Pelastaako lapsi?

Jopajoo1212

Tästä on varmaan puhuttu täälläkin ennen.
Muutimme kotipaikkakunnalleni töiden perässä. Kihlattu valmistui juuri tätä ennen, mutta ei saanut täältä eikä edellisestä paikasta töitä.
Ei tunne, eikä oikein halua tutustua täällä kehenkään. On turhautunut,kun alan töitä ei ole ja syyttää minua viikottain.
Tappelemme, rikomme paikkoja ja joskus käymme jopa toisiimme käsiksi. Kaikki sukulaisuussuhteet täällä avovaimoni on itseltään katkaissut.
Itse olen kallistunut eron kannalle, mutta avokki ei päästä irti vaan roikkuu ja olen kai liian kilttikin.
Vaatii lasta minulta ja se kuulemma pelastaisi suhteemme?
Tietenkin suhteessamme on hyviäkin aikoja, mutta läheisyys ja seksi on ollut kuukausia poissa. Itse haluaisin lapsia vasta, kun suhde on kunnossa ja hänen mielestä se parantaisi suhteen.
Kertokaa mielipide.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sissee

      Ei paranna,lapsikin kärsis teijän riidoista.Parisuhteelle jää pajlon vähempi aikaa kun lapsi syntyy ja se asia ei kyl pelasta jos parisuhde ei ole kunnos.Mieti mitä haluat elämältä kannattaa kuunnella vaistoaan.

    • oppeliini1

      Viimeinen asia mitä tarvitsette on lapsi!
      Miksi tehdä avutonta, teistä riitapukareista täysin riippuvaista uutta ihmisalkua?

      Sinä ET ole kiltti kun annat teidän elämä jatkua tuollaisena. Puoliso toihin ja asumaan omilleen!
      Sinä myos.
      Te teette kaameaa hallaa toinentoisillenne tuollaisella tyylillä. Se EI ole tervettä!!!

    • Joopajoo1212

      No olen kyllä jo käskenyt painua helvettiin, mutta ollaan vissiin kuin alkoholistit ja toivotaan taas hetki parempaa. Pelkään, että tämä vielä loppuu siihen, että on joku puukko rinnassa jommalla kummalla.. Olen ehkä liian kiltti vain heittämään häntä ulos ja puoliso vain uskoo, että pian teemme lapsia tms. ja tämä jotenkin paranee.. :( Nyt taas hyvä hetki suhteessa, mutta ei tämä kauan kestä.

    • herää

      "Tappelemme, rikomme paikkoja ja joskus käymme jopa toisiimme käsiksi. Kaikki sukulaisuussuhteet täällä avovaimoni on itseltään katkaissut."

      Millaista luulet lastenne elämän olevan? Kumpikin vanhempi käy lapsiinsa käsiksi kun ovat niin ärsyyntyneitä toisiinsa! Luuletko oikeasti, että kestäisitte lapsia kun ette kestä edes toisianne? Ei ikinä lapsia teille! Muuten tulee taas lisää väkivaltaperheen pelokkaita pahoinpideltyjä tai tapettuja lapsia.....

      Eroa! Vai odotatko oikeasti puukkoa rintaasi tai elämää vankilassa jos sinä jäät henkiin ja hän saa puukosta?

    • 07O9

      Itse vastasit jo kysymykseesi. Miksi tarvitet muilta rohkaisua?

    • tepastelijako77

      Pelasta ittes, ennenku on liian myöhäistä! Kuulostaa aika narsistiselta tuo sun kumppani... ite en aikoinani tajunnut missä paskassa elin 13 ihan liian pitkää vuotta, toivoen parempaa huomista ja uskoen toisen lupauksiin... seurauksena monta kärsivää ja traumojaki saanutta lasta:( Ei saa olla liian kiltti ja sinisilmäinen!! Ansaitset parempaa!!! Ja ennenkaikkea sun tulevat lapset ansaitsevat turvallisen ja tasapainoisen perheen!!!

    • N.T

      Miten se tilanne tuosta paranisi, jos siihen soppaan lisää vielä väsymyksen, stressin ja muut negatiiviset asiat mitä pikkuvauva-aika tuo? Pariskuntien eroalttius on suurimmillaan lapsen ensimmäisen elinvuoden aikana, ja korkea se on myös koko pikkulapsiajan. Jos olo on väkivaltainen nyt, mieti miltä tuntuu, kun olet valvonut viikon ja töissä päivät, emäntä yhtä vähillä unilla, mutta hormoonipöllyissä saa ihme raivareita. Sekö sitten auttaa? Älä herranjestas ala tuollaiseen elämään lasta tekemään!

    • Joopajoo1212

      Itse olen samaa mieltä suurimman osan ajasta. Mitenhän pääsisin tästä elämästä siististi eroon. :(
      Vaikka tappelemme hurjasti ja uhkaamme erota, puolisoni on jotenkin lapsellinen ja luulee, että tämä suhde vain jatkuu. Itse olen jotenkin kiltti ja lepyn, vaikka olenkin käskenyt jo hänen lähteä. :(
      En edes oikein kaipaa enää puolisoani, vaan enemmän vanhaa exääni ja muut? :(
      Sen verran nyt rauhoittelen, että en usko, että nyt väkivaltaiseksi menee, mutta umpikujassa olemme.

      • pölhöö

        No sano sille että kerää kamat ja häipyy, suhde on FINITO. Selvällä suomen kielellä kun sanoo, niin kumma jos ei mene jakeluun . Oma vikasi jos alat lohdutella ja perua sanojasi heti kun toinen pari kyyneltä tirauttaa tai tarjoaa sovintoseksiä.
        Tai muuta itse takaisin kavereita lähelle, heti!


    • triorjr

      "Vaikka tappelemme hurjasti ja uhkaamme erota, puolisoni on jotenkin lapsellinen ja luulee, että tämä suhde vain jatkuu. Itse olen jotenkin kiltti ja lepyn, vaikka olenkin käskenyt jo hänen lähteä. :("

      Tuo kuullostaa tutulta, noin sanoisin myös minä yhdestä entisestä parisuhta.

      ÄLÄ TODELLAKAAN TEE LASTA. Minä kuvittelin aikoinaan että meillä menee hyvin, vaikka alitajuntaisesti tiesin että ei mene, en vain halunnut hyväksyä sitä. Ja tein sitten lapsen, jota molemmat halusivat, taisi olla enemmän kuitenkin puolisoni joka sitä halusi ja painosti. Siinähän sitten kaikki kärsi aivan liikaa.

    • herääj_jo

      Älä missään nimessä tee lasta,koska myöhemmin hän käyttää sitä "aseena" uhkailuun.
      Joten sinuna pelastasin itsesi tuosta suhteesta,koska tilanne ei tule koskaan muuttumaan,vaan pahenee! Kuten moni muukin on kirjoittanut tänne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe