Miten ehdottaa seksiä

MisterO2

Mikä olisi hyvä tapa ehdottaa seksiä sellaiselle ihmiselle jonka kanssa ei ole seksi- tai parisuhteessa? Siis ettei kysymystä käännettäisi seksuaaliseksi häirinnäksi.
Tullut pari kertaa vastaan tilanne, että olen hyvin asiallisesti ehdottanut seksin harrastamista naisille ja siitä on noussut ihme haloo. Siis en ole koskenut, en lähennellyt en mitään sellaista. Olen vaan kysynyt tähän tyyliin: "Kävisikö sinulle jos harrastaisimme seksiä?". Ensimmäisellä kerralla se oli työpaikalta eräs nainen ja toisella kerralla tuntematon ihminen jonka tapasin erään harrastuksen kautta.

Tuntuu vaan niin ihmeelliseltä että asialliseen kysymykseen ei vaan voi vastata asiallisesti vaan siitä pitää alkaa tekemään joku suurikin ongelma.

Ja ei siis mitään että "tutustu paremmin ja etene pikku-hiljaa" -tyylisiä vastauksia. En minä tuolla tavalla tee jos kysyn vaikka kelloa.

7

8038

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin_minä_

      Ei ehdotuksia ikinä. Naiset ei tykkää ehdotteluista. Pyydät "lähetkö meille jatkoille, saat jäädä yöksi ;) " . Tämmöinen tapa toimii paljon paremmin. Huomaat kyllä onko kiinnostusta vai ei. Jos nainen lähtee kämpille ja pystyt pitämään tunnelmaa yllä, niin käyt silleen sopivan ujosti pussailemaan ja hitaasti hiplailet tätä.. Nainen alkaa kostua ja kiihottua. Pinpan saanti varmaa. Nuolet klitsua ja häppäreitä. Monesti myös lutkuttavat mulkkea nämä baariruusut. Yksi halusi väen väkisin että panen kakkoseen. Toiselle taas oli ihan sama, joten vuorottelin. :) Olin toki hiukan tyhmä nuorena kun tämän kanssa ilman kumia, mutta on se hyvä fiilis kun paukutat takaapäin pidät hiuksista kiinni alistaen narttua ja lämäytät parin desin laastit tuhkaluukkuun. :) Ja aamulla sitten pinppi panot heti kun akka herää. Jokainen reikä käyty läpi. Ihana mimmi. Kassientyhjennyskone. Tyhmänä en pyytänyt numeroa. Mutta kiva näitä on muistella. Voi kun olisi vielä nuori..

    • elreountihumanoidis

      Joskus nuorenapoikana yritin asiaa ja totesin ettei se toimi... ei naiselle voi ehdottaa asiaa joka johtaa terskan piillotamiseen, mutta nainen kyllä voi olla johdattava ja saada asian maaliin... muitta miten saat sitten viestin naiselle, että hän alkaa vetäämään pulkkaa....

      Itse sain joskus kauan aikaa sitten omassa kansiossa olleeseen paperiin pienen viestin, jossa minua pyydetiin iltakahville. Kun kysyin tältä naiselta sitten kahvin jälkeen, että voitasko olla "sillee" niin hän sanoi ettei halua olla kanssani "sillee". Kysyi koska lähden pois.... Lähdön hetkellä halaus muuttui pusuksi ja pusu hänen puoleltaan suudelmaksi ja kutsuksi "kylään".

      Mun mielestä jos nainen ei saa sanaa suustaan, niin se on siinä.....

      Toinen taas olisi halunut halata ja kertoi totuuden...

      Sit on näitä halauksia....

    • Toiset miehet tuppaa laukoo kaiken suoraan ilman pienintäkään hienotunteisuutta. Ei me kaikki naiset olla sellaisia, että leväytetään heti reidet levälleen, jos joku mies haluaa saada seksiä. Me naiset tarvitaan mieheltä ensin hienostuneisuutta ja osaamista viekoitella meidät sänkyyn. Vasta siellä mies voi olla alkukantaisempi. Sellaiset miehet jotka sen osaa, yleensä saavat seksiä.
      En ihmettele, että oot saanut pakit, jos sä olet käynyt vonkaa seksiä työpaikalla. Ihme ettei se nainen ilmottanut sitä asiaa pomolle tai luottamushenkilölle. Olisit saanut hieman palautetta käyttäytymisestä ja yleisesti dorkan maineen.
      Sama juttu se on muullakin. Jos sä et osaa olla hienotunteinen, vaan pidät naista enemmänkin vain mahdollisena seksinantajana sulle, niin sellainen esineellistäminen on ihan turn-off ja saat pakit edelleenkin.
      Joten enemmän se ongelma on sun omassa käyttäytymisessä. Joko opit toimimaan oikein tai olet ilman ja valitat kun kukaan ei halua antaa sulle. Et saa edes säälipillua tuolla tavalla että "minä en tuolla tavalla tee".

      • Anonyymi

        Se onkin mielenkiintoista että nainen voi kysyä suoraan mutta mies ei..


    • touhutippaapukkaa

      Mää oon aina sanonut, että nyt olen vapaalla, jos kiinnostaa.......

    • toosisetää

      Sano naiselle, "Terve, annan sulle kikkeliä, jos oikein kauniisti sitä pyydät". Varmasti saat! Muista myös, että persjalkaiselta läskiltä saat aina helpommin kuin hoikalta pitkäsääreltä

    • tyttö92

      "Haluatko lähteä vielä mun luo kahville -joku muu veruke-?" Esim. kahville, lasilliselle, yhteinen kiinnostuksen aihe, esim . musiikin kuuntelu. Jos nainen sanoo EI, ei kannata jankuttaa ja kysyä "no miks ei? no lähe nyt. äkkii vaan" Kuulostaa epätoivoiselta. Menee kaikki mahikset, sen sijaan voit antaa puhelinnumeron/kysyä naisen numeroa "ja palailla asiaan myöhemmin". Jotkut naiset ei yksinkertaisesti lähde baarista jonkun matkaan (esim. toinen tyttökaveri tulossa jo yökylään)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe