sattuu niin paljon

miksivalehtelit

eli kaikki oli valetta....
voi kun voisin varoittaa teitä muita naisia siitä miehestä :(

41

272

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yleiskuvamiehestä

      Mikset kerro keneestä miehestä, saisit nyt jonkun vinkin kertoo?

    • titityyti

      Porissa asustaa ja on naimisissa erkki on etunimi

    • Miksivalehtelit

      Pääkaupunkiseutu, nuorehko.

    • tästäpuhutaan

      Etelä-Pohjanmaa, harvahampainen ja ponihäntäinen.

    • JustSinäSiinä

      Uusimaa ja 46v. mies, naimisissa ja pari lasta.

    • krunassapulassa

      Voisin laittaa tähän useamman pettäjän nimen... Maailma on katala. Varokaa hyvät ihmiset, varsinkin varokaa naiset, on niin monta seksin perässä juoksijaa liikkeellä vallankin nettitreffeillä. Yksikin himourheilija, joka töissä Helsingissä. Senkään puheissa ei ole totta kuin hieman siteeksi.

      • YliopistonNaisetNeKaiken

        Ja toinen Turussa...oikein tohtorismies ja roikkuu treffipalstalla kaiket päivät ja varmaan myös yöllä. Ei näytä vanhenevan koskaan, kun ikä on edelleen 45v. ja sama oli myös edellisvuonna.


    • myöspettynyt

      Ei taida nää nettideittisuhteet kovin usein toimia :(

    • arahko

      Varoitan teitä yhdestä keinosiementäjästä! Tuntee nimen Kaino ja asustaa Savossa.

    • EiVoiKunNauraa

      Hah hah...ikinuoria ja ties mitä......haaaaaaaa.

    • miksivalehtelit

      Olen viestiketjun aloittaja....varoituksen sana naisille kolmekymppisestä helsinkiläisestä miehestä,joka asuu Vantaalla,useampi profiili :(

    • Eikoskaanenää

      olen aikona sitten luovutanut kaikki treffipalstat, sikoja vaan täynnä

    • Nytloppuu

      Varoituksen sana 31 v miehestä Vantaalta, hänelle kun mikään ei riitä, jatkuva haku päällä, vaikka tapailee. J-mies

    • Semmoone

      Etelä-Pohjanmaalta löytyy kanssa..komia on ja hyvät puheet..esittää elämän runtelemaa mutta itse runtelee...

    • MarttiMielikäinen

      Vua helevettiläänen...
      kaik huorat nua sammoo ukkoo!

    • Johannaaa

      Pohjois -Karjalassa kanssa Paha auervaara, ikää 44v. Etunimessä kolme kirjainta. Alkaa J kirjaimella. Mulla kuva hänestä, vastaa tähän jos epäilet joutuvasi tän huijaamaksi. Tämä mies puhuu niin kauniisti. Kaikki valhetta. Lapsia joka puolella ja kaikki hylännyt.

    • tunnistanko

      kuvaileppa tän 44v ulkonäköä vähän...??

      • Johannaaa

        Pitkä n. 175 cm,nimi Jan. Saattaa myös muita nimiä käyttää ja sillä keltainen skoda. Lyhyet hiukset sivulta ja päältä pidemmät värjätyt.


    • Työautoiso

      etelä karjalassa yli 50v mies.Kiertää kuin vastaan tule, ponihäntä usein, kihara tukka, äitinkieli espanja.

    • huijareiten_huijari

      pohjois-karjala(länsi) vm.1965(mies,pitkä),huijaa jokaista joka tulee hänen kohdalleen.Elikä kova lainamaan rahaa ja tekee kauppaa varsinkin varastetut.Lapsia jo neljä.Erittäin uskottava.

    • miksivalehtelit

      Varokaa naiset 31 v miestä pääkaupunkiseudulta(milloin Helsinki,milloin Vantaa), pyörittää vähintään 3 eri profiiliä...

    • kylmärinki

      Missä ko. heeboihin törmää, palstalla vai treffinhakusivustoilla? Kolkkoa luettavaa.

    • tosiikävää

      Kolkkoa on lukeminen ja vielä kolkompaa joutua tällaisen narsistin kohteeksi.Osaavat pyöritellä sanoja ja naisia.Pahaa jälkeä saavat aikaan.Näitä on netissä ja palstoilla.Toki elävässä elämässä touhuavat naisten parissa koko ajan.Monet heistä ovat persoonallisuushäiriöisiä ihmisiä ja tarvitsisivat hoitoa.Hoidon tarve pitäisi itse ymmärtää.Harva heistä tätä tiedostaa tai ymmärtää.Omien tarpeiden tyydyttäminen toisten kustannuksella on elämän sisältö.

      • kylmärinki

        Jos tosiasiassa toivovat kiinnijäämistä, nykypäivänä kulunvalvonta on kontrolloitua, heidät on helppo tunnistaa nauhoilta, mutta se vaatii "asiakkaan" aktiivisuutta tuoda huijaus ilmi.


    • Oppikaa_jo

      Voi hyvät ihmiset, tajutkaa jo mikä epärehellisyyden keskuspaikka netti on!
      Täällä huijattavat on tarjolla, kuin hopealautasella tuhansille huijareille.
      Älkää koskaan kuvitelko luottavanne ihmisiin netissä. Jos luotatte ja rakastutte sokeasti nettihenkilöön. Se on paha moka, jonka seuraukset voi olla monella tavalla hankalia. Surullista vaan, että niin monen pitää tämä oppia vasta kantapään kautta. Huijarit saavat kaiken näyttämään taitavasti niin aidolta. Yksinäiset, läheisyyttä kaipaavat ihmiset tarttuvat tälläiseen täkyyn kuin hukkuva oljenkorteen. Ellei kyseessä ole huijari, niin sitten ainakin turhautunut ihmissuhteita etsivien ihmisten tunteilla pelaileva ajantappaja.
      Joka antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa.
      Jotenkin myös ihmeellistä, miten ihmiset surevat ja pettyvät persoonaan, jota ei todellisuudessa ole olemassakaan ja tälläisen kanssa luotuun harhaiseen ihastumisen/rakkauden tunteeseen, jota on koettu tuntemattoman kanssa vain tekstien välityksellä. Jos kaikki jää tälle tasolle, tälläiset nettisuhteet on pelkkää virtuaalista harhaa . Vastapuoli on usein itsekäs, toisten tunteilla ajattelemattomasti ja kylmästi pelaileva tyyppi, tai jopa useampiakin tälläisia. Älkää hyvät ihmiset antako enää moisten harhojen rikkoa itseänne.
      Ymmärtäkää ettei oikeita suhteita voi luoda tälläisessä internetin harhamaailmassa.

      • furiousbabe

        Varoittaisin myös rölliköistä, jotka esiintyvät toisina ihmisinä. Näillä vasta sairaat tavoitteet on! Tälläkin palstalla on useita häikäilemättömän sadistisia kusipäitä sotkemassa kilttien, avointen ja ystävällisten ihmisten keskusteluja.


    • Valemiehenpyörityksessä

      No juu, olen myös joutunut hyväuskoisuuttani varsinaisen netti casanovan pauloihin. Miestä joksi itseään esitteli, ei todellakaan ole olemassa. Heppu oli hyvin taitava ja uskottava. Vaikka mielestäni olen jo elämässäni nähnyt ja kokenut paljon, en koskaan olisi uskonut että minä menisin tuollaiseen halpaan ! Mikä saakaan naisen uskomaan moiseen? Siis mies tuli Suomi.24 treffit palstalle, jonne olin juuri laittanut itsestäni profiilin Koska kaipailin itselleni kivaa miestä...... Esitteli itsensä ja osasi kirjoittaa kauniisti, huomioimalla kohteliaasti tavallisia asioita. Heti alussa ajattelin miehen olevan huijari, mutta kuinka ollallaan, uskoin tähän tarinaan ja mieheen. Kaikkeen diipadaapaan, aina välillä joku sisälläni sanoi älä usko mieheen, mutta uskoin kuitenkin. Oltiin siinä vaiheessa tutustumista että olin antanut s-posti osoitteen ja vaihdoimme päivittäin s-postia. Sitten aloimme skypen kautta chattailla ja jopa annoin numeroni jotta voimme whatsapin kautta vaihtaa viestiä. No juu nyt kyllä naurattaa miten sitä voikaan olla hölmö. Muka joku Skotti rahamies olisi kiinostunut/rakastunut netti tuttavuuden perusteella :) Hehee.... Mies alkoi alustaa rahankerjuuta siten että lähti työmatkalle Ghanaan, käsimatkatavara varastettiin kaikki käteinen raha. Siinävaiheessa olinkin varma että kohta pyytää rahaa, näinhän siinä sitten kävikin. Sanoin miehelle että on huijari, vielä yritti kivenkovaa inttää ettei ole todellakaan mikään huijari, onhan hän tulossa Suomeen skannannut minulle matkaliput matkoistaan ja Suomeen tulee silloin on matka jo ostettu. Eikö se merkitse mitään ? Onneksi palasin maanpinnalle nopeaan :) Googlasin miehen lähettämän kuvan kuvahaussa, kuva esitti Canadalaista tohtoria julkisuuden henkilöä.
      Tarina jatkuu..... Siis menin taas treffipalstalle takaisin ja melkeen ensimmäinen yhteydenotto oli Hei olen Steve, haluaisin tutustua sinuun, haluaisin löytää naisen Suomesta. Olen puoliksi Suomalainen ja puoliksi Englantilainen minulla on autojen maahantuontia........ Heh arvatkaa vaan oliko sama kaveri kuin edellinen Nicolas Benson ...... Oli kyllä huolimaton kun ei katsonut nimimerkkiä ja profiiliani tarkemmin . Vastasinkin kaverille :) Ei ole Steven profiilia näkynyt senjälkeen palstalla. Tämä oli minun tarinani treffipalstalta. Otin jo profiilini pois sieltä. Ajattelin jos en saa miestä muuten niin olen sitten vaan ilman ........

      • munistahirteen

        Löytyyköhän se tämäkin pohjois-karjalasta?Kyllä on yrittelijäs feikkihuijariauervaara.Hienoa kun kerroit kokemuksesi.Naisten tunteita ja myötätuntoa on niin helppo käyttää hyväksi.


      • valemiehenpyörityksessä

        Juu, minua lähinnä naurattaa miten voikin olla hassu joskus. No kyllä se vähän jurppii kun tuli annettua kotiosoite casnovalle! Lähetti meinaan kukkia Interfloran kautta :) Tais olla kaikki pelissä. Interflora kyllä sanoi että kukat on maksettu Tanskassa. Onneksi ei ihan naapuri sentään !


      • valemiehiäpaljon

        Näitä puoliksi ulkolaisia on paljon,, helpoimmin niistä saa selvän ja nopeasti kun laittaa kuvan googlen käänteiseen kuvahakuun,, paljastuu hetkessä kaikki aikaisemmat nimet...


    • Miksivalehtelit

      Voiko täällä julkaista nimimerkkejä?

      • interflora

        Miksi et voisi julkaista..


      • Valemiehenpyörityksessä

        Voi julkaista, minä ainakin olen julkaissut ! Tosi valemiehen :)


    • miksivalehtelit

      Sunny84, johnny84,sportti_91, kaikki sama henkilö. Olen saanut saanut häneltä eri nimimerkeiltä viestin, ei taida mies pysyä itsekään enää laskuissa mukana. Mikä tuollaisia vaivaa? Kyseessä on myös massapostittaja.

    • Valemiehenpyöriryksessä

      Juu yksi ja sama mies, Lucasxx1 tai jotain sinnepäin samaan sarjaan kuuluu....

    • iiiiiiiiiii

      Toni Laukaasta, ei ihan normi ole hän.

    • SKN

      Suomi24-treffit on pelimiesten/naisten paikka. Älkää ny hyvät kanssasisaret uskoko, että sieltä löytyis se elämää suurempi rakkaus. Käyttäkää järkeänne, ei paljoo vaadi että saa selville profiilien takana olevan henkilön. Mä itse olin aikoinaan ns. sarjadeittaaja, se oli hauskaa :) Jopa niin hauskaa, että olisin tähänkin laittanut nimimerkiksi saman, mikä minul oli treffeillä, mutta hitto, joku on sen multa "kaapannut". Terkkuja kaikille niille ihanille miehille, jotka vuoteeseeni sain treffipalstan kautta <3

    • Marshall79

      Minäpä löysin tosirakkauden nimenomaan Suomi24:ltä. Kirjoiteltiin, tavattiin, rakastuimme, muutettiin yhteen, kosin ja nyt olemme naimisissa. Takana 5 ihanaa vuotta - edessä loppuelämä yhdessä. Kirjoitamme joskus koko tarinan. Olen maailman onnellisin mies, eikä mene päivääkään etten sitä muistaisi.

    • Gyl

      Tommiksi itseään kutsuva 45v hämeenkyröstä poussanharju.rakennustyömies naimisissa ei lapsia. Luuli raukka että menen häntä tapaamaan

    • Huhhuh123

      46v vartija Uudeltamaalta, syksystä tähän asti oli eri nimimerkillä, nyt uudella... Älkää uskoko mitä kirjoittaa... Elämä ei ole sitä mitä antaa ymmärtää...

    • Murtunutelämä

      "Ken haaveistaan rakentaa linnan,
      tuonne tähtientarhaan.
      Hän kalliin saa maksaa myös hinnan,
      aina käydä saa harhaan."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      154
      27137
    2. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      627
      24105
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      189
      17140
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      402
      10137
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      336
      9062
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6308
    7. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4053
    8. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      191
      3728
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      79
      2203
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      124
      1823
    Aihe