Mies jäi kiinni seksichattailusta, mitä tehdä?

KolmasPyöräPyöriPois

Pari päivää sitten mieheni jäi kiinni kun chattaili vieraan naisen kanssa yöllä. Sanoi alkuillasta menevänsä koneelle pelaamaan. Olen epäillyt jo pitkään kun viihtyy tosi usein yöt koneella. Kysyin miksi ja sanoi että on vanha juttu ja jatkunut monta vuotta eikä todellakaan merkkaa mitään. Rivoja tekstejä tietenkin ja mielikuvitus lentää. Olen yrittänyt sulattaa tätä nyt ja yrittää ymmärtää hänen näkökulmasta asiaa. Hän on entisessä liitossa aloittanut pornon kattomisen (ja tiedän että myös nettisekstailun) koska ollut monen monta vuotta kuulemma vaan kämppiksiä. Ymmärrän jos sitä tapahtui silloin. Mutta nyt kun me ollaan yhdessä. Miksi hän tekee sitä aina vaan? Chattailee seksipalstalla ja vielä vissiin yhden ja saman naisen kanssa jota on jatkunut monta vuotta??? Meillä on erittäin värikäs seksielämä ja teemme yhdessä kaikenlaista ja toteutetaan fantasioita niin miksi ihmeessä hän menee sinne chattiin? Tai en tiedä jos jopa kirjottelee spostia? Onko se niin vaikeaa päästää entinen elämä irti?

Kertokaa mielipiteenne ja kokemuksenne! Auttakaa!

125

1604

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • badmama

   Sun mies on seksiaddikti? Jos näin-anna olla koska hän ei muutu.Mene hänestä poispäin-ei luottoa tuohon tyyppiin.

   • Neitinykki

    Ei oo mitään ihmeellistä, oman ukkoni löysin ettimästä seksiseuraa panemua.net sivustolla. Kuulustelujen jälkeen myönsi nettiseksin ja mikä pahinta se johti oikeaan seksiin.


   • mibbburi

    On siel panemua sivustolla naisiakin...ei pelkkä miesten vika!


   • itsekinkokeillut

    On ja itse en pidä asiaa sen kummallisena. Ei se parisuhdetta riko.


   • hämäräperäistä

    Mitä pahaa seksissä on ? Ihmettelen että parisuhteet rakennetaa seksiin perustettuna .


   • huhsanonminä
    mibbburi kirjoitti:

    On siel panemua sivustolla naisiakin...ei pelkkä miesten vika!

    Huh helpotusta minä jo luulin että se onpi vain samaa sukupuolta oleville.


   • KÄRYKÄYKÄRYKÄY
    mibbburi kirjoitti:

    On siel panemua sivustolla naisiakin...ei pelkkä miesten vika!

    Joo. PIenenä vinkkinä: Treen seutu, lähtikö vaimosi/tyttöystäväsi "lenkille" muuta ilta sitten?


   • RAHADEITIT
    mibbburi kirjoitti:

    On siel panemua sivustolla naisiakin...ei pelkkä miesten vika!

    pelkät rosvorahastus sivustot kuten panemua yms . yms yrittää aina piilomainostaa itseään, kuten tässäkin , niillä saa rahat menemään ilman seuraa , jotain ulkolaisia huijareita vaikka suomenkielistä mielistelyä , PYSYKÄÄ MIEHET KAUKANA , KAUKANA NIISTÄ MAKSULLISISTA SIVUSTOISTA


   • jukka16v
    huhsanonminä kirjoitti:

    Huh helpotusta minä jo luulin että se onpi vain samaa sukupuolta oleville.

    JOSEIOMAMA VAIMO ANNA HÄLLE


   • tinatiigeri

    Hakee vain esileikkiä,virikkeitä kun oma akka on kylmä.


   • KolmasPyöräPyöriPois

    Ei en todellakaan ole! :D


  • KolmasPyöräPyöriPois

   Pakko lisätä vielä että entinen elämä on ollut aika kurjaa ja yksinäistä, on varmasti todella usein sitä harrastanut. Luulen että yrittää edelleen peitellä jälkiään entiseen elämään. Onko se vaan niin että miehet katsoo ja chattaa muiden kanssa ja fantasioi, onko se väärin? Onko se pettämistä? Pahaltahan se tuntuu kun voisi olla ennemmin mun vieressä ja mahdollisesti harrastaa kiihkeää seksiä sen sijaan että kirjoittelee muiden kanssa. Nyt mainitsen vielä että ei masturboinut kun jäi kiinni, vaan chattaili pelkästään

   • nettiaddikti

    Pakko heittää kysymys, että mistä tiedät ettei se kurja ja yksinäinen olo johtunut siitä että petti myös eksäänsä netissä, josta aiheutui huonot välit? Todella moni mies syöttää suoranaista pskaa uudelle naiselle ed elämän ja eron syistä ja ongelmista.


   • epäilyksiä

    Itsellä on myös epäilyjä kumppanin suhteen. Koneen sivuhistoriasta löytyi http://www.pettamissivusto.com/
    Ei vaikuta hyvältä. Kysyttäessä ei myönnä mitään.


   • Limppui85

    Kyllä tuo on ihan täyttä pettämistä. Ei kunnioiteta toista osapuolta ollenkaan.


   • Ollaanmitäollaan
    Limppui85 kirjoitti:

    Kyllä tuo on ihan täyttä pettämistä. Ei kunnioiteta toista osapuolta ollenkaan.

    Miten niin pettämistä minäkin olen puhunut chateissa ircissä ja vielä pahenpaa päivittäin muualla kuin kotona miesten, että naisten kanssa. Tätä on avioliittoni aika tapahtunut melkein 52 vuotta. PC:llä on juttelukaverita ollut 20 v ajan olen ollut päivittään töissä ja chateissa ja vielä kotonakin. Varmaan lähes joka päivä jutun aiheet vaihdelleet töistä vapaa aikaan välillä on tainut jutut livahtaa vähän sekstiseenkin suuntaan. Lisäksi myös live puhumista olen harrastanut tuttujen ja tuntemattomien kanssa. En ole koskaa tullut tullut edes mieleen, että olisin tehnyt mitään väärää. samoin vaimokin keskustelee muiden kuin minun kanssa. Tuntuu typerältä että toisen sananvapauteen puututaan. En tosin oli muista keskustelemattomista poiketen ole koskaan pettänyt vaimoani . ja hänenkään pettämistä en ole havainnut. Naimisiis olemme ollet 51 vuotta. Ja kunnioitus toista kohtaa on ollut molemmin puoleista. En ainakaan koskaa ole sitä kyseenalaistanut.


  • sekolmaspyörä

   Valitettavasti, nyt kun olet saanut miehesi kiinni, ei ole paluuta entiseen. Todennäköisesti miehesi ei lopeta, vaikka pyytäisit.
   Ei pidä asiaa niin tärkeänä.
   Joko hyväksyt miehesi käytöksen, tai vaadit muutosta.
   Itselle kävi niin, että vihdoin kun huomasin miehen puuhat, oli meillä jo seksi väljähtänyttä enkä ollutkaan enää hyvä ja kelpaava ihminen mihinkään.
   Nostin kissan pöydälle ja lähdin purkamaan asiaa.
   Tämän jälkeen sain vain valheita, syytöksiä, selityksiä ja viimein kun myönsi, lupauksia ettei ikinä tee toiste, sillä eihän hän halunnut satuttaa ja loukata minua.
   Raskaita aikoja ja ikuiset arvet on nuo vuodet jättäneet.
   Miehelläni on jonkin sortin addiktio ja tunnehäiriö.
   En osaa selittää miksi jäin kun vieläkään en pysty luottamaan ja vuosien saatossa olen huomannut, että mies vain ei osaa ajatella kuin itseään.
   Meillä onkin jo pitkälti erilliset elämät.

   Ikävä tilanne sinulla. Ihmisestä kertoo paljon se, että peittelee ja salailee asioita läheisiltä. Tottahan parisuhteessa oma elämä pitää olla, mutta seksi toisen kanssa ei ole jaettavissa oleva asia, mikäli ei toisin sovita.

   Itse kysyin mieheltäni, kun asiaa vähätteli (sillä eihän hän edes tunne ihmistä) hyväksyykö sitten sen että teen myös niin, harrastan nettiseksiä tuntemattomien kanssa. Tämä ei nyt sitten ollutkaan soveliasta, toisinsanoen hän käytti naisia, esineellisti, eikä voinut hyväksyä että asettuisin "huoran" rooliin.

   Sinä itse teet rajat sille, miten sinua kohdellaan.
   Jos asia on sinusta ok, anna olla.
   Mikäli asia vaivaa sinua ota se esille, kerro mitä tunnet ja pysy siinä.
   Tämänjälkeen näet, ottaako miehesi sinun tunteet ja hyvinvoinnin huomioon.

   Itse olen ollut aina avoin uudelle ja hyvinkin kokeilunhaluinen, eikä tämäkään asia olisi ollut niin iso paha, mikäli mieheni olisi ollut avoin ja rehellinen.
   Miestäni ei ole koskaan kiinnostanut muut kuin perinteinen, kaavoihin kangistunut seksi, siksi tuntuikin hassulta, että selkäni takana näin toimi.
   Ei meilläkään ollut seksissä ongelmaa vaan ongelmat tulivat hänen toimintojensa kautta, minusta tuli kolmas pyörä.
   Tämä käytös vei mieheltäni seksihalut, ainoa seksi oli tekninen suoritus ja vain "tyhjentämistä" missä ei toista huomioitu lainkaan ja kun mainitsin asiasta, sai raivarit.
   Hän koki myös todella suurta syyllisyyttä, häpeää ja ahdistusta käytöksestään ja purki senkin minuun.

   Toivon kaikkea hyvää sinulle ja voimia tulevan asian käsittelyyn.

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Tuo kaikki kuulostaa niin tutulta. "Ne on esineitä" "ei merkkaa mitään". Ei sitä voi selittää ku ei vaikuta mihkään". Hän välillä "lipsauttaa" sanoja kuten tuo että vanha juttu, esineitä, yksityisasia. Mutta sitte jatkaa aina että ei oo mitään kerrottavaa ku ei oo mitään. En tajua vaan, sanoo ettei ei oo mitä mä kuvittelen. Jotenki tuntuu että tuunko hulluksi!? Ja just toi että musta tuntuu että sillä on joku tunnehäiriö ja addiktio. Mutta kai siitäkin pääsee eroon? Pitää vaan olla elämässä muutakin sisältöä kuin työ ja tietokone ja yksinolo? Arvaan että jos on kyseessä addiktio niin eihän siitä helppo ole varmaan irti päästä?

    Raukat naiset jotka luulee saavansa unelmien prinssin tai löytää chattien ja nettiseksisuhteiden kautta sen oikein miehen. Koska mieheni ei tosiaankaan pidä minkäänlaista kiinnostusta ihmisenä kuulemma. On vaan esine jolla villi mielikuvitus? Usein kun on istunut koneella tulee kiimaisena mun luo ja voi rakastella mua kaks kolme tuntia.

    Kyllä mä oon kaikenlaiseen lähtenyt mukaan. Vähän niinku että mä en riittäis. Että kaks tuntia mun kanssa seksiä ja sitten vielä pitääkö chatätä? En tiedä onko tapahtunut kun oon nukahtanut. Jos niin on niin sitten se on kyllä seksiaddikti. Onneksi ei petä fyysisesti, kai.


   • Enymmärrätätä

    Mutta tarkentaisitko, mitä se kissa tähän liittyy? Miksi se täytyi pöydälle nostaa?


   • Minäymmärsin
    Enymmärrätätä kirjoitti:

    Mutta tarkentaisitko, mitä se kissa tähän liittyy? Miksi se täytyi pöydälle nostaa?

    Vatsakkaan miehen on helpompi panna, kun nainen nostaa kissan (pussy) pöydälle.


   • OH-042
    Enymmärrätätä kirjoitti:

    Mutta tarkentaisitko, mitä se kissa tähän liittyy? Miksi se täytyi pöydälle nostaa?

    Kissa täytyi hänen nostaa pöydälle. Hänen ja miehensä liitto rakoilee. Sanon minä. Netikassa chattailee kaiken öitä. Kyllähän minäkin seksi videoita siikailen mut en sillei kiihotu koska ovat vierata ihmisiä. Vain oman kultani peniksen nähdessäni kiihotun. Tietyissä rilanteissa osaan vetäytyä. Silloin en tunne kiihkoa toiseen kun paikalla on viereita ihmisiä. Tuttava pariskunta esimerkiksi. Niin ei tie mieli miestä. Katselen vain jutustelen niitä näitä.


   • VOISAATANASENTÄÄN

    Ymmärsinkö nyt oikein, että kun miehesi harrasti/harrastaa nettiseksiä (sekä virtuaalisesti mutta myös livenä), niin sinäkin tavallaan kostoksi myit itsesi kaikille äijille? Kirjoituksesi oli kaikin puolin hieno ja analyyttinen, ja kerroit esim sen, minkälainen mies (tai nainen) on henkiseltä kehitykseltään, mutta menitkö oikeasti samaan "kastiin"? Jos noin on, niin mihi n itsekunnioituksesi on kadonnut?


  • gelida

   Jos hän on aiemminkin sexchatannut ja tehnyt sitä pidempään, niin siitä on varmaan hankalaa päästä suoraan irti. Vähän samalla tavoin se koukuttaa kuin että liki joka aamu pitäisi saada se kupillinen kahvia. Kun siitä pitäisi luopua heti, niin tulee jotenkin tyhjä olo, ihankuin jotain puuttuisi aamun rutiinista.
   On kait helpompaa, kun kaksi nimimerkkiä sexchattaa toistensa kanssa. Voihan olla, ettei kumpikaan edes tiedä toistensa nimiä. Ehkä vain sen, että mistäpäin toinen on ja mille toinen näyttää, jos on tullut vaihdettua toistensa kanssa vaikka kuvia. On vain kiva chatata jonkun sellaisen kanssa, jonka ajatusmaailma liikkuu samantyylisissä asioissa kuin itse tykkää. Ja vaihtaa mielipiteitä ja saada uutta näkökulmaa asioihin.
   Jokainen itse luo suhteessaan sen rajan, mitä pitää pettämisenä. Niistä rajoista kyllä kannattaa jutella sen oman puolisonsa kanssa ja sopia ne asiat, mitkä eivät ole ok ja mitkä ovat. Mä itse en pidä sexchattaamista pettämisenä, jos se pysyy vain juttelutasolla. Enkä osaa sanoa nyt äkkiseltään, että kuinka pitkälle sen seksisävytteisen juttelun ja kuvienvaihdon pitäisi mennä, että mä alkaisin pitää sitä pettämisenä. Mutta luulisin, että jos se toiminta alkaa lähenemään, niin jossain vaiheessa se saattaa lähentyä niin paljon, että sovitaan jo livetapaaminen. Eikä siitä ole enää pitkä matka kokeiluun, että mille ne keskustellut asiat tuntuisivat käytännössä.

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Luulen että aika avoimesti puhutaan ihan omilla nimillä ja jatkunut sähköpostissa viestittelyt, ainakin ennen. Mistä mä tiedän vaikka olis entisen liiton aikana käynyt kokeilemassa chattinaistaan. Hyi saatana. Oksettava ajatus. Itse en kauheasti tykkää irtosuhteista joten vaikea ymmärtää moista jos tapahtunut. Olen itse pettänyt joskus ja se on tosiasia että mitä kotona ei saa haetaan muualta. Siksi mietin että onko kyseessä joku henkinen juttu tai addiktio kun minä kyllä riitän hänelle, tai pitäisi jos parhaimmillaan kaksi tai kolme kertaa päivässä saa seksiä. Joskus on muutamia päiviä tai pahimmillaan jopa viikko ettei ole seksiä mutta en ole huomannut että silloin mentäs koneelle. Nyt on niin ärsyttävää kun aina hänen mennessä tietokoneelle haluaisin vain marssia sinne ja kattoa mitä se tekee. Olen epäileväinen vaikka jotenkin yritän sulattaa kokoajan tätä asiaa.

    Eniten ehkä ärsyttää ja vituttaa se että joku muu tai muut naiset tietävät mahdollisesti miltä mieheni näyttää, ehkä tullut jopa vastaan kadulla? Ja kuvittelevat miehestäni ties mitä ja ottavat varmasti raukat tosissaan mitä kaikkea fantasiaa ja tarinaa kertonut chatissa. Sanoo esim. runkkaavansa ja oikeasti istuu ja syö leipää samalla? Niinkuin viimeksi kun jäi kiinni, hänellä ei edes seisonut ja vaatteet oli päällä. Se tunne että jos jotkut hänen chattinaisensa tunnistaa hänet ja näkee kanssani. Pitää mua varmaan tyhmänä ja luulee että elän täysin epätietoisena asioista. Katson kadullakin todella tarkkaan jos ottaa kontaktia naisiin ja mitä keskustelee. Tästä tulee oikeesti vähän vainoharhaiseksi.


   • gelida
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Luulen että aika avoimesti puhutaan ihan omilla nimillä ja jatkunut sähköpostissa viestittelyt, ainakin ennen. Mistä mä tiedän vaikka olis entisen liiton aikana käynyt kokeilemassa chattinaistaan. Hyi saatana. Oksettava ajatus. Itse en kauheasti tykkää irtosuhteista joten vaikea ymmärtää moista jos tapahtunut. Olen itse pettänyt joskus ja se on tosiasia että mitä kotona ei saa haetaan muualta. Siksi mietin että onko kyseessä joku henkinen juttu tai addiktio kun minä kyllä riitän hänelle, tai pitäisi jos parhaimmillaan kaksi tai kolme kertaa päivässä saa seksiä. Joskus on muutamia päiviä tai pahimmillaan jopa viikko ettei ole seksiä mutta en ole huomannut että silloin mentäs koneelle. Nyt on niin ärsyttävää kun aina hänen mennessä tietokoneelle haluaisin vain marssia sinne ja kattoa mitä se tekee. Olen epäileväinen vaikka jotenkin yritän sulattaa kokoajan tätä asiaa.

    Eniten ehkä ärsyttää ja vituttaa se että joku muu tai muut naiset tietävät mahdollisesti miltä mieheni näyttää, ehkä tullut jopa vastaan kadulla? Ja kuvittelevat miehestäni ties mitä ja ottavat varmasti raukat tosissaan mitä kaikkea fantasiaa ja tarinaa kertonut chatissa. Sanoo esim. runkkaavansa ja oikeasti istuu ja syö leipää samalla? Niinkuin viimeksi kun jäi kiinni, hänellä ei edes seisonut ja vaatteet oli päällä. Se tunne että jos jotkut hänen chattinaisensa tunnistaa hänet ja näkee kanssani. Pitää mua varmaan tyhmänä ja luulee että elän täysin epätietoisena asioista. Katson kadullakin todella tarkkaan jos ottaa kontaktia naisiin ja mitä keskustelee. Tästä tulee oikeesti vähän vainoharhaiseksi.

    No ei nyt sentään sexchateissa oteta todesta kaikkea. Sexchatissakin ollessa se on enemmän sellaista mielikuvien kirjoittelua, en ainakaan mä jaksaisi alkaa tyydyttää itseäni oikeasti jokaisen sitä haluavan miehen kanssa. Toisinaan kun mä oon siellä käynyt, niin aina on alkanut miesten pommitus, kun jokainen heistä koettaa hakea huomiota ja saada mua juttelee juuri hänen kanssaan. Joko ylellä tai privassa. Sexchatissa yms. jos missä on naisten markkinat, koska >90% sexchatin käyttäjistä on miehiä. Naiset pääsee siis valikoimaan itselleen ne mieleisensä keskustelukumppanit tarjonnasta. Miehet taas joutuu tyytymään siihen, että nainen tekee valinnat.
    Mutta enemmän se on siellä sitä, että annetaan miehille kiihottavia mielikuvia ja asioista mitä hän toivoo naisen tekevän joko kanssaan tai itselleen. Vaikkei itse oikeasti sitä silloin teekään. Tosin moni mies juttelee myös ihan arkisistakin jutuista. Ei se juttelu ole aina niin seksipainotteista. Kyllä niitä miehiä kiinnostaa muutkin asiat kuin seksi.
    Joten voihan se miehesi jutella siellä ihan arkisistakin asioista. Mikset kysy sitä mieheltäsi? Tai ovatko he vaihdelleet kuvia?


   • KolmasPyöräPyöriPois

    Tuo on juuri mitä en oikein ymmärrä. Miksi haluta että netissä joku muu alkaa kiihottamaan sitä sen jutuilla jos sillä on 57kg, 170cm blondi hyvärintanen ja kaunis nainen rinnallaan joka tekee ihan mitä vaan miehensä takia? Miksi jutella sielä kun voi jutella mulle? Miksi ventovieraalle? Ei riitoja ole juurikaan ollut, en tuomitse vaan olen avoin kaikelle. Yritän ymmärtää mutta kun mun mielestä pitäis olla niin että mä oon se joka saa sen kiihottumaan enemmän ku kukaan tai mikään muu. Kai mä nyt haluan että oon osallisena siinä. Koska helposti tulee olo että mussa on jotain vikaa tai en riitä.

    Tuo kun pitää mennä sexchattiin juttelemaan vieraiden naisten kanssa säästä ja arkiasioista on oikeesti tosi perseestä. Koen sen loukkaavana. Koen sen niin että mulle ei voida jutella. Eikä varsinkaan olla avoimia, toisin kuin tuntemattomille naisille.

    Varmasti ovat vaihdelleet kuvia ja ennen varmaan monenkin kanssa. Niitä on vuosien varrella nimittäin ollut paljon.

    Aion kysellä lisää ja selvittää asioita kuhan aika menee vähän eteenpäin. Oli nimittäin arka paikka hänelle jäädä siitä chattailusta mulle kiinni. Selkeesti hänellä tuli ensin häpeä ja shokki joka muuttui parissa minuutissa kieltämiseksi ja ärsyyntymiseksi


   • gelida
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Tuo on juuri mitä en oikein ymmärrä. Miksi haluta että netissä joku muu alkaa kiihottamaan sitä sen jutuilla jos sillä on 57kg, 170cm blondi hyvärintanen ja kaunis nainen rinnallaan joka tekee ihan mitä vaan miehensä takia? Miksi jutella sielä kun voi jutella mulle? Miksi ventovieraalle? Ei riitoja ole juurikaan ollut, en tuomitse vaan olen avoin kaikelle. Yritän ymmärtää mutta kun mun mielestä pitäis olla niin että mä oon se joka saa sen kiihottumaan enemmän ku kukaan tai mikään muu. Kai mä nyt haluan että oon osallisena siinä. Koska helposti tulee olo että mussa on jotain vikaa tai en riitä.

    Tuo kun pitää mennä sexchattiin juttelemaan vieraiden naisten kanssa säästä ja arkiasioista on oikeesti tosi perseestä. Koen sen loukkaavana. Koen sen niin että mulle ei voida jutella. Eikä varsinkaan olla avoimia, toisin kuin tuntemattomille naisille.

    Varmasti ovat vaihdelleet kuvia ja ennen varmaan monenkin kanssa. Niitä on vuosien varrella nimittäin ollut paljon.

    Aion kysellä lisää ja selvittää asioita kuhan aika menee vähän eteenpäin. Oli nimittäin arka paikka hänelle jäädä siitä chattailusta mulle kiinni. Selkeesti hänellä tuli ensin häpeä ja shokki joka muuttui parissa minuutissa kieltämiseksi ja ärsyyntymiseksi

    En oikein aina tunne noita miesten aivoituksia, mutta oon huomannut, että toisia miehiä kiinnostaa kerätä naiskontakteja ja heidän kuvia, vaikka miehellä olisikin oma nainen, jonka kanssa hän on muuten. Ne miehet, joiden kanssa mä olen hieman samasta aiheesta jutellut, ovat käyttäneet sanontaa; että "ei joka päivä jaksa aina samaa". He siis ovat saaneet vaihtelunsa juttelemalla muidenkin naisten kanssa arkisista sekä monesti intiimeistä asioista. Tosin suurin osa niistä miehistä, joiden kanssa mä oon niistä asioista jutellut, ovat olleet ainakin omien sanojensa mukaan sinkkuja. Ne muutamat varatut miehet, jotka ovat ihan sanoneet olevansa varattuja, niin hekään eivät ole kokeneet sellaisen toiminnan olevan pettämistä.
    Siinä "luvattomasta tai ei-sovitusta" toiminnasta kiinnijäämisessä useinkin tulee tuollainen reaktio, että ei hetkeen tajua oikein että mitä pitäisi tehdä. Kunnes saa hieman ajatuksiaan kasaan ja voi alkaa selittää asioita sellaiseksi toiselle siten, että toinen ei katsoisi mitään sen kummempaa tapahtuneen ja kaikki olisi ollut vain harmitota leikkiä.
    Toivottavasti saat asioillesi selvyyden. Ei melkein mikään muu ole niin inhottavaa kuin olla epätietoinen asioiden suhteen.


  • KolmasPyöräPyöriPois

   Nyt olen lukenut jonkun verran tietoa seksiaddiktiosta ja surullista kyllä aika moni "oire" täsmää häneen :( ....mutta mikä oudointa, ne täsmää myös muhun. En sano että nyt on diagnosoitu tämäkin ongelma mutta helpottaa kun saa kaivella ja lukea asiasta tietoa kun tämä vaivaa mua aivan tajuttoman kovaa. Pitää varmaan mennä jonnekki seksuaaliterapeutille juttelemaan.

  • MiksiRoikkuaLuusereissa

   Jättäkää lapselliset miehet, niin elämänne paranee.

  • vittusentään

   Vittu naiset on idiootteja ja uskovat kaikki miehen selitykset. Se ei rakasta sinua ja siksi nai netissä muita naisia.

  • Jalmarixx

   Hyvät naiset! Pitäkää miehiänne hyvänä, niin ei ole sen jälkeen haluja roikkua netissä. Jos suhde on kunnossa ja läheisyyttä ja seksiä tasapuolisesti, ei kukaan netistä hae jännitystä tai vastakkaisen sukupuolen hyväksyntää. Tämä toimii molemminpäin

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Hän selvästi on päästämässä siitä irti kun ei ole chatannut kuin kerran aikanani (ollaan pian oltu vuosi) kun jäi kiinni ja vannoi ettei merkkaa mitään. Tuo touhu liittyy edelliseen elämään ja en tiedä kuinka vaikeaa on päädtä irti jos jostain muodostuu addiktio?


   • gelida
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Hän selvästi on päästämässä siitä irti kun ei ole chatannut kuin kerran aikanani (ollaan pian oltu vuosi) kun jäi kiinni ja vannoi ettei merkkaa mitään. Tuo touhu liittyy edelliseen elämään ja en tiedä kuinka vaikeaa on päädtä irti jos jostain muodostuu addiktio?

    En halua varsinaisesti kasvattaa epätietoisuuden kuplaa, mutta jos sun mies ei chattaa kotona, ei se tarkoita sitä, etteikö hän voisi vaikka chatata työpaikaltaan. Tuollakin sexchatissa pyörii päivällä ihan eri miesporukka kuin sitten illempana. Monet heistä sanoo ihan avoimesti chattaavansa työpaikaltaan. Työpaikalta chatatessa ja jutellessa muiden kanssa se ei ainakaan mene puolison tietoon.
    Kyllä addiktioista pääsee eroon. Alkuun se vaatii hieman enemmän itseltä, ettei sorru vaikka mieli niin tekisi. Pitää vain alkaa luotamaan niihin addiktion korvaaviin asioihin, jotka ovat nk. reseptoreina tuottamassa parempaa mielihyvää.


   • KolmasPyöräPyöriPois

    Olen sitäkin miettinyt mutta työn puolest se on täysin mahdotonta. Tekee sellaista työtä ettei siinä kyllä keskitytä muuhun, tai mistä tiedän mutta sitä en uskoisi. hän on enemmän sellainen joka uppoutuu täysin siihen mitä on tekemässä ja uskon että luo itselleen tietyn tilan ja fiiliksen jotta voi nauttia ja saada kiksejä seksichatista tai ylipäätään muiden kanssa kirjoittelusta.

    Yritän psykologian kautta kääntää tämän nyt voitoksi ja saada se loppumaan kun kerran olen huomannut että ihan selkeästi edellisessä elämässä oli ne omat juttunsa ja tosi yksinäinen. Ei ole vielä ollut koneella kotona eikä ole yrittänytkään mitään "mun pitäis tehdä töitä, mee vaan nukkumaan" vaan meillä on ollut kiihkeitä hetkiä ja selvästi hän saa minulta sitä mitä on hakenut netistä. Tottakai kontaktit ja nettiseura on sielä edelleen, odottavat raukat varmaan että koska se ihana mies tulee taas chattaamaan. Eipä välttämättä tuu enää!!! :) päivittelen tänne tilannetta kuinka asia edistyy....on hyvä kuulla muiden mielipiteitä. Ja varsinkin niiden naisten jotka sielä chattaa, ehkä jopa mieheni kanssa. Ehkä jollain teillä on hänen sähköpostiosoite?! Kauhea ajatus! Minä olen nimittäin harrastanut samaa monen monta vuotta sitten. Ehkä siksi jäi niin nopeasti mulle kiinni siitä....


   • gelida
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Olen sitäkin miettinyt mutta työn puolest se on täysin mahdotonta. Tekee sellaista työtä ettei siinä kyllä keskitytä muuhun, tai mistä tiedän mutta sitä en uskoisi. hän on enemmän sellainen joka uppoutuu täysin siihen mitä on tekemässä ja uskon että luo itselleen tietyn tilan ja fiiliksen jotta voi nauttia ja saada kiksejä seksichatista tai ylipäätään muiden kanssa kirjoittelusta.

    Yritän psykologian kautta kääntää tämän nyt voitoksi ja saada se loppumaan kun kerran olen huomannut että ihan selkeästi edellisessä elämässä oli ne omat juttunsa ja tosi yksinäinen. Ei ole vielä ollut koneella kotona eikä ole yrittänytkään mitään "mun pitäis tehdä töitä, mee vaan nukkumaan" vaan meillä on ollut kiihkeitä hetkiä ja selvästi hän saa minulta sitä mitä on hakenut netistä. Tottakai kontaktit ja nettiseura on sielä edelleen, odottavat raukat varmaan että koska se ihana mies tulee taas chattaamaan. Eipä välttämättä tuu enää!!! :) päivittelen tänne tilannetta kuinka asia edistyy....on hyvä kuulla muiden mielipiteitä. Ja varsinkin niiden naisten jotka sielä chattaa, ehkä jopa mieheni kanssa. Ehkä jollain teillä on hänen sähköpostiosoite?! Kauhea ajatus! Minä olen nimittäin harrastanut samaa monen monta vuotta sitten. Ehkä siksi jäi niin nopeasti mulle kiinni siitä....

    No joo, voihan joku vaikka odotellakin sun miestä sexchattaamaan? Vaikea on sanoa, olenko mä yksi heistä, mutta ehkä en kuitenkaan ole. En mä siellä kuitenkaan niin aktiivisesti ole, toisinaan kuitenkin. Ja kuten mä aiemmin jo sanoin, niin siellä on kyllä muutenkin ihan tarpeeksi miehiä tarjolla, ei sinne juuri nyt sun miestä niin paljoa kaivata.
    Jos sua tosiaankin vaivaa se, että sun miehellä on muiden sp-osotteita ja muilla hänen ja sun miehellä on Suomi24:n sähköpostiosoite, niin sun täytyy pitää se käyttämättömänä täydet 90 vuorokautta. Katsos kun nykyään täällä Suomi24:n sp-palvelussa on käytössä 90 päivän aktiivisuusaika. Viestit, kansiot, kontaktit ja käyttäjän asettamat asetukset - poistetaan, mikäli ei kirjaudu sisään palveluun 90 vuorokauteen. Sähköpostiosoite ei myöskään pysty vastaanottamaan viestejä aktiivisuusajan umpeutumisen jälkeen. Sillä tavoin sä pääset eroon niistä ja sun miehelläsi on isompi työ alkaa kerätä niitä uudestaan, jos hänellä alkaa taas tekee mieli jutella vaikka jonkun toisen naisen kuin juuri sun kanssa.


   • VOISAATANASENTÄÄN

    Voi hyvänen aika mikä kommentti. Kuulehan nyt. Vaikka siellä kotona olisi unelmien isotissinen blondi tai 25 senttisen omaava adonis, ja luonteeltaan suoraan taivaasta, niin nämä miehet ja naiset, jotka ovat nettihuoria molemmat, niin se ei riitä. Ei yksinkertaisesti. Nämä nettihuoranaiset ja nettihuoramiehet ovat henkisesti kehittymättömiä ja heillä on henkinen kehitys jäänyt viisivuotiaan tasolle. Heille ainoa oikea elämä on MINÄ ITSE ja MINUN HALUNI. Viis muista. Nuo kaksi eläinlajiketta on sairaita isolla ässällä


  • 56j65q

   Mitä väliä tuolla chattailulla on ?
   Se ei ole yhtään sen pahempaa kuin että sinä kirjoitat asiasta tällaselle sättäilyn mekassa olevalle höpöhöpö åalstalle.. tää vastaa ihan samaa.
   Monien muiden miehet käyvät katsomassa jotain idioottimasita jääkieko tai jalkapalloa yms...

  • mulukkukasvi

   meno niin GJ

  • Mene mukaan ja katso mitä kivaa hän sieltä löytä ;-)

   • kaupanpäällekö

    Niin hienon profiilitekstin kuin sinä kirjoititkin, niin eikös vain se katala kirjoitusvirhepaholainen iskenyt ja sinusta tuli myyntijoho. :)))


  • mitentämänvoiselittää

   tämä on ERITTÄIN mielenkiintoinen tilanne ja sitä tapahtuu valitettavasti.. Lähettäjä, oletkin jo saanut ihan ok neuvoja tuossa ihmisiltä mitä äkkiseltään luin nuo viestit.
   ehkäpä tämä seuraava avaisi hieman sinun ja toivottavsti myös minun päänsisäistä toimintaa, ainakin toivon niin... Saa avata muidenkin luijoiden päätä, toivon sitä kovasti!!!
   No niin, eli mulla on nimittäin just se sama tilanne mitä miehelläsi, olen ollut seksi- ja treffichäteissä parisen vuotta. tiedän tasan tarkalleen miksi olen sinne ajautunut.
   tässä hieman tarinaani, se on hieman outokin ja aiheuttanut erittäin huonoja tiloja...

   lapsen syntymä ja naiseni huomion kiinnittäminen lapseen aiheuttivat se että kiinnostus minuun vain alkoi hieman lopahtaa, ja mikäs siinä. ymmärrän varsin hyvin syyn aiheuttajan. MUTTA ei tässä vielä kaikki. naiseni kanssa melkein 10v yhdessä ja itsepäiset luonteet vastakkain, kummankaan odotuksia on todella hankala lukea huulilta, jos homma ei yksinkertaisesti toimi.. kaiken lisäksi naiseni on hieman vaikea lukea, pitää olla todella kova mies, jotta hänen kanssaan pärjää. hänestä tulee ikäänkuin mieleen saippua, josta ei saa oikein mitään otetta, miten se voi olla mahdollista?? hän ei ole pettänyt, enkä minä,MUTTA rakastumisen asteelle on ollut ns.mahdotonta päästä, jos toisesta ei saa mitään irti. aivan USKOMATON turhautuminenhan siitä minulle syntyi, hermostuminen ja ovien paiskominen. ei väkivaltaa.. tiedän, että olen todella kiltti mies, ehkä jopa hieman liiankin kiltti, niin myös tämä nainen...MUTTA molemmat TÄYSIN ERI TAVOIN...
   tuossa seksittömyyteni aikana aloin sitten kiinnostumaan naiseni kaverista ja tämä kaikki tapahtui OLETTAMALLA, kyllä luitte aivan oikein. Oletin, että kun naiseni kertoili omalla tavallaan, eli hieman ehdottelevalla tyylillään tämän kaverinsa hieman tarvitsevan tavaraa, niin minähän aloin innostumaan. noh, aloin sitten kirjoittelemaan muina miehinä tälle naiseni kaverille viestejä, koska hän oli sinkkuna ja tiesin mitä hän oli vailla. kävi kuitenkin niin, että kun nämä kaverukset olivat tosi hyviä kavereita niin eikös se tieto myös naiseni tietoon tullut niistä mun kirjotteluista. ja ymmärrän taas koko asian erittäin hyvin..
   Noh, siitähän se helvetillinen "sota" naiseni kanssa alkoi. tätä sähläämistä jatkui melkein KOLME VUOTTA!! lähettelin sille kaverille viestejä ja naiseni sitten sai tietää asiasta. ensin aivan kaverillisia viestejä ja sitten kun sitä mies huomaa, että nythän se nainen vain innostuu, niin eikun lisää pökköä pesään!
   Kertaan vielä, eli nyt kyse on siis siitä, että lähettelin naiseni tietämättä hänen kaverilleen viestejä, vaikka naiseni ehdotti jopa että voin lähteä tämän kaverin kanssa kahdestaan reissuuun!!! Siis voitteko kuvitella, mitä normaali ajattelun omaava ja fiksu mies siinä oikein ajattelee, puree hammasta yhteen vai hä?? Vai hakee narun jostain, KERTOKAA NAISET,PLIIS!! Tämä asia on vaivannut minua kohta VIISI vuotta , enkä ole vieläkään päässyt siitä irti. Tämä kaikki siis johti siihen että ajauduin noille HELVETIN sivustoille.... Nämä kyllä kun selitin naiselleni, niin voitte vain kuvitella miten se nainen siinä ajattelee, KYLLÄ eli EI YMMÄRRÄ ASIAA OLLENKAAN!!! Käsittämätöntä.
   JA KYLLÄ, teille fiksuille naisille tiedoksi, kyllä mies hakee sieltä sivustoilta juuri sitä mitä siinä suhteessa ei ole juuri sillä hetkellä tai ei ole pitkään aikaan ollut.... valitettavasti. Ne on vaan nämä suhteet sellaisia että jotkut tietää kenen kanssa haluavat olla ja jotkut ei... Muut suhteet sitte ovat enempi vähempi ns. palveluiden tekemistä sille tyypille kenen kanssa on ollut. ELI, väljähtyneet ja toisen tunteminen ei sitte enää kiinnostakaan jolloin just siinä PARHAASSA TAPAUKSESSA yhdessä sovitaan ääneen, että saa hieman touhuilla muiden, lähinnä kavereiden kanssa.... Näin sen olisi pitänyt tuossa minunkin jo edes menneessä suhteessa mennä... nyt kun ajattelen, mutta toinen sitte ajatteli jotain aivan muuta, kertokaa MIKSI, MIKSI???? onko tuo naiseni vaan ollut niin sekaisin kaikesta, eli syntyvästä lapsesta, liian kovista työpaineista sekä minun ns.määräämisvallan alle joutumisesta, vai mistä?? olen ollut erittäin huonona koska tämä entinen naiseni on joutunut psykologin ja psykiatrin juttusille meidän välisistä riidoista... Ne ketkä tämän lukevat ja toivon että vastaavatkin, niin kiitos jo etukäteen. Tällä hetkellä siis olemme erossa ja elämä on kummallakin helpompaa, onneksi. :) Ja toimeen tullaan koska olemme molemmat fiksuja. Tiedän, että täältäkin löytyy fiksuja ihmisiä, koska olen lukenut noita teidän juttujanne. :))

   • SekkkSI

    KIRJOITUKSESTASI PÄÄTTELIn että yrität järkeillä omassa päässäsi turhan paljon asioita.... OTA IISISMMIN :)


   • mitentämänvoiselittää
    SekkkSI kirjoitti:

    KIRJOITUKSESTASI PÄÄTTELIn että yrität järkeillä omassa päässäsi turhan paljon asioita.... OTA IISISMMIN :)

    Kiitosta vastauksesta, tuo on mullekin kerrottu. olen yrittänyt tehdä asialle ja onnistunutkin, mutta tuntuu että musta tuli siinä suhteessa se nainen ja anteeksi nyt, tästä lehmän hermoisesta naisesta se mies... MUTTA, mikä se vastaus tuohon naisen toimintaan sitten on, onko se sama kuin tämä miehen seksichättäily, eli kiinnostuksen väheneminen ja uusien juttujen ettiminen? Siksi varmaan musta tulikin tämmönen helvetin analysoia, jos nainen ei vastaa mitä kysytään, ei nätisti eikä hieman perustellummin kysyessä...


   • pooppo

    Hetkinen. Näin ymmärsin asian tiivistetysti: Olipa kerran mies ja nainen, jotka saivat lapsen. Lapsen tultua mies ei nään saanut huomiota ja piti naistaan jo ennestäänkin hyvin vaikeana ihmisenä. Nainen kertoi puolisolleen ystävättärensä mieshuolista ja tämä mies otti sen niin, että hänelle kerrottiin se vihjailuna. (?!!) Mies otti puhelimen kouraan ja aloi vuosi kaupalla tekstailla naisensa ystävättärelle, joka kertoi kaiken naiselle ja syntyi riitoja. Vaimon kommentti reissuun lähtemisestä oli melko varmasti sarkasmia. Koska mies ei saanut edelleenkään kotoo, eikä vaimon kaverilta, hän päätyi seksichattiin. Nyt vaimo on entinen, hermoraunio ja mies miettii, missä meni vikaan. Noh, minäpä naisena vastaan. Vika alkoi jo siinä, että menit yhteen naisen kanssa, jota kuvailet sietämättömäksi. Vika oli se, että hankitte yhteisen lapsen. Vika oli siinä, että menit sekaantuu hänen ystäväänsä. Nyt olette molemmat hermoraunioina ja lapsi on rikkinäisestä kodista, todennäköisesti joutunut kuuntelemeen hyvin paljon teidän riitoja. Eli, mitä opimme: Älä ala seurustelemaan ihmisen kanssa, jota koet vaikeaksi ja keneltä et saa tarvitsemaasi.


   • backstreetgirl

    Tosi hyvin sanottu. Olen itsekkin ollut seksi addiktin kanssa suhteessa ja olemme tulleet ystäviksi hänen "yrittämän" naisen kanssa. Kun selviä pettämis merkkejä tuli jätin hänet. Yleensä nämä tyypit ovet todella lumoavia,,, seksuaalisesti aktiivisia näyttävät herkät tunteensa ja pussailevat kovasti. Mutta ,,,,.
    En tule koskaan palautumaan ennalleni.
    En yhtään ihmettele että vaimollesi tieto tuli ihan puun takaa,,,, se on loukkaavaa ja rikkoo todella ihmistä.
    Se on totta myös että me naiset saatammaomia lapset ja liian tiukasti keskittyä vain lapseen.
    Toivon teille molemmille hyvää jatkoa.


   • mitentämänvoiselittää
    pooppo kirjoitti:

    Hetkinen. Näin ymmärsin asian tiivistetysti: Olipa kerran mies ja nainen, jotka saivat lapsen. Lapsen tultua mies ei nään saanut huomiota ja piti naistaan jo ennestäänkin hyvin vaikeana ihmisenä. Nainen kertoi puolisolleen ystävättärensä mieshuolista ja tämä mies otti sen niin, että hänelle kerrottiin se vihjailuna. (?!!) Mies otti puhelimen kouraan ja aloi vuosi kaupalla tekstailla naisensa ystävättärelle, joka kertoi kaiken naiselle ja syntyi riitoja. Vaimon kommentti reissuun lähtemisestä oli melko varmasti sarkasmia. Koska mies ei saanut edelleenkään kotoo, eikä vaimon kaverilta, hän päätyi seksichattiin. Nyt vaimo on entinen, hermoraunio ja mies miettii, missä meni vikaan. Noh, minäpä naisena vastaan. Vika alkoi jo siinä, että menit yhteen naisen kanssa, jota kuvailet sietämättömäksi. Vika oli se, että hankitte yhteisen lapsen. Vika oli siinä, että menit sekaantuu hänen ystäväänsä. Nyt olette molemmat hermoraunioina ja lapsi on rikkinäisestä kodista, todennäköisesti joutunut kuuntelemeen hyvin paljon teidän riitoja. Eli, mitä opimme: Älä ala seurustelemaan ihmisen kanssa, jota koet vaikeaksi ja keneltä et saa tarvitsemaasi.

    no nyt sieltä löytyi järjen omaava fuurman, kyllä näin olen asian itsekin pähkäillyt sitte jälkeenpäin. :)) tietyt asiat eivät kylläkään ole olleet ollenkaan helppoja käsitellä eikä edes sulattaa. turhaa värkkäämistä ja ei minkään asioiden eteenpäin viemistä ollut aivan liikaa. se reissujuttu mikä tuossa oli kyseessä, niin kyllä se oli ihan normaalitilanne. sen voin sanoa ihan julkisesti, että sen kortin käyttämättä jättäminen jäi vituttamaan ihan urakalla...
    näin jälkeenpäin ajateltuna ihminen elää vain kerran, onneksi olen päässyt pois siitä kehästä ja ympärillä olevan myös ihmisiä joilla on järkevät mielipiteet ja tapa osata myös kertoa ne sivistyneesti..


   • TheTruth
    mitentämänvoiselittää kirjoitti:

    no nyt sieltä löytyi järjen omaava fuurman, kyllä näin olen asian itsekin pähkäillyt sitte jälkeenpäin. :)) tietyt asiat eivät kylläkään ole olleet ollenkaan helppoja käsitellä eikä edes sulattaa. turhaa värkkäämistä ja ei minkään asioiden eteenpäin viemistä ollut aivan liikaa. se reissujuttu mikä tuossa oli kyseessä, niin kyllä se oli ihan normaalitilanne. sen voin sanoa ihan julkisesti, että sen kortin käyttämättä jättäminen jäi vituttamaan ihan urakalla...
    näin jälkeenpäin ajateltuna ihminen elää vain kerran, onneksi olen päässyt pois siitä kehästä ja ympärillä olevan myös ihmisiä joilla on järkevät mielipiteet ja tapa osata myös kertoa ne sivistyneesti..

    Olet todella sairas mies, jos oikeasti ajattelet näin:

    "se reissujuttu mikä tuossa oli kyseessä, niin kyllä se oli ihan normaalitilanne. sen voin sanoa ihan julkisesti, että sen kortin käyttämättä jättäminen jäi vituttamaan ihan urakalla..."

    Vaimosi luultavasti vain testasi, että miten sitoutunut olet häneen, ja reissujuttu oli todellakin sarkasmia (huonoa sellaista), mutta ei hän missään nimessä tarkoittanut sitä, että pettäisit häntä hänen kaverinsa kanssa. Ajattele jo välillä sillä yläpäälläsikin!! Kertoohan sekin jo siitä, kun salaa lähettelit viestejä hänen YSTÄVÄLLEEN, miten paljon sekin jo LOUKKASI. Vaimosi joutui terapeutille, eikä enää koskaan pysty luottamaan yhteenkään mieheen sinun takia.

    Olet täysi IDIOOTTI!! Toivottavasti joku loukkaa sinua joskus vielä yhtä pahasti. Ei sinunlaiset idiootit näytä sitä muuten tajuavan.


   • VOISAATANASENTÄÄN

    Olihan stoori. Nuo on juuri niitä jorinoita, joita miehet tyhmille (ei normaalinaiset kauppaa itseään netissä) satuilee. Mutta yksi asia on varma. Sinäkin olet se henkisesti kehittymätön, jonka kehitys on lopahtanut sinne viisi vuotiaan tasolle. Sinunlaisesi nettihuoramiehet ja nettihuoranaiset on juuri näitä kehittymättömiä, joiden ainoa ja tuleva saavutus on MINÄ itse ja MINUN haluni. Olisi todella mukavaa, kun kaikki nämä henkisesti köyhät löytäisivät toisensa, löisivät hynttyyt yhteen ja panisi siellä täällä ja valehtelisi toisilleen ja teillä olisi yhteinen harrastus ja se on niiiiiiiin jännää. Joku voisi perustaa naimisiinmenosivuston teidän laisilleni luusereille


   • mitentämänvoiselittää
    TheTruth kirjoitti:

    Olet todella sairas mies, jos oikeasti ajattelet näin:

    "se reissujuttu mikä tuossa oli kyseessä, niin kyllä se oli ihan normaalitilanne. sen voin sanoa ihan julkisesti, että sen kortin käyttämättä jättäminen jäi vituttamaan ihan urakalla..."

    Vaimosi luultavasti vain testasi, että miten sitoutunut olet häneen, ja reissujuttu oli todellakin sarkasmia (huonoa sellaista), mutta ei hän missään nimessä tarkoittanut sitä, että pettäisit häntä hänen kaverinsa kanssa. Ajattele jo välillä sillä yläpäälläsikin!! Kertoohan sekin jo siitä, kun salaa lähettelit viestejä hänen YSTÄVÄLLEEN, miten paljon sekin jo LOUKKASI. Vaimosi joutui terapeutille, eikä enää koskaan pysty luottamaan yhteenkään mieheen sinun takia.

    Olet täysi IDIOOTTI!! Toivottavasti joku loukkaa sinua joskus vielä yhtä pahasti. Ei sinunlaiset idiootit näytä sitä muuten tajuavan.

    joo, olen kuullut nämä samat asiat naiseltani ja olen itse myös älynnyt asioita, ei siinä. MUTTA, kertokaapa hermostumatta mitä mies voi tehdä sellaisessa tilanteessa/suhteessa, jossa on harrastanut seksiä vuoden aikana tämän yhden ja saman naisensa kanssa 3KERTAA! Ja voin sanoa, että kyllä siinä tietyssä ihastumistilanteessa,joka tietysti siinä kehkeytyi puolitahtomattaan, oli sitte kyse miehestä tai naisesta niin kun se ihastuminen muuttuu siihen että kohta on pakko saada seksiäkin, niin mitä sä siinä teet, kun et omaltasi sitä saa, ja samaan aikaan siltä naiselta tulee niin kiimasta juuttua välillä että pakko lähteä pois siitä tilanteesta. Se on oikeesti ollut aivan järkyttävää pinnistellä ja pureskella huulet ja sormet niissä tilanteissa.
    Sen voin muuten sanoa, että tämän lapsen syntymän jälkeen sitten naiseni on ilmeisesti ymmärtänyt myös HIEMAN minunkin tilannetta ja jälleen alkanut ehdottelemaan minulle hyvää kaveriaan, siis toista kaveriaan, joka onkin ollut hieroja. Noh, eikun sitte hierontaan... Sinne menin silleesti puoli unessa, että mikä tää juttu oikein kun hieroja alkaa ehottelemaan, noh eikun hieromaan sitte selkää ja vähä muutakin, kyllä ja tämä kaikki on aivan totta! MUTTA onhan tuo aikasempi touhu nyt ollu aivan p...stä. Mitähän miehet tähän vastaisi??? Olisi myös mielenkiintoista kuulla...


   • VOISAATANASENTÄÄN
    pooppo kirjoitti:

    Hetkinen. Näin ymmärsin asian tiivistetysti: Olipa kerran mies ja nainen, jotka saivat lapsen. Lapsen tultua mies ei nään saanut huomiota ja piti naistaan jo ennestäänkin hyvin vaikeana ihmisenä. Nainen kertoi puolisolleen ystävättärensä mieshuolista ja tämä mies otti sen niin, että hänelle kerrottiin se vihjailuna. (?!!) Mies otti puhelimen kouraan ja aloi vuosi kaupalla tekstailla naisensa ystävättärelle, joka kertoi kaiken naiselle ja syntyi riitoja. Vaimon kommentti reissuun lähtemisestä oli melko varmasti sarkasmia. Koska mies ei saanut edelleenkään kotoo, eikä vaimon kaverilta, hän päätyi seksichattiin. Nyt vaimo on entinen, hermoraunio ja mies miettii, missä meni vikaan. Noh, minäpä naisena vastaan. Vika alkoi jo siinä, että menit yhteen naisen kanssa, jota kuvailet sietämättömäksi. Vika oli se, että hankitte yhteisen lapsen. Vika oli siinä, että menit sekaantuu hänen ystäväänsä. Nyt olette molemmat hermoraunioina ja lapsi on rikkinäisestä kodista, todennäköisesti joutunut kuuntelemeen hyvin paljon teidän riitoja. Eli, mitä opimme: Älä ala seurustelemaan ihmisen kanssa, jota koet vaikeaksi ja keneltä et saa tarvitsemaasi.

    Lisätään tuohon vielä, ettei missään nimessä puolison ystävän/tutun/sukulaisen/työkaverin kanssa. Ja sokerina pohjalla: Ei se vaihtamalla parane. Ne hehkeät pimut/komeat adonikset eivät varmasti ole sitä oikeassa elämässä. Pistetään parasta päälle (useimmiten jätetään kokonaan pistämättä) ja ollaan täydessä tällingissä (monessa mielessä). Niinhän ne maksullisetkin on, saa aina ns parhaat päältä, aina huoliteltu jne.. Jos sattuu natsaamaan ja lyädään hynttyyt yhteet, niin arki se astuu siihenkin elämään ja sitten taas on oma pikku "mariseva, ei ymmärrä mua" akka kotona, jota seuraavalle hehkutetaan.


  • EiToiNykyaikanaooMitää

   Terve mies kun seksi kiinnostaa :)

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Aivan uskomattoman mahtavaa että saa kuulla tarinaa jotka samassa tilanteessa tai vielä parempi, tekevät sitä itse! En halua enkä tuomitse ketään. Ei tuola chatissa ole pyöritty kuin yhdessä ja sehän siinä onkin kun haluan mielelläni tehdä mieheni kanssa eri asioista ja olla esim. yhdessä sielä chatissa, mutta en kestä sitä jos jään ulkopuolelle?! Koen että menneisyyden tavat nostaa päätä ja hänellä on kivempaa muiden kanssa sielä ku mun kanssa ja uskokaa pois, en ole nipo enkä "anteeksi nyt vain, ruma läski". Rakastan miestäni ja mielestäni toista pitää kuulla ja ymmärtää. Toisen tunteet ja unelmat pitää ottaa huomioon ja kyllä, myös fantasiat jne. Joo ja jumalan kiitos seksi kiinnostaa koska sitä ilman en itse voi olla ja sekin on hassua koska sitä on enemmän kuin voisin kuvitellakkaan. Sekin tosi paljon häiritsee että kun hän jäi kiinni ei hän runkannut tai muutakaan, kirjoitteli vissiin vaan rivoja!? Uskokaa tai älkää mua vähän se pelottaa enemmän ku et ois runkannu tai jotain. Koska tulee pelko että on tunnepuolelta samanlainen kuin toinen ja mitä jos niillä synkkaa tosi hyvin? Eikö se ole jonkinlainen suhde jos monta vuotta ollut sama nettikaveri jonka kanssa jakanut seksuaalisia ja varmasti arkisiakin asioita? Eihän sitä nyt ole mun aikana ollut kuin muutaman kerran (niin epäilen koska koneella ollut yöaamuun asti) ja se kun jäi kiinni. Ei muuten, kai. Ollaan aika tiiviisti toisissamme kiinni....en halua puolustella mutta haluan ymmärtää. Kyllähän se loukkaa mutta jos se on osa menneisyyttä ja siitä yrittää selvästi pois niin enhän mä nyt tähän luovuta, yritän ennemmin tyydyttää mieheni tuhat kertaa paremmin ja rivommin kuin naiset sielä ruudun toisella puolella. Saa nähdä kuinka käy.....kirjoitelkaa lisää tänne, varsinkin te jotka sitä teette! Helpottaa todella lukea näitä...


   • ssde

    No minä en hyväksyisi, että mieheni juttelee pervoja netissä ja purkaa kiihotuksensa toisesta naisesta minuun. Tossa aikasemmin sanoit hyvin, että miksi sinä et riitä, niin kysyppä se mieheltäsi. Minusta teidän seksielämä kuullostaa aika addiktoituneelta, monesti seksiä päivässä ja vuoden olette olleet yhdessä. Ei chattaily ollu eka kerta, se oli eka kerta ku jäi kiinni. Selkee seksiriippuvuus. Eikä se varmaan hänelle meinaa mitää, mutta hyväksyykö hän asian myös toisinpäin? Juttelet pervoja vieraiden miesten kanssa kaikki yöt ja panet häntä ku oot ensin kiihottunut muista.


   • mitentämänvoiselittää
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Aivan uskomattoman mahtavaa että saa kuulla tarinaa jotka samassa tilanteessa tai vielä parempi, tekevät sitä itse! En halua enkä tuomitse ketään. Ei tuola chatissa ole pyöritty kuin yhdessä ja sehän siinä onkin kun haluan mielelläni tehdä mieheni kanssa eri asioista ja olla esim. yhdessä sielä chatissa, mutta en kestä sitä jos jään ulkopuolelle?! Koen että menneisyyden tavat nostaa päätä ja hänellä on kivempaa muiden kanssa sielä ku mun kanssa ja uskokaa pois, en ole nipo enkä "anteeksi nyt vain, ruma läski". Rakastan miestäni ja mielestäni toista pitää kuulla ja ymmärtää. Toisen tunteet ja unelmat pitää ottaa huomioon ja kyllä, myös fantasiat jne. Joo ja jumalan kiitos seksi kiinnostaa koska sitä ilman en itse voi olla ja sekin on hassua koska sitä on enemmän kuin voisin kuvitellakkaan. Sekin tosi paljon häiritsee että kun hän jäi kiinni ei hän runkannut tai muutakaan, kirjoitteli vissiin vaan rivoja!? Uskokaa tai älkää mua vähän se pelottaa enemmän ku et ois runkannu tai jotain. Koska tulee pelko että on tunnepuolelta samanlainen kuin toinen ja mitä jos niillä synkkaa tosi hyvin? Eikö se ole jonkinlainen suhde jos monta vuotta ollut sama nettikaveri jonka kanssa jakanut seksuaalisia ja varmasti arkisiakin asioita? Eihän sitä nyt ole mun aikana ollut kuin muutaman kerran (niin epäilen koska koneella ollut yöaamuun asti) ja se kun jäi kiinni. Ei muuten, kai. Ollaan aika tiiviisti toisissamme kiinni....en halua puolustella mutta haluan ymmärtää. Kyllähän se loukkaa mutta jos se on osa menneisyyttä ja siitä yrittää selvästi pois niin enhän mä nyt tähän luovuta, yritän ennemmin tyydyttää mieheni tuhat kertaa paremmin ja rivommin kuin naiset sielä ruudun toisella puolella. Saa nähdä kuinka käy.....kirjoitelkaa lisää tänne, varsinkin te jotka sitä teette! Helpottaa todella lukea näitä...

    niinsen juuri olisi pitänyt mennäkin. uhdessä tehdään ja molemmat hyötyy.. ja kaikilla on kivaa. MUTTA, niin ei sitte ihan käynytkään.
    no siitä ei jaksa enää edes kirjotella. se, että ihmiset pitävät toisistaan niin paljon,että ovat valmiita vaikka kokeilemaan yhdessä kimpassa harrastelua, kertoo kyllä hieman rivosta mielikuvituksesta, mutta on siinä kiintymyksessä oltava jotakin vielä syvällisempää, joillakin ehkä piirun enempi vielä kuin niillä VAAN rivoilla ihmisillä. kumma homma tuossa on se, että joitakin naisia/miehiä saattaa kiinnostaa myös seksuaalisesti ne kaverit siinä ympärillä ja taas toisia ihan tuntemattomat.. siinä on ilmeisesti jokin syvempi luotto oltava, ainakin naisilla, koska muuten en ymmärrä naispuoleisen kaverin ns.auttamista. kyllä meillä miehilläkin saattaa olla samantyyppisiä ajatuksia, kyllähän miehilläkin on niitä "hengen" kavereita. heidän kanssaan sitten saattaa päästä jutussa eteenpäin ihan siihen, että toisen naista hieman lainataan omasta tahdostaan..
    mutta olisi mukava kuulla, kuinka naiset näkevät tuollaisen tilanteen, jossa esim.kaksi mieskaverusta halajavat samoille apajille. onko se yhtä epämiellyttävä ajatus kuin että jos kaksi naiskaverusta halajavat samaa miestä?


  • sinkkumies.40

   Naiset haluaa pettäjä miehiä eikä uskollisia miehiä kuten minä.

  • Blondi-71

   Kukaan mies ei ole uskollinen. Miehille ei vaan riitä yksi nainen koskaan.

   • sinkkumies40-

    Olin 15v naimisissa enkä pettänyt koskaan.


   • et-ole-sinkku
    sinkkumies40- kirjoitti:

    Olin 15v naimisissa enkä pettänyt koskaan.

    Statuksesi ei ole sinkku (naimaton) vaan olet eronnut.


   • VOISAATANASENTÄÄN

    Ilmeisesti Sinä juuri olet tällainen, joka myy itseään?? Oletan kirjoitukseesi viitaten. Oletko ylpeä itsestäsi? No ei voi ainakaan sanoa, että itsensä kunnioitus olisi kohdallaan


  • dfhjj

   miks joka keskustelussa nousee esille joku panemua.net , sexpartner,flirtfair jne.. nehän on täysiä paskoja ja feikkisivuja kaikki

  • teilleeikäymikään

   On teillä murheet. Olen vanha mies ja ollut naimisissa 35 vuotta. Käyn silloin tällöin chattailemassa, en varsinaisessa seksichatissa. Minulla on/ollut muutamia vakiochattaajia. En näe siinä mitään pahaa ja vaimokin tietää asiat.

  • tyhmästäpäästäjaniinede

   Lol :D siinäpä sulle sitä herkkua! Mutta palvele vain jatkossakin!!

  • Vierestäseuraaja

   Ystäväni on ollut treffipalstojen , panemua -, ym sivustojen "orjana" useita vuosia. Täytyy olla jonkinlainen sairaus tai addikti kun pitää viettää suuriosa vuorokaudesta kyseisillä sivuilla. Treffipalstoilla useammalla nimimerkillä ja valevalokuvillakin. Häntä on "joskus" petetty joten hän kostaa sillä todennäköisesti kaikkia ihmisiä kiusaamalla heitä valheilla ja toteuttamattomilla treffeillä ja lupauksilla sukupuoleen katsomatta. Surullista.

   • AISAATANASENTÄÄN

    "Vierestä seuraaja". Oikeasti on ikävä tunne olla vierestä seuraaja. Et tiedäkään, kuinkä monesti olen ajatellut pistää tietoja eteenpäin. On helvetillistä olla kuin ei mitään, näiden henkilöiden seurassa. Jonain päivänä pistän vihjettä, että nämä miehet voivat käydä katsomassa vaimojensa "harrastuksia". Ne rassukat kun on vielä niin tyhmiä, että ovat laittaneet eri asentoisia kuviakin vielä. Taitaa siinä pari akkaa joutua pakkauspuuhiin ja vielä eräs herrahenkilö


  • herras_ukko77

   Ei näihin kukaan muu voi antaa oikeaa vastausta. Teidän pitää jutella aiheesta ihan itse. Eikä tässä kohtaa ole rouvan tai neidin 'vika' kun ja jos ei voi siihen kuuluisaan pihtamiseenkaan mies vedota. Kyllähän tässä miehellä on selitykset hyvät vähissä...voi voi

  • aaaaaaaaaa4

   joku kirjoittaa netissä seksistä. kuullostaa aika harmittomalta. ja jos joku on toista mieltä niin sitten varmaan myös fantasiat on pettämistä kanssa eikös? sitähän se ukko siellä koneella tekee.

  • Jatkoja

   Voi ihan kuulostaa teinien jutuilta? Ei viitsi vaivautua..

  • seikkailijaleidi

   No minä olen tässä sinkkuaikanani - kahden vuoden aikana - saanut useammankin jopa varatun miehen huumaantumaan minusta. Minulla on kiva uusi kuva sätissä ja hyvä teksti. Olen seikkaillut, olen halunnyt katsoa, et mihin kaikkeen yletänkään...olen ollut kunnon pahissinkkunainen.
   Ja joo, oikeat nimet on vaihdettu, olen hyväksynyt sen, että mies on parisuhteessa, koska eihän mulle ole mitään väliä; olen vapaa ja seikkailunhaluinen. Ja en, miksikään kakkosnaiseksi en lähde! Mut uskokaa tai älkää, moni mies mun kanssa juteltuaan ja mut tavattuaan, olis valmis luopumaan entisestä kumppanistaan. Miksi? Koska olen melko monen tämän ikäisen (5-kymppisen) miehen unelmien nainen.

   Mut älä pelkää ap. En vie miestäsi. Ainakaan vielä. Sinkkunaisena sekstailut vähän siellä sun täällä on liian mukavia. Miestäsi olen nainut. Ja sitten, kun haluan jonkun miehen, otan sen!

   • Valheellalyhyetjäljet

    Hienoa. Sinulla on sitten vanhana, mitä muistella ja kertoa lastenlapsille tarinoita elämästäsi. Liekö sinulla lapsia onkaan...melkein toivoisi, ettei..Aloitatko: Juu mummi oli sellainen toisten naisten miehiä metsästävä siellä sun täällä nainut. Voi kuulkaa lapset, kuinka se oli kivaa! Onnea vaan sulle, jos haluat epärehellistä elämää viettää ja saat siitä jopa nautintoa ollessasi valehtelija miehille, heidän vaimoilleen ja lapsilleen, mutta ennenkaikkea vain ja ainoastaan itsellesi. Loukkaat tekemisilläsi monia ihmisiä, et vain itseäsi ja "herroja". Tuskin pystyt peiliin katsomaan ja sanomaan rehellisesti, että pidät itsestäsi tuollaisena. Valheessa on jännittävä elää, mutta tulee aika, jolloin se lyö vasten kasvoja. Salailu, piilottelu ja niillä kehuskeleminen sattuu yllättävän usein paljastuttuaan omaan nilkkaan, joten sinuna pitäisin pienempää ääntä tyhjästä ja arvottomasta ja valheellisesta elämästäsi. Esimerkkinä lähiympäristössä perhe, joka sai tietää vastaavan "leidin" törttöilyt, meni aika huonoon kuntoon, kun perheen poika otti isänsä käsittelyyn....


   • VOISAATANASENTÄÄN

    Oi, olet varmaan ylpeä "CV:stäsi". Olet myynyt itsesi vanhoille äijille. Paljonko tienaat? No, kun vähän vanhenet, niin voit olla ylpeä saavutuksistasi ja kun et enää kykene/pysty/ei yksinkertaisesti enää maistu(olet rupsahtanut kurppa, niin voit vaikka joutessasi katsella, mitä on nettiin tullut pisteltyä vuosien varrella vai luuletko, että kun poistat profiilisi, niin kaikki on hävinnyt? Hehhee, Kerro nyt paljonko tienaat noilla hommilla? Varmasti monia kiinnostaa. Nauti nyt niistä ei vapaista ja vapaista miehistä sen kun kerkiät. Kuten jo muutamassa kommentissani kirjoittelin, että sinun laisesi ovat henkisesti jääneet viisivuotiaan tasolle, niin se näkyy sinunkin kirjoituksessa. Täydellinen itsekunnioituksen puute ja maineesi olet ihan itse luonut. Ei sinua normaalimiehet halua, ei. Ne kenen kanssa paneskelet ovat yhtälailla henkisesti häiriintyneitä. Sääli on sairautta, mutta pakko myöntää, että säälin sinua ja kaltaisiasi oikein urakalla. Korkeintaan omat vanhempasi voivat kunnioittaa sinua, ei kukaan muu, et edes itse.


   • Kuljenomiateitäni

    Olipa hauska kirjoitus.. No, jos ja kun minuin mieheni pokaa, ties vaikka olisi jo pokannutkin, niin hän ei jätä minua. Siitä olen varma. Lyön laudalta monen naisen (sen kummemmin erittelemättä), mutta yksi asia on varma. Hän tyhjentää, hänen arvostuksensa sinunlaista naista kohtaan on hyvin yksinkertainen: Sana alkaa H:lla. Ai niin, uskotko kaikki stoorit mitä ukot sulle syöttää ja onko jotain kriteereitä sitten kun "saat" itsellesi jonkun ukon? Raha? Ulkonäkö? Vai kun olet jo tuossa tilassa, niin kaikki kelpaa?


  • relaxxxx

   Toista ihmistä ja hänen maailmaansa ei voi omistaa eikä täysin ymmärtää, saati hallita. Pitäisi olla hienotunteisuutta ja jättää ihmiselle tilaa omille asioille ja pienille paheille. Miksi puolison pitäisi näyttää kaikki, jakaa kaikki, kertoa kaikki? Ihminen on eri tilanteissa ja eri ihmisten kanssa erilainen - ja haluaakin olla. Pitäisi jättää tällekin tilaa. Romanttisessa rakkaudessa kaikki jaetaan, mutta jos rakkaus ei tästä kypsy, siitä tulee arjen myötä typerää omistamisen halua ja ahdistavaa sisäänpäinkääntyneisyyttä.

   Jos puoliso alkaa lyödä laimin ja menettää kiinnostuksensa eikä suhde enää toimi arjen eikä juhlan tasolla, on syytä tietenkin keskustella avoimesti, missä vika ja tehdä muutoksia. Ihmiset myllyttävät liikaa asioita päässään. Rauhoittukaa ja antakaan toiselle mahdollisuus yksityisyyteen. Silloin ei toisellekaan tule niin suurta tarvetta paeta johonkin helpompaan ihmissuhteeseen.

  • pelkkää rahastusta nuo mainokset. olis kiva löytää joku oikea

  • monikulttuurinen29

   Ei mitään. Minä olen löytänyt todella kauniin filippiiniläisnaisen ja parisuhde toimii.

   Entisen ällöttävän ja ruman suomalaisen naisen potkaisin tontiltani ulos.

   Itämaista kauneutta tulee jo siinäkin suhteessa arvostaa, koska loppujen lopuksi massa korvaa laadun. Ei toisinpäin.

  • aries64

   miksi oletat että juuri sinä saat hänet muuttumaan.....

  • seksiaddiktistapäässyt

   Olet rakastunut seksiaddiktiin, joka on asia mikä luultavasti pilannut myös edellisen liiton. Todennäköisesti liitossa on ollut seksiä paljon, mutta mies on tarvinnut sitä salaa myös muualta. Aik ausein myös seksiaddiktista kärsivä on se joka liitossa lopulta hakee seksiä enempi liiton ulkoa kuin sisältä oman vaihteluntarpeensa takia ei liiton seksittömyyden vuoksi. Sillä hänellä ei seiso, kun toinen käynyt vuosien saatossa hyvin tutuksi oli vaihtelua kuin paljon tahansa. Et tule todennäköisesti riittämään miehelle. Tuollaisille miehille ei riitä yksi kumppani. He haluavat jatkuvaa vaihtelua. Seksiaddiktithan ovat aktiivisia seksissä vakikumppanin kanssa, mutta myös muiden kumppaneiden. Todennäköisesti mies tarvitsee muita kiihottuakseen. Aika huono tilanne, jos ekavuonna uuudessa suhteessa jo tarvitsee muita syttyäkseen. Oletko läheisriiippuvainen? Miksi yrität epätoivoisesti muuttaa miehen mieleiseksesi? Vaikka miellyttäisit häntä satalasissa kokoajan et tule yksistään hänelle riittämään. Hän oppii vaan tarkemmin salaamaan muut seksikumppaninsa esim nettiseksisivusto vierailunsa.

  • yleinenoire

   Kaksi sanaa: Laihduta heti

  • Mies49v

   Täällä taas tietoniekat antavat päteviä neuvoja. Ehkä sinun kannattaa nyt ottaa asia kunnolla esille kotona ja keskustella miehesi kanssa asiasta eikä uskoa heti kylmiltään täällä kommentoivien miestäsi heti kättelyssä tuomitsevia lausuntoja. Asioilla on yleensä monta puolta ja niin varmaan tässäkin.

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Olipas fiksu kommentti, kiitos. Jotenki tätä on nyt puinut niin paljon pienessä päässäni että alan turtua ajatukselle. Joku siinä kiehtoo ja muistan kyllä mikä se oli. Ajatus siitä että miehelläni synkkaa henkisesti perusasiat seksuaaliset asiat ja fantasiatkin ehkä netissä jonku muijan kanssa niin saa mut melki oksentamaan. Siinä tulee vaan se pelko että ettii muuta. En riitä.
    Vaikkei mitään runkattavaa tai fyysistä pettämistä ole.


   • sivustaheittelijä
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Olipas fiksu kommentti, kiitos. Jotenki tätä on nyt puinut niin paljon pienessä päässäni että alan turtua ajatukselle. Joku siinä kiehtoo ja muistan kyllä mikä se oli. Ajatus siitä että miehelläni synkkaa henkisesti perusasiat seksuaaliset asiat ja fantasiatkin ehkä netissä jonku muijan kanssa niin saa mut melki oksentamaan. Siinä tulee vaan se pelko että ettii muuta. En riitä.
    Vaikkei mitään runkattavaa tai fyysistä pettämistä ole.

    Oletko ajatellut, ettei toista ihmistä voi muuttaa? Hän ei muutu toisen ihmisen takia muuksi kuin on. Hän muuttuu vain, jos itse sitä haluaa. Omaksi parhaakseen. Sä et voi vaatia miestäsi olemaan erilainen kuin on vain sen takia, että sulle tulee paha mieli. Se ei ole sun tehtävä eikä oikeus eikä velvollisuus.


   • KolmasPyöräPyöriPois

    Olen miettinyt joo, selvästi huomaan että hän haluaa kanssani "uuden elämän" ja ns hairahti vanhaan tapaansa. Katsotaan kuinka ajan kanssa menee. Muuttuko vaiko eikö. Lähtö tulee jos ei muutu.


  • sieLUU

   Talo on hyvä Sinne tullee vaikak muutamia ihmisiä viettämään Pyhäpäivää

   T Saint Maria Salome

  • Öökstöks

   Niin.. toteutatteko sinun fantasioitasi..

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Kyllä toteutetaan.


  • sieLUU

   Olin edellisessä elämässä Julie
   joka oli Gaaloissa
   ( Oli esikuva Curly Sue )
   Matkusti Amerikkaan -27

   etsin, miten huonosti tai pahasti siellä esiintyi
   Hiukset oli hienot )
   Oli herkkä, ja pyhä
   Piti elättää itsensä..
   Oli tanssinopettaja? Dance Guide
   ( Vihasi alastomuutta, siveettömiäö
   Mutta oli ehkä myös jossssain Cabareessa?
   ( kuva joss aPlume päässä
   ( ja keho täynnä halveksuntaa

  • sieLUU

   En olekaan Curly Sue
   En ole nähnyt elokuvaa, katsoin juuri You Tubesta
   ( samaa on vainhiukset runsaat

   Tuo oli aivankauhea. Pamautti mailalla jotakuta yms,
   väkivaltaa ( lapsi )
   ja näytti takapuoltaan!
   En ollut enkä ole enkä tule koskaan olemaan raaka.

  • Jamina88

   Onko se sulta jotenkin pois, jos miehes harrastaa nettiseksiä? Sanoit, että teillä seksi sujuu hyvin, joten olet ilmeisesti tyytyväinen? Jos oot hemmetin mustasukkainen ja et voi hyväksyä miehelles nettiseksiä teidän seksin lisäksi, niin sano, että alkaa käyttään esim. CB-6000 siveysvyötä, jonka avain on vaan sulla tai toinen vaihtoehto on, että lähtee menemään.

   • Vääräpoinntisulla

    Huom! Kehittymätön ihminen on aina väittämässä mustasukkaiseksi naisia, jotka vain peräävät totuutta ja inhimillisyyttä. Jos kaksi ihmistä elää yhdessä, sinne ei todellakaan väliin kuulu ketään, ei edes netin kautta. Toisten kanssa suhaaminen oman puolison selän takana on EPÄREHELLISTÄ, ei mustasukkaisuutta! Tuo mustasukkaiseksi väittäminen on helpoin ja yleisin tapa suhtautua oikeuksistaan kiinni pitäviin ihmisiin, jotka vain haluavat elää totuudessa eikä hyväksy varjoelämää ja piiloleikkejä aikuisiällä.


   • KolmasPyöräPyöriPois

    Todella osuvasti sanottu! En ole kahlimassa miestäni! Haluan ymmärtää häntä ja tietenkin lopettamaan moisen addiktion


  • sieLUU

   Onko se häneltä pois, jos miehensä harrastaa netti jotain

   se saastuttaa täysin heidän elämän.
   Hän missään tapauksessa ei saa eikä voi sellaista ällöttävyytt tehdä.
   Myös kiellän niitä tyttöjä menemästä sellaiselle alalle, tietystikin.

   se on kuin itsemurha tai murhja
   tehdä sellaista. Jumala on antanut käskynsä
   revi mieluummin silmä tai käsi pois kuin että katsoisit siveettömiä.

   En edes ymmärrä. mistä niitä tyttöjä löytyy? Huoria.
   En ole koskaan kuullut kenenkään tunnustautuvan huoraksi.
   Yleensä he harjoittavat salassa murhaamista ja itsetuhoaan,
   ??

  • sieLUU

   Revi ennnemmin silmä tai käsi pois kuin että olisitte siveetön,
   ja menisitte helvettiin
   Parempi mennä silmä tai käsipuolena taivaaseen
   kuin mennä siveettömyyden takia helvettiin

   Minä olen helvetissä Tunteeni ovat lamaantuneet
   Vuonna 999 (pedonluvun vuonanmelkein
   ( Nostradamus ennusti että syksyllä 1999 Kauhun suuri kuningas laskeutuu taivaalta

   Tunteeni lamaannutettiin
   En pysty tuntemaan rakkautta voimakasta tms tunteita.

   se johtuu, ainakin tuosta mikä tämä myös on rangaistus koska en pysty puhumaan siitä..

   En tietysti enää muista.. Mutta esiinnyin tyttönä 25 vuotiaana hieman puolipukeisena
   ( kuten yleensä kaikki 1920-30 luvun naiset
   ( mut ei se kuva niin paha ollut..
   En ollut seksikäs siinä

   siitä seuraa vaan selittelyä ja
   ei tästä tule mitään.

   ( siinä kuvassa oli vana paljaat sääret.
   Ja oli henkselit Olin liian typerä että en tajunnut laitta aliivejä jotka sai laitta ahenkeleiden alle.
   Olin vain kauhuissani, kuoleman hädässä koska kaulaan oli ilmestynyt kolme neljä isoa paisetta
   ( näkyvät kuvassa )
   Samoin ilme että olin liian ylevä sellaiseen..

   Se kuva on jossain oliko Washingtonin jonkin suurellisen paikan seinällä
   en muista mitä se oli.
   Tahdon että se poistetaan
   koska siinä esiintyi mielisairas
   kuolemanhädässä oleva

   ( hän ei myöskään tajunnut että se naksutinnn miksikä niitä kutsutaanj
   jkastanjetti näytti kaamealta kädessä
   ( kuva on minusta toisin päin julkaistu muistan sellaisena se ei ollut niin paha
   siten ( negatiivina, vasempaan päin eikä oikealle )

   En tiedä miksi arvelin että sellainenkuva suojelisi
   Kai koska yleensä kaikki naiset esiintyivät niissä kammotatvissa kuvissa
   joita inhosin ja inhoan että sillä tavalla selvisi?

   siitä seurasi kauhea ulkonäkö
   menetin kauneuden
   menetin hiukset hienot
   hiirenhänt'ä jäljellä yms
   Ei poikaystävää löytynyt, siunaanntunut
   Enole puolta tuntia seurustellut
   ( Aviomiestä, Ihmissuhddetta
   jonka kanss akehittyä sielunelämä tunne-elämä
   Ja minua raiskattiin, kuusi vuotta..
   Ja aviomieheni Ismo Alanko ja Toni Wirtanen 1200 luvulta,
   eivät auttaneet vaikak miten pyysin apua.

   Minua kiduttivat pahat henget, n 15 vuotta
   Ne koettivat yllyttää pahuuteen,
   ja tuhota tunne elämän ilkeäksi jne
   ( siis niiden sadistiset äänet aamusta iltaan vuosikausia

   Jeesus on taivaassa ja Jeesus jaksaa
   Kyllähänen puoleen voi kääntyä

  • sieLUU

   Niin, se oli vuonna 1928 se kuva Cheesecake card

   Arvelen että se olin minä siinä.

   Ei sa a katsella pornoa.
   Ei sa a katsella siveettömiä kuvia.
   Ei sa a pukeutua siveettömästi.

   Tämä kaikki pitää jaksa a ilman poikaystävän tukea
   vaikak ei jaksa
   tämän Pyhän saint maria Salomen tässä vaiheessa
   vaurioituneen joka ei tiedä miten voi parantua

  • sieLUU

   Ei näkynyt Rintoja.

   En kestä mitää'än!!!!!
   Miksi niiltä Ismolta ja Tonilta ei saa tukea??
   10 v kulunut
   naisia esiintynyt
   yms
   söyppiä syntynyt
   Miksi He ei suostu keskustelemaan kanssani

   Että jaksaiisin
   kun minulla Kunnollinen Kuningas
   jota rakastin

  • sieLUU

   Ei teidän kannata pilata elämää siveettömyydellä.

   On minulla vielä neitsyys, tässä elämässä
   ja TRO
   Tosi Rakkaus Odottaa periaatteeni

   ja Jumala. Kaikki hyvä on siveellisyydestä,
   kaikki paha on siveettömyydestä.

  • sieLUU

   Jannika ei kyllä ole Tonin parisielu
   Sen näkee heidän energiasta
   Luin juuri sanoituksensa Siva biisiin.
   Että se Tonille Se pahuus on niin läpimätä
   mutat iloni on, että he eivät ole parisieluja

   Zepedee Sebedeus jätti Maria salomen mihin vain hätään,
   ja meni sen pimun kanss a naimisiin
   ja pimu, välittämättä että Saint maria Salomea kidutettu 15 vuotta
   ja raiskattiin tyhjästä ilmasta 6 vuotta,

   kirjoittelee vain rakkauslaulua
   Mutta Toni ei ole hänen parisielu.,
   Vain saatana kirjoittaisi tuollaisia sanoja,
   kun Pyhä jätetty raiskattavaksi ja kidutettavaksi.

   Tonin olisi pitänyt ensin auttaa minua.
   Jannikahan selvästi on Porton ajan porton puvuiss a kireissä trikoissa,
   ja poseerailee sivuillaan mille vain miehille

   • miettivä53

    Sinulla on mitä ilmeisimmin mielenterveysongelmaa ja sinulla on vaikeuksia kohdata seksuaalisuutesi. voisit yrittää terapiaan tai jos uskot aidosti niin pyytää Jumalaa parantamaan sinua sisäisesti. Sinulla on hajanaista tuo ajattelu ja muut eivät voi siitä löytää jutun juonta.


  • uusiaprseitä

   kuka sitä vanhaa kurppaa jaksaa panna aina vaan - se tosiaan alkaa kyllästyttää........

   • Silleen

    No konstit on monet sano ämmä (siis kurppa) kun kusi, konttas ja kuto sukkaa...


  • sieLUU

   Jos te koetatte minulle tai minun tekstin perään laittaa tuollaisia palatte helvetissä

   Paltatosiaan alimmass ahelvetissä
   Voit olla varma, että Saint maria Salome oli viaton
   ette tiedä energioista
   minkälainen on sielujen taistelu
   esim muslimit ja intialaiset sielut
   kadehtineet tahtoneet tuhota
   Olivat maailmansodat

   mitä teettekin te palatte alimmass ahelvetissä jos teidän saastainen mätä ruikkunne tai siihen liittyvät asiat koettaisitte lähestyäkään minua

   Poistakaa ylläoleva tai te palatte helvetistä helvettiin
   et tuo mätä
   mätää alhaisinta .. reikää nainut mitään saastaisesta sielustasi PYhimyksen lähettyvillekään

  • sieLUU

   Minun täytyy uskoa että olinviaton
   ja hyvä
   kun olen Jeesuksen sisko
   ja Jumala antanut Jeesuksen
   En tietysti saa kirota helvettiin, enkä tahdo
   Mutta miten voi olla niinraaka,
   että joku kun kirjoittaa raiskauksesta
   laittaa sen alle "uusia perseitä " ??????

   Te ette saa sellaisia nimimerkkejäkään tehdä.

  • sieLUU

   En jaksa enää kirjoittaa tänä iltana , mutta ennnen kuin tama keskustelu suljetaan,

   Kerron että ei sa a masturboida. Jumala tietää senMenkää vaikak hölkkäämään, kuntosalille,
   Minä osaan elää selibaatissa

   Täällä ei ole hyviä Luostareita
   enkä voi mennä asioiden edelle
   Olen ehkä lähdössä Luostariin

   mutta olen henkisesti rikki, kun mieheni Zepedee oli vain paholaisen vallassa,
   ei välittänyt tunteistani
   Meidän pitäisi välittää kansasta

   Missä Jumala on kun kansa polke epaikoilalaan
   Missä Kuningas joka meidät vapauttaa

   Jeeesus nyt on Kuninkaiden Kuningas Turvallinen

   Toni minä haastan sinut vastaamaan
   Meidän pitäis välittää että kansa ei masturboi , esimerkiksi

   Meidän pitäis elää rakkaudessa jne
   ei ole historiassa ennen ollut ongelma varmastikaan

   Meidän pitää välittää
   Miten me etenemme
   En suostu että teemem vain huonoa karma,
   tuhlaamme aikaa
   " Mitä kylvää,
   sitä niittää"
   Millä mitalla te mittaatte
   sillä teille tullaan mittaamaan"

   Minä TAHDON elää rakkaudessa ja
   tunteista Me ollaan niin siuuuria! Toni!1
   Me ollaan Zepedee ja St Salome
   Voimem vaikak esim paranta a rukouksella

   eikö se olisi kiinostavampaa kuin pelkuruus
   ja raukakmaisuus

   Jot6enkinhan se järjestyy
   koska olemem Jeesuksen kanssa, jonka Jumala antanut,
   ja Jumalan kanssa
   Kyllä me saammem rukoilal ja auttaa
   ja pelastaa ja elää rakkaudessa.

   Ei voi estää jos et ole saatanan vallassa
   Joka on torjuminen kuolettaminen ylimielisyys
   Vihamielisyys pahuus

   tiedät mitä ovat käytös säännöt , kohteliaisuus ,
   vlittäminen, ystävällisyys, huolehtiminen, vieraanvaraisuus
   yms mitä on rakkaus, auttaminen
   hyvyys ( siis oikeasti!!!!!
   eikä sanoina

   Välitätkö miten voin?
   siitä pitää lähteä
   ei miljoonista ihmisistä

   Missä Jumala kun kansa..

   pitäää ensin välittää läheisimmistään

   Kuten Jeesuskin sanoi ristillä
   "Tämä on sinun äitisi,
   tämä on sinun Poikasi " että he huolehtisivat toisistaan,
   jotka Ristin äärellä olivat

   Kohtele toista niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan

   ( Jumala on siinä
   Jumala on antanut käskyt

  • Kalle123456654

   Höpö höpö.... Sun miehes on aloittanut pornon katsomisen jo teininä, kun isänsä pornolehtijemman löysi... "Aloittanut muka pornon katsomisen edellisessä parisuhteessa" ..et usko otsekkään tuohon :D

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Tarkoitin lähes päivittäistä käyttöä!


  • sieLUU

   voi ne Luostarit olla hyviä!
   Niissä vain 45 e pyydetään vrk
   siellä Valamossa ja Turussa

   Missä Luostari jonne pääsee ilmaiseksi. Kärsinyt, hädänalainen tms.

   Ja sitä että Valamossa valmistettaisiin viskiä en hyväksy
   eikä Jeesus hyväksy eikä Jumala

  • sieLUU

   Kuulin että Valamossa alettu valmistaa viskiä
   En tahtoisi loukata ketään
   mutta minusta mahdoton kannattaa että Luotarissa valmistettaisiin alkoholia
   kun on rattijuoppoutta yms
   Siellä tehtiinviiniä, sitten jostain syystä likööriä??
   J akun kukaan ei sanonut mitään

   Siunausta silti!!!

  • espoo3

   Tunnevammainen pervo unohda hänet. Ei hän ikinä parane,sitä se Äidin rakkauden puute tekee.Maailma on täynnä hyviä miehiä. Aito rakkaus ja luottamus kaiken voittaa.

  • Miehenaivot

   En tunne miesyäsi, enkä puolustele häntä. Jossain mielessä tuollainen toiminta on jopa pahempaa kuin oikea pettäminen, tai joku nainen kokee sen niin.

   Mutta, asia voi olla kuitenkin myös ihan viatonta. Itsekin olen nimimerkin suojassa jutellut, ja on jopa mennyt juttelu liian pitkälle. Mutta ei koskaan ole oikeaa nimeä vaihdettu, eikä tavattu. Siellä verkossa juttelu on kuitenkin 99% aika tavanomaista keskustelua, ja joskus on miehen helpompi jutella ihan anonyymille anonyyminä. Se voi jopa olla eräänlaista terapiaa. Jos hieman juttelu menee seksiin niin sekään ei silti tarkoita sitä että tapaaminen olisi kovin lähellä edes. Me miehet ollaan oikeasti aika yksinkertaisia, ja joskus vain pieni flirtti voi tehdä ihmeitä meille stressaantuneille perheenisille, niin verkossa kuin ihan livenä, eikä se ole tarkoitettu johtavan mihinkään.

   Tietysti rajatkin voi ylittää, eikä sitä pidä hyväksyä. Pettäminen on loukkaus, aivan yhtä pahaa se voi olla verkossa kuin elämässä muutenkin.

   • KolmasPyöräPyöriPois

    Juuri tuo tunne minulla on. Melkein "oikea"pettäminen olisi lievempi paha kuin tuo nettichattailu. Kieltäminen on nyt ollut ajankohtaista. Väittää että chattaa miesten kanssa ja jauhaa paskaa. Se oikeesti luulee että mä oon ihan idiootti. Nyt vain odotan jos jää kiinni uusiksi ja sitten räjähdän koska olen aiemmin toivonut että chatatään vain yhdessä ei yksin. Olen lukenut mm. yhden kirjeen jonka saanut "huoraltaan". Ja jotain tekstareita on joskus vaihtanut toisen/toisien kanssa, samaten kuvia. Mutta se on ennen minua. Ainakin kuvat ja tekstarit. Kirje oli aika tuoreen näköinen mutten tiedä onko hän saanut sen ennen mun aikaa.

    Nyt on tuntunut ettei hän ole "läsnä" seksin aikana, aivan kuin olisi omassa maailmassaan. En osaa selittää. Tai sitten mä kuvittelen aivan väärin, mutta vähän ilkeä käytös ja seksin aikana aivan kuin kuvittelisi tilalleni jonkun muun. Sitä myös en kestä ja sydän särkyy jos kuvitellaan joksikin muuksi seksin aikana. En tiedä miksi näin tunnen, varmaan kun tämä tilanne on nyt näin....


   • HerääTodellisuuteen

    "seksin aikana aivan kuin kuvittelisi tilalleni jonkun muun" Tuo on täysin normaalia kaikissa parisuhteissa. Ja sitä harrastaa yleensä muuten naiset, ovat alla silmät kiinni ja kuvittelevat rakastelevansa jonkun aivan muun kanssa.


   • selvämikäselvä
    KolmasPyöräPyöriPois kirjoitti:

    Juuri tuo tunne minulla on. Melkein "oikea"pettäminen olisi lievempi paha kuin tuo nettichattailu. Kieltäminen on nyt ollut ajankohtaista. Väittää että chattaa miesten kanssa ja jauhaa paskaa. Se oikeesti luulee että mä oon ihan idiootti. Nyt vain odotan jos jää kiinni uusiksi ja sitten räjähdän koska olen aiemmin toivonut että chatatään vain yhdessä ei yksin. Olen lukenut mm. yhden kirjeen jonka saanut "huoraltaan". Ja jotain tekstareita on joskus vaihtanut toisen/toisien kanssa, samaten kuvia. Mutta se on ennen minua. Ainakin kuvat ja tekstarit. Kirje oli aika tuoreen näköinen mutten tiedä onko hän saanut sen ennen mun aikaa.

    Nyt on tuntunut ettei hän ole "läsnä" seksin aikana, aivan kuin olisi omassa maailmassaan. En osaa selittää. Tai sitten mä kuvittelen aivan väärin, mutta vähän ilkeä käytös ja seksin aikana aivan kuin kuvittelisi tilalleni jonkun muun. Sitä myös en kestä ja sydän särkyy jos kuvitellaan joksikin muuksi seksin aikana. En tiedä miksi näin tunnen, varmaan kun tämä tilanne on nyt näin....

    Blondi-idioottihan sinä olet. Ukkosi fantasioi chatissa ensin muista panojutuista naisystäviensä kanssa ja sitten hän testaa niitä juttuja sinun avulla. Mikäs hänen on testatessa, kun sinä ilmeisesti suostut kaikkeen ja annat ukkosi panna sinua vaikka perseeseen, jos hän sitä haluaa. Ihan varmasti hän ajattelee samalla sinua pannessaan omassa mielessään, että hän oikeasti samalla panee silloin chattinaistaan. Mutta ei siinä ole mitään uutta. Kyllä toiset naisetkin sitä tekee, että miehen pannessa häntä, hän haaveilee, että se panija onkin ihan joku toinen mies.


   • KolmasPyöräPyöriPois

    Ja sehän se on kun olen tehnyt itse samaa joskus onnettomassa suhteessa. Toivon ettei tuo olisi totta mutta pelkään että on. Aika kuluu niin näkee kuinka asiat on


  • sieLUU

   En ole varma olinko siinä kuvassa 1928 missä tyttö sääret paljaina,
   ja rumat hnkselit päällä ( jotkapeittävät rinnan )
   ei näy rintoja
   Näkyy vain paljata sääret
   jakeho on rumakin
   entiedä ettäolinko se mina Kun en muista.

   mUTAT SELVÄÄ, ETTÄ SELLAISESTA SEURAA PELKKÄÄ
   pahaa, mielipahaa, tuskaa kuten minullekin nyt
   en saanut edes nukuttua koko yönä vaan kiduin
   Etta älkää menkö kuviin

   on ehkä ajatukseni
   Yleensä näkee
   että naisilla esim Iltasanomien etusivulla kun heillä bikini vain päällä
   päästä näkee että se henkii häpeää,

   näkyy selvästi tunne energai joka häpeää
   mitä sellainen esiintyminen tietysti vain onkin.
   Toivon, ja vaadin, että niissä IltasANOMISSA EI ENÄÄ KOSKAAN NÄYTETÄ MITÄÄN ÄLLÖTTYÄVIÄ
   JA IHMISTÄ HÄPÄISEVIÄ
   BIKINI KUVIA

   ( oLEN NEITSYT.. OLEN pYHÄ
   JA YLLäoleva jonkun lähettämä teksti on jonkin kokemattoman, kehittymättömän sielun
   joka luulee, että hänellä voi olla jokin "rakastelu "
   vaikka kirjoittaa tuollaista

   ei se varmaan ole rakkautta jos häpäisee ihmistä jne

   se on jokin arvoton ja paha ja alhainen teko

  • sieLUU

   siis ylläoleva "Herää todellisuuteen" nimimerkin lähettämä kirjoitus että voisi ollajonkunkanssa
   väittää rakasteluksi en pysty ajattelemaan sellaista saastaa..
   että joku tahtoo ylipäänsä koskea jonkun kuvottavaa lihaa
   ( ja ihmiset syövätkin! lihaa

   rakastelua se ei varmaan
   ole jos sellainenon rakkautta?
   että olisiko parempi sanoa että kun nai jotain tyyppiä

   ja miksi ihminen sitten tekisi niin?
   Eikö hypätä johonkinlika ojaan olisi miellyttävämpää ja kuoll a sen myrkyllisyyteen
   yms

   Niin sanoin siitä tekstistä että se kehittymättömän sielun teklemä
   ja valheellisen

   ( en omaan yyllä olevaan tekstiini viitannut
   en sitä tarkoittanut
   En ole nukkunut yöllä
   enkä kirjoita enempää

  • sieLUU

   Mutta siunausta sieluparoille

   Jeesus! JosIhmiset vaikka uulevt että he voivat Pyhimyukse tekstien perään kirjoittaa jostain alhaisista lihallisista iljettävyyksistä

   mitä arvetlette että meneekö sillä sitten korkeimpiin taivaisiin
   Tiedätte että se kokemus oli jokinmitätön muljahdus
   jalkovälissä jolla tahdotte häväistä

  • sieLUU

   Lu8uletko huora ETTÄ SINULAL ON NE APINAN SILMÄT JOILAL KILLITÄT
   jos luulet että voisit lähestyäkään Pyhää
   Minau ei kiinnosta oletko idiootti
   inhoan ja vbihaan mätää lihaasi
   osaat ehkä juuri ja juuri lukea?
   sinun ei olisi pit6änyt saada luku eikä kirjouitustaitoa

   Olet kirottu joka hetkestä jona olet esiintynyt jossakin alastonujulkai9sussa
   etenkin pornossa
   joak hetkestä jona olet käyttänyt reikääsi jossakin siveettömyydessä
   Vanhassa testamentissa käskettiin kivittämään perverssit jasiveettmät ja se edelleenkin
   heille seuraa jos he koettavat kajota tai lähestyä
   tai vaatia hyväksymään vastenmielistä lihaansa

   Eikö ole kukaan kertonut? että olette halveksituimmat ihmiset mitä olemassa on

   • tämätuliselväksi

    Liika siveys on perverssioista pahin.


  • Ades3

   Tietokone tuollaisilta pois....sairaus se on tuollainen nettiriippuvuus ja seksin hakeminen.luulisi olevan vaikeaa elää valheessa,hajottaa lopulta oman pääkopan.lopettaisivat ja alkaisivat olemaan läsnä omassa parisuhteessa,,,,asiat menevät paljon paremmin ja on helpompi hengittää

  • qwqwqwwq

   Kyllä tuo nettiseksi on sairasta touhua. Jos on pakko asua yhdessä, ilmoittaisin, että ollaan vaan kämpikset, mutta viereeni en tuollaista enää huolisi. Onhan näitä kulissiliittoja...toinen vaihtoehto on se, että ilmoitat miehellesi, miltä hänestä tuntuisi, jos sinä alkaisit nettisekstailla....mahtaisi ukko pelästyä...

  • Yhdenkanssa

   Tämä on selvää kumppanin pettämistä. Nettiseksiä pitää harrastaa yhdessä oman puolison kanssa.

  • TuoOnVieläHarmitonta

   Joo ei tuo ole vielä mitään. On olemassa miehiä jotka kuvaa salaa ja tahallaan naisiaan ja levittelee niiden kuvia ja videoita netissä huoranaan ja keräilee toisten naisten "huoria". Niin että koko maailma saa tietää heidän huorastaan ja levitellä kuvia. Mies pitää siis naistaan halpana huorana ja saa kiimat siitä ku toiset miehet haluais panna sitä. Aivan sairasta, vai mitä? Osaako miehet kertoa mikä siinä kiehtoo? Vai ajatteletteko oikeesti että naisenne on likaisia huoria jotka pitäisi potkia päähän? Niin sairasta!!!

  • Anonyymi

   Kyllähän minä ymmärrän tilanteesi, mutta nyt on pakkko sanoa että miehesi on puhunut maksulliseen seksichättiin, jossa luullaaan tapaavansa oikeaita ihmisiä, sen sijaan sielä kirjoittelee petoksista tuomittu Diana Asp(Facebookista löytyy, osittain mustalaisnainen), 97 syntynyt nainen, joka leikkii olevansa toinen nainen(tai itseasiassa moni muukin naista). Nostelee samalla kelalta tukirahoja(mm. Toimeentulotukea, asumistukea ja sitten äitinsä nostaa Espanjasta samat tuet.) Molemmat mukana huijaksessa, palkkaa nostavat tästä huijaamisviesteistä noin 3.000-5.000e kuukaudessa, ulkomaisenpankkitilin kautta.

   Miehesi on luultavasti menettänyt omaisuuksia tämän mustalaisnaisen seksichätti sivustolla.

   Monia seksisivuja pyöritetään samasta paikasta ja tämä yhteyshenkilö toimii kaikilla sama, skype:

   live:.cid.f4f26cb8bff96d01
   fb: Diana Asp

  • Anonyymi

   Jokaisella on oikeus tehdä koneella mitä haluu, kunhan ei tonki toisen s-postia kuten muijani teki kun epäili jotain ja sit häpesi.

  • Anonyymi

   Vain fyysinen kanssakäyminen on pettämistä ei muu. Kai sitä nyt voi katsoa ja puhella mitä haluu.

   • Anonyymi

    Onko molemmilla samat säännöt vai koskeeko vapaus vain sinua?


  • Anonyymi

   Pihalle

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   186
   3268
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   251
   2418
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   115
   1510
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   377
   1494
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1284
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   122
   1153
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   952
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   878
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   823
  Aihe