Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hyvä kannanotto Hannu Reimeltä!

KTSEiKirj

"Perimmäinen kysymys kuuluu, tuleeko Israelista keskiajan ristiretkeläisvaltioiden toinen painos vai integroituuko se ympäristöönsä, Lähi-itään. Vielä tiiviimmin asian ilmaisi viisi vuotta sitten kuollut israelilainen oppositioaktivisti Tanya Reinhart, joka sanoi, että pelastamalla palestiinalaiset pelastetaan myös Israel. Kansallisiin konflikteihin voi suhtautua järkiperäisesti ja radikaalisti, siis juuriin menevällä tavalla, antautumatta nationalistisille intohimoille. Radikaali ajattelu ja fanaattisuus ovat eri asioita, vaikka ne usein sekoitetaankin toisiinsa. "

HYVÄ!

23

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämän tulisi kts:n tietää muslimina

      Islam ei ole uskonto

      https://aikapommi.wordpress.com/2008/01/17/islam-ei-ole-uskonto/

      pokalyptinen väkivallan, tappamisen ja kuoleman kultti

      Israelin–Palestiinan konflikti. Klikkaa ja lue uusi artikkeli!

      Islam ei ole ensisijai­sesti us­konto vaan fa­sismia muistut­tava totalitaristi­nen po­liitti­nen ideologia ja mi­litaristis-ekspan­­siivi­nen, apo­ka­lyp­ti­nen kuolemankult­ti­, joka tähtää koko maailmaan alis­tami­seen Al­lahin lain, shari’an, alai­­suu­teen. Shari’a säätää yksi­tyiskohtia myöten elä­­män kaikista osa-alueista aina lastenkas­vatuksesta, seksistä ja wc-käyttäy­tymi­sestä ta­lou­del­li­siin liike­toi­miin, rukoi­lemi­seen, rituaali­­teurastukseen ja sotilaspoli­tiik­kaan asti. Se mm. mää­rää verikos­ton pakolli­seksi (paitsi jos omaiset suostuvat ve­ri­ra­haan). Se mää­rää kivittä­mään avion­rikkojan kuo­liaaksi, alista­man naisia ja lyö­mään näitä, mikäli nämä ovat uppinis­kaisia tai käyttäyvät ”epäsiveellisesti”, kat­kaise­maan varkaalta käden, sur­maamaan ristiin­naulit­semalla tai raajat ristik­käin kat­kai­se­mal­la kai­kki, jotka ”tais­televat Alla­hia ja hänen lähettilästään vastaan ja kiirehtivät teke­mään pa­haa”, tappa­maan kaikki ne, jotka jättävät isla­minuskon tai kannustavat kään­tymään pois isla­mista, ole­maan ar­mottomia us­kot­to­mia kohtaan, otta­­maan näitä pantti­vangeiksi lunnaiden toivossa ja tarvitta­essa mes­taa­maan nämä, valehtele­maan (ta­qiyya, tawriya ja kit­man) väärä­uskoisille islamin ja mus­li­mien edun ajami­seksi… Nämä kaikki määrä­yk­set

      • KTSEiKirj

        Koraani ei tunne kunniamurhia.

        Ne ovat peräisin Vanhasta Testamentista:

        3.Mooseksen kirja:

        20:9 Kuka ikinä kiroaa isäänsä tai äitiänsä, hänet rangaistakoon kuolemalla; isäänsä ja äitiänsä hän on kironnut, hän on verivelan alainen

        3. Moos

        21:9 Jos papin tytär häpäisee itsensä haureudella, niin hän häpäisee isänsä; hänet poltettakoon tulessa.

        1. Moos

        38:24 Noin kolmen kuukauden kuluttua ilmoitettiin Juudalle: "Sinun miniäsi Taamar on harjoittanut haureutta, ja haureudesta hän on myös tullut raskaaksi." Juuda sanoi: "Viekää hänet poltettavaksi."

        5. Moos

        21:18 Jos jollakin on uppiniskainen ja kovakorvainen poika, joka ei ota kuullakseen, mitä hänen isänsä ja äitinsä sanovat, eikä tottele heitä, vaikka he kurittavat häntä,

        21:19 niin hänen isänsä ja äitinsä ottakoot hänet ja viekööt kaupunkinsa vanhinten eteen, asuinpaikkansa porttiin,

        21:20 ja sanokoot kaupunkinsa vanhimmille: 'Tämä meidän poikamme on uppiniskainen ja kovakorvainen, hän ei ota kuullakseen, mitä me sanomme, vaan on irstailija ja juomari.'

        21:21 Silloin kaikki hänen kaupunkinsa miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi. Poista paha keskuudestasi, ja koko Israel kuulkoon sen ja peljätköön.

        5. Moos

        22:23 Jos joku neitsyt on kihloissa miehen kanssa ja toinen tapaa hänet kaupungissa ja makaa hänen kanssaan,

        22:24 niin viekää molemmat sen kaupungin portille ja kivittäkää heidät kuoliaaksi, tyttö siksi, että hän ei huutanut apua kaupungissa, ja mies siksi, että hän teki väkivaltaa lähimmäisensä morsiamelle. Poista paha keskuudestasi.


      • Sinä voit sitten muslimina tehdä kunnia murhia


      • Eiköhän ole parempi, että hankimme tietomme islamista puolueettomista lähteistä emmekä vihasivustoilta.


    • KTSEiKirj
      • Ikivanhaa

        lähdettä käytät. Kohta onkin hauska tilanne edessä. Sinä ja muutamat paikalleen juuttuneet jäärät länsimaissa kehittelette boikotteja. Samaan aikaan Israel itseasiassa integroituu kovalla vauhdilla osaksi Lähi-idän taloutta. Palestiinalaistenkin kannattaisi kiireesti tarttua tilaisuuteen. Toistuva "ei" ei johda mihinkään.

        Kuten tunnettua, niin hyädylliset idiootot ei lännestä lopu.


    • käsitteetpyllyllään

      Punamustien linssien läpi saattaa nähdä todellisuuden 'hieman' vääristyneenä.
      Israel voisi todellakin hyvin integroitua ympäristöönsä Lähi-itään, jos se alkaisi noudattaa naapurimaidensa ihmisoikeuspolitiikkaa. Mitenkähän moni Israelin arabi muuttaisi vapaaehtoisesti edes mihinkään arabimaahan?

    • YkkönenKukkonenKakkonen

      Kekkonen.

      • Risto.Ryti

        Komppaan.


    • asiat_kohdalleen

      Ennen kuin edes ottaa käteen Reimen Lähi-itää koskevia kirjoja, niin kannattaa lukea Pekka Sartolan kirja " Miksi tästä ei puhuta? : historiallisia ja oikeudellisia näkökulmia Israelin ja palestiinalaisten väliseen konfliktiin".

      • Jasser.Arafat

        Piruko näistä tietää ja selevän ottaa?


    • Kirjakääröt

      Val.4:6 Biblia (1776). Minun kansani tyttären synti on suurempi kuin Sodoman synti, joka äkisti kukistettiin, ja ei yksikään käsi siihen ruvennut.

      • Mikä synti ?


    • atv

      Kommentit Reimen jutusteluun:

      1) Trump ei itse julistuksen sisällöllä määritellyt muita suuntaviivoja kuin, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja että suurlähetystö siirretään sinne.
      Eikä siinä pitäisi olla mitään ihmeellistä, sillä jokainen maa saa päättää mikä sen pääkaupunki on ja jokainen maa saa itsenäisesti päättää missä heidän lähetystönsä sijaitsee.
      Muiden maiden, EU:n ja YK:n reagointi on pelkkää tekopyhyyttä. Jokainen näistä kävelee hyväksymänsä perustuslain yli mennen tullen, sillä YK:n peruskirjassa on selkeästi määritelty Palestiina-mandaatin jako (v.1922 tapahtunut viimeinen ja voimassa oleva päätös).
      Tämä taitaa olla Reimelle joko täysin tuntematonta tai jonkinlainen mörkö, koska hän ei tällaista halua tuoda esille tosiasioiden nimissä.
      Merkillistä jahkaamista niin arabien kuin Reimenkin taholta, sillä ns. palestiinalaisille on tarjottu Itä-Jerusalemia pääkaupungiksi ja liki 100% Länsirannasta jo v. 2000 ja 2008, mutta ei ole kelvannut. Koko kuvio paljastaa PA/PLO:n tarkoitusperät eli heidän tavoitteenaan on koko nykyinen Israelin alue, aivan kuten heidän opetusministeri on lausunut ja myös Abbas on näin todennut useasti.
      (Mutta tällaisista ei YLE:ssä saa tuoda julki, sehän loukkaisi hirveästi politiikkoja, arabeja, terroriin perustuvia järjestöjä ja Reimeltä menisi yöunet. Mutta sillä ei ole mitään väliä jos se loukkaa Israelin oikeuksia, eikä ole haittaa vaikka sen olemassaolo on uhattuna tai varmaan olisi vielä mukavampaa jos se pyyhittäisiin kartalta kokonaan, kuten PLO:n voimassa olevassa peruskirjassa mainitaan).
      On huomattava että edelleenkin olivat ja ovat voimassa Kansainliiton aikanaan tekemät päätökset, siitäkin huolimatta että Kansainliitto lakkautettiin organisaationa 1946. Alkuperäiset asiakirjat todistavat kiistatta että Palestiinan mandaattialue oli kokonaisuutenaan varattu juutalaisväestölle edunsaajana, muut ottomaanien alueet varattiin yhtä kiistatta alueen arabiväestölle edunsaajana, siksi nyt on olemassa 21 arabivaltiota mutta vain yksi juutalaisvaltio.

      2) Reime yrittää syyllistää kristityt, mutta jättää todellisen syyllisen eli Amin el-Husseinin pois.
      Jos tältä näkökannalta tätä asia tutkitaan, niin Koraanissa ei mainita kertaakaan Jerusalemia, mutta kiihkeänä juutalaisvihaajana ja Jerusalemin suurmuftina el-Husseini sekä Natsi-Saksan ystävä keksi omapäisesti nimittää Jerusalemin olevan heille pyhä kaupunki ja näin pyrki hävittämään kaiken juutalaisuuteen liittyvän pois.
      Muhammedin suvusta polveutunut suurmufti oli kiihkeä anti-semitisti ja arabinationalisti. Valtakautensa aikana hän masinoi Palestiinan alueella verisiä mellakoita juutalaisia vastaan vuosina 1929 ja 1936. Lopulta hänet syrjäytettiin tehtävistään vuonna 1936. Hän joutui pakenemaan ulkomaille ja päätyi lopulta Saksaan vuonna 1941.
      Jerusalemin Suurmufti Haj Amin Al-Hussein aloitti jo 1920-luvulla vihankasvatuksen ja väkivaltaiset mellakat arabien ja juutalaisten välillä. Siis ennen kuin nykyinen Israelin valtio oli syntynyt. Al-Hussein tapatti ne kyläpäälliköt, jotka olivat valmiita elämään rauhassa juutalaisten kanssa.
      Suurmufti Hussein oli sanan täydessä merkityksessä antisemiitti, juutalaisvastainen. Hän sovelsi taitavasti Koraania ja sen opetuksia ja vääristeli tarkoitushakuisesti historiaa lietsoessaan järjestelmällisesti juutalaisvastaista mielialaa. Tämä johti lopulta siihen mitä tänään käsitellään palestiinalaisongelmana. Muftin asema muslimikulttuurissa oli ehdoton, ja hänen nauttimansa arvonannon perimää yrittää kantaa samaan sukuun kuuluva Mohammad "Yasser Arafat" el-Husseini. Hänen isänsä oli mufti Aminin serkku.

      3) Itä-Jerusalemin ollessa Jordanian laittoman miehityksen alainen, sitä ei tunnustettu kansainvälisesti eikä edes Arabiliiton taholta.
      Jordania miehitti sen Israelin itsenäisyyssodan jälkeen ja liitti itseensä v.1950, joka oli vastoin YK:n peruskirjaa ja mandaattijakoa.
      Jordanian tehdessä rauhansopimuksen Israelin kanssa sillä ei ollut mitään vaateita Jerusalemin suhteen, sillä se tiesi olleensa laiton miehittäjä.
      Jerusalemin tunnustamisesta kieltäytymällä muut maat tunnustautuvat hyväksymänsä YK:n perustuslain rikkojiksi.

      4) YK:n ehdotuksen esille tuominen paljastaa Reimen asenteellisuuden ja pyrkimyksen mielikuvamuokkaukseen. Tai sitten hän on täysin ”pihalla” koko kuvioista.
      Päätöslauselmassa 181, jossa YK totesi että jäljellä oleva alue brittien Palestiinan mandaatti jaetaan vielä kahdeksi valtioksi, juutalais- ja arabivaltioksi. Samassa yhteydessä YK antoi suosituksen, ei siis päätöstä miten tuo alue tulisi jakaa. Se, että YK yleensä päätti jakaa vielä kyseisen alueen, oli jo tavallaan hämmästelyn aihe ottaen huomioon mitä he olivat peruskirjassaan määritelleet Kansainliiton mandaattialueista v.1945 ja sen jälkeen myöntäneet kuitenkin itsenäisyydet niin Jordanialle, Libanonille kuin myös Syyrialle, kaikille näille vuonna 1946.
      jatkuu...

      • atv

        Päätöslauselma 181 oli siis alueen jakamisen ja Jerusalemin osalta vain suositus, YK ei olisikaan voinut tehdä muuta kuin suosituksen sillä omassa peruskirjassaan, vain paria vuotta aikaisemmin, oli hyväksytty Kansainliiton mandaattialueita koskevat päätöksen entisen Ottomaanien alueen itsenäistämiseksi omiksi valtioikseen. Jo Kansainliiton vaikutusaikana itsenäisyyden saivat mm Egypti 1922 ja Saudi-Arabia 1932, siis vuosikymmeniä edellä mainittuja kolmea valtiota aikaisemmin. Päätöslauselman sisältöä pohdittaessa oli jo käynyt ennalta selväksi se, että mikäli jakopäätös syntyy, vaikka tässä suosituksenkin muodossa, arabimaat tulevat tekemään kaikkensa estääkseen juutalaisvaltion itsenäistymisen tai sen jälkeisen olemassaolon. Siksi lauselmaan liitettiin alaviitteitä joilla tuomittiin jo ennalta tällaiset mahdolliset aggressiot.
        Turvallisuusneuvoston päätöksen 181 alakohta c: Kielletään kaikenlainen rauhan uhkaaminen, murtaminen tai minkäänlainen aggressiivinen toimina peruskirjan 39 artiklan mukaisesti, tai minkäänlainen yritys yrittää voimakeinoin vaikuttaa tämän päätöslauselman sisältöön.
        Toinen hyvin merkittävä näkökulma päätöslauselmaan 181, on sen alakohta Part III-D, joka määrittelee Jerusalemin asemaa. Se oli lähtökohtaisesti määritelty kansainväliseksi kaupungiksi, mutta vain kymmeneksi vuodeksi, jonka jälkeen kaupungissa tulee järjestää sen asukkaiden kesken kansanäänestys sen asemasta. Siis kuulumisesta joko juutalaisvaltioon, arabivaltioon, tai säilymisestä kansainvälisenä kaupunkina. Mikäli päätöslauselman suosituksen mukainen jako olisi toteutunut, mikä ei milloinkaan tapahtunut, olisi juutalaisvaltioon kuuluminen ollut äänestyksen lopputuloksena aivan ilmiselvää, mutta jo ajatuksenakin mahdoton, koska Jerusalem olisi jäänyt keskelle arabivaltiota. Päätöslauselma 181 ei siis tämänkään näkökulman osalta ole enää voimassa, arabiosapuolihan hylkäsi sen jo aikaisemmin.
        Arabien taholta tuli selkeä hylkäämispäätös heidän hyökätessään itsenäistyneen Israelin kimppuun.

        5) Olipa oikea mielikuvakummajainen alueen jakamisesta Israelin ja Jordanian kesken.
        Israel ja Jordania eivät jakaneet aluetta keskenään, vaan Jordania, vastoin kansainvälistä oikeutta, miehitti alueen ja sodan seurauksena ei syntynyt mitään kansainvälisesti tunnustettuja rajoja, vaan kahden armeijan välinen aselepolinja.

        6) Islamille Jerusalemin pyhyys koostuu vain yhdestä asiasta, islamin uskon Profeetta Muhammedin yömatkasta, jonka hän teki aikanaan kauimmaisen moskeijan luokse (sanatarkasti). Koraanissa ei mainita Jerusalemia, siinä mainitaan kauimmainen moskeija eli Mekasta katsoen Medina. Muhammed ei koskaan käynyt Jerusalemissa, muutoinhan siitä olisi maininta. Kyse on vain yhdestä tavasta käyttää islamin uskontoa valloitustarkoituksiin.

        7) Muslimeille uskonnolla on äärimmäisen tärkeä merkitys heidän elämäänsä ja alueisiin. Tämä myös sisältyy kaikkeen siihen mitä on väitetty Jerusalemin suhteen siitäkin huolimatta, ettei Koraani millään tavoin tue Jerusalemin pyhyyttä islamille. Islam tulee ilmi monesti myös Abbasin lausunnoissa ja muidenkin terroristijärjestöjen johtajien lausunnoissa sekä heidän peruskirjoissaan, joten on yksinkertaistamista yrittää pyyhkiä uskonto maton alle. Jos tätä ei tajua niin ei myöskään tajua koko konfliktin luonnetta.

        8) V.1967 sodan kiistaton aloittaja oli arabien yhteisrintama. Siitä on aivan riittävät todisteet ja tuollainen lauseen aloitus; ”Kun Israelin ja ympäröivien arabimaiden sota puhkesi” antaa ymmärtää osittain, ettei arabirintama ollut varsinainen sodan aloittaja. Reime ei näytä tuntevan historiaa lainkaan tai väite on jälleen puhdasta mielipidemuokkausta kun hän ei mainitse miten Israel heti sodan päätyttyä tarjosi valloitettujen alueiden palauttamista arabeille jos he tekevät kestävän rauhan Israelin kanssa. Vastaus tuli kolmen kuukauden päästä, ei rauhaa Israelin kanssa, ei Israelin tunnustamista, ei neuvotteluita Israelin kanssa.

        9) Demokraattinen ratkaisu on jo aikoja sitten tehty. On eri asia tunnustavatko arabit sen (myös Reime) ja alkavat käyttäytymään päätösten, jonka osapuolina olivat itsekin, mukaisesti ja saivat sen myötä omat tunnustetut valtionsa, myös mandaattialueen arabit. Jos vastoin mandaattipäätöstä Israelin alue jaettaisiin vielä kerran kahdeksi osaksi, se olisi ”astinlauta” seuraavalle yhteiselle arabihyökkäykselle, sen he ovat useasti todenneet lausunnoissaan, hölmökin sen tajuaa.
        Millähän taikatempulla Reime saisi terroristijärjestöt, kuten Fatah, Hamas, Hizbollah, Islamilainen Jihad, Al-Aqsan Marttyyrien Prikaati, Al-Qaeda ym tunnustamaan Israelin juutalaisvaltiona sillä paikalla jossa se on ja elämään rauhassa. Tuskin edes mielikuvat auttavat siinä.


      • deeeeeeeeed
        atv kirjoitti:

        Päätöslauselma 181 oli siis alueen jakamisen ja Jerusalemin osalta vain suositus, YK ei olisikaan voinut tehdä muuta kuin suosituksen sillä omassa peruskirjassaan, vain paria vuotta aikaisemmin, oli hyväksytty Kansainliiton mandaattialueita koskevat päätöksen entisen Ottomaanien alueen itsenäistämiseksi omiksi valtioikseen. Jo Kansainliiton vaikutusaikana itsenäisyyden saivat mm Egypti 1922 ja Saudi-Arabia 1932, siis vuosikymmeniä edellä mainittuja kolmea valtiota aikaisemmin. Päätöslauselman sisältöä pohdittaessa oli jo käynyt ennalta selväksi se, että mikäli jakopäätös syntyy, vaikka tässä suosituksenkin muodossa, arabimaat tulevat tekemään kaikkensa estääkseen juutalaisvaltion itsenäistymisen tai sen jälkeisen olemassaolon. Siksi lauselmaan liitettiin alaviitteitä joilla tuomittiin jo ennalta tällaiset mahdolliset aggressiot.
        Turvallisuusneuvoston päätöksen 181 alakohta c: Kielletään kaikenlainen rauhan uhkaaminen, murtaminen tai minkäänlainen aggressiivinen toimina peruskirjan 39 artiklan mukaisesti, tai minkäänlainen yritys yrittää voimakeinoin vaikuttaa tämän päätöslauselman sisältöön.
        Toinen hyvin merkittävä näkökulma päätöslauselmaan 181, on sen alakohta Part III-D, joka määrittelee Jerusalemin asemaa. Se oli lähtökohtaisesti määritelty kansainväliseksi kaupungiksi, mutta vain kymmeneksi vuodeksi, jonka jälkeen kaupungissa tulee järjestää sen asukkaiden kesken kansanäänestys sen asemasta. Siis kuulumisesta joko juutalaisvaltioon, arabivaltioon, tai säilymisestä kansainvälisenä kaupunkina. Mikäli päätöslauselman suosituksen mukainen jako olisi toteutunut, mikä ei milloinkaan tapahtunut, olisi juutalaisvaltioon kuuluminen ollut äänestyksen lopputuloksena aivan ilmiselvää, mutta jo ajatuksenakin mahdoton, koska Jerusalem olisi jäänyt keskelle arabivaltiota. Päätöslauselma 181 ei siis tämänkään näkökulman osalta ole enää voimassa, arabiosapuolihan hylkäsi sen jo aikaisemmin.
        Arabien taholta tuli selkeä hylkäämispäätös heidän hyökätessään itsenäistyneen Israelin kimppuun.

        5) Olipa oikea mielikuvakummajainen alueen jakamisesta Israelin ja Jordanian kesken.
        Israel ja Jordania eivät jakaneet aluetta keskenään, vaan Jordania, vastoin kansainvälistä oikeutta, miehitti alueen ja sodan seurauksena ei syntynyt mitään kansainvälisesti tunnustettuja rajoja, vaan kahden armeijan välinen aselepolinja.

        6) Islamille Jerusalemin pyhyys koostuu vain yhdestä asiasta, islamin uskon Profeetta Muhammedin yömatkasta, jonka hän teki aikanaan kauimmaisen moskeijan luokse (sanatarkasti). Koraanissa ei mainita Jerusalemia, siinä mainitaan kauimmainen moskeija eli Mekasta katsoen Medina. Muhammed ei koskaan käynyt Jerusalemissa, muutoinhan siitä olisi maininta. Kyse on vain yhdestä tavasta käyttää islamin uskontoa valloitustarkoituksiin.

        7) Muslimeille uskonnolla on äärimmäisen tärkeä merkitys heidän elämäänsä ja alueisiin. Tämä myös sisältyy kaikkeen siihen mitä on väitetty Jerusalemin suhteen siitäkin huolimatta, ettei Koraani millään tavoin tue Jerusalemin pyhyyttä islamille. Islam tulee ilmi monesti myös Abbasin lausunnoissa ja muidenkin terroristijärjestöjen johtajien lausunnoissa sekä heidän peruskirjoissaan, joten on yksinkertaistamista yrittää pyyhkiä uskonto maton alle. Jos tätä ei tajua niin ei myöskään tajua koko konfliktin luonnetta.

        8) V.1967 sodan kiistaton aloittaja oli arabien yhteisrintama. Siitä on aivan riittävät todisteet ja tuollainen lauseen aloitus; ”Kun Israelin ja ympäröivien arabimaiden sota puhkesi” antaa ymmärtää osittain, ettei arabirintama ollut varsinainen sodan aloittaja. Reime ei näytä tuntevan historiaa lainkaan tai väite on jälleen puhdasta mielipidemuokkausta kun hän ei mainitse miten Israel heti sodan päätyttyä tarjosi valloitettujen alueiden palauttamista arabeille jos he tekevät kestävän rauhan Israelin kanssa. Vastaus tuli kolmen kuukauden päästä, ei rauhaa Israelin kanssa, ei Israelin tunnustamista, ei neuvotteluita Israelin kanssa.

        9) Demokraattinen ratkaisu on jo aikoja sitten tehty. On eri asia tunnustavatko arabit sen (myös Reime) ja alkavat käyttäytymään päätösten, jonka osapuolina olivat itsekin, mukaisesti ja saivat sen myötä omat tunnustetut valtionsa, myös mandaattialueen arabit. Jos vastoin mandaattipäätöstä Israelin alue jaettaisiin vielä kerran kahdeksi osaksi, se olisi ”astinlauta” seuraavalle yhteiselle arabihyökkäykselle, sen he ovat useasti todenneet lausunnoissaan, hölmökin sen tajuaa.
        Millähän taikatempulla Reime saisi terroristijärjestöt, kuten Fatah, Hamas, Hizbollah, Islamilainen Jihad, Al-Aqsan Marttyyrien Prikaati, Al-Qaeda ym tunnustamaan Israelin juutalaisvaltiona sillä paikalla jossa se on ja elämään rauhassa. Tuskin edes mielikuvat auttavat siinä.

        Mistä olet kopioinut tekstin? Sinänsä hyvä kirjoitus,
        Kiitos siitä.
        Miksi nimet vaihtuvat? arvattavasti on El-Hussein hepreaksi ja Al-Hussein arabiaksi.
        Hölmökin tajuaa mihin useat arabimaat pyrkivät.He pyrkivät juutalaiskysymyksen lopulliseen ratkaisuun niinkuin kurdikysymyksenkin ratkaisuun. sama asia Lähi-Idän kristittyjenkin kohdalla.


      • atv
        deeeeeeeeed kirjoitti:

        Mistä olet kopioinut tekstin? Sinänsä hyvä kirjoitus,
        Kiitos siitä.
        Miksi nimet vaihtuvat? arvattavasti on El-Hussein hepreaksi ja Al-Hussein arabiaksi.
        Hölmökin tajuaa mihin useat arabimaat pyrkivät.He pyrkivät juutalaiskysymyksen lopulliseen ratkaisuun niinkuin kurdikysymyksenkin ratkaisuun. sama asia Lähi-Idän kristittyjenkin kohdalla.

        Omatekemä


    • frtgggggggg

      Pitäytyykö palestiinalaiset terrorilinjalla ja hyväksyvätkö he Israelin valtion? Perimmäinen kysymys.

    • Ahtisaaren juttu on vuodelta 2012, sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä.

      • frrrrrrrrrgtgtgtg

        Onko Ahtisaari viisastunut kun on vielä lisää vanhentunut? Alkaa olla jo dementiaukko/vaari.
        Aina naurattaa kun kansankoulunope aloittaa" On perin harmillista kun maailmassa on niin paljon sotia ja konflikteja. Minä kun pääsisin määrämään niin sodat loppuisivat pikku hiljaa jahkailtaessa"


      • frrrrrrrrrgtgtgtg kirjoitti:

        Onko Ahtisaari viisastunut kun on vielä lisää vanhentunut? Alkaa olla jo dementiaukko/vaari.
        Aina naurattaa kun kansankoulunope aloittaa" On perin harmillista kun maailmassa on niin paljon sotia ja konflikteja. Minä kun pääsisin määrämään niin sodat loppuisivat pikku hiljaa jahkailtaessa"

        En tiedä onko Ahtisaari viisastunut, mutta vuoden 2012 jälkeen on tapahtunut paljon asioita, jopa niin paljon, ettei kukaan olisi uskonut kuinka laaja-alainen ja vielä laajempaa aluetta koskevaa ilmiö ns. Arabikeväästä tulee.

        Tuolloin vielä monet arvovaltaiset huntalot, jotka eivät tunteneet muuta Lähi-itää, kuin Israel / Palestiina, olivat sitä mieltä, että koko Lähi-idän kriisi ratkeaa, kun asetetaan Israelille pakotteita.

        Meidän Tuomioja kantoi ylpeänä palestiinalaisen terroristijärjestö Hamasin kunniatorin hattua. Tosin demareiden kannatus lähti laskuun, kuin lehmän häntä, eikä ole sen jälkeen noussut. Kaikki ihmettelevät vieläkin, mitä tapahtui.


      • fari.g kirjoitti:

        En tiedä onko Ahtisaari viisastunut, mutta vuoden 2012 jälkeen on tapahtunut paljon asioita, jopa niin paljon, ettei kukaan olisi uskonut kuinka laaja-alainen ja vielä laajempaa aluetta koskevaa ilmiö ns. Arabikeväästä tulee.

        Tuolloin vielä monet arvovaltaiset huntalot, jotka eivät tunteneet muuta Lähi-itää, kuin Israel / Palestiina, olivat sitä mieltä, että koko Lähi-idän kriisi ratkeaa, kun asetetaan Israelille pakotteita.

        Meidän Tuomioja kantoi ylpeänä palestiinalaisen terroristijärjestö Hamasin kunniatorin hattua. Tosin demareiden kannatus lähti laskuun, kuin lehmän häntä, eikä ole sen jälkeen noussut. Kaikki ihmettelevät vieläkin, mitä tapahtui.

        'kunniatori ' on tietysti mainio paikka, mutta tarkoitus oli kirjoittaa Kunniatohtori ja hattu päälle. :)


    • atv

      Reime ei edes ymmärrä historiaa, sillä hänen "silmälasinsa" näkevät vain sen mikä on hänen omaketoisen maailmankuvan mukaista ja sitä myös YLE puuhastelee mieliä muokkaavilla ns. uutispätkillään.

      https://www.youtube.com/watch?v=8EDW88CBo-8

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1975
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1614
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1356
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      50
      1253
    8. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1246
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1212
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe