Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kyllä tekee kipeää

EroSattuuAina

Tapasin suomi24:n treffeillä viime vuoden syyskuussa aivan uskomattoman naisen. Muutaman kuukauden päästä muutettiin yhteen ja ehdittiin asumaan vähän yli puoli vuotta yhdessä ja nyt sitten tämä lähti :/

Olisi lähtenyt muutenkin kauemmas opiskelemaan mutta tarkoitus oli olla etäsuhteessa, niin ainakin käsitin ja viimeisinä päivinäkin käytiin ulkonä syömässä ja elokuvissa yms. Oli mukavaa.

Sitten päivää ennen hänen lähtöään ostin tälle matkalukemiseksi junaan kirjan ja sitte vielä evääksi ison Subin jottei tarvitsisi pitkää junamatkaa nälkäisenä olla.
Ajattelin että olen hyvä mies kun ajattelen toista yllättämällä tuollaisella pikkuasialla.

Vielä viimeisenä aamuna ennen hänen lähtöään ei puhunut mitään että olisi viimeinen kerta kun nähdään. Vasta sitten muutama päivä myöhemmin tuli viestiä että "ohi on".

Juteltiin kyllä skypessä vielä eron jälkeen mutta riitelyksihän se menee kun toinen mainostaa yömyöhään kestäviä skypettelyitää joidenkin kavereidensa kanssa ja että lähtee viikon päästä baareilemaan tyttöporukan kanssa.

Osa hänen tavaroistaankin jäi tänne. En ymmärrä. Jäi shampoota ja hammasharjaa, jäi musaceedeitä, kirjoja, vaatteita. Ei varmaan suunnitellut jättävänsä mua vaan ehkä oli aikeissa tulla vielä joskus käymään....

Sattuu niin helvetisti nämä erot aina. Varsinkin kun nyt oli oikeasti perhanan hyvä nainen. Hyvä mutta eikai sittenkään se oikea.

5

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jääkukka

      Onko 'täysipäisiä' ihmisiä suomi24 palstalla,,tuntuu ett ei.

      • EroSattuuAina

        Kyllä niitä tuolla suomi24 treffisivustolta aina välillä löytää. Ei tämäkään huono nainen ollut... Olisin kyllä itse etäsuhteen kestänyt mut no, eikai Turku-Oulu etäsuhde nyt pidemmän päälle ois välttämättä toiminutkaan. Mutta pahinta tässä on se henkinen puoli. Kestän kyllä fyysistä eroa kauan, mut nyt ei ole ketään juttukaveria.

        Pahinta tässä on se että kun hän jätti tavaroitaan tänne. Ja tuolta kaapista missä hän tavaroitaan säilytti tulee aina sellaiset hajuveden tuoksut jotka pistää tunteet samantein pintaan.

        Tää on itelle poikkeuksellisen hankala ero koska

        -En ole ennen asunut naisen kanssa yhdessä
        -Kukaan ei ole ikinä jättänyt tavaroitaan luokseni


    • keddu

      kaipa se ympäristön vaihdos sai mielen muuttumaan ja vapaudenkaipuun aikaan. Vaikka yleensä se aaa aikaan vaan ikävän jos toista rakastaa. Ehkä hän ei sitten tuntenut mitään kemiallisia rakkaushormooni-ilotulituksia kabssasi niin oli helppo vaan jatkaa. Tai misyä tuota tieyää miten pitkään oli suunnitellut että pääsee karkuun.

      Minulle ei ole mies ikinä tehnyt noin huomaavaisesti että toisi mitään :) Vaikutat mukavalta kindilta ja kyllä vielä varmasti löydät jonkun henkisesti kypsemmän naisen joka sinusta oikeasti kiinnostuu.

      • keddu

        hemmetti, ei pitäisi sortua kirjoittelemaan kännykällä kun noin paljon tulee kirjoitusvirheitä...


      • EroSattuuAina

        No siksi mä ostinkin hänelle ne ennen matkaa koska todella halusin että HÄNELLÄ on hyvä ja mukava junamatka. Mä todella tästä naisesta välitin mut olihan siinä kyllä merkkejä ilmassa...esim. olematon seksielämä. Alussa kyllä paneskeltiin kuin pienet puput, ehkäpä häneltä sitten se ns. alkuhuuma laantui ja yleensä nykyään kun alkuhuuma laantuu, ei kestetä sitä perusarkea ja ajatellaan että "en pidä tästä tyypistä enää" ja etsitään seuraava jolla taas ruokitaan sitä ns. rakastumisen tunnetta. Ja aivan hieno tunnehan se on, ei siinä mitään. Itse kuitenkin kykenen aina löytämään sen alkuhuuman. Ajattelee vain niitä asioita mihin ensin ihastui tässä ihmisessä ja löytää taas uudestaan ne positiiviset jutut sieltä :)

        ITse olen parisuhteissa muutenkin tolkuttoman sitkeä. Mun mielestä ei ole asioita joita ei voi olla selvittämättä. Pettämiset yms. on tietty eri juttuja tai jos pamahtaa paksuksi jollekin toiselle, toki, kyllähän sellaisetkin selvittää voi :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe