Te arvon naiset korkokengissä!

AsiastaKiinnostunut

Kertoisitteko naiset millaisia korkokenkiä käytätte, minkä värisiä, mistä materiaalista, kuinka korkea korot? millaiset korot? Kuinka monet korkkarit löytyy kaapista? Milloin käytätte, juhlissa vai ihan arkipäivänä? Laittakaa myös ihmeessä kuva linkkejä suosikki korkkareistanne!!

Kiitos :)

24

319

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmanko

      Päivittäin käytän. Kaikki kengät nahkaa ja kaiken korkuisia korkoja löytyy. Korkeimmat 11,5 senttiä.

    • Ainakäyttänyt

      Kaikenlaisia löytyy,värinä etupäässä kyllä musta.Ei ne mihinkään kaappiin mahdu,varovainen arvio 200. Joka päivä ja joka paikassa ne jalassa. Korot max.12,5 cm ja 90% piikkikorot.

      • AsiastaKiinnostunut

        Musta on kyllä paras väri! Uskomaton määrä sinulla korkokenkiä! jos varovainen arvio on 200. Ihailtavaa ja viellä päivittäiskäytössä, toivottavasti ei ole vaikuttanut negatiivisesti jalkoihin kun olet aina käyttänyt. Sinun kannattaisi ehkä harkita omaa huonetta noin isolle kokoelmalle, laittaa ne upeasti esille! Korkokengät alkaa minun mielestäni 10cm ja piikkikorot ovat malleista parhain! Jatka ihmeessä valitsemallasi tiellä upeasti kulkien! ;)


    • AsiastaKiinnostunut1

      Kuvat kertoo huomattavasti enemmän kuin monta sanaa tai lausetta. Jos olette tilanneet netistä korkokenkiä niin olisi mukava nähdä millaisia. Paljonko olette valmiita maksamaan maksimissaan parista korkkareita?

    • Ainakäyttänyt

      Niin ,siis kaikki jalkineeni oli se noin 200.Ei pelkästään korkokengät vaan nilkkurit ,saappaat jne.Ne käyttökenkien korot 0-10 cm mutta yleensä piikkikorot.Kyllä ne 10cm korot jää vähemmälle.Vaatehuone on kenkähuone.

    • heelzzzzzz

      14cm piikkarisaappaat arkikäytössä.mustaa nahkaa ja vetoketjulla.korokepohja

      • AsiastaKiinnostunut

        Ai että olis mukava nähdä, toivottavasti kävelet viellä vastaan ;)


    • 5-10 cm korkeita, paksukorkoisia kenkiä, muuten menee nilkat.
      Kaapista löytyy: tuhkanharmaat (remmi jalkapöydän yli, kangasta, Line Collection), yhdet avokasmalliset (pyöreäkärkiset, mustat, tekonahkaa, Duffy), kiilakorkoiset (musta-kultaiset, ballerinamalliset) sekä yhdet nilkkurit (mustat, tekonahkaa).


      • AsiastaKiinnostunut
        AinaVääräNainen kirjoitti:

        Helpoimman kautta... mun blogissa oon esitelly kaikki mun kengät, ei ole montaa paria kaapissa :Dhttp://sirella.vuodatus.net/lue/2015/04/siistin-puhelinta-osa-4 (tosin valkoisia en enää omista)

        Hienoja kenkiä sinulla kyllä :) Minäkin olen bongannut Lahden lanttilasta korkokenkiä ja jopa ostanut muutamat, eipä siinä ihmeellistä, ehkä sen verran että olen mies. En tosin itse käytä niitä. Ihan vain hyllylle koristeeksi :D


      • AsiastaKiinnostunut kirjoitti:

        Hienoja kenkiä sinulla kyllä :) Minäkin olen bongannut Lahden lanttilasta korkokenkiä ja jopa ostanut muutamat, eipä siinä ihmeellistä, ehkä sen verran että olen mies. En tosin itse käytä niitä. Ihan vain hyllylle koristeeksi :D

        Kiitos :) Ooo, Lahden Lanttila on mun aarreaitta aina, kun siihen cityyn pyrähdän :D


    • AsiastaKiinnostunut

      Miten muuten nyt arvon naiset kun tulee pikkujoulut, suositteko korkokenkiä vai saappaita? Saa edelleen laittaa kuvia omista juhlakengistään ja miksei myös arkisista!

      • Kysymyssinulle

        Onko sinulla kenkäfetissi? Erityisesti korkokenkiin ilmeisesti? Miten ihailusi ilmenee? Katseletko naisia joilla on korkokengät vai tekeekö muutakin mieli? Jos olet keskustellut miesten kanssa, niin onko tällainen miehillä yleistä?


    • AsiastaKiinnostunut

      Mmm. Kyllä mulla on korkokenkä/korkosaapas fetissit. Mm, miten mun ihailuni ilmenee, ehkäpä ensimmäinen muistikuva mitä tulee mieleen on jostain 5-6-vuotiaana kun kaupungilla näin jossain liikkeessä naisen jolla oli upeat korkokengät, pysähdyin katselemaan niitä mielenkiinnosta, en silloin asiaa ihan täysin tietenkään ymmärtänyt, mutta sen verran että olin kiinnostunut ja mut valtasi hyvä lämmin tunne :) Ja kyllä aina missä korkokenkien ääni kuuluu, niin automatic silmät suuntautuu sinnepäin, minkäs teet ;) Ja mitä mä olen asiaa tutkinut, noh aika paljon, niin tämmöinen korkokenkäfetissi on todella yleinen miehille länsimaissa. Kiva kun kysyit! :)

    • 1488

      Jos miehellä ei ole korkokenkäfetissiä, on hän jotenkin poikkeava. :)

      • AsiastaKiinnostunut

        Onko näin? :)


    • AsiastaKiinnostunut

      Olen kertonut tästä kiinnostuksestani 3:lle hyvälle naispuoleiselle ystävälleni. Jokainen on kokeillut jotain ostamani kengistä, hyvin siis ottanut asian :) Eräs suostui jopa kuvattavaksi, ei kyllä ekalla kerralla kun vihjasin. Toisella kerralla sitten ihan spontaanisti, otti sukat pois ja laittoi käärmeen nahka korkkarit jossa about 10cm korkoka jalkoihinsa ja käveli täydellisesti! Korkkareita en ole hänellä koskaaan nähnyt. Mitä pidätte: http://aijaa.com/FbLPQq noista kengistä. yksin näistä ystävistäni, kehui mielettömästi ja olisi halunnut nuo. Kun itse näin nuo kengät, otin ne samantien käteeeni jo kohti kassaa. Mielipiteitä?

      • Grrrrrr

        No nuohan on varmaan ihan hyvät jalassa ja helppo kävellä kun korko on tuon mallinen ja menee riittävästi kantapään alle. Muutenhan tuo on vähän tuollainen SMBD tyylinen ja vaatii "kaverikseen" muutakin tuon tyylistä vaatetusta - eli ei töihin laitettavat.


      • jj812

        aika sexyt piikkarit kieltämättä


      • Asiastakiinnostunut
        Grrrrrr kirjoitti:

        No nuohan on varmaan ihan hyvät jalassa ja helppo kävellä kun korko on tuon mallinen ja menee riittävästi kantapään alle. Muutenhan tuo on vähän tuollainen SMBD tyylinen ja vaatii "kaverikseen" muutakin tuon tyylistä vaatetusta - eli ei töihin laitettavat.

        Totta, hyvin sanottu tuo että vaatii "kaverikseen" muutakin tuon tyylistä vaatetusta. Juu ei töihin välttämättä. Mutta muihin bile rientoihin ehkä sitten paremminkin ;)


      • AsiastaKiinnostunut
        jj812 kirjoitti:

        aika sexyt piikkarit kieltämättä

        Mä olen samaa mieltä! Käyttäisitkö itse?-)


    • tykkään

      Omistan tuollaiset.On oikein ihanat ja käyttökelpoiset.Ei mielestäni mitkään SM-tyyliset.Käytän ihan normaalisti jopa saattaa olla päivittäinkin jalassa.Otin vain nuo ketjut pois "helisemästä" solkiin.

      • AsiastaKiinnostunut

        Ohoh, hienoa! Ihanko samanlaiset? Juu eipä nuo nyt mitkään ihan SM-tyyliset ole :D
        No sinulla on ainakin hyvä maku kenkien suhteen! Olisi kiva jutella jutella, laita ihmeessä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]. Jos tahdot! :)


    • KorkkaritKipkopKops

      Miten on ladyt, kun esim menette pikkujouluihin, niin pistättekö saappaat matkalle ja sitten löytyy laukusta ne korkkarit kun pääsee itse juhlapaikalla sisään lämpimään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe