Minäkö muka nirso????

Missäaikuisetmiehet

Viisi kokemusta treffeiltä

Ensimmäinen mies viulisti sinfoniaorkesterissa

Kohtasimme nettideittipalstalla ja jäimme kirjoittelemaan sähköpostilla paljon ennen varsinaista tapaamista. Tiesin sen olevan huono idea, kun pelkän kirjoitetun tekstin perusteella saa toisesta helposti väärän käsityksen. Itse asiassa mies oli sitä livenä, mitä hän oli viesteissäänkin, mutta hän oli äärimmäisen feminiininen olemukseltaan. Siis hän oli mies, mutta jotenkin niin naisellinen, että varmasti, jos olisimme tavanneet kasvotusten noin vaan kadulla, olisin luullut häntä naiseksi. Hän oli kaikin puolin fiksu, mutta en halunnut tavata uudemman kerran.

Toinen mies pappi

Vastasi nettideitti-ilmoitukseen vähäsanaisesti, kuten minäkin olin vähäsanainen omassa profiilissani. Kirjoittelimme niukasti ja vähän ajatuksia toisillemme, kunnes vaihdoimme kuvia. Kuvien vaihdon jälkeen olimme molemmat toisistamme kiinnostuneita ja päätimme tavata. Innostuimme toisista todella, hullaannuimme aidosti ja suuresti, mutta hän oli kaikkien asioiden suhteen todella hirvittävä kontrollifriikki ja niin tapaamiset kuin seksi tai mikä tahansa muu, piti olla täysin hänen hallinnassaan ja hän halusi päättää kaikesta. Kaikki oli mekaanista ja rajoitettua ja esim. seksin suhteen hän halusi tarkasti päättää seksitilanteen etukäteiskäsikirjoituksen, mikä yleensä oli äärimmäisen tylsä. Komea fiksu mies, mutta en halunnut tavata pidemmän päälle enempää.

Kolmas mies raitistunut alkoholisti

Ihastuttava mies, komea ja mukava, mutta oli toki jättänyt viinan ja huumeet, mutta oli addiktoitunut nettiin. Roikkui tuntikaupalla netissä keskustelupalstoilla ja pornosaiteilla. Puhui avoimesti tästä asiasta. Periaatteessa tuo ei olisi haitannut mitään, mutta hänen olettamuksensa oli, että nyt kun hän oli tavannut minut, hän halusi viettää kanssani aikaa joka päivä ja mieluiten todella tiiviisti mahdollisimman paljon. Hän ei osannut olla ollenkaan yksin. Käytännössä lähes ensimmäisten treffien jälkeen hän olisi halunnut alkaa asua yhdessä. En halunnut jatkaa suhdetta enempää.

Neljäs mies taiteilija ja vahva oman tien kulkija

Varsinaisesti olimme tavanneet jo livenä aikaisemmin. Hän oli osoittanut pieniä kiinnostumisen elkeitä, mutta ei mitään suurempaa. Aloimme pitää myöhemmin yhteyttä netin välityksellä. Hän oli komea, fiksu ja eroittui massasta. Hän osoitti enemmän kiinnostusta minua kohtaan, ja viestittelimme enemmän, mutta lopulta ilmeni, että hän oli lähinnä ihastunut perseeseeni ja häntä kiinnosti vain se, että olinko kiinnostunut peppuseksistä. En jatkanut juttua pidemmälle. Noita perseessä roikkujia kun on aina riittänyt ja oikeasti minua ei kiinnosta pelkkä seksi. Vaan rakastaminen ja seksin jakaminen rakkaan kanssa.

Viides mies filosofi ja ajattelija

Paljon viestittelyä sähköpostilla ensin. Tässä lankesin räikeästi paljon sähköpostittelun ansaan: mies oli taitava kirjoittamaan ja ajattelemaan asioita. Se teki vaikutuksen. Hän uskalsi olla eri mieltä ja kykeni keskustelemaan.
Tuli livetapaamisen aika. Lyhyen välimatkan vuoksi tapaaminen oli helppo järjestää, mutta mies oli livenä ihan kauhea. Hän oli heti vailla seksiä ja suurin piirtein ensimmäinen toimenpide mitä hän ensimmäistä kertaa tavatessamme teki, oli suutelu suoraan suulle ja tungettelevan kielen kanssa. En langettanut siitä mitään tuomiota hänelle, koska ajattelin hänen vain olevan jännittynyt ja toimivan hieman sopimattomalla tavalla.
Mutta sama sopimattomuus jatkui kaikessa. Puoliväkisin hän viimeiseen asti yritti seksiä ensimmäiselä tapaamisella ja kun tapaaminen vihdoin oli ohi, hän pommitti lukuisilla viesteillä ja soitoilla jälkikäteen. Koska viestittelymme sähköpostilla oli ollut lupaavaa, annoin aikaa asioille kehkeytyä, mutta asiat vaan pahenivat. Hän alkoi soitella humalassa. Ja kun hän viestitteli, hän jotenkin aina arvioi minua, jokaista äänenpainoani tai sanaani. Tai sitten hän juuttui joihinkin omituisiin asioihin. Hän oli tarjonnut ensimmäisten treffiemme kahvittelut ja teet ja minä kaksien seuraavien ruuat, mutta hän alkoi valittaa kustanuksista, joita ensimmäisillä treffeillä hänelle aiheutui. En jatkanut juttua pidemmälle.

Samalla päätin myös, etten enää nettideittaile. Enkä käy muutenkaan treffeillä. Sanovat nirsoksi tällaista. Onko se sitten nirsoa, ettei halua naisen näköistä miestä, eikä alkoholistia eikä seksiaddiktia saati kontrollifriikkiä tai ilmiselvää mielisairasta? Ihan ihminen kävis. Ulkonäkövaatimuksia ei ole, mutta saa näyttää mieheltä. Raittiusvaatimuksia ei ole, mutta jos on niin addikti, ettei kykene yksin olemaan ilman pakkomielteiden sumua, niin ei kiinnosta. Saa olla filosofinen ja omaperäinen, mutta ei nyt kuitenkaan sekopää. Pidän miehen päättäväisyydestä ja miehen roolista parisuhteessa, mutta yletön kontrollointi on jo sinänsä väkivaltaista.

18

1778

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nicoko

      Jahas olet löytänyt juuri kaikki mieshelmet =D

    • Tuulander

      "Onko se sitten nirsoa, ettei halua naisen näköistä miestä, eikä alkoholistia eikä seksiaddiktia saati kontrollifriikkiä tai ilmiselvää mielisairasta? Ihan ihminen kävis."

      No EI se ole nirsoa!

    • Parisuhdeparkkipirkko

      No niin. Ois kannattanut tyytyä siihen viulistiin ;)

      Päteeköhän seuranhakumarkkinoilla sama kuin tuolla liikenteessä: moni pitää itseään keskivertoa parempana autoilijana vaikka totuus on jotain ihan muuta. On itsestä epärealistiset käsitykset ja ihmetellään miksen kelpaa. Sitten syytetään toisia nirsoilusta, kun kyse on silkasta parin valinnasta.

      Katsoin taannoin dokumentin siitä kuuluisasta tiikeristä ja se ei todellakaan hyväksynyt se tiikeriemäntä ketä tahansa ja sillä selvä. Valinnasta kaikessa on kyse ja jos suhde etenee pidemmälle, niin kannattaa todellakin tehdä valintansa kunnolla, kun itehän sen ihanuutensa kanssa joutuu elämään.

      Varsinkin treffimarkkinoilla se ihmissuhdepelijonglööraus, jonka mukaan yritetään olla sellainen kun kuvitellaan sen toisen haluavan minun olevan, on järkyttävän surullista katseltavaa.

    • Herranjestas kuinka normaali minä olenkaan!!!
      Hei kiitos näistä - nosti kyllä itsetuntoa ja häivytti täysin epäilyt omasta ronkeliudestani vaikka sen suhteen, että saisiko keittiössä haista roskikselle... no, ei saisi. Paitti jos on just laittanut kalaa illalliselle. :-)

      Kaikkia selkeästi älykkäitä tapaamisiasi miehiä yhdistää, viulusti siis poislukien, tietynlainen itsellisyyden puute ja tavallaan kyvyttömyys henkiseen dialogiin. Itsellisyydellä tarkoitan joustavaa ja solidia näkemystä omaan elämään, haluihin ja tarpeisiin... kykyä oikeasti nähdä toinen ja tämän tarpeet tavalla, mitä ei tarvitse alkaa erikseen selittämään tai luetteloimaan. Eiköhän esimerkiksi peppuseksistä tai kielen nielemisestä tykkäävä nainen anna ymmärtää näin olevan ihan yrittämättäkin? :-)

      Mutta huhuh mitä ekoja treffejä... vähän lyhentäen siis dominointia, kieltä kurkkuun, peppuseksiä ja ripustautumista. On sulla käynyt oikeasti huono säkä... ihan helmi kirjoitus.

      • Missäaikuisetmiehet

        Joo myönnettäköön, että kun elän tasaista ja tavallista elämää, niin tuli noilla treffeillä tunne, että en ollut uskoa kaikkea tapahtunutta todeksi, mutta totta oli joka sekunti ja hmm näin jälkikäteen voi vaan nauraa (hyväntahtoisesti, tarkoitus ei ole mollata ketään) ja ottaa nuo nyt sitten vaikkapa sellaisena, että sattuupa arkisen tallaajankin elämässä sentään jotain. =) Ja kaikkia herkullisia törkeyksiä en edes viitsi kertoa.
        Tuo kyvyttömyys ylipäätään dialogiin ja terveen itsetunnon puute näyttää riivaavan ihmisiä sukupuolesta riippumatta. Siitä näyttää sitten seuraavan melkoista tilannetajuttomuutta, joka on toki ymmärrettävää. Kohteliaana ja turhan sinisilmäisenä maalaisena aluksi yritin hienotunteisesti torjua tätä joidenkin treffikumppanien oudon yksipuolisesti korostunutta innokkuutta, kun en millään meinannut uskoa, että joku tulee ensitreffeille vonkaamaan seksiä ja käy heti kimppuun, mutta noin kävi.

        Nettideittailu on kyllä ihan oma taitolajinsa ja ihan vaan silkasta kiinnostuksesta tuli kokeiltua.


    • 2017

      Nyt sitten pitää katsoa peiliin ja miettiä hetki miksi valitset itsellesi kyseiset miehet? Mikä sinun sisälläsi valitsee juuri heidät? Joku treffi-ilmoituksessasi rajaa vain kyseiset miehet ottamaan sinuun yhteyttä.

      Muuta ilmoitustasi tai kadulla pukeutumistasi. Voit myös laittaa päällesi paidan jossa lukee "Saa halata". Näin kerran sellaisen ja se tuntuu toimivan tosi tehokkaasti.

      • Missäaikuisetmiehet

        Ja tämähän katsoo peiliin.

        Ne miehet vaikuttivat tavallisilta mukavilta miehiltä, mutta olivat nettideittailu kulttuurissa minua fiksumpia ja osaavampia, joten he osasivat vaikuttaa tavallisilta ja mukavilta eivätkä itsetunnottomilta seksinpuutteisilta nettiaddikteilta, mitä he todellisuudessa olivat. (viulistia lukuunottamatta)
        Normiarkielämäntilanteessa kasvotusten tavattuna kenenkään kanssa en olisi voinut edes ajatella treffejä. Siis jos ajatellaan, että olisin kohdannut heistä jokaisen vaikka työssäni, ja olisi vaihdettu pakosta arkisesti ajatuksia, ja olisivat tulleet ehdottaneeksi treffejä, niin ei olisi tullut kuuloonkaan.

        Kerroin treffi-ilmoituksessani pitäväni käsitöistä, kalastamisesta, elokuvista, veneilystä, vaeltamisesta, läheisyydestä ja nautinnollisesta seksistä. Mutta eipä noista kukaan ehdotellut kalaretkeäkään... seksi sanaa ei vissiin voi sitten lausua ilman, että jotkut alkaa pörrätä heti sorvi kestopystyssä holtittomasti kaikkea nylkyttäen.

        Saa halata paita. Hmm vitsikö? No en todellakaan pukisi päälleni moista, sillä en halua, että tuntemattomat (miehet) tai edes puolituntemattomat tulevat halailemaan.


      • Ihanaa, että sinä sanoit itse noin... ettei näitä lukevien tarvitse puukottaa sinua...

        Kyllä minä sen "Upean Viulistin" osaan nähdä.. lahjakas intellektuelli, jonka kättelyn jälkeen niin miestä kuin naistakin ällöttää usemmallakin tavalla ja tekee mieli pestä kädet. Nothing bad hänestä, hän ei vaan voi sille mitään että miksi on syntynyt.

        Minun on niin helppo nähdä tilanteesi, hämmästyksesi ja myöhemmin suuttumuksesi sekä itseesi kuten myös erikoisesti käyttäytyneeseen tyyppiin... olen itse nähnyt nuo kaikki. Olen aikoinaan ollut DJ:nä liki 1400 yötä isoissa & erittäin suosituissa yökerhoissa, kuten mm. Ilves Tampereella. Mietit itsestäsi "Mitä ihmettä minä oikein ajattelin" ja aivan hullusti toimineesta hullusta "Mitä mitä mitä... tällainen mies kaikkien niiden viestien jälkeen?"

        Tapaamisiesi miesten yksi suurimmista ongelmista on netin kautta täysi irtautuminen reaali-elämästä, mihin kuuluu muiden ihmisten kanssa kanssakäynti... "the social dialogue" kuten tuota itse nimittäisin.

        Mietitään esimerkkinä vaikka minua tuon sinun ilmoitustekstisi perusteella:

        - Käsityöt minulla voi olla metallitöitä tehdäkseni jotain prototyyppien kappaleita ideoimiini laitteisiin. Ne voi myös olla graafisia töitä eli yhdistelen kuvaustöitteni tuloksia tehdäkseni tauluja seinilleni. Ne voi myös olla veneenrakennus-hommia tai vaikka huonekalujen tekemistä.

        - Veneilyä harrastan erittäin pitkällä kokemuksella... käy vaikka kurkkaan Facebookissa Jarkko Haarla - profiilia.

        - Vaellus... no, teen tuota joka ilta kun menen likan kanssa Terassille telttaan nukkumaan...


        Eli nyt oikeasti Suomeksi, miten voi olla mahdollista että olet sinä olet pummannut ihan 100-0 noiden "hullu-miesten" treffien suhteen?

        Ehkei kukaan noista sivistyneistä paskahousuista ole ollut valmis heittämään sinulle, että "Huomenna lauantaina tuulee & ehkä sataa eli menen surffaamaan kavereiden kanssa... mutta tuukko sunnuntaina 20.9. Manseen, niin vien sinut sopivasti pukeutuneena 60-80 km retkelle tuohon järvelle, rantaudutaan johonkin saareen syömään tai vaikka nauttimaan preppaamiani kahveja etc" ?

        Jops...
        Tämä viimeinen kappale on ihan aidon AVOIN ehdotus sinulle.


      • Äläkä vastaa tai tee mitään muutakaan... jos tunnet, että tämä on taas yksi keskenkasvuisen yritys saada seksiä.

        Noh, mun veneessä tai edes elämässä tuo ei onnistu.


      • Missäaikuisetmiehet

        Tämähän menee jo hyvän tilannekomiikan puolelle. =) Tahattomasti tai tahallisesti. Unelmiini kun ei kuulu päätyä tuntemattoman ihmisen kanssa järven selälle saati saarelle, vaikka miljöön ja treffisisällön puolesta ihanteelliset treffit tutun tyypin kanssa olisivat juuri tuollaiset. Eikä mulla ole hakukaan päällä.


    • Tahallisesti tietenkin senkin pöljä.
      Olet siis sellainen jalat maassa rauhallinen pragmaatikko kuten ajattelinkin. Hyvä näin.

      Tiesin katsos näin surffaajana & purjehtijana jo keskiviikkona, että viikonloppu on viileä ja erittäin tuulinen... ei oikein toimi merellisen romantiikan näyttämönä.

      Nyt meen suihkuun... oli aivan ihan surffipäivä aurinkoisessa syyskuun lopun 19 C kelissä.

      • Missäaikuisetmiehet

        no hyvinpäs sitten tahallisesti pistelit =D
        itsetuntokin vissiin kohdallaan...


      • Ubbiduuh
        Missäaikuisetmiehet kirjoitti:

        no hyvinpäs sitten tahallisesti pistelit =D
        itsetuntokin vissiin kohdallaan...

        Jeh. Ihan vinkkinä, että älä tuon "perheenisän" matkaan ainakaan lähde. Kauhea lesoaja, narsistia veikkaisin.


      • Missäaikuisetmiehet

        heh heh hee. vai lähde lesoajan mukaan. =D

        No joo, leikitäänpä sanoilla hieman eli spekuloidaanpas.

        No ensinnäkin lähteä perheenisän matkaan. Kuten tiedämme tuo nimimerkki voi olla kuka tai mikä tahansa, ja on sinänsä jo järjetön ajatus edes lähteä nimimerkin eli jonkin sellaisen matkaan, jota ei ole olemassa. Tosin sellaista sadunomaista feikkitodellisuusleikkiähän tämä nettikeskustelu on, joten sinänsä absurdi nimimerkin mukaan lähteminen ajatusleikkinä hyväksyttäköön.
        Toisekseen ihminenhän tietysti nimimerkin takana on. Perheenisä nimimerkki voi olla lutuinen tarve luoda nimimerkki, joka tekee kanssaeläjiin tietynlaisen vaikutuksen. Voisi kuvitella, että iso osa naisista alkaa kehrätä nimimerkin sanoihin kätkeytyvää miehistä isällisyyttä. Mutta mikä tekee vaikutuksen ja keihin ja millaisen vaikutuksen.
        Perheenisä nimimerkin tarkoitus voi olla vedota naisiin tai tehdä ainakin jonkinlainen myötämielinen vaikutus tuoda itsensä esiin tomaatteja kasvattavana isänä, joka aina silloin tällöin käy surffaamassa. Eli toisin sanoen hän haluaa tuoda esiin välittävänsä muista, osaavansa hoivata toisia sekä itseään. Paino sanoilla haluaa tuoda esiin. Koska täällä kirjoitetut tekstit ovat vain tekstiä, hän voi olla mitä hyvänsä. Toki on todennäköistä, että hän on sitä mitä sanoo olevansa ja perheenisä on vain yksi hänen identiteettinsä pääarkkityypeistään, ja kuvaa juuri häntä.
        Persoonalliset ja johdonmukaiset sanailut omasta arjesta puhuvat sen puolesta, että hän on sitä mitä kirjoittaa. Tosin mikäli hän on kirjailija, näyttelijä tai terapeutti, hän kykenee luomaan johdonmukaisen netti-ihannehahmon itsestään olematta sitä itse.

        Perheenisänimimerkin ympärille luodusta pienestä tarinasta saa käsityksen, että hän on sporttinen ja kunnossa. Telttailu takkutukkaisen tyttären kanssa puolestaan antaa vaikutelman rentoudesta, luovuudesta ja sopivasta arkisesta hulluudesta mikä on hyvä vaikutelma tasapainottamaan hänen järkevyyttään ja käytännöllisyyttään.
        Hänellä on halu ymmärtää toisia ihmisiä - ja paikoin se tulee läpi erityisen korostuneesti keskusteluviesteissä osoitettuna ymmärryksenä; mikä on lähinnä epäilyttävää: joko hän on aidosti ymmärtävä, mikä näillä palstoilla on harvinaista, kun useinhan täällä tintataan toisia heti sanallisesti turpaan. On myös mahdollista, että hän pitää itseään ymmärtävnä, mutta koska huomaa ettei ymmärrä, hän haluaa vaikutuksen tehdäkseen osoittaa ymmärtävänsä. Ja sanat valuvat joiltain osin siirappia.
        On huomattava, että todellinen ymmärrys on sanojen ulottumattomissa, mutta koska olemme nettipalstalla parhaillaan, ymmärryksen osoittaminen muuten kuin sanoin, ei ole täällä mahdollista, joten ymmärtämyksen osoittamisen siirappimaisuus eli kömpelyys selittynee tällä.

        Jos ihan puhtaasti zoomaa omien ennakkoluulojen varassa surffailevaa nimimerkin perheenisähahmoa, joka laittaa kalasta illallista, tulee heti kuva mieleen hänen ihannenaisestaan: pitkissä sorjissa säärissä ja korkokengissä loikkiva naiskauris, jonka karvat on ajeltu oikeista paikoista ja oikein, rakennekynnet ja ripsien pidennykset ovat paikallaan ja kerran puolessa vuodessa tämä daami suostuu autiolle saarelle miehen kanssa miehen hänelle lainaamissa coretex-varusteissa. Vaelluskenkien käytöstä käydään keskustelu, sillä nainen haluaisi myös merelle korkkareissa, ja viimein nainen antaa periksi sillä ehdolla, että saa jonkun kalliin lahjan.
        Joten hänen naisihanteensa ei ole nainen, joka viettää vapaa-aikansa mieluiten metsäpoluilla ja laavuilla ja joka käytännössä omistaa yhdet korkokengät mutta ei tiedä missä ne tällä hetkellä ovat. On nähnyt ne vilaukselta joskus vuosi sitten. Ja tämä nainen syö aina iltapalaa eikä koskaan illallista.

        =D kaikella rakkaudella ja kanssakunnioituksella.

        Viihdytinpäs itseäni. Odottelen ystävääni lounasseuraksi ja ajattelin kuluttaa aikani näin.

        Mitä lesoamiseen tulee. Se, että ihmisellä on itsetunto kohdallaan, kuten perheenisällä ilmeisesti on ja hän rakastaa itseään ja elämää, ja se näkyy myös ulospäin, ei tee kenestäkään lesoajaa.

        Olisin enemmän yllättynyt siitä, että "Ubbiduu" nimimerkin suojissa annettu kommentti EI olisikaan perheenisän vaan jonkun muun =D


    • zyjryjry

      Sextailit sitte kumminki. Iha varmuuden vuoks. Tästä maasta ei taida löytyä hyvillä arvoilla varustettua naista. Ei vaa kiinnosta tommoset

      • Missäaikmieh

        Sekstailin?? Nyt en ymmärrä. Joo en ole enää neitsyt, eli olen seksiä harjoittanut, mutta ehei, ei ekoilla treffeillä eikä toisillakaan. Yksi näistä viidestä treffisankaristani alkoi vihjailla, että olen lesbo, kun en suostunut heti seksiin. No se tapailukuvio loppuikin sitten siihen.

        - alkuperäinen


    • g34g43g4

      no, oisin kelpuuttanut ton papin. Oisko sulla linkata hänen treffi-ilmotustaan??
      Eli, et sä täydellistä miestä tule koskaan löytämäään, jokaiselal (MYÖS SINULLA ITSELLÄSI ) on joku trauma, tai häiriö, mitä et itse huomaa. MUtta voimme käsitellä niitä elämän aikana, vaikkapa terapiassa. Toki en itsekään naisellisia miehiä kestäisi. Törmäsin kerran mieheen joka oli muuten kaikin puolin sopivan tuntuinen ,kunnes kävi ilmi että hän on jonkun sortin hermadofriitti oman kuvauksensa ja KEHUNSA mukaan. Eli itse toi sitä oikein esiin,???!!!!
      olet siis vielä aika kriittinen muita kohtaan. Toi väkisin suutelija oli kait joku raiskaaja.
      mut mieti miten npoi miehet kuvailisivat sinua kavereilleen? nörtti/liian kiltti pikkutyttö/ hiljanen hiiri/kirjastonhoitajatyyppi?

      • alkuperäinennirsoilija

        Noh täytyy todeta, että myöhästyit papin suhteen pikkasen.

        Ja tiedoksi noin niinkuin myös, että hän nimenomaan halusi itselleen juuri kirjastonhoitajan. Hiljaisen hiiren ja tottelevaisen kiltin tytön valmiiksi määrittelemäänsä yhtälöön. Sitähän minä en missään muodossa ollut enkä ole.

        Myöhästyit papin suhteen, koska hän on varattu tätä nykyä ja kertoi seurustelevansa (kirjastonhoitajasyndrooman omaavan) vakuutusyhtiön virkailija-ellin kanssa. Hänen kanssaan kuulemma on yksinkertaisempi olla kuin mun, jonka kanssa oleminen vaatii heittäytymistä. Että ihan huumorilla näitä määritelmiä täällä on esitelty ja papin kanssakin on yhdessä naurettu erilaisuudellemme. Hänen mielestä naisen paikka on kotona hiljaisesti hoitaa osansa. Piste.

        Mun "trauma" on vapaus ja se, etten suostu addiktien pompoteltavaksi. Köyttäkööt ne kiviä jalkaansa ja hypätköön mereen vaipuakseen upoksiinsa, jotka haluavat juurtua merenpohjamutiinsa. Kukin elää tavallaan, se meille suotakoon, mutta käsittääkseni se on sekä ihmisen oikeus että velvollisuus valita kumppaninsa tietoisesti eikä vaan ajautua johonkin kuvioon ja sitten itkeä sitä kun joku häiriintynyt käärii ihonkin luiden päältä kun mikään ei riitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe