vanhat hevarit

hbhidg

Mikäköhän siinä on, että jos yli nelikymppisenä sanot kuuntelevasi heviä, niin johan sinua katsotaan,että mitä ihmettä...Semminkin vielä jos olet naisihminen.Muuta musiikkilajia kyllä saa vanhempanakin kuunnella.Tämä siis koskee ihan ikätovereiden suhtautumista.Nuoremmat eivät pidä asiaa minään.Hevi tosiaan oli teini-iässäni 80-luvulla paheellista ja usein leimattiin myös saatanalliseksi.Lisäksi harvempi lukioon menijä kehtasi sanoa kuuntelevansa heviä-kyllä sitä pidettiin ammattikoulupoikien musiikkina.Lisäksi hevin kuuntelu oli suotavaa lopettaa viimeistään 25-vuotiaana ellei halunnut tulla leimatuksi vähän hölmöksi ja teiniaikoihin juuttuneeksi.Itsellä kävi niin, etten sitten kuunnellut mitään musiikkia.Vasta nelikymppisenä tajusin ettei muunlainen musiikki oikein ole minun juttuni.Ja aloin uudestaan kuuntelemaan.Jos jollain tutulla on kuittailtavaa, niin siinähän kuittailee.Nykyisinhän sitä erotellaan monia suuntauksia hevimusiikissakin, mutta jokainen keski-ikäinen nyt ymmärtää mitä hevillä tarkoitan.Enkä kuuntele mitään räminää tai örinää.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hevioliin

      Heviä ei pidetty paheellisena vielä 60-luvulla. Kasarihevi oli varmaan niin paskaa, että se yritettiin kieltää lapsilta.

    • pahajätkä

      \_/ saitan vill ket juu \_/

    • positiivi_001

      No jotkut ihmiset vaan ovat sen verran luusereitä, että niille on kova pala jos joku kuuntelee ja tykkää hevistä tai metallista tai että joku ylipäätään tykkää jostain.

      Toisilla ihmisillä on niin kova tarve päteä tai harmitella toisten tykkäämisistä, että niiltä jää se oma elämä elämättä onnellisena.

      Ei kannata välittää ihmisistä, jotka "ihmettelevät" toisten asioita ja onnea ym. kivaa.
      Maailmassa nyt tuppaa olemaan ihmisiä, jotka vaan ajattelevat negatiivisesti eivätkä voi hyväksyä onnellisiä ihmisiä.

      Tykkää vaan ihan rauhassa heavystä tai mistä tahansa, sehän on vain kivaa jos tykkää jostain itselle mielekkäästä asiasta.

    • Essab

      Nyt onkin hyvä "hevi-ilma". Viikko sitten tuli napattua Nilen "What should not be unearthed" ja nyt viikkoa myöhemmin Iron Maidenin uusin "The book of souls".

    • ollaansitämitäollaan

      Itse olen aina ollut metallin kuuntelija, en ihan vielä(pari vuotta vajaa) 40. En voi kyllä sanoo että olisin samaa kohtaloa kokenut kuin aloittaja. Ehkä ystävä ja tuttava piiriin kuulu erilaisia ihmisiä kuin monilla. Ei monikaan ole pahemmin ihmetellyt tai oudoksunut musiikki mieltymyksiäni. Kaiken lisäksi kuuntelen raskasta metallia, en heviä, joten luulisi olevan vielä oudompaa.
      Yleensä miehet on ollut tyyliin: "kuuntelek sää oikeesti metallia?" Ainakin jotka eivät tiedä minusta mitään entuudestaan. Muutama nainen on ollut ahdasmielinen, vitsaillen ohi mennen ikuisesta teini musiikista. Ei ole kyllä haitannut mua tai mun musiikin kuuntelua. Kyllä aina musiikki menee toisten tietämättömien kommenttien edelle. Ainahan voi antaa samanlaisia kommentteja takaisin heidän musiikista.

    • michaelkiske

      Mitä jos nelikymppinen kuuntelee heviä sen rinnalla et yli viiskymppiset vielä tekee heviä Unisonic näyttää esimerkkiä nuoremmille soittajille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9194
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2698
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      150
      2484
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1458
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1320
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    Aihe