Näkyni rististä

ylifariseus_1

Näkyni Ristin kiertäjistä. Vanha risti, vaik' vuos-sadat vierivät pois yhä tunnus on häpeän sen, lauletaan hengellisessä laulussa, liittyy yölliseen näkyyni.
Suurella avoimella kentällä seisoi Suuri hyljätty risti, joka oli seisonut paikoillaan vuosisatoja. . . .Risti seisoi sementistä valetulla lähes aarin kokoisella neliön muotoisella paksulla jalustalla.
Useita metrejä korkea risti oli valettu myös sementistä ja valkaistu aikoinaan kalkilla, joka vuosien saatossa oli alkanut rapistua hoitamattomana ja kalkki osittain irtautunut ja pudonnut ristin juurelle.
Massiivinen sementtinen risti näkyi kauaksi avoimelta kentältä, jonka äärimmäiseen reunaan oli rakannettu kiertotie, joka kiersi ristin kaukaa. Ristin kautta kulkeva tie olisi lyhentänyt matkaa kokouspaikkaan, johon matkaajat olivat menossa, mutta he halusivat valita kiertotien kentän takana näkyvään kokouspaikkaan.
Halusin oikaista kokouspaikkaan suoraan ristin takana näkyvään suureen rakennukseen, jonne väki siirtyi kiertäen rakennuksen sen takasivulle. . . Lähestyessäni rakennusta huomasin, ettei ristin puolella rakennusta ollut ovia, eikä ikkunoita. Siksi he kiersivät rakennuksen taakse, josta avautui erilainen näkymä ovista ja ikkunoista.
Kuitenkin huomasin harjakorkeudella rakennuksen päädyssä olevan ikonin muotoisen ristikkoikkunan idän puolella. Tarkastelin rakennusta lähemmin ja huomasin, että se oli rakennettu hirsistä kauan sitten. . . .Enkeli astui vierelleni ja sanoi: Laske hirsien lukumäärä, alkaen alimmasta hirrestä, sen ylimpään hirteen asti. . .Aloin laskea hirsikerroksia ja niitä oli kaksikymmentä hirsikertaa räystään korkeudelle asti ja viimeinen hirsikerta ei ollut kokonaan näkyvissä, joka olisi ollut kahdeskymmenesyhdes hirsikerros.
Enkeli sanoi: Ne hirsikerrokset ovat vuosisatoja, jonka aikana rakennus on seissyt ja uusitun mustan katon myötä se on lähes valmis. . Kahdeskymmenesyhdes vuosisata akoittaa myös kolmannen vuosi-tuhannen, jolloin rakennus ja väki joutuvat uuteen olomuotoon.
Tuo ekumeeninen rakennus oli kauttaaltaan pimeä, eikä ristin valo näkynyt, eikä heijastunut ristiltä ikkunattomaan rakennukseen, joka oli hirsillä peitetty kauttaaltaan ristin puolelta.
Tuo valoton rakennus vetää puoleensa valottomia ihmisiä, jotka lopun aikana tahtovat pelastua ilman ristin häpeää, joka voisi muuttua heille voimaksi. . . Sensijaan he juovat riivajien maljasta ja ovat haluttomia pakenemaan pois Baabelin rakennuksesta.

56

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mitäpä pitäisi sitten sanoa, kun näkysi osoittautuu saduksi, kuten kaikki muutkin?

      Oletko valmis muuttamaan mielipiteitäsi, sillä mitään lopun aikaa ei tule sinun eläessäsi, eikä sinun jälkeesi, ei lapsesi jälkeen, eikä heidän lapsiensa jälkeen. Se on selvä asia. Toivoa saa toki, mutta jos ei 2000 vuotta riitä sen tunnustamiseksi että jumalasi on sinut pettänyt, niin eihän sinulle tietenkään mikään silloin riitä.

      Uskovat ovat nähneet samoja näkyjä jo 2000 vuotta ja jokainen on ollut uskossaan ja näyissään yhtä varma kuin sinäkin, että no nyt se alkaa.

      Ei ole alkanut. Eikö kerro sinulle mitään?

      • Anonyymi

        Ole iloinen, että armollinen Jumala on antanut sinullekin armonaikaa tehdä parannus. Olet kirjoituksesi perusteella puolesi valinnut. Sinulla on siihen oikeus. Mutta varmasti sinullekin on ilosanoma julistettu, jonka olet torjunut.Toivon,että et saastuta omaisiasi, tuolla virheellisellä asenteellasi. Ethän halua viedä heitä mukanasi helvettiin. Mitä sanot heille,kun he kysyvät viimeisen tuomion jälkeen ".Miksi et kertonut meille Jeesuksesta?


    • " Tuo ekumeeninen rakennus oli kauttaaltaan pimeä"
      _______________________________

      Näkysi Ei seuraa Raamattua... eikä ole siis Sanan mukainen...
      .
      Vrt Joh 13:35. Siitä kaikki tuntevat teidät minun opetuslapsikseni, jos teillä on keskinäinen rakkaus."

      • 1234567---

        Johanneksen ensimmäinen kirje 2:3. Siitä me tiedämme Hänet tuntevamme, että pidämme Hänen käskynsä. 4. Joka sanoo: Minä tunnen Hänet eikä pidä Hänen käskyjänsä, se on valehtelija, ja totuus ei ole hänessä.
        Rakkaudessa tulee puhua totuutta lähimmäisillemme. Joka viettelee yhden näistä pienimmistä jne....


      • "Profetoiva puhuu ihmisille rakennukseksi ja kehotukseksi ja lohdutukseksi."
        (1Kor 14:3)


      • 1234567---

        Ymmärrätkö myös mitä luet, ja mikä on näyssä sanoman sisältö, mikä on mielestäsi valheellista näyssä.

        Raamatussa sanotaan. Paetkaa pois Baabelista te minun kansani.


      • armolahjansa.kullakin
        1234567--- kirjoitti:

        Ymmärrätkö myös mitä luet, ja mikä on näyssä sanoman sisältö, mikä on mielestäsi valheellista näyssä.

        Raamatussa sanotaan. Paetkaa pois Baabelista te minun kansani.

        Läheskään kaikki eivät näkyjä ymmärrä. Monet eivät ymmärrä tätäkään näkyä, joka Pietarille näytettiin Apostolien teot 10:9-15.


      • vaatii.paljon.tutkimista
        armolahjansa.kullakin kirjoitti:

        Läheskään kaikki eivät näkyjä ymmärrä. Monet eivät ymmärrä tätäkään näkyä, joka Pietarille näytettiin Apostolien teot 10:9-15.

        Näin se monet sepostavat Pietarin näkyä, että mukamas kaikki mikä elää ja liikkuu on nyt syötävää. Monilla heikko Raamatun sanan ymmärtäminen.


    • profeettajesajansanomia

      Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta.Sen tähden herpaantuvat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämmet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjät tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina.

      Katso Herran päivä tulee armottomana tulen kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset.
      Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa aurinko on pimeä noustessansa kuu ei kirkkaana kumota.
      Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa, minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden.
      Ei aina proofeetat lohdutuksen sanoja julista.

      • profeettajesajansanomia

        Tai oikeesti ei jumala kosta, kun se on mielikuvitusta.


      • 1 Kor 14:1 Tavoitelkaa rakkautta ja pyrkikää saamaan hengellisiä lahjoja, mutta varsinkin profetoimisen lahjaa.

        14:2 Sillä kielillä puhuva ei puhu ihmisille, vaan Jumalalle; ei häntä näet kukaan ymmärrä, sillä hän puhuu salaisuuksia hengessä.

        14:3 Mutta profetoiva puhuu ihmisille rakennukseksi ja kehoitukseksi ja lohdutukseksi.


      • hengelliset.ymmärtävät

        Hyvä oli profeetan sanoma, ja varteen otettava. Profeetan joka sana panee mietteliääksi ! On näkyjä joita Jumala näyttää tänäkin aikana,kuten aloittajalle ja niissä on sanoma kansalle.


      • Anonyymi
        profeettajesajansanomia kirjoitti:

        Tai oikeesti ei jumala kosta, kun se on mielikuvitusta.

        Uskovalle Jumala, Jeesus ja Pyhähenki, ovat Persoonallisia olentoja, jotka vastaavat rakkaasti,kun heiltä kelvollisesti jotain anomme. Hän on ehdottoman oikeudenmukainen tuomari.Ethän itsekään haluaisi pahan voittavan. Omistaan Hän pitää huolta,kuin hyvä paimen lampaistaan.


    • iloinen_naurajaa

      Nämä aloittajan vitunmoiset harhat eivät poistu muulla kuin voimakkailla psyykenlääkkeillä ja suljetulla osastolla tapahtuvalla hoidolla.

      • Adavarin.tavat

        Nehän menee toisten hullujen kanssa lauantaina samaan paikkaan laulelemaan virsiä. Se se vasta pähkähulluutta.


      • valitse.elämän.tie
        Adavarin.tavat kirjoitti:

        Nehän menee toisten hullujen kanssa lauantaina samaan paikkaan laulelemaan virsiä. Se se vasta pähkähulluutta.

        Sana rististä on hullutus, niille, jotka kadotukseen joutuvat.


    • eiadventisti

      Ekumenia on eri kirkkokuntien välistä keskustelua. Se jatkuu ja jatkuu eikä taida johtaa yhtään mihinkään.

      Rististä on sen yhteydessä vaikea sanoa mitään, koska osa ekumeenikoista on hyvinkin uskovia, osa liberaaleja.

      Tie on kapea, Jeesus on ovi. Risti on uskovalle rakas.

    • tätä.olen.miettinyt

      Ilmestyskirjan 18.luku Enkeli julistaa Babylonin kukistuvan. 4.jae: Lähtekää siitä ulos minun kansani. Keitä nyt sitten ovat nämä Jumalan kansaan kuuluvat ?

      • 1234567---

        Jumalan kansa pitää sapatin pyhänäpäivänä. Jumalan kansalla ei myöskään naiset ole pappeina. Jumalan kansalla avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Jumalan kansa ei syö sianlihaa, eikä muita saastaisiin eläimiin kuuluvien lihaa. Jumalan kansa ei kumoa Raamatun sanaa.


      • 1234567--- kirjoitti:

        Jumalan kansa pitää sapatin pyhänäpäivänä. Jumalan kansalla ei myöskään naiset ole pappeina. Jumalan kansalla avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Jumalan kansa ei syö sianlihaa, eikä muita saastaisiin eläimiin kuuluvien lihaa. Jumalan kansa ei kumoa Raamatun sanaa.

        Missäs tällainen seurakunta on ?


      • tätä.olen.miettinyt:"Ilmestyskirjan 18.luku Enkeli julistaa Babylonin kukistuvan. 4.jae: Lähtekää siitä ulos minun kansani. Keitä nyt sitten ovat nämä Jumalan kansaan kuuluvat ?"

        Uskoni mukaan se Babylon on viimeisen ajan uskonnollis-okkultistinen petomaisen eli antikristillisen valtiovallan kanssa hengellisessä porttoudessa oleva Roomasta johdettu maailmankirkko/maailmanuskonto, jonka jäsenkirkkokunnissa on kuitenkin Jumalan kansaa. Eli uskovia, jotka eivät hyväksy kyseisen kaiketi synkretistisen ja Jumalan sanan hylänneen uskontojärjestelmän oppeja ja käytäntöjä.

        Se Jumalan kansa lähtee Babylon-järjestelmästä ulos, ettei se tulisi osalliseksi Babylonin synteihin eikä sen tarvitsisi kärsiä Babylonia kohtaavista tuomioista.

        HUOM! Babylonista lähtevän Jumalan kansan ei sanota menevän sen jälkeen sisään mihinkään tiettyyn ihmisperusteiseen kirkolliseen organisaatioon kuten esim. Adventtikirkkoon. Jumalan kansa vain eroaa, lähtee ulos ja odottaa Jeesusta palaavaksi.


      • 1234567---
        Kopittelija007 kirjoitti:

        Missäs tällainen seurakunta on ?

        Jumala kokoaa omansa neljältä ilman suunnalta.


      • 1234567---
        totuusfriikki7678 kirjoitti:

        tätä.olen.miettinyt:"Ilmestyskirjan 18.luku Enkeli julistaa Babylonin kukistuvan. 4.jae: Lähtekää siitä ulos minun kansani. Keitä nyt sitten ovat nämä Jumalan kansaan kuuluvat ?"

        Uskoni mukaan se Babylon on viimeisen ajan uskonnollis-okkultistinen petomaisen eli antikristillisen valtiovallan kanssa hengellisessä porttoudessa oleva Roomasta johdettu maailmankirkko/maailmanuskonto, jonka jäsenkirkkokunnissa on kuitenkin Jumalan kansaa. Eli uskovia, jotka eivät hyväksy kyseisen kaiketi synkretistisen ja Jumalan sanan hylänneen uskontojärjestelmän oppeja ja käytäntöjä.

        Se Jumalan kansa lähtee Babylon-järjestelmästä ulos, ettei se tulisi osalliseksi Babylonin synteihin eikä sen tarvitsisi kärsiä Babylonia kohtaavista tuomioista.

        HUOM! Babylonista lähtevän Jumalan kansan ei sanota menevän sen jälkeen sisään mihinkään tiettyyn ihmisperusteiseen kirkolliseen organisaatioon kuten esim. Adventtikirkkoon. Jumalan kansa vain eroaa, lähtee ulos ja odottaa Jeesusta palaavaksi.

        Tämä onkin mielenkiintoista. Kirkoista lähtee ulos sakkia kuka mistäkin syystä. Kaikki ulos lähtijätkään, eivät seuraa kaikkea totuutta. Tottakai heistäkin löytyy totuuteen uskovia. On mielenkiintoista seurata aikaamme.

        Vähemmistönä ovat lopulta totuuteen uskovat kuitenkin. Löytäneekö Jeesus uskoa maanpäältä kun Hän tulee toisen kerran.


      • harvat.harvat.harvat
        1234567--- kirjoitti:

        Tämä onkin mielenkiintoista. Kirkoista lähtee ulos sakkia kuka mistäkin syystä. Kaikki ulos lähtijätkään, eivät seuraa kaikkea totuutta. Tottakai heistäkin löytyy totuuteen uskovia. On mielenkiintoista seurata aikaamme.

        Vähemmistönä ovat lopulta totuuteen uskovat kuitenkin. Löytäneekö Jeesus uskoa maanpäältä kun Hän tulee toisen kerran.

        Harvat ovat ne jotka sen tien löytävät, joka elämään vie.


      • kerettiläinen-
        totuusfriikki7678 kirjoitti:

        tätä.olen.miettinyt:"Ilmestyskirjan 18.luku Enkeli julistaa Babylonin kukistuvan. 4.jae: Lähtekää siitä ulos minun kansani. Keitä nyt sitten ovat nämä Jumalan kansaan kuuluvat ?"

        Uskoni mukaan se Babylon on viimeisen ajan uskonnollis-okkultistinen petomaisen eli antikristillisen valtiovallan kanssa hengellisessä porttoudessa oleva Roomasta johdettu maailmankirkko/maailmanuskonto, jonka jäsenkirkkokunnissa on kuitenkin Jumalan kansaa. Eli uskovia, jotka eivät hyväksy kyseisen kaiketi synkretistisen ja Jumalan sanan hylänneen uskontojärjestelmän oppeja ja käytäntöjä.

        Se Jumalan kansa lähtee Babylon-järjestelmästä ulos, ettei se tulisi osalliseksi Babylonin synteihin eikä sen tarvitsisi kärsiä Babylonia kohtaavista tuomioista.

        HUOM! Babylonista lähtevän Jumalan kansan ei sanota menevän sen jälkeen sisään mihinkään tiettyyn ihmisperusteiseen kirkolliseen organisaatioon kuten esim. Adventtikirkkoon. Jumalan kansa vain eroaa, lähtee ulos ja odottaa Jeesusta palaavaksi.

        Aamen!


    • näkyjä.näkevät

      luetaampas uudelleen.

    • semantti

      Sementti on jauhoa. Siitä ei voi rakentaa mitään muuta kuin jauhokasoja. Betoni sen sijaan... siitä voi tehdä jopa valuja.

    • kerettiläinen-

      >> Tuo ekumeeninen rakennus oli kauttaaltaan pimeä, eikä ristin valo näkynyt, eikä heijastunut ristiltä ikkunattomaan rakennukseen, joka oli hirsillä peitetty kauttaaltaan ristin puolelta. <<

      Siksipä Adventtikirkonkin "viisaat ja ovelat" ovat menneet itse sisälle "tarkkailemaan", että josko sinne sittenkin jotain valoa jostain kautta kuitenkin heijastuisi, kun eivät ole asiasta aivan varmoja....

    • lukemaan.vaan

      Kyllä adventisteilta näkyjä löytyy.

      • Anonyymi

        kyllä löytyy !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä löytyy !

        Löytyy löytyy.


    • tänäpäivänä

      Kuinkahan on ovatko haluttomia pakenemaan pois Baabelista tänäpäivänä ?

      • muistutetaan.tästä

        Baabelilaisethan ristejä rakentavat, vääntelevät orjantappurakruunut, sekä takovat naulat, sekä pitävät ruoskansa lyöntivalmiina.

        Se, mitä ristillä tullaan näkemään, ei olekaan ihmisteko, vaan näyttää ihmisenteon, siis rakkaudettomuuden. Siksipä risti kantaa omantyön, muotojumalisuuden ym.
        Siksi ristinHerra ei astunutkaan alas ihmisen rakennelmasta, vaan oli loppuunasti siellä "ristillä" - että silmämme todella näkisivät omantyömme tuloksen, eli tavan, halun tappaa itse Herra, ettei vain elämä saavuttaisi meitä.
        Se, mitä me haluamme vapaaksi, on taas Barabbas. Hän oli murhamies, kaltaisemme ja hänen rinnallaan meidän on hyvä käydä, ei tarvita mielenmuutosta.
        Siksi maailma edelleen "leikkii" uskonnollisilla kuvilla, tuo ristinsä katseltavaksi, että katsokaa, mitä ME saimme aikaiseksi. Teimme ristin. Heitimme jopa arpaa noista Herran vaatteista, että hääpuku olisi verisennäköinen, tekojemme summa.
        Jatkamme samaa syssyä vuodesta toiseen, leikitään ristin- pääsiäisiä eri jeesuksia sitten mallaa, no nyt sitä ristintekoa, jouluna vauvaa jne.

        Opetuslapsille näyttäytyy taas kokonaisuus. Jumala - Jumalana, jolla on valta - jopa tappaa syntiä tekevä sielu, että valtakunta kerran olisi vapaa pahasta.
        Jumala - Isänä - joka antoi vapauden mennä sikakaukaloille asti syömään, että nähtäisiin maailman eväät saastaisina. Palattaisiin kotiin - edes palvelijan osaan, mutta Isä olikin vastassa - juhla-aterioin.
        Siinä nähdään Sana - joka Jumalantyönä lunastaa ja peittää syntien paljouden.
        Siinä nähdään Sana - tulevana Kuninkaana, joka hallitsee - ja Valtakunnassa on oikea Jumalan rakkauden tahto - eli laki onkin sydämessämme - morsiamella ja siellä Yljän puolisolla. Haluan elää valtakunnassa Kuninkaani rinnalla - samanmielisenä, jossa päämäärätietoinen tahto tuo täydellisen valtakunnan.
        jne. jne.
        Täällä vielä opetuslapseudessa oppimassa ja ojentautumassa, että Ylkä saa pukea tahtonsa hääpukuun. Pukuun, jossa ei ole ryppyjä.
        Se kelpaa siihen juhlaan, joka on edessä.

        Täällä ei enää tässä ja nyt rakennellakaan ristejä, tai väännetä orjantappuroit toisen päähän. Ei ruoskita lähimmäisiä, sillä, minkä teette yhdelle minun vähimmistä, sen teette minulle. Siis ei rakenneta ristejä, ei lyödä, ei syljetä Mestariamme ENÄÄ, vaan Hengen voimasta voin muuttua ja Jumalan työnä tehdä matkaa luvattuun.
        Hän on pannut Henkensä sydämeen, armoistuin on Herrani valtaistuin, se on rakkauden istuin. Hän on kihlannut minut.
        Minäkö eläisin vielä maailmasta, tai perisynnin varjolla tahalteni rikkoisin Ylkääni vastaan. Ei, pois se minusta. Herran työ vallatkoon sydämeni, että perille kuljen armon kautta.

        Ei leikitä ristileikkejä pääsiäisinä ja mennä muotovanhurskaana kotiin, että tämänin pääsiäinen on ohi.
        Vaan todellinen Herran pöytä julistaa JO aikaa taakse lunastusta.
        Se on täytetty. Sapatti on tosi - Sapatin Herra on Ylkäni.
        Siinä kiitos ei muotokatoliselle välimiehille, jotka hapattavat opetuksillaan ja tekevät tyhjäksi Sanan. Siksi en kumartele harhoja. Vaan Ylkäni kertoo kirjoitukset, joissa ei eksy.


      • Anonyymi

        Haluttomia löytyy !


      • Anonyymi

        Harvat haluttomia pakenemaan Baabelista.

        1234567---


    • sanomaa

      Pääsiäiseksi lukemista.

    • Anonyymi

      Baabelia rakennellaan joo.

    • Anonyymi

      Joo, kyllä mielelläni kierrän ristin. Siinä ei ole mitään kehumista, näyttämistä, sekä sitä, että se olisi "onnen-risti".
      Risti on ihmisen tekele, kun hän pahattaa lähimmäistä, niin siinä on jo risti olemassa.
      Eli - risti juuri näyttää ihmisen teon.
      Mutta, se ristillä oleva UHRI - se näyttää rakkauden, sekä hirvittänä näkynä sen, että mitä se -minun- ristini saa aikaiseksi.
      Siksi en fanita ristiä, sitä ateistista ja muotojumalista tekotapaa, johon ristiinaulitaan rakkaus.

    • Anonyymi

      On varma mielisairauden merkki jos näkee näkyjä ilman, että on nauttinut psykedeelejä kuten sienet tai LSD. Aloittaja joutui todennäköisesti laitokseen ainakin siksi aikaa kunnes harhat olivat lakanneet.

      T: Iloinen nauraja

      • Anonyymi

        Valheesi ei meitä hetkauta.


      • Anonyymi

        Ja sinä haluat näkyjä sienillä jne. Mietihän poikonen vähän elämääsi. Sinä haet tarkoitushakuisesti harhoja, jotka juuri tunnustat sienestäessäsi.
        Sienestäjä - huumemiehet ovat kuolleita elämänsä tyhjyyteen. Surullista luettavaa maailmassa se, mitä teidänhenkiset elämällään hakevat. Siksi se laitoshoito pitäisikin kohdistaa aina teihin. Juuri huumeilla käydään sodatkin. Ihminen tappaa- kertoohan meidän omat sota-ajan historiatkin huumeiden pimeää historiaa.
        Jos humedeelit olisivat ihmiskunnalle vieras- niin maailma olisi täysin toisenlainen.
        Valitettavasti huumeita on tuotu jopa Jumalantemppeliin, monen muun ihmisen tekemän harharetken saattamana. Siellä on varmaan ollut ne sienimiehet asialla, jotka ovat luulleet, että näin pitäisi palvella Jumalaa.
        Kyse on ihmisen harharetkestä.
        Eli kun sielu on eksynyt, otetaan niin sienipuolella aina harha mukaan, puolin ja toisin.

        Terve uskonjärjestelmä ei huumeita tarvitse. Siellä Elämä hallitsee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sinä haluat näkyjä sienillä jne. Mietihän poikonen vähän elämääsi. Sinä haet tarkoitushakuisesti harhoja, jotka juuri tunnustat sienestäessäsi.
        Sienestäjä - huumemiehet ovat kuolleita elämänsä tyhjyyteen. Surullista luettavaa maailmassa se, mitä teidänhenkiset elämällään hakevat. Siksi se laitoshoito pitäisikin kohdistaa aina teihin. Juuri huumeilla käydään sodatkin. Ihminen tappaa- kertoohan meidän omat sota-ajan historiatkin huumeiden pimeää historiaa.
        Jos humedeelit olisivat ihmiskunnalle vieras- niin maailma olisi täysin toisenlainen.
        Valitettavasti huumeita on tuotu jopa Jumalantemppeliin, monen muun ihmisen tekemän harharetken saattamana. Siellä on varmaan ollut ne sienimiehet asialla, jotka ovat luulleet, että näin pitäisi palvella Jumalaa.
        Kyse on ihmisen harharetkestä.
        Eli kun sielu on eksynyt, otetaan niin sienipuolella aina harha mukaan, puolin ja toisin.

        Terve uskonjärjestelmä ei huumeita tarvitse. Siellä Elämä hallitsee

        Uskonharhaisuus on pahempaa ja vaarallisempaa huumetta kuin mitkään synteettiset tai kasvikunnan huumaavat aineet.
        Uskonharhainen mieli on erittäin arvaamaton ja siksi maailmassamme on mm. terrorismia.
        Uskonharhaiset tappavat toisiaan tuntematta mitään omantunnon tuskia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskonharhaisuus on pahempaa ja vaarallisempaa huumetta kuin mitkään synteettiset tai kasvikunnan huumaavat aineet.
        Uskonharhainen mieli on erittäin arvaamaton ja siksi maailmassamme on mm. terrorismia.
        Uskonharhaiset tappavat toisiaan tuntematta mitään omantunnon tuskia.

        Höpöhöpö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskonharhaisuus on pahempaa ja vaarallisempaa huumetta kuin mitkään synteettiset tai kasvikunnan huumaavat aineet.
        Uskonharhainen mieli on erittäin arvaamaton ja siksi maailmassamme on mm. terrorismia.
        Uskonharhaiset tappavat toisiaan tuntematta mitään omantunnon tuskia.

        Pitää paikkansa, uskonharhaisuus on kaikista kamalin huume.

        T: Iloinen nauraja


      • Anonyymi

        Joskus tulee itkunkin aika!


    • Anonyymi

      Heitä ihmeessä vanhentuneet ja pilaantuneet ruoat ruokakomerostasi!
      Saattaa lievä botulismi aiheuttaa harhaisuutta.
      Marjamehu on ottanut hometta. Ja soijanakotkin kävelevät niin kuin raamatussa on ennustettu.

    • Anonyymi

      Sitä vaan tuossa ihmettelen, että kun siellä adventistien keskuudessa ollaan mukamas niin pyhiä, niin miksi pitää kuitenkin olla kaikkia korvikkeita ja mielikuva jostain aidosta?

      On kahvin korviketa, viljakahvia. On lihan korvikkeita ja nakkien korvikkeina soijanakot. On ehtoollisen yhteydessä punaviinin korviketta rypälemehun muodossa, kun voisi olla vaikka raikasta vettä jne. Muuttihan Jeesuskin veden viiniksi?

      Miksi pitää edes ylläpitää mielikuvaa jostain aidosta korvikkeiden avulla?
      Ihan sama kuin runkkaisi netin ääressä katsoen alastomia ihmisiä, kun pitää olla korvike aidosta toiminnasta? Mielikuvaa täytyy vain pitää yllä ja sillä keinoin saada tyydytys?

    • Anonyymi

      "Näky rististä?"

      Eipä se mairittele ketään, kun alaston ihminen on naulittu ristille?
      Se, joka ristille on joskus naulittu, on myös yleensä ansainnut sen.
      Ei siinä myytti Jeesuksestakaan tee eroa. Hän oli kansan villitsijä ja ylpeydessään yritti esittää jotain suurempaa kuin olikaan. Hänen sanansa: "ennemmin tulee totella jumalia kuin yhteiskunnan järjestystä ja sen järjestyksen ylläpitäjiä" koitui hänen kohtalokseen ja aivan syystä.

    • Anonyymi

      Jos Jeesus olisi uskonut isäpuolensa Joosefin opetuksia, siis tehnyt huonekaluja ja tarvittaessa vaikka ristin, olisi nuorimies säilyttänyt henkensä. Ristejä tarvittiin siihen aikaan yleisesti Golgatalla.
      Maailma olisi säästynyt kummallisilta tarinoilta. Raamattuhan on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilantteita.
      Raamattu on hieman kuin Jerry Cotton, lehti on kyllä paljon parempi. Siinä on selkeä juoni.
      Muuten, mitä mietti Jumala 7000 vuotta sitten? Suunnitteliko tulevaa?
      Luo ihmiskunnan, saattaa sen kuseen, laittaa siemenensä toisen kihlattuun, syntyvä poika pelastaa uskovat ikuiseen iloon.

      • Anonyymi

        1. Kor. 1:18-19 "Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima. Onhan kirjoitettu: — Minä hävitän viisaitten viisauden ja teen tyhjäksi ymmärtäväisten ymmärryksen."


    • Anonyymi

      Raamatussa kehoitetaan pakenemaan pois Baabelista.

      • Anonyymi

        Siinä tekeleessä kehoitetaan myös imemään munaa, nussimaan ja täyttämään maa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä tekeleessä kehoitetaan myös imemään munaa, nussimaan ja täyttämään maa.

        Oletko ateisti ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä tekeleessä kehoitetaan myös imemään munaa, nussimaan ja täyttämään maa.

        Ei kehoteta kuin tuo viimeinen.


    • Anonyymi

      Olikohan tuo nyt vain normaalia vivahteikkaampi päiväuni... kenties liian raskaan ruoan jälkeen.?

      • Anonyymi

        Ei kovin tyypillistä adventisteille.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe