Eläinoikeusihmiset, ovatko tuottajat pahoja?

kysymysteille

Täällä ei ole näköjään omaa palstaa eläinoikeusajattelulle, mutta kai tämä eläinten suojelu ajaa saman asian?

Kun on näitä "en syö lihaa koska on tehty tappamalla eläin" -ihmisiä (kasvissyöjät, vegaanit jne.) niin haluaisin kysyä teiltä, että millä perusteella te leimaatte kaikki viljelijät/maatyöläiset/eläintenpitäjät (tarkoitan tässä karjaeläimiä, hevostoimintaa sekä kanoja, sikoja, kalkkunoita ym. perinteisiä kotieläimiä, en lemmikkien pitäjiä) PAHOIKSI ihmisiksi, ja millä oikeudella te levitätte ympäriinsä sellaista käsitystä, etteivät nämä viljelijät ja muut TYKKÄÄ ja VÄLITÄ eläimistään?? Että he nauttisivat niiden "rääkkäämisestä" ?? Tunnetteko te oikeasti yhtäkään viljelijää edes? Ja jos tunnette, niin onko hän se kuvailemanne kaltainen ihminen, joka verenmaku suussa käy hakkaamassa eläimiään ja nauttii niiden teurastuksesta niin paljon, että vääntää niiltä niskat nurin jopa paljain käsin?

Ihan näin mielenkiinnosta. On nimittäin tosi vaikea allekirjoittaa sitä ajatusta, että ne lihan ja maidon tuottajat olisivat jotenkin pahoja, tunteettomia ihmisiä, joilta puuttuisi kokonaan kyky empatiaan.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivegemuttakuitenkin

      En ole eläinoikeustaistelija, vaikka eläimet rakkaita ovatkin, mutta vastaan silti tuntemieni vegaanien/kasvissyöjien perusteella: kyllä, ne pitävät kaikkia tuottajia paholaisina ja toivoisivat viljelijöiden/karja-/kanatilallisten ym. kuolevan. :I

      Laitoin välit poikki siinä vaiheessa, kun ne alkoivat puhua toivovansa kuolemaa kaikille niille, joista eivät pidä, sillä olen kihloissa viljelijän kanssa ja hän on enemmän, kuin nuo navettaterroristit tulevat ikinä olemaan.

    • lkhjb

      No kyllä siinä saa aika tunteeton henkilö olla kun pystyy pitämään eläimiään ahtaissa ja likaisissa oloissa lähettämään ne teurasrekkoihin. Ei se kaipaa sen enempää kommentointia.

      • rakastaneläimiä

        Itse olet hirveä ihminen etkä tiedä eläimistä, tuottajista tai heidän yhteiselostaan yhtään mitään.

        AP: minäkään en hyväksy sitä propagoindia, jota nämä aktivistit levittää viljelijöitä vastaan. Tunnen monta viljelijää / kotieläinpihojen pitäjää, ja kaikki todella rakastaa niitä eläimiään ja haluaa niille vain hyvää. :) Ne suunnilleen itkee, kun joutuu pistämään niitä pois (kun eläin sairastuu peruuttamattomasti -> eläinlääkäri ei voi parantaa sitä tai parantaminen jättäisi eläimen "vajaakuntoiseksi" -> eläimelle itselleen parempi laittaa pois), kun sama eläin ollut siinä hyvässä lykyssä 10-15 vuotta ja siihen on tosi kiintynyt!


      • dölkbdmklö

        höpönlöpö


    • uyy6

      Veget on pääsääntöisesti elämästä vieraantuneita höyrypäitä, joilla on jotain vinksahtanut aivoissa (liekö proteiininpuutoksesta johtuvaa). Ne pitää pahoina kaikkia, jotka on eri mieltä niiden kanssa yhtään mistään. Niiden mielestä kaikki erilailla kuin ne elävät ihmiset ovat vapaasti tapettavissa.

      Eli ei kannata tosiaan välittää, mitä ne sanovat, niillä on vain jokin mentaalinen kriisi meneillään ja liian vähän tekemistä elämässään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe