En jaksa enää kuunnella

Harmi

En tiedä onko kenelläkään muulla näin, mutta aina kun vierailen mieheni vanhempien luona niin saan kuulla asioita vain hänen ex-vaimostaan ja vaimon isästä ja äidistä mitkä ovat anoppini ja appeni hyviä ystäviä. Ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa minua. Eivätkö he tajua, että se on loukkaavaa minua kohtaan ottaa nämä asiat puheeksi vieraillessamme heillä. Minulla ja heidän pojallaan on nyt yhteinen elämä johon ei mielestäni kuulu exä ja hänen vanhempansa vaikka miehelläni ja tällä exällä nyt yhteinen lapsi sattuukin olemaan.

4

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Miehesi pitäisi vanhemmilleen sanoa suoraan että tuostä aasiasta ei teidan kuullen puhuta ja se siitä. Minä en ainakaan ole koskaan venhemiltani kuullut mittään juutua entisista naisistani ja se on hyvä juttu. Jos miehesi ei osaa tai pysty sanomaan niin sanoppa sinä kerran ihan suoraan miehesi vanhemmille että nuo jutut ex naisesta ei sinua kiinnosta ja voi loppua jutut kun kerran sanoo suoraan.

    • lapsi.on.aina.osa.elämää

      "vaikka miehelläni ja tällä exällä nyt yhteinen lapsi sattuukin olemaan."

      Sori vaan, mutta ei se lapsi vain "satu olemaan", vaan on tärkeä osa miehesi elämää. Siksi myös exä tulee jollain tapaa aina olemaan osa hänen elämäänsä, koska hän on lapsen äiti.

      Ymmärrän kyllä ettei siitä exästä ole jatkuvasti kiva kuulla, ei varsinkaan kun olette appivanhemmilla kylässä. Ei sitä lasta ja exää silti saa poistettua teidän elämästänne. Toivottavasti et ainakaan kosta sille lapselle, ei se hänen vikansa ole.

    • Juoruttelut

      Kysy anopilta, kertooko hän exälle kaikki teidän asianne. Mikä tietotoimisto hän oikein on? Kysy, onko exä kiinnostunut ja mitä anoppi on kertonut.
      Kyllä maailmassa pitää olla muitakin puheenaiheita. Toisilla vain ei ole mitään käsitystä tahdikkuudesta.
      Minulla on tuttava, joka setvii yhteisen ystävämme asioita kaiken aikaa. Kertoo sen minkä tietää ja utelee minulta lisää. Naapuri jäi leskeksi ja joutui hoitamaan perunkirjoitukset ja muuta raha-asiat. Tämä tuttavamme kyselee minulta miten asiat nyt ovat, joko on rahat jaettu. Luojalle kiitos, en tiedä yhtään mitään, en halua tuollaisia tietääkään. Ja sen sanoin. Hänestä se on outoa.

    • olkaasovussa

      Heillä on yhteinen lapsi ja se sinun on hyväksyttävä. Eikä sulla voi olla noin huono itsetunto ettet kestä exästä puhumista. Jos on, niin on aika tehdä asialle jotain. Ei se ole sinulta poissa jos hän siitä kertoo. He ovat läheisiä ja jos haluta anopin kanssa yhtä läheiseksi niin sinun on tehtävä sen eteen töitä. Mutta aloita nyt kuitenkin se remontti omasta sietokykysi parantamisesta.
      Uskon että tämä exä on anopillesi kuin oma tytär (näinhän miniän kuuluisi olla) hän on synnyttäny hälle lapsenlapsen. On selvää että hän on tärkeä anopille. He ovat ystäviä. Ja voihan olla että anopilla ei juuri muita ystäviä olekkaan. Ja silloin hän varmasti juttelee hänestä.
      Hyväksy se, sillä eihän se ole sinulta millään lailla pois. Ei se exä ole miestä enään takaisin ottamassa sinulta, ei anakaan vastoin miehen tahtoa. Joten mitä sinä vaahtoat turhaa. Maltti on valttia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe