mitäköhä sitä tekis?

libalaba

Joops eli olen 22v 1 lapsen isä ja olen ollut "asumus erossa" 2vk.. kaikkihan meistä kyllä tietää miten tollasessa asumusero jutussa käy. Mutta tämä ex vaimoke tahtoi eroa koska suhde hänen mielestään on paska?! okei suhde on paska, minun kysymykseni kuuluukin siis näin että MIKSI?! kertokaa minulle mielellään fiksuja vastauksia miksi suhde voisi olla paska? Okei homma on mennyt näin. Aluksi olin ero homman kanssa muuten ihan fine mutta sitten en todellakaan ollut. En ole 2vk nukkunut kun muutamia tunteja. Nyt sitten on tainnut ruveta todellisuus potkimaan? En tiedä mitä pitäisi tehdä tässä, suhdetta nyt ei varmaan saa korjattua ainakaan nytten mutta tuo ilmoittaa lähtevänsä vaan baariin ja ei mitään, asiat ovat kunnossa ja on tyytyväinen?!
Itse en ole kovin tyytyväinen koska olen nähnyt vaivaa suhteen ylläpitämiseen kun tuo toinen taas ei ole viitsinyt tehdä mitään suhteen hyväksi viimeiseen 1,5 vuoteen. että olenko minä sitten TÄYSIN idiootti kun olen tollasta naista jaksanu kattella? kertokaa omia tarinoitanne, sillä vertaistukea tarvitaan! Olen kai sekaisin kun tälläistä kirjoittelen sillä ei taida olla " mun juttu" Itsellä erittäin paha mieli tästä tilanteesta ja toinen on ainakin olevinaan että ei mitään. Lapsen takia tässä koitetaan ainakin " nätisti " hoitaa asiat.

3

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isäpappa

      Kun yhteiset kemiat ei toimi, niin ne ei sitten toimi. Ei ole mitään järkeä jatkaa suhdetta, jollei molemmat sitä halua. Ei riitä että toinen haluaa.

    • ammeeba

      syitä voi olla hirveästi joten vaikea sanoa miksi juuri hänestä juuri tuo suhde oli paska. Tunsiko hän ettet auttanut tarpeeksi kodin ja lapsen hoidossa, jolloin hän yliväsyi, olitko muuten jotenkin etäinen, tai monilla parikymppisillä tuntuu olevan suuret odotukset romantiikan ym suhteen ja sitten kun arki ei olekkaan kuin sadussa, niin laitetaan kaikki palasiksi.

    • puhtaatjauhotpussissa

      Aika tyypillinen tilanne että isä hoitaa huushollin kun nainen liihottaa baareissa jne. Mutta onko asia todellisuudess näin? Miksi aloittaja näkee asian näin? Me emme tiedä naisen näkökulmaa asiasta. Voihan olla että mies ei tyydytä naisen tarpeita siis muutenkin kuin seksuaalisesti. Onko niin että mies uhriutuu ja hoitaa asiat mutta se ei naiselle riitä jos muuten suhde emotionaalisesti kusee. Eikä aloittaja puhu mitään päihteiden käytöstä että liittyykö ne kuvioon jotenkin. Jokatapauksessa en syytä aloittajaa mutta kyseenalaistan että onko aloittajalla oikeesti kultainen sädekehä päänsä päällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe