kellojen keräily/käyttö

sormiosoittaa

Moi kaikki. Ajattelin tässä aloittaa keskustelun siitä mitä kelloja käytätte ja milloin. Itsellä on perus käyttö kelloina Seikoa, Citizen yms vastaavia kelloja ja vapaalla tulee käytettyä sitten " siistimpiä " kelloja tyyliin automaatit( myös Seikoja) vetokelloja( Omega) yms. Julkasen myös blogia www.sormiosoittaa.blogspot.com jossa voi käydä tarkemmin tsekkaa esim. päivän kellon, jos kiinnostaa.

80

2377

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tag

   Minulla on sama tapa. Työkellona käytän perus Leijonaa, joka on jo n. 15 v. vanha ja töiden jälkeen kädessä on Tag Heuer Formula1. Tarkoitus olisi hankkia vielä joku kiva kello lisää vapaa-ajalla käytettäväksi.

   • tissottissotOmega

    Leijonaa käytin myös Tissot'in ohella mutta niin tykästynyt tähän 60-luvun perusmalliin Pr50(uutta tuotantoa) että jokapäiväisessä käytössä.Kullatuilla arabialaisilla numeroilla.Seuraavaksi ostan kultakellon "pyhäkäyttöön".Leijona ei ole muuta kuin brändi,käyttökellot olivat "Swiss-Fin" vielä 60-luvulla mutta 70' alkoi quartsi-kausi niin jellonat muuttuivat japanilaisiksi.Ns. tusinakelloja joita ostetaan valmistajalta joka vain lisää kellotauluun Leijona-logon.


   • fak59

    Jos käytössä 200€ ja kultaisista Tissot,Revue ja Leijona pitäisi valita,kaikki retroja,niin minkä valitsisitte?Kaikki Swiss-kelloja.Mikä olisi arvostetuin...?


   • Revue_diver

    Tuli vähän aikaa sitten ostettua automaatti vintage Revue diver alle 200€ loistava, hieno kello, olen tosi tyytyväinen. Tosin töissä en viitsi kyseistä kelloa käyttää. Kultaiset kellot eivät ole omia suosikkeja ja yritän olla hankkimatta niitä.


  • Rolexxx

   Rollee se pitää olla, duunissa ja vapaalla!!!!

   • Gellogs.pitää.tiellä

    Mulla on Rolex kirkkokellona. Siitä näkee hyvin kauanko pappi paasaa. Hugo Boss kapakkakellona. Duunikellona joku Lacoste. Vapaa-ajalla kellotan muuten vaan.


   • Boheemia

    Tyylikkäin on hopeakuorinen vedettävä taskukello vitjojen kera. Asiaan kuuluu myös tyylikäs liivi, jonka kellotaskusta on hienoa ottaa kello esille ja katsoa ajan kulku.


   • Odipus
    Boheemia kirjoitti:

    Tyylikkäin on hopeakuorinen vedettävä taskukello vitjojen kera. Asiaan kuuluu myös tyylikäs liivi, jonka kellotaskusta on hienoa ottaa kello esille ja katsoa ajan kulku.

    Tyylikästä verrattuna muiden kerskamerkkeihin. Kyllä gentleman on aina gentleman. Kyllä nämä toiset pikkuporvarit jäivät toiseksi.


  • Monenlaista

   Rolex Submariner yleensä. Urheilu/metsäkellona Suunnon X6HR ja X-Lander Military. Joskus nostalgiakellona Citizen 80-luvulta. Tag Heuer Kirium F1 saa olla laatikossa, on sen verran surkee kello.

   • sormiosoittaa

    Suunto x-lander oli myös itsellä ulkoilukellona, mutta laitoin sen kiertoon vaihtelun vuoksi ja hankin Tissot T-touch :in tilalle. t-touch sopii omaan makuun paremmin ja sitä tulee käytettyä enemmänkin kädessä.


  • timex_ranteessa

   Minulla on Timex military/camper green. Aivan loistava yksinkertainen peruskello, joka kestää käyttöä kun on alunperin Usa:n armeijalle suunniteltu.

  • Caterpillarkello

   Hei. Minulla on työkellona Cat chronograph kello. Painava ja massiivinen järkäle, joka näyttää kestävän melko hyvin kovaa käyttöä.

  • Breit

   Arkikellona Navitimer

  • justnäin

   Kännykkä tietysti!!! Kuka nyt enään rannekelloa käyttäisi?

   • kaikki_käyttävät

    Lähes kaikki käyttävät rannekelloa paitsi kaltaisesi idiootti joka ei ymmärrä miten paljon näppärämpi rannekello on kuin kaivaa se vitun älypuhelin taskusta. Sitäpaitsi sen luurin akku voi loppua kesken.


   • Kellot_näkyviin

    Jeeeep, samaa mieltä edellisen kanssa, kellot ovat luotettavia, hienoja "laitteita". Rahansa voisi käyttää paljon huonommin.Tykkään myös seurata muita keräilijöitä/kellosivuja, kuten kellofoorumi ja kellomies. Nyt tämä www.sormiosoittaa.blogspot.com on hyvä lisä tähän sarjaan, tosin vaatimaton lisä, ainakin vielä.


   • yksi_kello_riittää

    En pidä itseäni kellojen keräilijänä, minulle kun kello sattuu olemaan vain työkalu ajan katsomiseen, harrastuksessa potilaan pulssin ja hengitystiheyden mittaamiseen jne. Eli käytän rannekelloa siksi, että tarvitsen sen töissä ja vapaalla, ilman sitä elämämä olisi paljon hankalampaa.
    Pärjään vain yhdellä rannekellolla oikein hienosti, en tarvitse useita eri tarkoituksiin ainakaan tällä hetkellä. Mikään ei toki sulje pois ettenkö periaatteessa voisi mielenkiinnosta ostaakin toisen rannekellon, mieleen tulee tosin vain yksi joka kiinnostaa, eli Casio G-Shock.


   • Niinpä123456
    kaikki_käyttävät kirjoitti:

    Lähes kaikki käyttävät rannekelloa paitsi kaltaisesi idiootti joka ei ymmärrä miten paljon näppärämpi rannekello on kuin kaivaa se vitun älypuhelin taskusta. Sitäpaitsi sen luurin akku voi loppua kesken.

    Niin ja ei sovi unohtaa että rannekello on myös tyylikäs koru kaiken muun lisäksi!


   • kuvottavatyyppi
    kaikki_käyttävät kirjoitti:

    Lähes kaikki käyttävät rannekelloa paitsi kaltaisesi idiootti joka ei ymmärrä miten paljon näppärämpi rannekello on kuin kaivaa se vitun älypuhelin taskusta. Sitäpaitsi sen luurin akku voi loppua kesken.

    Nimimerkki "kaikki-käyttävät" osoitti kyllä oman idiotisminsa ja ylemmyydentuntonsa.


   • Fuckswrongwu
    kaikki_käyttävät kirjoitti:

    Lähes kaikki käyttävät rannekelloa paitsi kaltaisesi idiootti joka ei ymmärrä miten paljon näppärämpi rannekello on kuin kaivaa se vitun älypuhelin taskusta. Sitäpaitsi sen luurin akku voi loppua kesken.

    Mulla on kans pelkästään puhelimessa kello ja en ole yhtään sen idiootimpi kuin 'kelloja_käyttää_kaikki' olio.


   • realismia_kiitos

    luulet vaan, noloa olla sokea itsensä suhteen.


  • Löytyy_kyllä

   Voihan se olla että kellojen keräily on joidenkin mielestä turhamaista touhua, mutta itse saan siitä mielihyvää, kun pidän ja vaihtelen siistejä kelloja kädessä. Kokoelmista löytyy mm. Certina, Tissot, Rolex, Breitling, Vostok Europe ym. Jatkakaa vaan kellojuttuja blogeissa ja muualla, tulen kyllä itse seuraamaan niitä.

  • sormiosoittaa

   Moro. Nähtävästi osoite www.sormiosoittaa. blogspot.com ei jostain syystä vielä näytä meikäläisen blogia, ehkä se on vielä liian uusi, mutta blogger.sormiosoittaa näytti sen löytävän. Jos kiinnostaa tulla sinne tsekkaa menoa ja vaikka osallistumaan / kommentoimaan, niin tervetuloa!!!
   Joka tapauksessa mm. kellot & Jokerit rules(vähä provoo, jos sais jengii hereille)

  • Nyt_löytyi

   No moi. Ihmettelinkin, kun en löytänyt sivuja, kokeilin nyt uudestaan ja onnistui, ihan asiallinen meininki. Minultakin löytyy muuten tuollainen vaaleatauluinen Citizen ana-digi jostain kaapin perältä. Täytyykin kaivaa esille ja tarkastaa kunto

  • Toimistotyöläinen

   Käytän työ- ja vapaa-ajalla samaa kelloa. Casio g-shock on valintani,jota voin suositella.

  • Ukko11

   Kyllä miehellä kello kädessä olla pitää, samaa Leijonaa olen pitänyt jo 15v. ja pidän niin kauan kuin kello toimii.

  • kelloista_en_luovu

   Itsellä päässyt keräily jo vähän liialliseksi, kelloja kertynyt kaappeihin jo varmaankin reilut 100kpl. Ei silti raaski luopua yhdestäkään. Kokoelmassa mm. Omegaa, Tissottia ja paljon vanhempia Sveitsiläisiä vetokelloja, eri merkkisiä. On se vaan niin kivaa.

  • Seiko_forever

   Meikä keräilee Seiko:ja, malleja on niin monta, että keräiltävää riittää. On quatrz, automaatti, kinetic Seikoja ja monet erittäin hienon näköisiä ja luotettavia. Tällä hetkellä kokoelmassa 32 erilaista Seiko:a ja lisää tulee. Töissä käytän enemmän quartz-malleja, koska mielestäni mekaaniset eivät ehkä kestä yhtä hyvin mahdollia iskuja.

  • Pröystäilyt_pois

   Suunto on valmistanut kohtuuhinnalla aivan käyttökelpoisia kelloja. Niiden näyttö on niin selkeä, että sitä ei tarvitse kuin vilkaista tietääkseen tarkan ajan.

   • yksinkertainen_paras_

    Arvostan kellossa itsekin sitä, että kellotaulu on selkeä ja helppo lukea, siksi valitsin Timexin rannekellon. Mitä enemmän kellotaulussa on sen ajannäytön lisäksi ylimääräistä sälää sitä hankalammaksi kellon peruskäyttö menee. Olisi suotavaa, että kellovalmistajat tajuaisivat viimeinkin sen, että kellon ei tarvitse näyttää useita eri toimintoja vain pelkkä aika selkeästi esitettynä riittää. Nykyisin muotikelloissa on vaikka mitä toimintoja ilmanpaineista lähtien, turhaa roskaa, jota ei kellonäytöllä tarvita. KISS "keep it simply stupid" olisi erinomainen ohjenuora käyttökelpoisen rannekellon luomiseen kaikille kellovalmistajille.


   • sormiosoittaa

    Moro, mullakin on Timex Expedition ( kuva löytyy blogista) ja pidän siinä luotettavuudesta ja myös melko yksinkertaisesta ulkonäöstä, tosin kyseisessä kellossa on myös world time - toiminto, mikä näkyy vain ylimääräisenä viisarina ja kehässä olevana 24 asteikkona. Tilasin jenkeistä ehkä vuosi sitten ja olen ollut tyytyväinen. Ok peruskello.


  • slkfjksdlfjdskl

   Itsellä on yksi 80-luvun tyylinen musta Casio digitaalikello jota tulee käytetyksi eniten. Pidän rannekelloa vain vapaa-ajallani, töissä on kolhiutumis- ja naarmuuntumisriski.
   Lisäksi on muutama LED digitaalinäytöllinen kello, kaksi toimivaa, musta ja valkoinen sekä yksi musta josta hajosi joku komponentti ja vielä yksi LED matriisinäytöllä jossa kellonaika ja päiväys esitetään ledivalopylväinä. Se tosin vie niin paljon virtaa että patteri ei kauaa kestä.
   Aina kun käytän sitä Casiota niin laitan tasatuntipiippauksen päälle. Armeijassa 90-luvulla mulla oli myös ana-digikello jonka merkkiä en enää muista mutta tasatuntipiippaus piti ottaa tupakavereiden vaatimuksesta pois päältä kun kaikki muut heräsivät yöllä siihen paitsi minä :D

   • Casiot_hyviä

    Casion digitaalikellot on näppäriä ja niissä kestää patteri 10 vuotta putkeen leikiten. Casio F91W on parhautta.


   • Huijattu22

    Varoitus: Tuli tässä ostettua netistä Suomesta Casio G- shock kello, mikä saavuttuaan osoittautui väärennökseksi. Pienen taulun viisari oli liimattu paikalleen, no halvalla ostin ja väärennöksen sain. Ikävää...
    Hyvä blogi muuten,pystyykö kommentteihin laittamaan kuvia omista kelloista? Päivänkello -osio on kiinnostavin


   • kasaridigitaalikello

  • sormiosoittaa_taas

   Hello. Tarkennusta, eli blogin osoite: www.sormiosoittaa.blogspot.com. Sinne vaan heittämään kommenttia/asiaa kelloista, urheilusta, naisista tai elämästä ylipäätään (ei nyt mitään sen isompaa...) Sieltä löytyy mm. päivänkello osio.Julkaisen ja kommentoin kaikki asialliset kirjoitukset, ei asialliset sensuroidaan. TERVETULOA TUTUSTUMAAN JA HEITTÄMÄÄN"LÄPPÄÄ"

  • sormiosoittaa

   Hei, en osaa sanoa,saatteko kuvia omista kelloista näkyviin, toivottavasti, ei muuta kuin KOKEILKAA!!!
   Tänään päivän kellona Avi-8 Hawker Hunter, hieno!!!

  • RolexRules

   Mulla on kaksi erilaista Rolexia, toista käytän töissä ja toinen on sitten sellanen parempikuntoinen työajan ulkopuolella. Molemmat hankin tosi edullisesti yhdellä Kanarian matkalla.

   • roleks

    rannaltako?


   • RolexRules

    Rannaltahan minä. Ei tarvinnut lähteä keskustaan etsiskelemään kellokauppiaita.


  • sdghsdhsdf
  • Lobbuva

   Muusta en tiedä kuin että ehkä kallein omistamani puolielektroninen kello (Bulova) oli sietämättömän epätarkka. Nykyinen halpiskelloni on sensijaan erittäin tarkka ja huoleton.

   • AkuAnkka-kello

    Minulla on Aku Ankka -tilaukseni myötä saatu kello, jossa on kuminen ranneke. Näyttää aikaa yöllä ja päivällä, paras kelloni ikinä!


  • Pöytäsukeltaja

   Itse mieltytynyt isoihin diver malleihin ja yleensä automaattina. Kokoelmasta löytyy tällä hetkellä:

   Seiko SRP227J1, SKX779K1, SNZF17J1 (A)
   Tauchmeister T0079 (A)
   Sector 600 Titanium Analog/Digital LCD
   Casio AQ-S810W ja Aq-S800 Analog/Digital

   Töissä käytössä Samsung Fit. Ei ole niin justiin jos ottaa osumaa. Ja huomaa metelissäkin että jos puhelin hälyttää.

  • Osl

   Suosikki on nyt Michael Kors joka on arki kello ja Dolce Cabba kristalli kello

  • Käytän normaalisti vanhaa Focus sporttikelloani ja vähän virallisemmissa tilanteissa Quartzin sukeltajakelloa. Pukukellona voi olla myös Alchemist taskukello

  • swissmadeforever

   Minulla on ranteessani Longines. miellyin sen litteään olemukseen.

  • Namukkaskas

   Itellä on Tag Heueri ja pari Rolexia arkikelloina. Ihan kohtuu hyviä. Kalliimpia merkkejä pidän sitten juhlissa. Ei viitti uimahaliin lähtee 399.000 smaragdikello kädessä.

   Lueskelin ilmaisia Aku Ankkoja joita tilasin 4 kappaletta. Nyt meinaan saa neljä Aku Ankan näytenumeroa täysin ilmaiseksi ja ilman mitään jatkotilausvelvotteita tai säätöjä. Osoite on : http://tinyurl.com/4akuankkaa

  • Omistan_kyl

   Alla slags hattaror tämä maa päällään kantaa. Kello on kello ja auto on auto. Ne eivät herätä mitään intohimoja.

  • Voutilainenn

   Voutilainen tiätenkin

  • othelo

   Rw othelo juhla kellona

  • Oletko.oikeasti

   Oletko oikeasti kiinnostunut, vai esitätkö sitä vain kuin ´työsi puolesta´?

  • jhadkakdk

   Rolex Submariner, Oyster perpetual date. Erittäin hieno kello, käytän koko ajan arkikellona.

  • Casio-ranteessa

   Casio G-Shock GA-100 mustana.

  • Kelloton

   No eipä ole ranteessa kelloa ollu 20v... töissä kun ei sitä voi tai edes saa pitää.... eipä sitä tule sitte muutenkaan pidettyä.. ajankulun näkee aina jostakin kellosta joita näkyvillä kulki sitte missä tahansa....kotona on joka huoneessa ja kännyn kellokin aina saatavilla....

  • Kädetön

   En omista kelloa mutta toteutumattomana haaveena olisi tehdä itse oma rannekello. Se olisi perusmalli vetokoneistolla, yksiviisarinen ja luurankomalli, ja koneisto mahdollisimman yksinkertainen.

  • focus_on_the_objective

   Arkikellona on Seiko ja juhlissa Certina.
   Patteri kronografeja molemmat.

   Käytän rahani mieluummin kameratarvikkeisiin.

   • toimari44v

    Minulla on Certina kultakello ja käyttökellona joku citizen paskakello!

    Lisäksi löytyy Rolex merkkinen kultakello


   • toimari44v

    Rolex on merkiltään GMT-Master II, voin sen myydä 70000 t/ eurolla! Kelloliike pyytää tuosta 91 564e Kiinnostaako? Jos niin ota minuun yhteyttä. Annan numeroni heti.


  • euu

   geneve merkkinen kultakello,arki ja juhlakellona

  • Hai_sie
  • miki-66

   Töissä ranteessani on Wictorinox. Se on tehty kestämään. Vapaa-ajalla Casio tai Luminox. Ravintolassa tai juhlissa Tag Heuer.

   • seonvictorinox

    Se muuten kirjoitetaan Victorinox, noin korjauksena.


  • kellottavuosia

   Olen selvinnyt ilman ranne- tai taskukelloa jo vuosia päivittäisessä elämässäni. Jo aikoinaan n. 35 vuotta sitten eräs autokauppias kolleegani sanoi rannekellon olevan aivan turhan, että ilmankin pärjää.
   Olen joskus pitänyt työkellona ranteessani jotain aivan halpiaista "lidlin kelloa", jonka kanssa tulee toimeen ihan hyvin. Nyt en ole enään sellaistakaan pitänyt ranteessani. Juhlatilaisuuksiin laitan ranteeseeni perhesovun vuoksi titaani Leijonan, paristoa ei siinä taida olla ollut enään vuosiin, mutta tehtävänsä se kuitenkin täyttää ranteessa, eikä lisäksi piippaa lentoasemilla turvatarkastuksissa.
   Käytin joskus isoisäni perintötaskukelloa, hankala oli sekin käyttää, tallella on sekin tuolla kassakaapissa isoisän muistoksi.
   Vaimo on myynnyt rahvaalle kalliitta kelloja, aitoja Rolexeja ja TAG Heuer kelloja työkseen, en katso kuuluvani samaan rahvaaseen...

   • miksi_ei_tule_rahaa

    Eikö Dacia ja Rellu käy kaupaksi? Osta nyt siinä sitten kunnon kello, vai mitä?


  • lopetin

   kellon käytön v.1983,jonka löysin kadulta v.1976 ja on vieläkin olemassa ja käy kuin "kello". koskaan en ole myöhästyt mistään. kelloja on kaikialla,joten kello on siten tarpeeton kapine.

   • vuonnasirppijavasara

    miten kukaan voi muistaa noin vanhoja juttuja vuoden tarkkuudella?


  • käyttö_______kello

   Jostain syystä suurin osa kommentoineista ei osaa kirjoittaa suomea.
   Melkoista änkyttämistä.

  • mustasaasio

   -Eiks käteen jää vain musta Casio? 10 sekkaa/kk heittää,mut on tod.kätevä ja piippaa tasatunnein. Hintaluokka jotain 30 € Retroa!

  • tikitaalirules

   Kelloja on kolme: Casio W59, modattu Vostok Amphibia 110 ja Seiko SNK809. Käytän niitä kaikkia mutta eniten Casiota.

  • sormiosoittaa

   Yo. Uusia kelloja taas hankittu ja vanhoja myyty. Käykääs välillä sormiosoittaa - sivustolla tsekkaa!!!

  • sormiosoittaa

   Huomenta.
   Lisätty sormiosoittaa- blogiin hieno vintage diveri päivän kelloksi.Käykää vierailee, kiiitooooos.

  • Casion_ostin

   Tein pienen heräteostoksen ja hankin Casio F91W digitaalikellon. En siksi, että olisin tarvinnut sen vaan siksi, että se on lapsuudenmuisto, mulla oli sellainen lapsena. Kai tuota voi jo sanoa keräilyharrastukseksi sitten. Eipä nyt ollut hintakaan päätä huimaava.

  • Club2000

   Vaihtelen mielialan/tarpeen/käytön mukaan:
   Rolex gmt-master 2012
   Kolme Certiinaa, vanhin 1950 luvulta, yksi 1969 ja uusin vuodelta 1972
   Omega vuodelta 1962
   Roamer
   Vostok Europe 2015

   Kaikki kellot ovat mekaanisia. Patterikelloa en huoli.

  • Diver1

   Töissä ja vapaalla tulee pidettyä hienoa vintage Citizen diveria.

  • Pikkujoulut

   Terveppä terve sormiosoittaa. Nyt kun pikkujoulukausi alkaa lähestyä, niin mitäs meinaat laittaa ranteeseen kyseisiin partyihin, siinäpä mietittävää....

  • Moynard

   Swatch crono mökillä yms
   TAG Heuer Carrera CAL 1887 toimistolla
   Cartier Santos aina silloin tällöin töissä ja vapaa-ajanmenoissa
   Omega De Ville juhlavimmissa tilaisuuksissa ja
   Baume & Mercier kokokultakello samoin juhlissa

   • sormiosoittaa

    Hyvän kuuloista settiä sulla


  • sormiosoittaa

   Moro. Lisätty uutta päivän kelloa, nyt hieno vintage Revue. Käykää kommentoimassa.

  • sormiosoittaa

   Perustin muuten nettisivuston www.vaihtosivut.com ja olisi jossain vaiheessa tarkoitus saada sinne myös kelloja vaihtoon, vink, vink, käykääs joku aloittamassa vaihdot.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   342
   4417
  2. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   2747
  3. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   277
   2612
  4. Miksi "SUOMEN NUORISO" ajetaan suljetulle ?

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ae1cec69-b2b9-4f9d-ae8e-da3b9178e6f4 En ymmärrä, mihin katosi minun nuoruuteni rento Suomi ? 80- ja 90- luvulla S
   Maailman menoa
   278
   2149
  5. Joel Harkimo ei ole tanssinut edes kapakassa "Mitä tuo urpo tuossa heiluu"

   Poliitikko ja yrittäjä Joel "Jolle" Harkimo tippui Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Harkimo pudotti tiukassa treenissä kiloja, mutta hänen "säkkimäise
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1530
  6. Miksi tapasinkaan sinua

   Olen tavattoman harmissani, kun koskaan törmäsin sinuun. Olisi paljon parempi, ettemme olisi koskaan nähneetkään toisiamme.
   Ikävä
   48
   1166
  7. Anteeks rakas

   Eihän liekkisi muhun sammu ikinä Olet mun ainut onnenkipinä Matka tää on joskus kivinen Ja osaan olla raskas ihminen On päivä tää pilvinen Kun painaa
   Romantiikka
   222
   1082
  8. Kyllä minä ihan rakastan sinua

   Vaikka todella hassuahan se on lähes vierasta rakastaa. En voi tälle mitään.
   Ikävä
   58
   1022
  9. Oot leuhka

   ja ihan s***anan itteäs täynnä. En kyllä millään ymmärrä miksi. Oli ihan jees olo siihen asti taas että sun omahyväisen naaman näin. Kukaan toinen he
   Tunteet
   91
   1003
  Aihe