Anteeksi suomalaiset, olen tosi pahoillani

todella_pettynyt

Äänestin perussuomalaisia koska uskoin siihen, että se on oikeasti Suomen ja suomalaisten asialla. Puolueen maamiinakanta, suhtautuminen Kreikan kaivojen täyttämiseen suomalaisten veronmaksajien rahoilla, laittomien maahanmuutajien hyysääminen, avioliiton säilyttämiseen miehen ja naisen välisenä liittona jne. edustivat kantoja joiden takana itsekin olen.
Perussuomalaiset ovat nyt ns. säästöohjelman puitteissa näyttäneet olevansa ei suomalaisen tavallisen kansalaisen vaan suomalaisen ns. eliitin asialla, tuon eliitin joka järjestää itselleen niin ökypalkat, osinko, optio, stay, ero ym. bonukset, jättieläkkeet, verovapaat hallintarekisterit, verovapaat eläkepäivät jne. Perussuomalaiset ovat nyt hallituksessa lain voimalla viemässä palkansaajilta heidän rahansa lahjoittamalla ne suoraan työnantajille ja edelleen johtajien ja omistajien pussiin.
Pyydän tosiaan anteeksi äänestyskäyttäytymistäni viime eduskuntavaaleissa, olin väärässä, täysin väärässä koska uskoin perussuomalaisten oikeudenmukaisuuteen.

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mustahevonen

      Samat sanat pyydän teiltä Suomalaiset anteeksi kun äänestin perussuomalaista ehdokasta viime vaaleissa.

      • jospersauksiaäänestit

        Laita kännin piikkiin. Niin eivät supattele niin paljon jälkeenpäin kylillä


    • Maksetaantakasi

      Tästä viisahtuu kymmenet tuhanet ja ei koskaan äänestä enää persuja!

    • persut.perseestä

      Minä en pystynyt äänestämään puoluetta jossa on Oinosen kaltaisia turvenuijia.

    • Ulos

      Hei, samassa veneessä ollaan ja hävettää todellakin että tuli äänestettyä, täysiä huijareita koko porukka. Taitaa muuten olla aika paljon niitä joita on tällä tavlla petetty, nyt varmaan kannattaisi varmaan yhdistyä tämä petettyjen porukka ja vaikka suunnitella omaa puoluetta

    • Kiitti_vaan

      Syytä onkin pyytää, teidän persujen paskan puhumiseen uskoneiden ansiota on tämä tilanne mihin suomi on ajautumassa. Lakot, palkkojen leikkaukset, lisääntyvä työttömyys, kiitti vitus....i

      • Äänestä

        Niin , ketä sun mielestä olisi sitten pitänyt äänestää, Kokoomus: ei paskaa piittaa palkansaajista, pien yrittäjistä eikä keskisuuristakaan yrittäjistä vaan pääoman valta, Keskusta: ei tiedä onko lintu vai kala uskottavuus puuttuu, SDP, Vihreät ja Vasemmisto: Tärkeämpää oli kun saadaan homot naimisiin ja kreikalle tukipaketit, Kristilliset ja muut: No voi voi


      • nukkuva

        Kun jättää äänestämättä ei tarvitse tuntea tulleensa huijatuksi,nukkuvat
        eivät luota vaalilupausiin huomattuaan ne pelkiksi valheiksi.


      • Oenonen
        Äänestä kirjoitti:

        Niin , ketä sun mielestä olisi sitten pitänyt äänestää, Kokoomus: ei paskaa piittaa palkansaajista, pien yrittäjistä eikä keskisuuristakaan yrittäjistä vaan pääoman valta, Keskusta: ei tiedä onko lintu vai kala uskottavuus puuttuu, SDP, Vihreät ja Vasemmisto: Tärkeämpää oli kun saadaan homot naimisiin ja kreikalle tukipaketit, Kristilliset ja muut: No voi voi

        No, miten persut sitten kokoomuksesta eroaa?


      • mh80000

        Kyllähän tämä kriisi on kokkeleitten ja maalaisten ansiota, persut vaan menee mukana eikä vastusta yhtään. - Mitä en pysty käsittämään.
        Ongelma on se että uskoimme että persut olisi erillaisia kuin ne muut, mutta näköjään samaa ***kaa kaikki.

        Persujen äänestäjiä ei voi syyttää. Me toimimme hyvässä uskossa. Nyt on nähty millainen todellisuus on.


    • Erehtyminen on inhimillistä.

    • EK_valehtelee

      Työntekijä tekee firman tuloksen ja voiton. Työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. Ilman yrittäjiä duunarit voivat tehdä työtä vaikka osuuskunnissa yhdessä, mutta ilman duunaria yrittäjä tekee työn itse, ja harva sillä tavalla rikastuu. Firman tulos ja voitot ovat siis duunarin selkänahasta vuoltuja, ja usein työntekijä saa tästä hyvästä vain perkuujätteitä kasan kun yrittäjä ottaa kalasaaliin. 10€/tunti pitäisi olla Suomessa ehdoton minimipalkka, varsinkin kun Suomen hintataso on EU:n korkein ja koko Euroopan toiseksi korkein heti Sveitsin jälkeen, jonne sentään ajettiin 3.000€/kk minimipalkkaa.

      AY:n äärimaltilliset palkankorotukset ovat muuten kuroneet umpeen kilpailuvajeen Saksaan ja Ruotsiin.

      Professori: Tuottavuusloikka on jo hypätty - "Miksi tilastoja ei katsottu?"
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13819765/professori-tuottavuusloikka-on-jo-hypatty

      Toivottavasti EK:n myyrä SSS-porvarihallitus ei nyt yksipuolisilla leikkauksillaan tuhoa hyvää kehitystä.

    • vaalipetoSSennätyspSS

      Perpansseja viheliäämpiä vaalipettureita ei ole Suomessa vielä koskaan ollut, eikä tule. Se on mahdotonta.

      • Tiedoksi

        Palstapölhön kuvitteellinen avaus jälleen näitähän tämä häirikkö tehtailee esiintymällä Persujen äänestäjänä ,onneton reppana tiedätte ainakin mistä on kysymys .


      • Valheet_paljastuivat
        Tiedoksi kirjoitti:

        Palstapölhön kuvitteellinen avaus jälleen näitähän tämä häirikkö tehtailee esiintymällä Persujen äänestäjänä ,onneton reppana tiedätte ainakin mistä on kysymys .

        Niin, mistähän on tosiaan kysymys? Ettei vain syynä olisi persujen totaalinen valehtelu ennen vaaleja?


    • lieropaska

      Aloittaja voi siirtyä sivuun vaan raapimaan pallejaan ja seuraamaan ketä uskaltaisi äänestää seuraavissa vaaleissa. Vittu ei sinua kukaan tarvitse: samalla tavalla iniset viiden vuoden päästäkin. Vedä alahuuli pääsyli ja nielaise!

    • PuolueenSlogani

      Persu pettää varmasti.

    • noustaanylös

      Minä taas uskon, että perusuomalaiset ovat ajamassa niitä asioita, jotka ovat tavalliselle suomalaisella tärkeitä asioita. Nyt on vain ollut pakko tehdä kompromisseja, koska lähteminen hallituksesta vie sen viimeisenkin mahdollisuuden vaikuttaa asioihin tulevaisuudessa. Vaihtoehdot puolueissa on vähissä, jotka ajavat vain suomalaisten etuja. Jokainen puolue ajaa jotain hyvää asiaa, muttei mikään täydellisesti. Keskusta kannatuksellaan ajaa omia etujaan tietenkin parhaiten, joten jokaisen puolueen pitäisi pyrkiä suurimmaksi, ja näin saisi paremmat asemat etujensa toteuttamiseen.

      • johanonpöljä

        Kerro nyt tarkasti persujen etuisuus, mitä saavat, kun leikkaavat kaikein pienineläkeläisiltä asumistukea 90miljoonaa? Suomalaisten etuko?


      • sikamainenhuijaus

        Vaikea on kuvitella millä vaaliteemalla persut lähtee seuraaviin vaaleihin. Ollaanko taas köyhän asialla, vastustetaanko Kreikka kuutosta, vaaditaanko ettei pakolaisia oteta yli 100 000 vuodessa? Kyllä persujen eväät syötiin kerralla. Homonatsit enää persuja kannattaa.


    • eipölhökustaa

      Kyllähän Halla-Aho,Immonen ja Hakkarainen sai miettimään
      ja ajattelin että ei tämä puolue ole täyspäisten asialla ja niin
      äänestin muita puolueita ja oikeassa olin.

      • 83983

        Halla-Aho, Immonen ja Hakkarainen ovat perussuomalaisista vielä ne jotka ovat järjissään, luulisin, tämän mamuaallon suhteen. Soini vain pyörittelee peukaloitaan kun pitäisi toimia.


      • pelailu-on-taitolaji

        Halla-Aho on kiero kuin korkkiruuvi, mutta miehellä on älyäkin (käyttää sitä vain väärin). Immonen, Hakkarainen, Eerola, se kreationisti nainen kuka olikaan plus Niikko ovat ihan pihalla ja järjenkäyttö hyvin vähissä lukemissa. Saavat toki ääniä, joka kertoo Suomen tilanteesta ihan tarpeeksi... valitettavasti.

        HA on muuten uusi puheenjohtaja. Edelleen mies kieron älykkäästi mainitsee ettei sovellu johtotehtäviin, vaikka tietenkin siihen tähtää. Hyvä psykologinen kusetus tuokin kuten aikaisemmatkin. Katsokaa vain miten homma kehittyy. Mies 2-5 vuoden aikana "myöntyy" johtoon kun lukuisat häntä siihen kannattavat :D kotisohvalta katsottuna nautittavan kieroa... mikäli olisi vain tv-sarja eikä Suomen realityä.


    • Moppe111

      Maailma muuttuu Eskoseni, mutta nyt täytyis kyllä jo tehrä jotain!

    • JEESjeesMÄN

      Mun mielestä persut on ihan kivoja Jees miehiä - kaikki käy ja ollaan positiivisia.
      Ainut mikä saa persun aurinkoiselle hallitus taivaalle pilviä, on typerät duunarit, jotka huutelevat ja uhkailevat lakoilla!

      Hei älkää viitsikö, ei lakkoilemalla saada osinkoja eikä optioita.

      Työministerin puolustus vaalikusetuksille ja sanojen syönnille " Hei kaikkihan niin tekee !" - Just.

    • Voi_poijjaat

      Persut ovat pahempia kuin kokoomus tekee niin kuin sanookin eli he ajavat rikkaiden ja EK:n asiaa, Sen sijaan persut ajavat sammutetuin lyhdyin, lupaavat ajaa köyhien, sairaiden, työttömien jne. asiaa ennen vaaleja, vaalien jälkeen he ovat kuin morsian kokoomuksen kainalossa.

      • kuka_suurin_petturi

        Juuri noin. Kokoomus on avoimesti ajamassa suurituloisten, optiokeinottelijoiden, veroparatiisiyhtiöiden, harmaan talouden ym. asiaa. He eivät peittele tuota joten siltä osin ovat rehellisiä. Persut sitä vastoin todella naamioituivat pienen ihmisen puolustajiksi joka on osoittautunut täydelliseksi valheeksi. Onko ministerisalkku tosiaan Soinille noin tärkeä, että kaikki lupaukset rikotaan?


      • Aloittaja on tehnyt pahan virheen, mutta ottanut opikseen.

        Meillä edistyksellisessä isänmaallisessa Vasemmistossa on sellainen iskulause, että kaveria ei jätetä. Olemme tottuneet kantamaan vastuumme jokaisesta suomalaisesta. Joku heistä on juoppo, joku langennut muihin paheisiin, joku tullut harhaanjohdetuksi. Kaikki voivat parantua. Elinikäistä häpeää ei pidä tuntea.

        Mutta perussuomalaisesta ihmisarvoa loukkaavasta maailmankuvasta ja epärehellisestä omanedun ajamisen poliittisesta kulttuurista kannattaa pysytellä todella kaukana. Koskaan ei ole liian myöhäistä. Elämä on elinikäistä oppimista.

        Dagen efter: https://www.youtube.com/watch?v=QyFinMFBsfQ


      • tuntemattomatsotiIaat

        Lisäksi pallejani kutkuttaa vietävästi. Lakkolaisilla taisi olla satiasia, kehveli!Q


      • tuntemattomatsotiIaat
        tuntemattomatsotiIaat kirjoitti:

        Lisäksi pallejani kutkuttaa vietävästi. Lakkolaisilla taisi olla satiasia, kehveli!Q

        Penään auto ja perintöverojen poistoa. Taikka muuten ammattiliitot ovat puliukkoja :D


      • Me edistykselliset isänmaalliset vasemmistolaiset kirjoitamme sinivalkoisin värein. Tässä tapauksessa sinisin kirjaimin valkoiselle pohjalle.

        Lahtarihallituksen rikkurikaarti tuossa kahdessa edellisessä viestissä koettaa naamioitua, mutta heidät tunnistaa päiväyksen ja kellonajan yläpuolella olevasta mustasta väristä. Fasisti kun ei koskaan tunnusväriään voi piilottaa näkymättömiin.


      • niinpä_niin
        tuntemattomatsotilaat kirjoitti:

        Me edistykselliset isänmaalliset vasemmistolaiset kirjoitamme sinivalkoisin värein. Tässä tapauksessa sinisin kirjaimin valkoiselle pohjalle.

        Lahtarihallituksen rikkurikaarti tuossa kahdessa edellisessä viestissä koettaa naamioitua, mutta heidät tunnistaa päiväyksen ja kellonajan yläpuolella olevasta mustasta väristä. Fasisti kun ei koskaan tunnusväriään voi piilottaa näkymättömiin.

        Joko Arhinmäki on kannettu hotelliin nukkumaan?


    • itnhuhyuhyijuhy

      Pyydä anteeks sitä pelon ilapiiriä, jonka olet paskapuolueesi kanssa luonut mulkku. Enkä usko, että lakkaat äänstämästä perussuomalaisiasi, kosma aina löytyy vatipäitä jotka niitä äänestää. Ja kiroan tän paskasaitin Suomi24- ylläpidon, että eivät poistata jonkun mv- lehden artikkeleita joita en edes lue. No: tekstien arvioinnin tule perustua sitten akateemiseen arviointiin, eikä siihen luuluun että teksti on jollakin palstalla ja on muka tietynlainen.

      Inhoan persuja, mutta tulin tälle palstalle sanomaan, että nyt maahanmuuttamismouhakepuolue perussuomalaiset vois keskittyä russuttamaan muista asioista, kuin työntekijöiden palkkojen ja oikeuksien viemisestä, vaikka sekin varmaan teillä intohihomo on. Esimerkiksi vois laatia lain, että eteenpäin junasta tässä maassa ei pääse ilman passin näyttämistä. Olin kyllä luullut, että sellainen laki on aina ollut täällä, koska itse en pääse maastani ulos passia näyttämättä, mutta ilmeisesti ei pidä paikkaansa...Ei mitään rautaa rajalle ja ei mallia natsi- Ukrainasta tai natsi- Unkarista ( oksettava Unkari ja noi kyrpämaat!) ja noista pervoista entisistä blokkimaista ei, VAAN vaatimus että pakolaisia maat ottavat EU- tukien nettomäärän mukaan. Miks vaikka toi viruliinimaa Viro on täysin osaton pakolaiskriisiin, sinne mahtuu! Ja Suomikin voi ottaa, mutta pitää muistaa, että täällä on noin 30 % väestöä töissä, on lama ja eläkeläiset ei pysty elättämään veroissakaan pakolaisperheitä. Hallintaan maahanmuutto. Ihmettelen persujen turparullalla oloa mieliaiheestaan. Nyt olis hallitusvastuu ja VASTUU siitä, että maahanmuutto menee kansainvälisten lakien mukaan. Itse haluaisin maahan syyrialaisia, eikä irakilaisia, jos pitää valita. Syyriassa on sota, Irakissa jotkut asuu ihan lupsakkaasti, vaikka sontana sekin maa on USA:n oikeisto- Bush- hallituksen jäljiltä.

      • kysyn_vaan

        Helpottiko?


      • Riittävästi

        Nyt korkki kiinni ja nukkumaan.


    • Itkisinkö

      Mitä tekee työvoimaministeri? Hän sanoo tv:ssä, että varmasti jos työnantajilla menee hyvin Suomessa, niin he tarjoavat lisää töitä.
      V***u mitä paskaa.

      • Hyvä tulos = Enemmän osinkoja = Vähemmän investointeja = Lisää irtisanomisia.

        Tätähän se on ollut kaikissa maissa, jossa Washingtonin sopimusta on 25 vuotta kopioitu. Bulgaria, Suomi ja Moldovia ovat Euroopan viimeiset peräkylät, missä tätä ikivanhaa valhetta Leikkauspolitiikasta toistetaan. Onko meillä maksettu media?


      • Tähän_on_tultu

        Näinhän se on, yhteisöveron alennus vuonna 2013 24,5% laskettiin 20%:n. Silloin annettiin yrityksille lähes 900milj.€. Mikä oli tulos? Yt-neuvottelut lisääntyivät viime vuonna ja osinkoja maksettiin ennätysmäärä viime vuoden tuloksesta. Tämä on faktaa, miksi Lindström ei viitsi katsoa tätä karutonta kertomaa? Ei siksi, koska koskaan ei ole tullut tuollaista palkkaa olemattomalla työllä. Miten edes voisi nykyisiä töitä hoitaa kun niihin ei ole mitään taitoa.


      • Lahtari-Lindströmin tapaus on kuin suoraan Autoritäärisen Hallinnon oppikirjasta.

        Totalitäärinen Keskusjohto ympäröi itsensä ammattitaidottomilla, joiden kiitollisuus virastaan ja kykenemättömyytensä ymmärtää toimii tuplaesteenä heidän kriittiselle ajattelulleen.

        Ns. "mafiagorilla"-ilmiö.


      • Oenonen

        Kun kysyttiin että voitteko varmasti sanoa että työllisyys lisääntyy oli vastaus "toivotaan". Saahan sitä toivoa vaikka mitä. Aloittajalle: mokia sattuu kaikille, niistä tulee vain oppia.


    • ääneton

      Samanlaisia takinkääntäjiä kaikki edustajat puolueesta riippumatta. Heti kun päästään vallankahvaan niin vaalilupaukset unohtuvat... Minä en äänestä enään ketään tai ehkä suomen itsenäisyyspuoluetta, sinivalkoisia tai piraattipuoluetta... Ei mene ainakaan yhtään sen enempää perseelleen kun tähän mennessä on mennyt....

    • juuri_näin

      Kokoomus on aina ollut rikkaiden asialla, joten heitä ei voi sinänsä syyttää siitä, että ajavat rikkaiden äänestäjiensä asiaa. Kepukin on aina ollut tuollainen rikkaiden yrittäjien ja maanviljelijöiden etujärjestö. Onhan sanontakin, että "kepu pettää aina", että sipilän valehtelua ei voi kovin paljoa ihmetellä. Ihmettelen itse vaan kovasti, että miksi nuoret työläiset äänestävät näitä lahtaripuolueita... Eikö kouluissa enää lueta historiaa?

      Persut taas mainostivat itseään uutena työväinpuolueena ja kyllä itsekkin hieman yllätyin miten nopeasti takki kääntyi ja miten helposti annettiin periksi. Vaikka itse pidin persuja populisteina ja sivistymättöminä, niin kuvittelin kuitenkin heidän ajavan tavallisten työtä tekevien suomalaisten, sekä vähäosaisten ryhmien kuten pienituloisten eläkeläisten, nuorten opiskelijoiden ja pitkäaikaissairaiden asioita. Väärässä olin.

      Onneksi nyt sentääm ammattiliittojen ja vasemmistopuolueiden avulla voidaan laittaa kampoihin näille SSS-roistoille (Sipilä, Soini, stubb) ja EK-ketkuille.

    • kaqwd6

      Tämänkin ketjun perusteella pidän mahdollisena, että "1918" toistuu. Nyt siis jo käsite "LAHTARI" on otettu uusio-käyttöön. Ja osoite on tietysti porvaripuolueet ja työnantaja-tahojen mielistelijät. Jos joku puolue aidosti jonkun muutoksen saisi aikaan, varmaan pitäisi saada yli 50 % kansanedustaja-paikoista. Ja siltikään tukipakettien hylkääminen EURO-maana ei olisi ollut yksinkertaista. Kovin on SOINI erilainen ministerinä kuin oli EK-vaalien alla. Mitä muuta PS-puolueen pettämät tekevät kuin liittyvät (uudestaan) nukkuvien puolueeseen... Pienten marginaali-puolueiden uskottavuus... Ettekö näe mitä PS-puolueelle tapahtui AUDI-muilutuksessa. Ihan hömppää nää uudet pienpuolueet.

      • ihmiselle_oikeus_elää

        Tuohon suuntaan tuo on tosiaan menossa. 1918 oli verinen ja osaltaan järjetön, samoin kuin nykyinen hallituksen kurjistamispolitiikkakin. Esim. itsenäisyyspäivän anarkistien mielenosoitukset voivat olla merkki tulevasta paljon suuremmasta yhteenotosta. Yhteiskunnan eriarvoistuminen ja jako kurjuudessa ja yltäkylläisyydessä elävien välillä on tehty liian suureksi. Nykyhallitus vain lisää tuota eroa täysin epäoikeudenmukaisilla päätöksillään. Köyhiltä oikeita töitä tekeviltä rahojen siirto optiokeinottelijajohtajille sekä omistajille veroparatiiseihin on täysin väärää politiikkaa.


    • turhaakitinää

      Audillahan ajaa jo puolet räppi-sukupolvea, joten sen kadehtiminen on jo aikansa elänyt. Ainakin nyt meillä on hallitus joka lyö luuta velan ottoon. IIse annan puolet omaisuudestani kun tuo kitinä lopuu muutamastab saTASESTA VUODESSA. oLEN TYÖTÖN YRITTäjä ja en näköjään osaa kirjoittaa, mutta vittuilkaa vapaasti.

      • Opettelee

        Ei ole ihme vaikka oletkin työtön. Et voi onnistua yrittäjänä, jos et osaa kirjoittaa.


      • ei_diktatuurille

        Hallituksen ehdotuksen mukaan suurituloiset ovat niitä jotka maksavat muutaman satasen enemmän kuin ennen, tarkasti ottaen 384€ vuodessa enemmän veroja verottajalle. Pienipalkkaiset ja vuoro- sekä viikonlopputöitä tekevät maksavat tyypillisesti n. 10 kertaa enemmän palkanalennuksina työnantajalle eli optioita ja ökypalkkaa nauttiville johtajille sekä hallintarekistereissä ja veroparatiiseissa lymyäville omistajille. Tuosta on oikeudenmukaisuus kaukana eikä hallituksen sanelupolitiikkaan tule missään tapauksessa suostua. Sipilä on tottunut liian paljon uskonlahkoissa siihen, että muut seuraavat sokeasti johtajaa vaikka johtajan mielipiteet olisivat kuinka sairaita.


      • ei_tästä_maailmasta
        ei_diktatuurille kirjoitti:

        Hallituksen ehdotuksen mukaan suurituloiset ovat niitä jotka maksavat muutaman satasen enemmän kuin ennen, tarkasti ottaen 384€ vuodessa enemmän veroja verottajalle. Pienipalkkaiset ja vuoro- sekä viikonlopputöitä tekevät maksavat tyypillisesti n. 10 kertaa enemmän palkanalennuksina työnantajalle eli optioita ja ökypalkkaa nauttiville johtajille sekä hallintarekistereissä ja veroparatiiseissa lymyäville omistajille. Tuosta on oikeudenmukaisuus kaukana eikä hallituksen sanelupolitiikkaan tule missään tapauksessa suostua. Sipilä on tottunut liian paljon uskonlahkoissa siihen, että muut seuraavat sokeasti johtajaa vaikka johtajan mielipiteet olisivat kuinka sairaita.

        Eli Sipilä maksaa palkkatuloistaan n. 0,3% enemmän kuin ennen ja pääomatloistaan n. 0,9% enemmän kuin ennen. Tuohan onkin linjassa sen kanssa kun Sipilä vaatii kätilöiltä, poliiseilta. kaupan työntekijöiltä ja muilta vastaavilta 5%:n leikkauksia palkkoihin.
        Onko Sipilä enää ollenkaan tolkuissaan? Oikeudenmukainen päättäjä ei tuollaista edes esittäisi saati sanelisi. Suomen kansalaisilla on täysi oikeus ja velvollisuus estää Sipilän kaavailemat kurjistamistoimet Suomessa.


    • Keski-ikä Rautatientorin mielenosoituksessa oli suurelta osin jakautunut kahteen ikäluokkaan. 1980-1990-luvulla syntyneitä oli paljon. Samoin 1950-luvulla syntyneitä ja sitä vanhempia. 1960-1970-luvulla syntyneitä oli vähemmän. Lieneekö sattuma, en tiedä. Ehkä 1960-1970-luvulla syntyneet ovat sitä Sipilän, Stubbin ja Soinin ikäluokkaa.

    • PohjolanRautamies
    • olet_kala_koukussa_jo

      Hah hah hah, oikeesti lauantai-kännissä nauran itseni tärviölle. Koska sinä TYPERYS äänestät perussuomalaisia jatkossakin. Olemme olleet osin "vapaalla" viime kuukaudet. Aktivoidumme kyllä reilut puoli vuosi ennen vaaleja tai jopa aikaisemmin mikäli gallupit näyttävät huonoa. Ja tarjonta on sitä rataa että taas tulet äänestämään meitä, kuten ennenkin. Vähän sama kuin alkoholisti sanoisi ettei enää koskaan ota. Onneksi suomi24-palstalla voi olla rehellinen. Äänestäjät ovat nii-iin tyhmiä. Priceless.

      • Persut_pettivät

        No, minäkin tulin kusetetuksi ja oikein kunnolla, se täytyy myöntää. Sen verran olen kuitenkin maailmassa oppinut, että toista kertaa kusetus ei mene läpi, ainakaan samalta taholta.
        Ongelma on se, että ei ole oikein vaihtoehtoja. Kokoomus, keskusta, rkp ja vihreät on suurkapitalistien, osinkokeinottelijoiden, optiomiljonäärien, veroparatiisien, harmaan talouden, veronkiertäjien jne. kannattajia. Lisäksi heidän joukoissaan pitäisi olla vähintään puoleksi homo, kulkea pinkissä hameessa jossain pride-kulkueessa ja olla monikulttuurisen maahanmuuttovyöryn puolesta. Suomea ei saisi puolustaa maamiinoilla koska ne saattaisivat satuttaa hyökkääjiä, mieluummin laitetaan omat poikamme etulinjaan kuolemaan vailla kunnon aseistusta (no, vihreät hippihassisjuhlien jälkeläiset nyt antautuisivat saman tien kuten vasemmistokin, kokoomuksen lahjoittaessa Suomen Natolle).
        Suomessa ei saa olla rehellisen hetero, Suomen itsenäisyyden ja oman kulttuurin kannattaja, laittoman maahanmuuton vastustaja, miinojen puolestapuhuja, oman armeijan kannattaja jne. Perussuomalaisilla oli monta asiaa oikein mutta kuten on nähty niin heillä(kin) henkilökohtaiset edut eli ahneus ministeriautoista lähtien ohittivat ihanteet.


      • Entinen_tilaaja

        Sitä saa mitä tilaa. En tilaa enää.


      • hehhehheheee
        Entinen_tilaaja kirjoitti:

        Sitä saa mitä tilaa. En tilaa enää.

        Siperia opettaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      83
      3672
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      91
      3008
    3. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      59
      2737
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      43
      2385
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      88
      2182
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1767
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1756
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      25
      1737
    9. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      304
      1710
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      60
      1559
    Aihe