Laastarisuhde

SiltiTärkeäMinulle

Luulen että olen ajautunut laastarisuhteeseen. Olen eronnut pari kuukautta sitten ja nyt seurustelen uuden miehen kanssa. En ole suhteessa ihan täydellä sydämelläni mukana, vaikka väitän niin. En halua ajatella, että suhde kestäisi, vaikka väitän niin. Olen jo pikkuhiljaa alkanut vetäytyä kauemmas miehestä, siirrän tapaamisia myöhemmäksi ja ärsyynnyn helposti siitä, että hän vaikuttaa elämääni.
En silti halua luopua hänestä vielä. Miten sanoa hänelle, että pelkään olevani jo jalka oven välissä lähdössä suhteesta pois? Vai voiko tämä johtua muusta? Pitäisikö minun vain astua siitä ovesta kokonaan ulos vai nauttia tästä niin kauan kuin sitä kestää?

7

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsotaanpass

      En kyllä tiedä, kun en ole koskaan ollut laastarisuhteessa, mutta tee niin kuin mielesi sanoo oikein olevan. Jos tuntuu siltä, että kannattaa olla nyt yksin niin lopetat tuon suhteen. Jos taas tuntuu, että haluat katsoa teidän suhdettanne vielä pidemmälle niin sitten jatkat.

      Oliko edellinen suhteesi muuten kuinka pitkä ja kauanko teitte eroa toisistanne?

      • Alkuperäinen

        Edellinen suhde kesti jotakuinkin 7 vuotta, eroa rakenneltiin noin vuoden verran välillä yrittämällä saada suhde taas kuntoon ja välillä nostamalla kädet pystyyn. Viimeiset 3kk suhteessa eroa tehtiin hallitusti ja erosimme hyvissä väleissä. Mitään keskeneräistä ei periaatteessa ole, pelkään vain että en ehkä osaa olla yksin ja olen nyt ratkaissut asian hakeutumalla nopeasti seurustelusuhteeseen.


      • irtimenneestä

        Miettisin vielä ennenkuin aloittaisin uuden suhteen


    • EnKannata

      Jotenkin uskoisin, ettei omien tunteiden valehtelu ja sellaisten asioiden lupailu, joihin ei itsekään usko, tee ketään onnellisemmaksi eikä ainakaan paranna suhdetta omaan itseensä.

      Sinänsä ymmärrän - eron jälkeinen yksinäisyys voi olla musertavaa.

      • Aloittajalta

        Niin, tuntuu siltä että itseni lisäksi sumutan myös toista. Hänen lähellään kaikki on hyvin, mutta muutamaan päivään jos ei nähdä, niin ehtii ajatella hieman pidemmälle. Ja silloin huomaa, että tunteet eivät olekaan niin voimakkaat ja ajatukset kääntyvät synkemmiksi.
        Pitäisi kerätä rohkeutta sanoa, etten olekaan henkisesti valmis parisuhteeseen, mutta silti itsekkäästi toivon että hän pysyisi luonani. Ja vain niin kauan kuin se minulle sopii. Tuntuu aivan kamalalta, ei toiselta voi vaatia sellaista ja siksi järkeilen myös, että pitääkseni tämän ihmisen lähelläni minun on kestettävä hieman epävarmuutta, sillä jos haluan hänen tietävän todelliset tunteeni, hän ei varmaankaan jäisi luokseni. Tosin se, haluaako hän olla kanssani, ei tietystikään ole minun päätökseni...


      • Scar_tissue

        Jos siltä tuntuu, niin tee se sitten reilusti. Itse tajusin hiljattain olevani "vain" laastari. Ihastuin, rakastuin jne. Sitten kohtasin yhtäkkiä etäisyyden ottoa ja tekosyiden saattelemana minusta tehtiin pahis, joka sai aikaan koko sotkun. Myönnän kyllä provosoituneeni tilanteesta, kun minua alettin vältellä jos millä syillä.

        Sama tapahtui vuosi sitten hänen kanssaan. Olinkin vain "kesäheila". Keväällä sitten alkoi uudelleen lämmittely, kun "ei saanut minua mielestään". Laastaroi siinä välissä itseään jonkun toisen kanssa. Ja minä hyväuskoinen hölmö menin taas samaan ansaan.

        Eli ole reilu ja tee homma selväksi. Siitä jää toiselle paha arpi, jos sitoutuu täysillä ja suuntaa ajatukset yhteisen tulevaisuuteen ja huomaakin olevansa vain väliaikainen helpotus. Itsestäni tuntuu, kuin olisin ollut vain hyödyke ja objekti, mitä käytetään omiin itsekkäisin tarpeisiin. Toki "me" puhuttiin yhteisestä tulevaisuudesta jne. suunniteltiin tulevaisuutta ja haaveiltiin. Pelkkää sanahelinää. Jos laastareita tarvitte, niin kyllä tuolta pelimiehiä-/naisia löytyy. Siinä molemmat saa, mitä haluaa ketään loukkaamatta.


    • Ylöstäjä

      Ylös

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe