Nutrilett-kuuri

NutriLetti

Moikka!

Tulin kyselemään (ja vähän kertoilemaan), löytyykö täältä nutraajia? Aloitin itse nutraamisen, nyt on kolmas päivä menossa, (täysnutraan 10 päivää pelkillä keitoilla ja pirtelöillä), jonka jälkeen siirryn osanutraamiseen. Tällöin korvaan kolme ateriaa viidestä millä tahansa nutrilett-tuotteella. Tarkkaa kestoa en osaa vielä sanoa tuolle toiselle vaiheelle, ehkä 4 viikkoa, jolloin siirryn korvaamaan enään vain kaksi ateriaa korvikkeilla. Onko kenelläkään kokemuksia moisesta? Itselläni olisi tarkoitus pudottaa jopa 40kg painoa pois. Urakka on valtava, mutta jo näin kolmantena päivänä dietistäni, tunnen oloni kevyemmäksi. Aloitin samaan aikaan taas liikunnan pikkuhiljaa. Harrastin ennen liikuntaa paljonkin, mutta se vaan jäi :/ Laiskuuttani. Haluaisin tukijoukkoja tms, joilla on tai on ollut sama tapa päästä kiloistaan, tällä kertaa lopullisesti.

Olen jotenkin motivoituneempi, kuin koskaan ennen. Tiedän, että nyt onnistun.. (Jos en, tuotan pettymyksen kaikille joille olen kehunut tietämättäni tätä toimivaksi :D ) Ja pettymyksen ennen kaikkea itselleni. Kai on tullut pelko, kun ikääkin on kohta kolmenkymmenen, etten enään myöhemmin pysty tähän.

Mutta pidemmittä lätinöittä, olisi kiva jakaa kokemuksia :) Vaikka et nutraisikaan, pudotat muuten vain ruokavalion ja liikunnan avulla painoasi, siis henkilöt joilla on OIKEASTI pudotettavaa...

24

1226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moikka, mulla on nyt eka päivä täysnutrausta kohta pulkassa. Tosi helposti on loppujenlopuksi mennyt, tosin tiedän kokemuksesta, että toka ja kolmas päivä ovat vaikeimmat. Mä ajattelin olla täysnutrilla viikon, ja sen jälkeen syödä yhden oikean aterian päivässä, loput ateriankorvikkeita.

      Painoa mulla oli tänä aamuna 78,1 kg, pituus 163 cm, ja painotavoite siinä 65 kilon tietämissä. :) Olen 40-v. nainen. Tsemppiä sulle NutriLetti ja kaikille muillekin laihduttajille! :)

      • NutriLetti

        Tsemppiä sinullekin :) :) Onko sujunut ongelmitta?


      • No viikonloppuna kysyttiin itsekuria, lauantaina olis NIIIIN tehnyt mieli syödä jotain hyvää! Mutta onnistuin pitämään pintani, josta olen superonnellinen! :) Nyt on seitsemäs ja viimeinen päivä täysnutrausta käynnissä. Painoa pudonnut nyt 3,6 kg. Olin toivonut vähän isompaa viikkopudotusta, mutta hyvä näinkin. :) Huomenna syön lounaaksi kanasalaatin, odotan sitä jo aivan kuola valuen! :D

        Miten sulla menee, NutriLetti?


    • hpv

      Oma nutraus alkaa maanantaina. Tavoite -14 kg ja systeeminä 5 viikkoa nutrausta/5 viikkoa normaalia vähärasvaista ruokaa ja 3 tuollaista jaksoa.

      Dieetti näin, aamuin illoin proteiinipirtelö (2.5 dl piimää, 40 g heraproteiinia, banaani ja 1 rkl psylliumia). Päivällä sitten 2 nutrilet-keittoa. Tuolla systeemillä jo tiputettu 14 kg.

      Puustisen höpinöistä ei kannata välittää, äijä on seonnut sianrasvakarppaukseen.

      • NutriLetti

        Moikka! Mulla on vielä kolme päivää täysnutrausta jäljellä. Sitten siirryn osanutraukseen. Oireet joita olen huomannut kuurin aikana ovat ajoittainen huimaaminen ja vatsa välillä sekaisin. Muuten voinut hyvin, enkä nälkää ole tuntenut juuri lainkaan. Tsemppiä sulle :)


      • hpv

        Minulla ei ole ollut oikeastaan minkäänlaisia ongelmia nutratessa. Saattaa tosin johtua siitä, että syön noita itse tehtyjä smoothieita ja niissä on runsaasti kuitua. Verensokerini kestää riittävän korkealla kun vähennän insuliinia nutratessa.


    • Nutrilla_myös

      Täällä menossa 7 päivä vlcd-suklaalla.

    • Nutriss

      Hei.
      Lopultakin löysin elävän ketjun aiheesta.
      Nyt 6päivää täysnutrausta takana ja 4.4kg tippunu paino, olo on hyvä, näläntunne ja mielihalut loppuivat 3.päivän jälkeen. Liikunnan lisäys alkaa nyt pikkuhiljaa. Jatkan 21 päivää nutraamista jonka jälkeen lisään asteittain kalorimäärää. Pitkän aikavälin tavoitteena on saada paino 77kiloon.
      Olisi mukava kuulla miten muilla sujuu ja vinkkejä tulevaan osanutraukseen.

      • Nutriss

        Niin ja tosiaan elopainoa oli viikko sitten 111,5kg joten pudotettavaa riittää.


      • hpv

        Tuosta 4.4 kilosta on melkoinen osa nestettä ja lihasta, valitettavasti.

        Itse olen tykästynyt proteiinismoothieen aamuin illoin. Tuollaisessa on 400 kcal eli kevyellä lounaalla ja noilla mennään noin 1500 kcal ja tuo on minulle suhteellisen sopivasti hitaaseen painonpudotukseen. Itsellä painoa 113 kg ja tavoite 100 kg tai vyötärönympärys alle 100 cm.


    • Quuqu

      Kerrohan NutriLetti sitten siirtymävaiheen kokemuksista, palaako näläntunne yms.

      • NutriLetti

        Elikkäs joo... Tätsnutraus ohi ja osanutraukseen siirrytty 2 päivää sitten. Olo on ainakin parantunut huomattavasti, mitä se oli täysnutrauksen aikana. 10 päivän aikana pudotin liki 9 kg, vyötäröltä katosi 14cm. Nyt olen korvannut joko lounaan tai päivällisen nutrilla, aamu- tai iltapalan nutrilla ja välipala on aina nutri kasvis/tomaattiliemi. Nälkää en ole erityisemmin tuntenut, annoskoot ovat pienentyneet huomattavasti. Päivällisellä/lounaalla jää aina ruokaa yli, kun syön normaalin ruuan :D Yllättävän pienessä ajassa se vatsalaukku pienenee ^^ Tuun taas kertoileen myöhemmin fiiliksiä :)


      • Oho, tosi hyvä pudotus! Onnea! :) Mä olen nyt viikon tehnyt remonttia asunnossani, päivät ovat olleet raskaita ja ruoanlaitto välillä haastavaa, mutta suhtkoht kevyesti olen onnistunut syömään. Vaa'alle en ole päässyt, saapa nähdä perjantaina kun pääsen punnitsemaan itseni, mitä painossa on tapahtunut.


    • hpv

      Itsellä mennyt nyt verensokeri aika alas pari kertaa ja on täytynyt syödä hiukan enemmän kuin mitä puolinutrauksella pitäisi. Insuliinimäärä on laskenut 45 yksiköstä 20:een yksikköön ja silti verensokerit alakantissa. Ensi viikolla täytynee lopettaa insuliinin käyttö kokonaan. Olen siis kakkostyypin diabeetikko. Painoa lähtenyt kolmisen kiloa puolessatoista viikossa.

      • Kylläseputoaa

        Olethan ollut yhteydessä lääkäriisi tuon painonpudotuksen ja insuliinihoitosi suhteen. Olisi hyvä jos sinulla olisi vähän tarkempi seuranta oman terveytesi ja hyvinvointisi vuoksi.
        Tuo paino laskee hitaasti, mutta varmasti syömällä vähemmän kuin aikaisemmin, mutta liikkumalla saman verran. Itse muutin elämäntapojani ja painoa lähti 3 kuukaudessa 16 kiloa. Olen yrittänyt pitää painon vakaana, koska se on riitäävä minulle ja en ole laihduttanut millään ihmekuurilla ja enemmän marjoja ja hedelmiä ja syönyt päivittäin aterian säännöllisesti tukevan aamupalan lisäksi.
        Pysyvä muutos syntyy elämäntapojen muuttamisella ja se vie aikaa enemmän. Eli ostat siis eri tuotteita kuinaikaisemmin ja otat liikunnan osaksi elämääsi, ellei se ole ollut siinä mukana.
        Lähtöpaino 85 loppupaino 68 kg. ELi paljoa en ole pudottanut, mutta riittävästi ja tuo lähti omineen elämäntapamuutoksella ja katsomalla mitä syö.


      • hpv

        Juu, lääkärin mielestä ok. Siis puolinutraus kunhan vaan seuraan verensokeriani huolellisesti ja säädän insuliinia sen mukaan (ja luonnollisesti glukoosia jos verensokeri laskee liian alas). Itsellä ei vaan muu tunnu auttavan kuin ajoittaiset puolinutrauskuurit vaikka liikun paljon (kävelyä 40 km viikossa ja 3 kertaa viikossa punttisalille) ja syön sinänsä terveellisesti eli paljon kasviksia ja hedelmiä, maltillisesti täysjyvää ja vähän punaista lihaa. Maitotuotteet rasvattomina ja leivän päälle kevytmajoneesia.

        Itsellä kaikki ylipaino on keskivartalossa. Rasvaprosentti on 25 eli ei mitenkään mahdoton. Lihasta on myös reilusti.

        Nyt vähennetty insuliinia 80%. Todennäköisesti jätän insuliinin pois maanantaina. Sillä sitten mennään seuraavat 3 viikkoa.


    • kirsikka39

      Aloitin nutrauksen maanantaina ja paino putosi 2 kiloa kahdessa päivässä.Nyt paino on jäänyt junnaamaan paikoilleen.Ennen kun olen nutrannut niin paino on pudonnut joka päivä ainakin puoli kiloa.Mittani ovat nyt 167/68.Tarkoitus pudottaa vielä 8 kiloa.Voiko stressi vaikuttaa painon junnaamiseen paikoillaan?En nauti päivässä kuin sen max. 5 pussia pirtelöitä.Juon päivän aikana vettä n. 4-5 litraa.En harrasta liikuntaa.

    • Kbjbjbjb

      Täysnutrasin vuoden verran. Painoa putosi 50 kiloa. Ovat kaikki tulleet korkojen kanssa takaisin. Ene-dietit ovat saatanasta.

      • ahmija

        Vaikeinta on muuttaa ruokailutottumuksia pysyvästi. Ruokaa on niin helposti saatavilla ja syöminen on kivaa. Täytyy oppia hillitsemään...


    • pömpylä__

      Vaikuttaako kuukautiset nutraamiseen?itsellä alkoi toissapäivänä ja paino ei tipu millään. Itse oon viikon nutrannut ja syönyt välillä muutaman pikku tomaatin pirtelöiden lisäksi ja ketoosista ei ole tietoakaan ainakaan tikkujen perusteella. lähtöpaino 81,5kg ja nyt 6. päivä menossa paino aamulla 77,7 kg

    • Mä aloitin täysnutraamisen viime tiistai-iltana, jolloin painoa oli 66,6 kg. Nyt siitä on kuusi vuorokautta ja tänä iltana vaaka näytti 63,6 kg, eli tasan kolme kiloa lähtenyt! Tämän hetken tavoitteena on päästä 55 kiloon, jolloin mä arvioin tilanteen, että miltä näyttää. En siis osaa sanoa vielä, onko se lopullinen tavoite. Siitä on niin pitkä aika, kun mä viimeksi olin niin hoikassa kunnossa, että ei aavistustakaan miltä mä tulen näyttämään sen painoisena!

      Pömpylä, mulla taitaa olla sama juttu! Paino ei pudonnut sitten millään viikonloppuna, vaikka täysnutrasin ilman mitään sortumisia. Tavallisesti paino laskee tasaista tahtia. Syy jumitukselle selvisi, kun menkat alkoi. Googlettelin vähän ja selvisi, että painonnousu ennen kuukautisia on todella yleistä (mulla ei tosin noussut kun oon sen verran niukalla ruokavaliolla). Nyt taas kun kuukautisten pahin vaihe on ohi, paino tipahti vuorokaudessa kilon. Kärsivällisyyttä siis! :)

    • Nyt on 10. täysnutrauspäivä lopussa! Aamulla vaaka näytti 61,9 kg eli painoa on pudonnut runsas neljä kiloa. Nyt vauhti tosin varmaan hidastuu vähän alun nopean pudotuksen jälkeen.

      Enää ei ole pahemmin mielitekoja, ja ruokarytmissä pysyminen (tähtään aina syömään klo 9, 12, 15, 18 ja 21) auttaa siinä ettei tule nälkä ja että tulee syötyä kaikki ateriapussit, mikä mulla saattaa helposti jäädä kun ketoosi on päällä.

      Seuraava etappi on saada paino alle 60 kilon! Päätin urakan alussa etten osta uusia vaatteita ennen kuin pääsen tuohon painoon. Shoppailureissu siis odotettavissa koska alkaa vaatteet käydä jo vähän väljiksi! :D (Oon siis tosiaan pudottanut kesästä jo n. 13 kg eli siihen nähden muutos alkaa olla jo selkeä.)

    • Tonnitunkkitankki

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe