Röykän sairaalaan pakolaiskeskus!

pitääkömuuttaapois

Milloin??!!

Kuulin suunnitelmasta eilen spr:n työntekijältä Helsingissä.

62

1032

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RöykkäHelsingin

      Röykän sairaala on Helsingin kaupungin omistuksessa, ja ollut pitkään vailla käyttöä tai ostajaa. Jopa käyttö henkilöstön virkistykseen lopetettiin muutama vuosi sitten.

      Aivan järkeenkäypää, että tämänkin tilan käyttömahdollisuudet tutkitaan, majoittamisesta ei tällä kertaa edes vastaisi Nurmijärvi vaan Helsinki.

      Myös vanhat henkilökunnan asunnot Röykän sairaalan yhteydessä ovat pitkään olleet ilman vuokralaisia. Nyt käyttöä löytyisi.


      "Helsingillä on kolme pysyvää vastaanottokeskusta, joissa on yhteensä 446 paikkaa. Tällä hetkellä Helsingin vastaanottokeskuksen vastuulla on noin 1700 turvapaikanhakijaa. Helsinki on tänä vuonna vastaanottanut 2 400 turvapaikanhakijaa. Rädyn mukaan tilanne alkaa olla kestämätön."

      "Tässä tilanteessa Helsinki on joutunut turvautumaan erilaisiin majoitusratkaisuihin. Osa turvapaikanhakijoista on tilapäisesti majoitettu vastaanottokeskusten lattialle patjamajoitukseen, osa Kirkkonummelle, osa kotimajoitukseen sekä Helsingin hostelleihin."

      • kylläSUOMIMAKSAAAVIULUT

        LAITON MAAHANMUUTTO RÄJÄHTI KÄSIIN

        Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan mukaan voidaan jo puhua kansainvaelluksesta.

        Kansanedustaja Matti Vanhasen (kesk) mukaan Suomen kannattaisi varautua yli 100 000 turvapaikanhakijan saapumiseen.

        Entinen pääministeri ja keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja sanoo Facebook-sivuillaan, että voidaan puhua kansainvaelluksesta.

        – Joidenkin arvioiden mukaan lähtöä odottavat kenties miljoonat epävarmoissa oloissa elävät. Siksi huippukokouksenkaan pääasia ei varmaan ole 120 000 turvapaikanhakijan jakaminen vaan yhteisen arvion tekeminen siitä, miten Euroopan pitää valmistautua mahdollisesti miljoonien ihmisten vaellukseen, Vanhanen kirjoittaa.

        – Tänään sanoin yhdessä palaverissa, että Suomen kannattaa tehdä harjoituksia mittakaavassa 100-200 000 hakijan virrasta. Varautumisessa mahdollinen ylimitoitus ei ole niin vaarallista kuin joutua yllätetyksi.

        Vanhasen mukaan kyseessä on uusi tilanne ja auttamisen eturintaman tulisi olla kriisien lähialueilla. Hän odottaa siitä linjauksia tulevalta huippukokoukselta.


    • Ettämitä

      Eihän Röykästä ole ollut mitään puhetta, miten joku SPR työntekijä voisi jaella muka tuollaista tietoa.

    • Suojeltukohde

      Siinä menee sekä historiallisesti museoviraston suojelema ainutlaatuinen ja upea rakennus niin sanotusti turmion tielle. Onkohan museovirastoa tässä kuultu ollenkaan. Nyt on saanut lukea kuinka keskuksessa turhauduttiin ja tuhottiin työntekijöiden autoja pihalla. Somessa levinnyt video jossa asukas riehuu vastaanottokeskuksessa ja tuhoaa ihan kaiken. Suomen suurin lähde, Sääksi on sen jälkeen sylkykuppi johon kipataan jätteet. Veneet ja mökit ryöstetään. Siihen on hyvin aikaa keskellä metsää. Eipä moni uskalla sen jälkeen öitä enää mökillä yksin viettääkin. niin kaukana virikkeistä, niin tulee käymään. Ainutlaatuisuutta ja sen vaalimista ei ymmärrä kuin suomalainen. Kaikki ei ole laitettavissa kuntoon rahalla, kun se on kerran tuhottu. Röykän sairaala ansaitsisi itsestään vanhainkodin. Ei olisi ihanampaa paikkaa viettää vanhuuspäiviä ja he jos ketkä osaisivat sitä arvostaa ja vaalia.

    • Keskusko

      Samaa mieltä. Röykkä sen verran pieni kylä että kyllä asuntojen ja tonttien arvot romahtavat ja muuttoliike pois alkaa. Valitettavasti kun ei voi sulkea silmiä siltä että kunnollisten ihmisten mukana tulee myös juuri mainitsemiasi rikollista porukkaa.

      • Mahtavaa

        Päinvastoin, tämä lisää röykän mainetta, käyttäkää tilanne hyödyksi asukkaat, ja olkaa ylpeästi avoimia.


    • Ehkäexkuntalainen

      Muutan pois tyttärieni kanssa jos keskus tulee.

    • Keskiluokkainen

      Jos vastaanottokeskus tulee Röykkään, vastuu on siis Helsingin kaupungin. Entäpä näiden tulokkaiden terveydenhoito ja koulut? Jäävätkö ne nurmijärveläisten maksettaviksi? Kiitos ei. Jos suunnitelma toteutuu, tämän veronmaksajan suunta on mökkipaikkakunta. Onneksi työnantaja mahdollistaa etätyön. Nurmijärvi tulee taantumaan muuttotappiokunnaksi suunnitelman myötä.

      • Huonohomma

        Juurikin näin. Ei mielestäni oikein että Helsingin kaupunki saa aiheuttaa poismuuttoliikkeen Nurmijärveltä. Onko se oikein että ihmiset joutuvat repimään lapsensa pois kotimaisemistaan ja muuttamaan pois raiskausten ja väkivallan pelossa? Nyt haloo Nurmijärven päättäjät!!


      • EiHelsinkiTyhjentynyt

        Ei vastaanottokeskuksen (entisen kolmen lisäksi) tulo Helsingin Koskelaan aiheuttanut joukkopakoa Helsingistä eikä asuntojen hintojen romahtamista pääkaupunkiseudulla vaikka SVL:n sänkitukat niin tarroissaan pelottelivat.

        Helsingin Sanomien tämänpäiväisen artikkelin mukaan kaupungit seuraavalla 15 vuoden jaksolla Suomessa kasvavat, ja maaseutu tyhjenee.

        Kaupungeissa kutistumista on lähinnä Salossa, Kotkassa ja Kouvolassa, joissa niissäkin syynä on rakennemuutos, ei vastaanottokeskukset, joita kyseisissä paikoissa ei tiettävästi ole.


      • Eisunnaapuriin

        Ajatteleppa itse muutaman tuhannen asukkaan kylässä useita satoja pakolaisia niinkuin NS artikkelissa viitataan. Lähettäisitkö itse pienen tyttäresi huolettomin mielin leikkimään kavereiden kanssa? Asia on näin että niiden on helppo kommentoida ja puoltaa keskusta kenen naapuriin keskus ei ole tulossa.


      • Hertsi

        Onhan näitä paikkoja jossa sekoittuvat vähän suurempaan väestömäärään kuten tyhjilleen jäävä Herttoniemen sairaala. Myöskin virikkeitä luulisi kaupungista löytyvän enemmän.


      • lähiö

        Herttoniemen sairaala? sieltä ei ainaskaan luulisi asiakkaiden loppuvan


      • Hertsi

        Etkö lue uutisia. Herttoniemen osastot lopetetaan ja siirretään Malmille. Tyhjää täynnä.


      • pitääkömuuttaapois

        Jos Röykän sairaala täytetään elintasopakolaisilla, niin minä ainakin muutan heti pois perheeni kanssa. En voi vaarantaa perheeni turvallisuutta ja kasvattaa ulkomaalaisten tekemiä raiskaustilastoja ja muita rikollisuuksia, joista ei saa puhua ääneen ja päättäjät, poliisi ja spr-hyysärit VASTUUTTOMASTI VAIKENEVAT.

        Ei mulla muuta.


      • Tervetulloo
        pitääkömuuttaapois kirjoitti:

        Jos Röykän sairaala täytetään elintasopakolaisilla, niin minä ainakin muutan heti pois perheeni kanssa. En voi vaarantaa perheeni turvallisuutta ja kasvattaa ulkomaalaisten tekemiä raiskaustilastoja ja muita rikollisuuksia, joista ei saa puhua ääneen ja päättäjät, poliisi ja spr-hyysärit VASTUUTTOMASTI VAIKENEVAT.

        Ei mulla muuta.

        Tuskin muutat. Ja hyvä olisi jos muutat jos omaat noin sairaan asenteen. Missä se on se fakta/tilasto että pakolaiset ovat raiskaajia ja rikollisia. Eiköhän niitä rikollisia löydy kantaväestöstäkin.


      • lghjugfds
        Tervetulloo kirjoitti:

        Tuskin muutat. Ja hyvä olisi jos muutat jos omaat noin sairaan asenteen. Missä se on se fakta/tilasto että pakolaiset ovat raiskaajia ja rikollisia. Eiköhän niitä rikollisia löydy kantaväestöstäkin.

        Turvapaikan hakijat ovat jo aiheuttaneet ongelmia esim. Muhoksella. Ei hyvä.


      • onsyytähuolestua

        Ruotsissa joukkoraiskausten trendi on ollut selvästi kasvava. Vuodesta 1995 vuoteen 2006 usean tekijän raiskaukset kasvoivat 116:sta 553:een.

        Samaan aikaan Ruotsi pitää myös kyseenalaista kunniaa Euroopan raiskaustilastojen kärkimaana. Tilastojen yhteydessä huomautetaan yleensä, että naisten kynnys ilmoittaa rikos on myös madaltunut.

        On kaikkien osapuolten etu, että maahanmuuttaja omaksuu uuden kotimaansa tavat ja vaatii lapsiltaan niiden tapojen oppimista

        Suomessa elää oikeuspoliittisen tutkimuksen mukaan maahanmuuttajaryhmiä, joiden riski tehdä omaisuus- tai väkivaltarikos on selvästi kantaväestöä suurempi. Maahanmuuttajat eivät ole yhtenäinen ryhmä eikä valtaosa maahanmuuttajista syyllisty minkäänlaisiin rikoksiin. Korkein raiskausrikollisuustaso oli Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneillä miehillä, 17-kertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden.


      • ONKOSYYTÄHUOLESTUA

        Minulla ei ole tällä hetkellä aineistoa saatavilla siitä, onko virolaisen lehden julkaisemat tiedot virallisista raiskaustilastoista oikeat. Jos tiedot ovat oikeat (perustuvat poliisin tilastohin eri maiden raiskauksista) niin Ruotsin tilanne alkaa muistuttaa jo kauhistuttavasti Afrikan maiden tasoa:

        (raiskaukset 1 000 000 asukasta kohti, YK:n tilastot v.2008)

        532 - Ruotsi

        263 - Belgia

        241 - Englanti

        223 - Pohjois-Irlanti

        216 - Islanti

        198 - Norja

        172 - Suomi

        166 - Ranska

        119 - Viro

        119 - Luxemburg

        89 - Saksa

        81- Sveitsi

        73 - Tanska

        72 - Moldova

        55 - Espanja

        51 - Tsekki

        49 - Liettua

        49 - Unkari

        48 - Romania

        44 - Venäjä

        44- Latvia

        43 - Kroatia

        42- Puola

        35 - Bulgaria

        30 - Portugali

        28 - Slovenia

        28 - Slovakkia

        25 - Valko-Venäjä

        19 - Ukraina

        14 - Turkki

        11- Albania

        Virheellinen tilasto vai osoitus vain siitä, että eri maissa herkemmin ja matalemmalla kynnyksellä raiskaus kirjataan?

        http://www.ekspress.ee/news/kaardid_ja_ ... d=334


      • tervetulloo

        Siis ei ole tilastoa. Tilastojen mukaan keskusteluissa käytetään ns. tilastoja ja niitä omaan tarkoitukseen tulkiten yli 80 %:tia.


      • TANSKANMALLIA
        ONKOSYYTÄHUOLESTUA kirjoitti:

        Minulla ei ole tällä hetkellä aineistoa saatavilla siitä, onko virolaisen lehden julkaisemat tiedot virallisista raiskaustilastoista oikeat. Jos tiedot ovat oikeat (perustuvat poliisin tilastohin eri maiden raiskauksista) niin Ruotsin tilanne alkaa muistuttaa jo kauhistuttavasti Afrikan maiden tasoa:

        (raiskaukset 1 000 000 asukasta kohti, YK:n tilastot v.2008)

        532 - Ruotsi

        263 - Belgia

        241 - Englanti

        223 - Pohjois-Irlanti

        216 - Islanti

        198 - Norja

        172 - Suomi

        166 - Ranska

        119 - Viro

        119 - Luxemburg

        89 - Saksa

        81- Sveitsi

        73 - Tanska

        72 - Moldova

        55 - Espanja

        51 - Tsekki

        49 - Liettua

        49 - Unkari

        48 - Romania

        44 - Venäjä

        44- Latvia

        43 - Kroatia

        42- Puola

        35 - Bulgaria

        30 - Portugali

        28 - Slovenia

        28 - Slovakkia

        25 - Valko-Venäjä

        19 - Ukraina

        14 - Turkki

        11- Albania

        Virheellinen tilasto vai osoitus vain siitä, että eri maissa herkemmin ja matalemmalla kynnyksellä raiskaus kirjataan?

        http://www.ekspress.ee/news/kaardid_ja_ ... d=334

        ENSIMMÄINEN JIHADISTIMURHA TANSKASSA

        Teinityttö murhasi äitinsä yhdessä poikaystävänsä kanssa Tanskassa

        16-09-2015

        Murhatun naisen leski on huolissaan siitä, että murhaajatytär radikalisoituu entisestään, kun istuu vankilassa.

        Hjørringin käräjäoikeus tuomitsi maanantaina 16-vuotiaan Lisa Borchin yhdeksän vuoden vankeusrangaistukseen oman äitinsä viime vuoden lopulla tapahtuneesta murhasta. Murhailussa mukana ollut Lisan poikaystävä, 29-vuotias Bakhtiar Mohammed Abdulla sai puolestaan 13 vuoden tuomion, minkä jälkeen hänet karkotetaan ikiajoiksi Tanskasta.

        Molemmat ovat jo valittaneet tuomiosta hoviin.

        Islamista oli tullut pakkomielle Lisalle, kun hän oli alkanut seukkaamaan musliminuorukaisen kanssa. Pariskunnalle tuli bänksit ja poikaystävä muutti takaisin Ruotsiin vaimon ja lapsensa luo. Tuolloin Lisa kohtasi läheisessä vastaanottokeskuksessa notkuneen 29-vuotiaan irakilaisen Bakhtiar Mohammed Abdullan.

        Viime vuoden lopulla ollessaan vielä 15-vuotias, Lisan tauti sen kuin paheni ja hän vietti tuntikausia videoiden äärellä, joissa kurkut katkeilivat ja veri räiskyi. Eräänä päivänä Lisa sitten yhdessä poikaystävänsä kanssa päästi oman äitinsä päiviltä vähintään 20 keittiöveitsen iskulla.

        Heti murhan jälkeen Lisa soitti poliisille ja kertoi, että hän oli nähnyt miehen juosseen talosta pois ja kaikkialla asunnossa oli verta.

        Muhiksen sormenjäljet löytyivät kuitenkin murhapaikalta ja kaksikko lopulta narahti kepposestaan.

        Nyt Lisan lähipiiri pelkää, että murhasta tuomittu tyttönen radikalisoituu entisestään vankilassa.

        Lisan isäpuoli Jens Holtegaard ei peittele sitä, että näkee tytön Islamilaisen Valtion ihannoinin potentiaalisena riskinä, mikä saattaa realisoitua, kun hän pääsee koevapauteen joskus viiden, kuuden vuoden päästä.

        ”Lisa suhtautuu täysin kritiikittömästi kaikkiin tulijoihin liittyviin asioihin. Hän rakastaa puhua Islamilaisesta Valtiosta ja heidän puuhasteluissa Lähi-Idässä”.

        ”En edes uskalla kuvitella millaiseksi hän saattaa muuttua vankilassa”, Jens sanoo viitaten tytön todettuun tunteettomuuteen ja psykopaattisiin taipumuksiin.

        Oikeudenkäynnissä kävi ilmi, että Lisa oli rentoutunut myös murhailtana kurkunleikkuuvideoita katsellen.

        Myös muut sukulaiset jakavat vaimonsa murhasta murtuneen Jensin huolen.

        ”Hän saattaa kehittyä hyvin vaaralliseksi henkilöksi vankilassa. Hän tarvitsee ammattiapua, hyvin paljon apua”.

        Apua ei kuitenkaan ole luvassa.

        Tuomitut joutuvat lisäksi maksamaan 114.000 kruunun korvaukset Lisan kaksossiskolle ja 102.000 kruunua Lisan nyt 18-vuotiaalle isoveljelle. Murhatun leski Jens Holtegaard kuittaa 254.000 kruunun korvaukset.

        Tuomion myötä Lisa on myös menettänyt perintöoikeutensa.


      • kommentz
        tervetulloo kirjoitti:

        Siis ei ole tilastoa. Tilastojen mukaan keskusteluissa käytetään ns. tilastoja ja niitä omaan tarkoitukseen tulkiten yli 80 %:tia.

        EIKÖ TUOSSA VIITATTU YKN TILASTOIHIN


      • LUKEKAAnyt
        ONKOSYYTÄHUOLESTUA kirjoitti:

        Minulla ei ole tällä hetkellä aineistoa saatavilla siitä, onko virolaisen lehden julkaisemat tiedot virallisista raiskaustilastoista oikeat. Jos tiedot ovat oikeat (perustuvat poliisin tilastohin eri maiden raiskauksista) niin Ruotsin tilanne alkaa muistuttaa jo kauhistuttavasti Afrikan maiden tasoa:

        (raiskaukset 1 000 000 asukasta kohti, YK:n tilastot v.2008)

        532 - Ruotsi

        263 - Belgia

        241 - Englanti

        223 - Pohjois-Irlanti

        216 - Islanti

        198 - Norja

        172 - Suomi

        166 - Ranska

        119 - Viro

        119 - Luxemburg

        89 - Saksa

        81- Sveitsi

        73 - Tanska

        72 - Moldova

        55 - Espanja

        51 - Tsekki

        49 - Liettua

        49 - Unkari

        48 - Romania

        44 - Venäjä

        44- Latvia

        43 - Kroatia

        42- Puola

        35 - Bulgaria

        30 - Portugali

        28 - Slovenia

        28 - Slovakkia

        25 - Valko-Venäjä

        19 - Ukraina

        14 - Turkki

        11- Albania

        Virheellinen tilasto vai osoitus vain siitä, että eri maissa herkemmin ja matalemmalla kynnyksellä raiskaus kirjataan?

        http://www.ekspress.ee/news/kaardid_ja_ ... d=334

        TÄSSÄ VIELÄ TARKEMMIN KERROTTU VÄKIVALLASTA TILASTOJEN VALOSSA

        https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics


      • pilkkahintaan
        pitääkömuuttaapois kirjoitti:

        Jos Röykän sairaala täytetään elintasopakolaisilla, niin minä ainakin muutan heti pois perheeni kanssa. En voi vaarantaa perheeni turvallisuutta ja kasvattaa ulkomaalaisten tekemiä raiskaustilastoja ja muita rikollisuuksia, joista ei saa puhua ääneen ja päättäjät, poliisi ja spr-hyysärit VASTUUTTOMASTI VAIKENEVAT.

        Ei mulla muuta.

        Kannattaisi myydä jo. Asuntosi arvo tippuu päivä päivältä. Ensi vuoden puolella ei mene enää kaupaksi. Samoin käy nurmijärvellä. Meillä on unelma.


      • eitilastoja
        kommentz kirjoitti:

        EIKÖ TUOSSA VIITATTU YKN TILASTOIHIN

        Viitattiin kintaalla ja osaavat ihmiset täällä lukea ja myös osaavat lukea pienempääkin tekstiä.


    • Marko_N_

      Herätkääpä ihmiset ajattelemaan asiaa aivan oikeasti. Röykän sairaala on ollut tyhjillään pitkään, vailla käyttöä ja suunnitelmaa.
      Ilman käyttöä ja huoltoa sen kohtalo on rapistua ja lopulta vaikka museostatus sillä nyt onkin, kohti purkupäätöstä- sitähän me emme halua.
      Kun rakennuksia käytetään, niitä myös huolletaan.

      Ymmärrän hyvin lähialueen vaki- ja kesäasukkaiden huolen siitä, kuinka heidän omistuksiensa arvon ja alueen viihtyvyden sekä turvallisuuden kanssa käy.
      En näkisi mitenkään, että sillä olisi haitallista vaikutusta esimerkiksi kiinteistöjen arvoihin.
      Myös aivan aiheelliset mietinnät alueen turvallisuudesta ovat oikeutettuja, kun on konfliktia ollut joissain perustetuissa keskuksissa, mutta mieltäisin niiden olevan hyvin pienen marginaalin tapauksia. Toisaalta ymmärrettävää, kun on liikkeellä isoja ihmismassoja, heille vieraassa ympäristössä.

      En myöskään kuvittele tai ajattele, että nämä oikeudetonta sotaa ja epäinhimillisyyttä pakenevat ihmiset jäisivät nähin keskuksiin kovnkaan pitkiksi ajoiksi, vaan ne ovat luonteeltaan väliaikaisia.
      Arvelen, että suuri osa, sitten kun tilanteet heidän kotimaissaan rauhoittuvat, palaavat juurilleen.

      Me emme voi ajatella kylmästi, etteikö meidän kuuluisi kantaa osaamme näistä siirtolaisista.
      Esitetty ajatus Röykän sairaalan ottamisesta väliaikaisesti pakolaisten ja siirtolaisten asuttamiseen on kannatettava.

      • röykkään

        Olen samaa mieltä.


      • dkjhgfds

        Höpönlöpön.


      • dfkjhgfds
        röykkään kirjoitti:

        Olen samaa mieltä.

        Olet siis itsesi kanssa samaa mieltä.


    • Tulejanäe

      Niin. Kyseessä on meidän lasten turvallisuus. Ei sinun lastesi.
      Tätä on turha perustella sillä, että pakolaisten avulla pidetään Röykän sairaala pystyssä. Se on toissijainen seikka jos poikani joutuu hakatuksi tai tyttöni raiskatuksi.

      • mina_olla_rassisti

        No anteeksi, että mainitsen.

        Olisiko sitten parempi, että perustettaisiin kaikille kotimaisille pummeille sijoituspaikka Röykkään. Silloinhan ei tilastot pahenisi?

        Itse olen hyvinkin maahanmuuttokriittinen varsinkin silloin kun kyseessä on ns. elintaso pakolaisuus. Mutta työn takia olen muutamia Syyrian alueelta tulleita ihmistä oppinut tuntemaan. Enpä ole niin ahkeraa/tunnollista Suomalaista työmiestä ihan viimeaikoina tavannut.

        Maassa maan tavalla ja jos se saadaan noihin tulijoihin tartutettua niin Suomen eläköitymis ongelma on ratkaistu. Jos ei opi tavoille niin ulos! Mutta mahdollisuus on annettava!

        Ja kyllä...Kantasuomalaisille ei näköjään enään kelpaa ns. paskaduunit...vaikka niistä saisi mediaaniliksaa kovempaa palkkaa...


      • RIITTÄÄKÖPERUSTEEKSI

        EN HALUA SUOMESTA ISLAMILAISTA TASAVALTAA


    • Röykkäläinen

      täällä varmaan itse SPR työntekijä yrittää loiventaa ihmisten asenteita.
      Valitettava tosiasia on että rikollisuus ja väkivalta lisääntyy kylässä.

      • Röykkäläinen

        Väliaikaisuudesta en menisi puhumaan. Kuten on ollut esillä niin virta on aivan jatkuva ja tuskin juurilleen palaavat. Onhan lottovoitto päästä Suomen sosiaalituen piiriin. Me maksamme.


    • 4m94

      Natura 2000-alue, Euroopan suurin avolähde ja pieni omakotitalovaltainen kylä vierekkäin. Aktiviteetteina luonnoläheiset harrastukset ja kaupassa käynti. Tähän kokonaisuuteen on mahdotonta ajatella pakolaisia asumaan kultturihistoriallisesti arvokkaaseen kivilinnaan. Pakolaisilla voi olla hyvinkin erivät mielipiteet siitä kuinka vapaa-aikaa tulee viettää, kuinka luontoa kohdellaan jne... Ei kannata koittaa mikä on lopputulos "Trial in error-basis"-tyyliin.

    • Samanmielinen

      Täysin samalla linjalla kanssasi. 5000 asukkaan kylään useita satoja pakolaisia. Kylään jossa virikkeitä pitää todella lähteä mielikuvituksella hakemaan. Tähän virikkeiden hakuun emme halua edes ajatuksen tasolla liittää huolta lapsiemme turvallisuudesta. Pelkoa Omassa kodissaan. Kylänä Röykkä on aivan liian pieni vastaanottokeskukselle jolloin pakolaisten osuus olisi aivan liian konsentroitunut ja dominoiva. Tästä seuraisi vain levottomuutta ja vahingontekoja puolin ja toisin.

    • Eimullamuuta

      Röykän suhteen, pakolaiset eivät toisi juurikaan positiivisia asiota tullessaan. Työpaikkoja Ei pakolaisille ole. Virikkeitä ei ole. Yhteisöllisyyttä ei ole. Ennakkoluuloja, pelkoa lapsista ja turvallisuudesta, jatkuvaa kyräilyä, negatiivista latausta.
      Olen pahoillani. Tämä on tosi.

    • järkytys

      Suurin osa varmasti jälleen nuoria rintamalta paenneita miehiä. taustat täysin auki, murhamiehiä aivan varmasti joukossa. Liveleak ja bestgore sivustoilta voi käydä katsomassa mitä nämä lähi-idästä sodan keskeltä tulevat ovat miehiään..

      Tuoreimpana esimerkkinä Juha Sipilän tavannut Fahad Firas , elintasopakolainen Irakista. Kaveri poseeraa facebook sivuillaan esimerkiksi nyrkkiraudan ja aseen kanssa. Tullut Suomeen turvallisen Euroopan halki maisemia kuvaillen ja salilla käyden.

      Tämmöistä roska sakkia röykkään on tulossa. Suurin osa tulee tällä hetkellä Ruotsista josta tulee 300 turvapaikanhakijaa päivässä, eli 1 vastaanottokeskus joka päivä. Rajavalvonnan ja pikäkäännytykset voisi laittaa käyntiin jos olisi haluja, dublin säännöt edellyttää käännytyksen turvalliseen maahan josta tulivat. Ruotsi on turvallinen maa.

      Kiitos Petteri Orpo että et tee asialle yhtään mitään.

    • 356hbuh

      Hei, Itse asun Röykkä sairaalasta noin 2 km, omakotitalossa ja olen hyvin huolissa.
      Kävivätko pakolaiset ulkona >? Mitä tehdä jos pakolaiset on mun kotipihalla?

      • Sorivaannnn

        Soita poliisi hakemaan pois - jokamiehenoikeudet ei koske piha-alueita.

        Valitettava tosiasia on että kiinteistösi arvo romahti kun uutinen 400-500 uuden naapurin muutosta julkistettiin. Talosi myynti saattaa osoittautua jopa mahdottomaksi - ellet tietysti saa myytyä taloasi vapaaehtoistyötätekevälle vastuunkantajalle.


      • PMeiAsuTäällä

        Kerro heille, että Suomen pääministeri ei asu täällä.


      • JotanJöötäTarvitaan

        Härtsyykkeli onko mahdollista, että pakolaiset kävisivät ulkona? Joku jämpti skinhedi vahtimaan, etteivät vaan poääse ulos sieltä hätämajoituksesta.


    • Röykänkummitus

      Siellä jugendlinnassahan kummittelee.

      Kylän nuorisolla on ollut tapana tehdä öisiä stalker-retkiään sinne ja peloissaan kivittää ikkunoita.

    • Sisäsiittoisetnauttii

      Maahanmuutto on rikkaus.
      Ei mulla muuta.

      • mailmallakäynyt

        Voi että olet sinisilmäinen. Kotoutus kun epäonnistuu niin alkaa syntymään ns. NO GO alueita kuten esim Mälmö, Berlin,Pariisi jne...siinä sulle rikkautta.


    • maanpäällähelvetti

      Kuinka siis kerrot esim. apinalle tai afgaanille, että pois pihastani? Jos kerran kumpikaan ei ymmärrä mitä toinen tarkoittaa ja molemmilla on mielestään oikeus makailla siellä?

      Poliisi ei vastaa tähän vaan kehoittaa soittamaan poliisille vasta jos/kun on ongelmia.

    • sardiinii

      Aivan järjetöntä touhuu tää elintasopakolaisten hyysääminen.Ei mitään järkee.

    • Ooooq

      Syyskuun kokemuksia...
      Kaikenkaikkiaan kuusi röykän asuntokohteista aiemmin kiinnostunutta asiakasta ovat ilmoittaneet, että eivät enää olekaan kiinnostuneita. Syitä eivät ole yksilöineet, mutta rivien välistä olen tulkinnut, että syynä olisi vastaanottokeskus. Näin...
      T. Välittäjä

      • EiTämäHintojaLASKE

        JOS maahanmuuttajien tulo alentaisi pääkaupunkiseudun vuokria, se olisi ERITTÄIN hyvä uutinen. Asuntomarkkinat nytkähtäisivät eteenpäin, ja tavallisella säästäjällä olisi varaa ostaa viimein isompi asunto, ja duunari pääsisi töihin, kun olisi kämppäkin olemassa.

        MUTTA, uudet tulokkaat ennestään tiukoille asuntomarkkinoille eivät halpuuta asuntoja, vaan päinvastoin tarjontaa on yhä vähemmän ja kysyntää enemmän.

        Sijoitusvihje: osta sijoitusasunto. Joku sen kohta tarvitsee.


      • KysyntaTarjonta

        Oletkohan ikinä käväissyt Röykässä?
        Röykkään ollaan aiemmin muutettu lähinnä kahdesta syystä.

        1. Rauhallinen ympäristö luonnon keskellä - pieni 2000 hengen taajama, josta matkaa seuraavaan isompaan taajamaan Klaukkala [14km] tai Rajamäki [10km].
        2. Edulliset tontti / asuntojen hinnat.

        On hyvin todennäköistä, että Röykän vetovoimatekijä kohdan 1. osalta koetaan potentiaalisten ostajien osalta heikentyneeksi näiden 400-500 turvapaikanhakijan muuttaessa vastaanottokeskukseen. Muuttovirran seurauksena taajaman asukasluku noussee 2500 tienoille. Samoin entinen miljöö saa aimoannoksen "kansainvälistä sykettä", jota Röykkään muuttaneet / sinne muuttoa harkinneet eivät välttämättä osaa arvostaa. On siis myös mahdollista, että osa nykyisistä Röykän asukkaista haluaa edellä esitetyistä syistä muuttaa pois. Uusia asukkaita ei välttämättä ole heti tilalla tulossa, jolloin on peräti todennäköistä, että kohdan 2. vaikutusta joudutaan tehostamaan.


    • suomisuomalaisill333

      onko röykän katukuvassa vielä näkyt mamujen jälki?

    • sairastamenoa

      Tänään kerrottiin radiossa aamulla, että Röykkään sijoitetaan jopa 550 muslimia. Kaikki sairaalan tilat otetaan käyttöön. Lupausten mukaan toimipiste on tilapäinen. Anni Sinnemäki ei halunnut näitä Helsinkiin Lapinlahden sairaalan tiloihin vaan nuo rahdataan tänne. Nämä ovat siis Helsinkiin sijoitettujen statuksella röykkäläisten riesana.

      Maahanmuuttovirasto vaatii Nurmijärveä osallistumaan myös sijoittamiseen. Röykkä kärsii siis nyt Helsingin valtuutettujen vuoksi ja Nurmijärven oma sijoituslaitos on vielä tulossa. Mihin? Telttojako sijoitetaan Röykän metsään vai otetaanko terveyskeskus VOK-käyttöön? Sairasta?

    • klaukkalalainen

      Helsingin Vihreitä on vuosia ottanut päähän Nurmijärven asenne pakolaisten ottamiseen. Nyt pääsivät sitten iskemään oikein kunnolla takaisin.

      • eikelpaaitsellekään

        Sinnemäki ei vaan ottanut naapuriinsa Lapinlahden sairaalaan kas kun sieltä on 2 minuutin kävelymatka Sinnemäen ovelle. Vaikka on juuri toiminnan lopettanut sairaalakiinteistö jossa varmasti paremmat sosiaalitilat kuin Röykässä. Ollaan niin suvakkia teoriassa. Todellinen vihreä demari.


    • MaahanMuuttanut

      Jotain hyvääkin. 5-15 vuoden päästä odotettava todella surkea huoltosuhde paranee kun saamme tuoreempaa duunaria kehiin. Vihdoinkin omasta takaa ihmisiä joille kelpaa myös suomalaisille kelpaamattomat työt. Useille työpaikoille tulee kansainvälistymistä näiden maahanmuuttajien myötä.
      Heidän joukossaan vain pieni osa on lääkäreitä, kirurgeja, insinöörejä jne. mutta hyödynnetään ne olemassaolevat ensin.

      • glkjhgfds

        Provo.


      • eiminullekiitos

        Noista kädet taskussa olevaa veistä puristellen laahustavista 23-vuotiaista kirurgeista ja öljy-yhtiöiden entisistä johtajista voi olla montaa eri mieltä. Yhteistä on se, että noista Vantaan kaljaalitkivistä yöt bailaavista irakeista yhdestäkään ei ole minkään työn tekijäksi. Koskaan. Elätettävää sakkia koko ikänsä. Kestääkö lompsasi?


      • Astronauttikuussakäynyt

        Ainakin Lieksassa oli KAIKKI koneinsinöörejä.
        Ei pidä epäillä vaan uskoa.


      • Allahfuckbar

        Suurin osa noista on sotarikollisia, rintamakarkureja, murhaajia, pedofiileja, raiskareita ja eläimiinsekaantujia.


    • Säästöä

      Toivottavasti Helsingin päättäjät ovat tarpeeksi fiksuja ja laittavat näiden 500 Nurmijärvelle sijoittamansa pakolaisten joukkoon mahdollisimman paljon lapsiperheitä, niin Nurmijärvi joutuu järjestämään lapsille koulupaikat ja myös maksamaan ne, säästyy näin Helsinkiläisten rahoja.
      Pari sataa koulupaikkaa lisää löytyy varmasti helposti 2000 asukkaan kylästä. 20 miljoonalla saadaan varmasti tehtyä uusi hieno koulu pakolaisille.

    • Ristitty

      Olen röykkäläinen, vieläpä keskustasta.
      Ainoat, jotka täällä häiritsevät, ovat mopot ja autot viikonloppuöisin.
      Ymmärrän täysin lasten vanhempien pelon. Meidän kuitenkin on ryhdistäydyttävä tänne jäävien asialliseen kouluttamiseen ja järkevään elämään. Siinä on jokaisella oma osuus. Asenne ratkaisee!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1605
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1439
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1348
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1334
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      37
      1275
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1218
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe