En minä jaksa

Nyt-riitti-otan-eron

Minä sairaana, mies juopottelee eilisestä saakka, kämppä sekasin, lapsi riehuu, minä joudun hoitamaan lasta, tekemään ruokaa sille, viemään ulos ja käsikin on minulla paketissa.

7

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1Realisti

      Et jaksa, epäterve parisuhde, epäterve ympäristö lapselle. Ainoa vaihtoehto on erota pysyvästi. Se on lapsen ja sinun hyvinvoinnin kannalta välttämätöntä.

      Joo joo helppo sanoa että eroa, mutta eikö ole paljon raskaampaa elää helvetissä kuin ottaa eroamisen epämiellyttävä askel hyvään elämään.

      • wwww2222333

        Emminäkään jaksa näitä kiltin miehen provoja juopoista kas kun et sano että kannattaa ottaa ikityötön laiska koko ikänsä loispummina toisten rahoilla itsensä ja perheensä elättänyt mies kuten kiltti mies itse on. Lopeta jo s**tanan hölmö nämä provoilusi.


      • 1Realisti
        wwww2222333 kirjoitti:

        Emminäkään jaksa näitä kiltin miehen provoja juopoista kas kun et sano että kannattaa ottaa ikityötön laiska koko ikänsä loispummina toisten rahoilla itsensä ja perheensä elättänyt mies kuten kiltti mies itse on. Lopeta jo s**tanan hölmö nämä provoilusi.

        Painu sinä hoitoon hullu.

        Olen vastannut tällä palstalla tasan kahteen avaukseen ja molemmissa vain tukenut sitä minkä aloittaja itsekin tietää.


    • haaveilijamies

      Elämässä voi tehdä toisenlaisia valintoja että kelpuuttaa raittiimman miehen. Seon niin säälittävää kun naiset valittaa mutta eivät osaa ratkaista ongelmaa. Pitäis olla joku erofirma joka hoitaa eroja naisten puolesta.

    • hiuyb

      Ap tuskin olet ainoa, jolla on rankkaa. Hae apua ja keskustele vaikka neuvolassa miehen juomisesta.
      Aika moni aloittaa sen suhteen "iloisissa merkeissä" eli yhdessä ollaan jatkuvasti liikkeellä ja usein se viinakin kuuluu siihen ilonpitoon. Silloin tuskin tulette ajatelleeksi, että se ei voi jatkua perheessä, joten kaveri joka juo nuorena ja jatkuvasti on menossa, luultavasti jatkaa sitä vaikka perhekin olisi.
      On huolestuttavaa että ilon hakemiseen ja illanistujaisiin kuuluu aina viinakset mukaan, liian usein se kouluttaa lopun elämää, joillakin se menee ihan rappiotilaan vieväksi, toisilla tulee juoppokausia ja samalla näillä henkilöillä tulee vaikeuksia työelämässä olemiseen ja täten perheen elättämiseen.

      Tässä kohtaa, missä Ap nyt elää, on tärkeää saada apua ensinnäkin siihen omaan sairauteen ja toiseksi siihen, miten jatko onnistuu vai onnistuuko tämän miehen kanssa. Erotkaan eivät ole helppoja ratkaisuja, sillä nuori ihminen hakee uutta suhdetta, kukaan eikä mikään takaa yhtään parempaa ja lisäksi on lapsia, näitä asioita pitää miettiä tarkkaan.
      Kuitenkin jos tilanne on todella tuon juomisen takia paha, on turvallisuuskysymys, mahdollisuus elämiseen ja lapsen huoltamiseen alenee, on aika miettiä eroakin
      mutta täytyy ymmärtää että uusi kumppani ei välttämättä mitään hyvää myöskään. Sekin pystytkö elämään lapsen tai lapsien kanssa ja huolehtimaan heistä on yksin on yksi juttu.
      Mutta ensiksi olisi syytä tämä nykyinen mies käsiteltävä, rakastatko häntä, kuinka pahaa juominen on. Hänelle on laitettava nyt rajat, jotka ilmeisesti puuttuvat eli juominen täytyy loppua tai sitten ulos. eikä lasta miehen luokse. Joskus voi tämä vahva veto pistää aisoihin jos mies jostakin vielä välittää, huomaa että katoaa paljon jos jatkaa tahtiaan.

    • Oppeliini1

      Oletko sinä huolellisesti ja harkiten saanut tuon lapse aikaseksi?
      Oletko sinä hänen laillinen huoltaja?
      Kumpaantahaansa kysymykseen vastaus on myönteinen, on parasta että sinä viet lapsen turvaan.
      Kuvailemassasi ilmapiirissä ja kotiolosuhteissa pienokaisesta kasvaa henkisesti vioittunut ihminen josta sinä ja enennkaikkea lapsesi kärsitte lopun elää!

      Joko juoppo mies täysin pois kuvioista: hän pellolle tai sinä ja pienokaisesi toiseen asuntoon. Tämä vaatii hiukan vaivaa mutta sinun on tehtävä se. VELVOLLISUUTESI lastasi kohtaan vaatii sen.

      Sinun ON luotava lapsellesi rauhallinen ja turvallinen koti. Jos ja kun laiminlyöt sen, vetelyydestäsi meksettava hinta on aivan liian kova sinun maksaa.

      Jos olisit ilman lasta, aikuisena voit elää miten haluat; juopon kanssa ( no eihän se juopottele kuin 5 päivä viikossa, jos sitäkään!) tai ilman.

      Lapsi vaatii täysin erilaisen kodin kuin minkä sinä olet nyt luonut!

      TAI anna hänet vanhemmille jotka osaavat arvostaa, kunnioittaa ja rakastaa lasta.

      • Niinhänseon

        Totta puhuen kovin negatiiviselta vaikuttaa aloittajan suhde lapseen.

        Aloittaja valittaa enemmän lapsesta kuin juoposta miehestä.

        Kuitenkin kaikki ongelmat johtuvat aloittajasta ja miehestä, myös se jos lapsi jo oireilee riehumalla.

        Usein silloin lapsi on tehty itsekkäistä syistä. Sillä on sidottu mies itseensä tai odotettu parisuhteen parantuvan tai saavan sisältöä.

        Ero ei vielä yksin pelasta lasta, mutta antaa äidille mahdollisuuden muuttaa kaikki paremmaksi. Myös äidin on "raitistuttava". Laitettava elämä sellaiseen kuntoon ettei lapsi joudu kärsimään sen paremmin yliväsyneestä äidistä kuin juoposta isästä ja isättömyydestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3035
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2132
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1953
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1807
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1237
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe