivätkä he ymmärrä syytä, ainakaan suurin osa. Peilistä heitä katsoo kaikkeen syytön ja hyväkäytöksinen ateisti tai agnostikko.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotakin-pientä

      Jeesus sanoi: Koska he ovat minuakin vainonneet, tulevat he teitäkin vainoamaan.

      Koettelemuksissa ja vainoissa Jumala on lähempänä ihmistä kuin muulloin.

      Jumala osoittaa vahvuutensa vain kun me olemme heikoilla, pitää luottaa Jumalaan ja kertoa aina kaikki huolet Hänelle rukouksessa. Muistaa mainita Jeesuksen, itse rukoilen Jeesukselle, Hänen kauttaan Jumalalle.

      • Jeesuksen.sanoja

        Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen; mutta joka vihaa elämäänsä tässä maailmassa, hän on säilyttävä sen iankaikkiseen elämään.

        Jos joku minua palvelee, seuratkoon hän minua; ja missä minä olen, siellä on myös minun palvelijani oleva. Ja jos joku minua palvelee, niin Isä on kunnioittava häntä.

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Joh.12.html

        Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti,
        totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva.

        En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne.
        Vielä vähän aikaa, niin maailma ei enää minua näe, mutta te näette minut; koska minä elän, niin tekin saatte elää.

        Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni, ja että te olette minussa ja minä teissä.

        Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa; mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle."

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Joh.14.html

        Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.

        Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.

        Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.

        Tämä on minun käskyni, että te rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut.

        Sen suurempaa rakkautta ei ole kenelläkään, kuin että hän antaa henkensä ystäväinsä edestä.

        Te olette minun ystäväni, jos teette, mitä minä käsken teidän tehdä.

        Jos maailma teitä vihaa, niin tietäkää, että se on vihannut minua ennen kuin teitä.
        Jos te maailmasta olisitte, niin maailma omaansa rakastaisi; mutta koska te ette ole maailmasta, vaan minä olen teidät maailmasta valinnut, sentähden maailma teitä vihaa.

        Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi'. Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.

        Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Joh.15.html


      • löysin-netistä

        Salattu Ruotsalainen profetia jonka saajan nimeä ei julkaista. 1965 syksyltä Ruotsalainen profetia, jonka sai vapaakirkollinen auktoriteetti. Perhekunta vaiensi profetian sisällön. Henkilö kertoo, että paikka ja aika väistyivät. Koki pelkoa ja kauhua, että lepoa. Ääni sanoi, minä olen pitkään halunnut puhua Pohjolan kansoissa oleville kristityille, olen lähettänyt sanomiani palvelijoilleni, mutta ihmiset eivät enää halua kuulla ääntäni. Nyt on edessä aika, jolloin kertakaikkisesti tulen koettelemaan asukkaita suurien onnettomuuksien, hädän ja tuskan kautta. Aloin nähdä tapahtumia. Näin miten pohjolan kartan ylitse laskeutui kuin käsinkosketeltava hädän tiedostaminen. Edessä oli aalto toisensa jälkeen, eri ilmansuunnilta, idästä hyvin useasti kulkemaan pohjolan kartan ylitse ja jokainen aalto toi katastrofeja ja onnettomuuksia ja ennen kokemattomia luonnon- ja muita onnettomuuksia.
        Näin yhdenkin aallon, joka tuli lounaasta ja kosketti Ruotsia. Se levisi koko Skandinavian ja kun saavutti Suomen niin että sen voima oli kasvanut moninkertaiseksi. Tämä aalto vaikutti sairausepidemioina, nälkää ja kärsimystä. (ääni) "Tällaista ei ole tapahtunut Euroopassa sitten keskiajan". Erityiseti uskovat kristityt joutuivat suuriin vaikeuksiin. Jumalattomat ihmiset jonkin selittämättömän syyn takia käänsivät kaikki tuskaiset ja vaikeat tunteensa kristittyjen suuntaan ja erityisesti yhdellä tai kahdella syyllä (jotka jätettiin tietämättömäksi profetian saajalle). Kun tuo aika on käsillä, niin kaikki Pohjolassa tietävät ne kaksi syytä. Näiden syiden takia kristittyjä vangittiin ja syytettiin. Erikoisesti nuoret kristityt Suomessa jotka jatkoivat evankeliointia, joutuivat suuriin vaikeuksiin. He jakoivat Jumalan sanaa kaduilla, toreilla, mutta yhdelläkään heistä ei ollut Raamattua. Ääni vastasi, viranomaiset ovat ottaneet pois Raamatut, koska niitä on käytetty luomaan tarpeetonta syyllisyyttä. Nyt on uudenlaisen kristillisyyden aika.
        Vaikutti siltä, kuin koko maaplaneetta vapisi. Kaikki luonnonvoimat säestivät ihmisen tuskanhuutoa joka todellakin koko Pohjolan alueella tuntui olevan vahvimmillansa Suomessa. Profetian saaja tuotiin takaisin todellisuuteen. Hän huomasin vaatteensa kastuneen kyynelistä.
        Oli lukemassa Uutta Testamenttia, mutta nyt oli kääntänyt sen Vanhan Testamentin puolelle. Joosef joka selittää Faaraon unen. Ensin tulevat lihavat vuodet ja sitten laihat vuodet. Samassa kaikki katosi taas ympäriltä. Kuuli kuin jylinänä Herran äänen "Koko Skandinavia on saanut elää lukemattomia kertoja uudestaan ja uudestaan seitsemän hyvää vuotta. Sukupolvesta toiseen on saatu kuunnella evankeliumia. Mutta nyt eteenne tulevat päivät vuosien kuluessa jolloin laihat vuodet tulevat koko Pohjolan kohdalle. Ja rinnalle sen kanssa, että jokapäiväinen ruoka saastuu ja jokapäiväisen elämiseen tarvittavat saadaan kuin tiskien alta. Tulee minun kansalleni aika jolloin sen on aika vaihtaa paikat kirkoissa latoihin ja navettoihin kaupunkien ulkopuolella; kokoontua salaisissa paikoissa koska heillä ei ole tilaa Pohjolan maaperällä. Pian tämän keskeltä minä noudan taistelevan seurakunnan ja juhlat alkavat.


    • TietoOnValtaa

      Kyllä se on niin päin, että uskovaiset kaikkein eniten ulkokultaista porukkaa ovat! Esitetään nöyriä eikö mistään oteta kiitosta vastaan, omia tekoja vähätellään kilpaa toistensa kanssa. Sitten salaa kadehditaan toista, miksi hänellä on jotakin ja itsellä ei. Myöhemmin saadaan Raamattua lukemalla vastaus, että niinhän se herra tahtoo kasvattaa hengellistä lastaan puutteessa ja kurjuudessa, ennen viljavan ajan alkua. Voi Mooseksen parta tuota uskovaisten meininkiä!

    • free-witch

      "Suomessa vaino on henkistä: ' Esim. sanomista ' älä puhu Jeesuksesta.'"
      No voi hellanlettas kun ei saa jatkuvasti jankata harhojaan kaikille muille, on se kumma kun eivät kuuntele... Jos hindu tai muslimi tai wicca käy ovellasi _joka päivä_ pitämässä saarnan jumalistaan, montako päivää kestät ennen kuin lähetät tiehensä? Tekopyhä ääliö. Kuvittelet omat jumalharhasi jotenkin erityisiksi. Hah!

    • EIpä sinua kukaan ateisti tai agnostikko tule koskaan vainoamaan.

      Jos sinua joku vainoaa joskus, niin se henkilö on sotkenut päänsä jollakin uskonnolla, joka samalla kuin sinä tai sitten eri uskonnolla.

      Uskovat ovat aina vainonneet toisiaan, läpi maailmanhistorian. Siksihän ihminen loi uskonnot ja jumalat, että kykeni erottelemaan ihmiset meihin ja noihin.

      Ateistin tai agnostikon mielestä saat uskoa vaikka heinäseipään tuovan sinulle lohtua ja iloa, mutta ateisti tai agnostikko ei vain itse saa iloa uskomisesta tyhjänpäiväisiin jumaliin tai heinäseipäisiin.

      • vai-kuinka

        Neukkujen ateistinen tiktatuuri tappoi papit ja laittoi uskovat vankileirien saaristoon.
        Samoin toimivat muutkin ateistiset valtiot.


      • free-witch
        vai-kuinka kirjoitti:

        Neukkujen ateistinen tiktatuuri tappoi papit ja laittoi uskovat vankileirien saaristoon.
        Samoin toimivat muutkin ateistiset valtiot.

        Väitteesi virheellisyys piilee siinä, että noita rikoksia ei tehty ateismin vuoksi/puolesta. Siitä voin ehkä antaa puolikkaan pisteen, ettet sanonut Hitleriä ateistiksi - uskovainenhan hän oli.


      • free-witch kirjoitti:

        Väitteesi virheellisyys piilee siinä, että noita rikoksia ei tehty ateismin vuoksi/puolesta. Siitä voin ehkä antaa puolikkaan pisteen, ettet sanonut Hitleriä ateistiksi - uskovainenhan hän oli.

        Hitler uskovainen? Pahassa miehessä oli siis jotain hyvääkin. Tämä tieto lisää uskoani ihmisyyteen. Edes pahimmat meistä eivät ole läpeensä pahoja.

        Ehkä Stalinkin jossain sydämensä syvimmissä sopukoissa salaa uskoi Jumalaan. Olisihan se hienoa, jos Stalinin pimeydessä olisi kaikesta huolimatta tuikkinut pienen pieni inhimllisyyden liekki: jotain aitoa ja vilpitöntä, mihin olisi voinut vedota ja minkä kautta häntä olisi voinut vannottaa.


      • free-witch
        herrens_tiggare kirjoitti:

        Hitler uskovainen? Pahassa miehessä oli siis jotain hyvääkin. Tämä tieto lisää uskoani ihmisyyteen. Edes pahimmat meistä eivät ole läpeensä pahoja.

        Ehkä Stalinkin jossain sydämensä syvimmissä sopukoissa salaa uskoi Jumalaan. Olisihan se hienoa, jos Stalinin pimeydessä olisi kaikesta huolimatta tuikkinut pienen pieni inhimllisyyden liekki: jotain aitoa ja vilpitöntä, mihin olisi voinut vedota ja minkä kautta häntä olisi voinut vannottaa.

        Jos tuo ei ollut jotain outoa satiiria/sarkasmia, olet kyllä tarkoituksella niin tyhmä ja epärehellinen että järkyttää ihan. Jos Hitler olisi ollut uskovaisia - kuten puheidensa ja Mein Kampfin perusteella oli - ymmärrätkö edes yhtään, että siinä tapauksessa hänen uskonsa SALLI nuo massateurastukset ja sodat? HERÄTYS! Sellainen usko toimii ei ainoastaan hyväksyvänä äänenä, vaan yllyttävänä äänenä! Sellainen usko vaatii sotaa! Hitler kirjoitti uskoneensa että Jumala oli valinnut hänet tehtäväänsä. Samalla tavalla ääri-muslimit uskovat, että heidät on valittu jihadiin, ja se on heidän velvollisuutensa. Lopeta tuo antimoraalinen ja kuvottava kristinuskon puolustelu, kun kuitenkin tuomitset kaikkien muiden uskovien hirmuteot.

        Kerrotko, MITÄ usko muka olisi auttanut/lohduttanut ketään noiden hirmutekojen aikana? Avaa silmäsi, ja sitten avaa silmäsi uudestaan.


      • free-witch kirjoitti:

        Jos tuo ei ollut jotain outoa satiiria/sarkasmia, olet kyllä tarkoituksella niin tyhmä ja epärehellinen että järkyttää ihan. Jos Hitler olisi ollut uskovaisia - kuten puheidensa ja Mein Kampfin perusteella oli - ymmärrätkö edes yhtään, että siinä tapauksessa hänen uskonsa SALLI nuo massateurastukset ja sodat? HERÄTYS! Sellainen usko toimii ei ainoastaan hyväksyvänä äänenä, vaan yllyttävänä äänenä! Sellainen usko vaatii sotaa! Hitler kirjoitti uskoneensa että Jumala oli valinnut hänet tehtäväänsä. Samalla tavalla ääri-muslimit uskovat, että heidät on valittu jihadiin, ja se on heidän velvollisuutensa. Lopeta tuo antimoraalinen ja kuvottava kristinuskon puolustelu, kun kuitenkin tuomitset kaikkien muiden uskovien hirmuteot.

        Kerrotko, MITÄ usko muka olisi auttanut/lohduttanut ketään noiden hirmutekojen aikana? Avaa silmäsi, ja sitten avaa silmäsi uudestaan.

        Epäilemättä Hitlerin uskonnolliset, poliittiset ja muut uskomukset sallivat tai jopa vaativat sotaa ja kaikenlaisia julmuuksia. Ei kai hän muuten olisi määrätietoisesti tahtonut sotaa ja systemaattisesti harjoittanut julmuuksia. Mutta miettiköhän hän koskaan, "ob es wirklich richtig ist, alle diese Juden zu dezimieren", tai vastaavaa? Jos mietti, hänessäkin oli jotain hyvää. Kyllähän jo tuollainen pienen pieni inhimillisyyden häivähdys oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa olisi voinut säästää miljoonia henkiä.


      • fda
        herrens_tiggare kirjoitti:

        Hitler uskovainen? Pahassa miehessä oli siis jotain hyvääkin. Tämä tieto lisää uskoani ihmisyyteen. Edes pahimmat meistä eivät ole läpeensä pahoja.

        Ehkä Stalinkin jossain sydämensä syvimmissä sopukoissa salaa uskoi Jumalaan. Olisihan se hienoa, jos Stalinin pimeydessä olisi kaikesta huolimatta tuikkinut pienen pieni inhimllisyyden liekki: jotain aitoa ja vilpitöntä, mihin olisi voinut vedota ja minkä kautta häntä olisi voinut vannottaa.

        Ainakin Stalinista ollaan jo tekemässä pyhimystä, maailmalla oli pappeja joiden mielestä hän oli sellainen jo eläessään, kuten anglikaanipappi Hewlett Johnson:

        http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/charlesmoore/8660471/The-priest-who-thought-Stalin-was-a-saint.html

        Stalin oli pappisseminaarin kasvatti ja käänsi monia Leninin uskonnonvastaisia suuntauksia tukemaan ortodoksikirkkoa, ehkä hänelle uskonto oli monimutkaisempi asia kuin monet antavat ymmärtää.


    • Yksinkertaisuus

      Neuvostoliitto oli ateistivaltio.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ateismi

      Ateistit murhasivat miljoonittain ihmisiä. Kiinassa ateistit ovat murhanneet kai vielä ennemmän.

      Ateistien tekemät murhaluvut on vailla vertaansa historiassa lukumäärältään. Kommunistit ovat ateisteja.

      • Kysynpävaan

        Entäs Löytyn Jaakko?


      • >>> Ateistit murhasivat miljoonittain ihmisiä. Kiinassa ateistit ovat murhanneet kai vielä ennemmän.

        Ateistien tekemät murhaluvut on vailla vertaansa historiassa lukumäärältään. Kommunistit ovat ateisteja. >>

        Tässä on vain sellainen pieni looginen ongelma, että heitä ei murhattu tai tapettu ateismin takia, vaan sen takia, että ne ihmiset miellettiin jollain tapaa kyseisille diktaattoreille vaarallisiksi. Siellä murhattujen joukossa oli aivan pesunkestäviä ateisteja, uskonnottomia, sydämestään kommunistejakin, ortodoksejakin, mutta jos Stalin sai päähänsä (tai Mao), että he saattavat olla vaarallisia diktaattorin itsensä kannalta, heidät tapettiin.

        Ateismilla ei ollut mitään roolia tappamisessa, eikä ateismilla perusteltu tappamista, eikä heitä tapettu ateismin levittämisen kiihdyttämiseksi.

        Tappamisen syy oli se, että he olivat vainoharhaisen diktaattorin mielestä vaarallisia diktaattorille, eli he suunnittelivat ja juonivat jotain, vaikka siitä ei usein ollut edes todisteita, niin heidät vain tapettiin vainoharhaisen ihmisen oikkujen vuoksi.

        Tappamisen syy ei siis ollut diktaattorin ateismi, tai uskonnottomuus tai kohteen uskonnollisuus vaan aivan muut asiat.

        Stalinille kelpasi uskonto vallan hienosti, kun hän toi papit rintamalle siunaamaan sotilaita ja panssarivaunuja Saksaa vastaan ja hän toi sodan ajaksi papit merkittäviin rooleihin, sillä hän kyllä tiesi, että uskonnon avulla saadaan miehet taistelemaan kuolemaansa saakka ja kiihkeämmin surmaamaan vihollisiaan kuin ilman uskontoa olisi mahdollista. Ja kun pappien kanssa yhteistyössä toimivat myös puolueen komissaarit, niin jälkihän oli sitten sellaista, että mihin esim. USA ei pystynyt, eli Neuvostoliitto kykeni taistelemaan tiensä Berliiniin nopeammin, kun se ei välittänyt suunnattomista miestappiosta yhtään mitään. Eli uskonto ja sen aatteet kuoleman jälkeisestä palkinnosta yhdistettynä uskonnottomaan aatteeseen ja sen julmuuteen, tuotti sodassa hyvin menestyksekkään reseptin, johon vauhtiin demokraattinen yhteiskunta ei kyennyt.

        Pitää muistaa sekin, että Stalin oli pappi alkuperäiseltä koulutukseltaan.

        https://simple.wikipedia.org/wiki/Joseph_Stalin

        >> He was educated at the Gori church school. Stalin studied to be a priest at a seminary (school for priests) in Tbilisi >>


    • antilakihenkinen

      tehtäväsi ei ole tuomita ihmisiä vaan rakastaa..niinhän jeesuskin teki!!!!!

    • holy.cow

      Opitko aloittaja mitään ja mistä johtuu hiljaisuutesi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      127
      1704
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      101
      1229
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1078
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      1025
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      911
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      843
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      804
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      52
      802
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      50
      793
    10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      793
    Aihe